Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Masters Series Hamburg
Masters Series Hamburg
Autor Wiadomość
+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Status: Offline

Wysłany: 14-05-2007, 09:29   Masters Series Hamburg

Miejsce : Hamburg, Germany
Data : May 14-20, 2007
Drabinki : 64M
Nawierzchnia : Clay
Pula Nagrod : €2,082,500

Oficjalna strona turnieju

Live i plan gier

zapraszam do komentowania wybranych meczy

+Vendetta 

Wysłany: 14-05-2007, 10:28   

Berdych T. - Verdasco F. typ:2 kurs:2.90 bet-at-home

Dzisiaj nie mam czasu na dluga analize , napisze tylko ze widzialem Verdasco w kilku ostatnich meczach i jego gra robi na mnie spore wrazenie.Choc ostatnio 2 razy z rzedu przegral swoje mecze z Gasquetem gral naprawde dobrze.W koncu musi sie przelemac i wygrac bo jest naprawde w niezlej dyspocycji.Verdasco w trzech ostatnich turniejach odpadal w 1 rundzie ale mial pecha bo jak pisalem 2 razy trafil na bedacego w znakomitej dyspozycji Gasqueta wiec mysle ze nadszedl czas na przelamanie.Fena jest bardzo ambitnym graczem i mysle ze zrobi wszystko by dzisiaj wygrac z Berdychem.
Czech jest nierownym zawodnikiem potrafi gladko wygrac z Acasuso a na drugi dzien dostac ostre baty od przecietnego Volandriego :) W tym sezonie Berdych gra slabo i osiaga slabiutkie rezultaty w porównaniu do poprzedniego sezonu.Kurs 2.90 na Hiszpana biore" z pocalowaniem reki " i jestem w stanie zagrac grubiej ten typ.

dareksg

Nr Użytkownika: 208

Wysłany: 14-05-2007, 11:13   

nie zgodze sie co do tego meczu! to ze przegral z Volandrim nie swiadczy o tym gra slabo gra i ma slabe rezultaty bo wydaje mi sie ze jest odwrotnie gra bardzo rowno a nawet Federer prezgral z wlochem.. mysle ze berdych spokojnie sobie poradzi w 2 setach

czuczu1910 

Nr Użytkownika: 487

Wysłany: 15-05-2007, 07:57   

Witam na nowym forum
i cos od siebie

Benneteau Julien - Schuettler Rainer 1 1,4

Dla mnie mecz bardzo peny grajac na Juliena jesli nie przydarzy sie jakas kontuzja jestem pewien ze ten mecz sie zakonczy w dwoch latwo wygranych setach Schuttler to tragedia tenisowa Kiedys owszem ze 3-4 sezony temu mozna bylo na nim zarobic a dzis ....... grajac przeciwko niemu takze mozna zarobic Francuzik ne nalezy do graczy z gornej polki ale to solidny zawodnik duzo gra w deblu i ta przede wsytkim zarabia kaske w tym sezonie bez rewelacji w rzymie przegrywa z juznym w pierwszej rundzie po 3 setowym pojedynku Moim zdaniem 10/10 jesli francuz nie odniesie kontuzji

pozdrawiam

majkello 

Nr Użytkownika: 438

Wysłany: 15-05-2007, 08:20   

ROBIN SODERLING vs. DAVID FERRER

typ: SODERLING
kurs: ~2,10

Dlaczego Soda? Zdawaloby sie, ze Ferrer to typowy clayowiec, jak to przystalo juz na hiszpanow - to ich zdecydowanie ulubiona nawierzchnia, i na niej czuja sie jak ryba w wodzie. I chyba wlasnie tym sugeruja sie bukamcherzy, ktorzy faworyzuja wlasnie Davida. Przyznam szczerze, ze bardzo podobal mi sie hiszpan jeszcze jakis miesiac temu, gral z tzw. "jajem", ogladalem kilka jego spotkan - i (wtedy) bylem pod wrazeniem, teraz gdzies ta forma zamarzla, gdzies powoli sie ulatnia (sugeruje Rzym i mecz z Andreevem, kiedy Ferrer byl praktycznie bezradny). Moze sie myle i stawiam zbyt pochopne opinie odnosnie formy hiszpana, bo jak wiemy ta maczka w Rzymie jest dosc specyficzna i nieco rozniaca sie od tych klasycznych clayow - jest porpostu bardziej zbita, tym samym szybsza. Moze dlatego Ferrer przestal sobie radzic? Co do dzisiejszego mojego faworyta - pana Robina, wydaje mi sie, ze ten chlopak z biegiem czasu bedzie dojrzewal, co w niedalekiej przyszlosci mysle spowoduje jego awans do pierwszej "10" rankingu ATP. Jest graczem uniwersalnym - co charakteryzuje kompletnych graczy, on jeszcze ma braki, ale mysle ze je z czasem bedzie nadrabial. Obecna forma mysle, ze nieco ponizej oczekiwan, troszke w kratke, ale jak odpadal z turniejow to nie z byle kim... Dla mnie po tym kursie Soda jak najbardziej do zagrania! Na koniec tylko dodam takiego suchara - w H2H 4:0 prowadzi Soda. Pozdrawiam

majkello 

Wysłany: 15-05-2007, 08:20   

Moze mnie ktos wytlumaczyc, dlaczego kurs na SODERLINGA w STS to 6.0?

czuczu1910 

Wysłany: 15-05-2007, 08:23   

majkello napisał/a:
Moze mnie ktos wytlumaczyc, dlaczego kurs na SODERLINGA w STS to 6.0?
to ewidentna pomylka buka chyba ze soda dzis gra bez rakiety albo bez nogi

pozdrawiam

majkello 

Wysłany: 15-05-2007, 08:26   

Moim zdaniem swietna okazja! 6.0 nie mozna przejsc obojetnym :D

majkello 

Wysłany: 15-05-2007, 08:46   

Radosc okazala sie przedwczesna, kurs oczywiscie zostal zmieniony na 1.95 :P

+Vendetta 

Wysłany: 15-05-2007, 12:33   

Calleri/J.Nieminen - Skoch/Wassen typ:2 kurs:1.81

Calleri odpadl juz z singla przegrywajac w 1 rundzie z hewittem.Ogladalem ten mecz i powiem szczerze ze Calleri nie zachwycal i gladko przegral z wracajacym na korty Australijczykiem. Argentynczyk nie jest wybitnym deblistą( jego w ogole ciezko nazwac deblistą :) ) i raczej sporadycznie wystepuje w tych rozgrywkach.Napewno Nieminen jest mocniejszym ogniwem w tej parze :) ale ogolnie jest to tzw debel z 1 lapanki.Natomiast Skoch/Wassen to para zawodowych deblistow, ktora gra ze soba regularnie i osiaga dobre wyniki wiec sa bardzo zgrani co w deblu jest waznym ( jak nie najwaznijszym) czynnikiem...chlopaki sie z tego utrzymuja wiec napewno zrobia wszystko by wygrac ten mecz a nie wiem jak to bedzie z mobilizacja nieminena z callerim ktorzy wieksza wage przywiazuja do singla ( nieminen wygral dzisiaj z summererem ). Powiem szczerze ze nie pamietam by Fin z Argentynczykiem kiedykolwiek razem grali w debla wiec pewnie beda mieli problemy ze zrozumieniem na korcie.Duzo wieksze szanse na wygranie dzisijszego spotkania daje parze Skoch /Wassen i to wlasnie na nich zagram bo bardzo dobrym wedlug mnie kursie.

czuczu1910 

Wysłany: 16-05-2007, 08:03   

Kolejny dzien zmagan w hamburgu -- ktory niestety moze pokrzyzowac pogoda

http://www.pogoda.info/index.php?id=GMXX0049

ale do rzeczy

Berdych-Moya 1 1,42

Czech w bardo wysokiej formie bardzo dobrze gra serwisem a do tego ma po drugiej stronie spadajacego do drugiej ligi moye ktory zniosl wczoraj z kortu "typowego ziemniaka " Fisha hehe Nie grali jeszcze ze soba ale.. Patrzac na ostatnie dokonania tych tenisistow to kurs i tak jest wysoki na czecha bo moya ostatnio w rzymie odpadl z Bagieta ktory jest w bardzo przecietnej formie a tomas doszedl do cwiercfinalu pokonujac m.in Nieminena ktory potrafi sprawic niespodzianke Kurs troche chyba za nazwisko Hiszpana mnie to nie łamie to osro pociskam na TOMASA

Chela-Hewitt 1 1,4

Chela-ziemiemniak i tylko ziemniak Hewitt- szybkie korty i tylko szybkie korty Forma-chela srednio wysoka Hewitt-niska wrecz bardzo niska W rzymie lleyton przegrywa w pierwszej rundzie z bardzo przecietnym O Hernandezem starym przedawczykiem a Chela dochodzi az do cwiartki pokonujac m.in gicquela andreeva i RODDICKA Przegrywa dopiero z bardzo dobrze ostatnio dysponowanym fernando gonzo gonzalezem Na moj gust dwa gladkie sety albo krecz Australijczyka

donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Wysłany: 16-05-2007, 09:21   

Czuczu, zgadzam się z typkiem na Chele. Sprawdzałem wczoraj ten pojedynek, przeprowadziłem delikatną analizkę i wyszło mi, że wygrywa Chela.

OD siebie podam takie oto typki:

Acasuso - Volandri
W tym spotkaniu Acasuso zagra przeciwko gościowi, który dostał się do kolejnej rundy tylko za sprawą kreczu Murraya (Volandri dostawał już w 1. secie 1:5). Gram na jego odpadnięcie, ale mam to potwierdzone analizą. Acasuso naprawdę w dobrej formie i po takim kursie jaki zaoferował buk (1.6) jestem w stanie na niego zagrać.

Typ: Acasuso

Kohlschreiber - Andreev
Philipp w bardzo dobrej dyspozycji, świetnie poczyna sobie na clay'u. Jedyny z kim przegrał w ostatnim czasie to Nadal, więc nic mu to nie ujmuje. Andreev średnio, niczym nie imponował na turniejach. Pojedyncze wygrane, przeplatane seriami dwóch wygranych nie zrobiły na mnie wrażenia i tutaj taki typek:

Typ: Philipp Kohlschreiber

Dodatkowo: Davydenko i Melzer (po ciekawym kursie 5.40 bwin)

Zamer

majkello 

Wysłany: 17-05-2007, 07:44   

ROGER FEDERER (SUI) vs. J.C. FERRERO (ESP)

typ: JCF
kurs: ~3.5 - 4.0

Wczoraj ogladalem mecz Federera z Juanem Monaco. Argentynczyk mogl spokojnie wygrac to spotkanie, w niczym nie odbiegal dominatorowi, a w moim odczuciu czasami przewazal na korcie. Ferdek ewidentinie stoi na rowni pochylej swojej formy, a ta pochyla ciagle spada. Fatalane bledy, co wazne ogromne ilosci errorsow. Jak go ogladalem, to mialem wrazenie jakby sie czegos bal, nie bylo juz w nim tej pewnosci siebie. Ten wczorajszy mecz i mecz z Pippo Volandrim, jakos mi sie nakladaja. Co do JCF, to zawodnik grajacy rowno w tym roku na clayu. Jak wiadomo jego ulubiona nawierzchnia, co daje mu w moich oczach przewage nad Rogerem. Generalnie w mojej wypowiedzi skupilem sie nad dominatorem, ale mysle ze jego forma + spora ilosc bledow + dobra gra Ferrero, spowoduja powrot Mistrza do domu. A jak wiadomo, duzo lepiej gra sie przeciwko dobremu rywalowi, mamy wiekszy respekt :) Pozdro. :respect:

JC FERRERO VAMOSSS :boks: :boks: :boks:

valdio561

Nr Użytkownika: 92

Wysłany: 17-05-2007, 10:53   

To czy wygra Ferdek czy Ferrero zalezy tylko od tego jak zagra Szwajcar. Bo jesli zagra na swym normalnym poziomie to ferrero niema zadnych szans. A wszyscy wiemy ze im trudniejszego rywala ma Ferdek to bardziej go jedzie. Pamietam niedawny mecz Ferdka z Ferrerem gdzie wszyscy napalili sie na Hiszpana bo gral rewelacyjny tenis. I jak sie skonczylo wszyscy wiemy 2 szybkie sety. Albo mecz z Roddiciem w AO. Roddick podobno byl w formie i mial powalczyc z Ferdkiem. Efekt taki ze troche sie dziwie amerykaninowi ze po tym meczu nie dal sobie spokoju z uprawianiem tenisa. Tak wiec mecz z Ferrero nie do grania za pieniadze. Bo fakt ze Ferdek teraz gra slabo ale to zawsze Federer i dzis np moze zagrac na swoim mistrzowskim poziomie bo grac w tenisa napewno niezapomnial.

eder 

Nr Użytkownika: 130

Wysłany: 20-05-2007, 16:34   Sny prorocze

Vendetta powinienes zajac sie przepowiadaniem przyszlosci ten sen byl extra no ale to chyba wynika z twojej wiedzy miales nosa ze czas na przewanie passy Nadala nadszedl szkoda ze nie obstawiles mialbys niezla kase :ok:

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Masters Series Hamburg