Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Status: Offline
Wysłany: 14-05-2007, 10:28
Berdych T. - Verdasco F. typ:2 kurs:2.90 bet-at-home
Dzisiaj nie mam czasu na dluga analize , napisze tylko ze widzialem Verdasco w kilku ostatnich meczach i jego gra robi na mnie spore wrazenie.Choc ostatnio 2 razy z rzedu przegral swoje mecze z Gasquetem gral naprawde dobrze.W koncu musi sie przelemac i wygrac bo jest naprawde w niezlej dyspocycji.Verdasco w trzech ostatnich turniejach odpadal w 1 rundzie ale mial pecha bo jak pisalem 2 razy trafil na bedacego w znakomitej dyspozycji Gasqueta wiec mysle ze nadszedl czas na przelamanie.Fena jest bardzo ambitnym graczem i mysle ze zrobi wszystko by dzisiaj wygrac z Berdychem.
Czech jest nierownym zawodnikiem potrafi gladko wygrac z Acasuso a na drugi dzien dostac ostre baty od przecietnego Volandriego W tym sezonie Berdych gra slabo i osiaga slabiutkie rezultaty w porównaniu do poprzedniego sezonu.Kurs 2.90 na Hiszpana biore" z pocalowaniem reki " i jestem w stanie zagrac grubiej ten typ.
Nr Użytkownika: 208 Dołączył: 17 Kwi 2007 Posty: 7
Wysłany: 14-05-2007, 11:13
nie zgodze sie co do tego meczu! to ze przegral z Volandrim nie swiadczy o tym gra slabo gra i ma slabe rezultaty bo wydaje mi sie ze jest odwrotnie gra bardzo rowno a nawet Federer prezgral z wlochem.. mysle ze berdych spokojnie sobie poradzi w 2 setach
Wiek: 25 Nr Użytkownika: 487 Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1231
Wysłany: 15-05-2007, 07:57
Witam na nowym forum
i cos od siebie
Benneteau Julien - Schuettler Rainer 1 1,4
Dla mnie mecz bardzo peny grajac na Juliena jesli nie przydarzy sie jakas kontuzja jestem pewien ze ten mecz sie zakonczy w dwoch latwo wygranych setach Schuttler to tragedia tenisowa Kiedys owszem ze 3-4 sezony temu mozna bylo na nim zarobic a dzis ....... grajac przeciwko niemu takze mozna zarobic Francuzik ne nalezy do graczy z gornej polki ale to solidny zawodnik duzo gra w deblu i ta przede wsytkim zarabia kaske w tym sezonie bez rewelacji w rzymie przegrywa z juznym w pierwszej rundzie po 3 setowym pojedynku Moim zdaniem 10/10 jesli francuz nie odniesie kontuzji
Wiek: 24 Nr Użytkownika: 438 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 1922 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 15-05-2007, 08:20
ROBIN SODERLING vs. DAVID FERRER
typ: SODERLING
kurs: ~2,10
Dlaczego Soda? Zdawaloby sie, ze Ferrer to typowy clayowiec, jak to przystalo juz na hiszpanow - to ich zdecydowanie ulubiona nawierzchnia, i na niej czuja sie jak ryba w wodzie. I chyba wlasnie tym sugeruja sie bukamcherzy, ktorzy faworyzuja wlasnie Davida. Przyznam szczerze, ze bardzo podobal mi sie hiszpan jeszcze jakis miesiac temu, gral z tzw. "jajem", ogladalem kilka jego spotkan - i (wtedy) bylem pod wrazeniem, teraz gdzies ta forma zamarzla, gdzies powoli sie ulatnia (sugeruje Rzym i mecz z Andreevem, kiedy Ferrer byl praktycznie bezradny). Moze sie myle i stawiam zbyt pochopne opinie odnosnie formy hiszpana, bo jak wiemy ta maczka w Rzymie jest dosc specyficzna i nieco rozniaca sie od tych klasycznych clayow - jest porpostu bardziej zbita, tym samym szybsza. Moze dlatego Ferrer przestal sobie radzic? Co do dzisiejszego mojego faworyta - pana Robina, wydaje mi sie, ze ten chlopak z biegiem czasu bedzie dojrzewal, co w niedalekiej przyszlosci mysle spowoduje jego awans do pierwszej "10" rankingu ATP. Jest graczem uniwersalnym - co charakteryzuje kompletnych graczy, on jeszcze ma braki, ale mysle ze je z czasem bedzie nadrabial. Obecna forma mysle, ze nieco ponizej oczekiwan, troszke w kratke, ale jak odpadal z turniejow to nie z byle kim... Dla mnie po tym kursie Soda jak najbardziej do zagrania! Na koniec tylko dodam takiego suchara - w H2H 4:0 prowadzi Soda. Pozdrawiam
_________________ Veni Vidi Vici Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
WybrzeżeGdańsk
Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Wysłany: 15-05-2007, 12:33
Calleri/J.Nieminen - Skoch/Wassen typ:2 kurs:1.81
Calleri odpadl juz z singla przegrywajac w 1 rundzie z hewittem.Ogladalem ten mecz i powiem szczerze ze Calleri nie zachwycal i gladko przegral z wracajacym na korty Australijczykiem. Argentynczyk nie jest wybitnym deblistą( jego w ogole ciezko nazwac deblistą ) i raczej sporadycznie wystepuje w tych rozgrywkach.Napewno Nieminen jest mocniejszym ogniwem w tej parze ale ogolnie jest to tzw debel z 1 lapanki.Natomiast Skoch/Wassen to para zawodowych deblistow, ktora gra ze soba regularnie i osiaga dobre wyniki wiec sa bardzo zgrani co w deblu jest waznym ( jak nie najwaznijszym) czynnikiem...chlopaki sie z tego utrzymuja wiec napewno zrobia wszystko by wygrac ten mecz a nie wiem jak to bedzie z mobilizacja nieminena z callerim ktorzy wieksza wage przywiazuja do singla ( nieminen wygral dzisiaj z summererem ). Powiem szczerze ze nie pamietam by Fin z Argentynczykiem kiedykolwiek razem grali w debla wiec pewnie beda mieli problemy ze zrozumieniem na korcie.Duzo wieksze szanse na wygranie dzisijszego spotkania daje parze Skoch /Wassen i to wlasnie na nich zagram bo bardzo dobrym wedlug mnie kursie.
Czech w bardo wysokiej formie bardzo dobrze gra serwisem a do tego ma po drugiej stronie spadajacego do drugiej ligi moye ktory zniosl wczoraj z kortu "typowego ziemniaka " Fisha hehe Nie grali jeszcze ze soba ale.. Patrzac na ostatnie dokonania tych tenisistow to kurs i tak jest wysoki na czecha bo moya ostatnio w rzymie odpadl z Bagieta ktory jest w bardzo przecietnej formie a tomas doszedl do cwiercfinalu pokonujac m.in Nieminena ktory potrafi sprawic niespodzianke Kurs troche chyba za nazwisko Hiszpana mnie to nie łamie to osro pociskam na TOMASA
Chela-Hewitt 1 1,4
Chela-ziemiemniak i tylko ziemniak Hewitt- szybkie korty i tylko szybkie korty Forma-chela srednio wysoka Hewitt-niska wrecz bardzo niska W rzymie lleyton przegrywa w pierwszej rundzie z bardzo przecietnym O Hernandezem starym przedawczykiem a Chela dochodzi az do cwiartki pokonujac m.in gicquela andreeva i RODDICKA Przegrywa dopiero z bardzo dobrze ostatnio dysponowanym fernando gonzo gonzalezem Na moj gust dwa gladkie sety albo krecz Australijczyka
Nr Użytkownika: 124 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 491 Skąd: Warszawa
Wysłany: 16-05-2007, 09:21
Czuczu, zgadzam się z typkiem na Chele. Sprawdzałem wczoraj ten pojedynek, przeprowadziłem delikatną analizkę i wyszło mi, że wygrywa Chela.
OD siebie podam takie oto typki:
Acasuso - Volandri
W tym spotkaniu Acasuso zagra przeciwko gościowi, który dostał się do kolejnej rundy tylko za sprawą kreczu Murraya (Volandri dostawał już w 1. secie 1:5). Gram na jego odpadnięcie, ale mam to potwierdzone analizą. Acasuso naprawdę w dobrej formie i po takim kursie jaki zaoferował buk (1.6) jestem w stanie na niego zagrać.
Typ: Acasuso
Kohlschreiber - Andreev
Philipp w bardzo dobrej dyspozycji, świetnie poczyna sobie na clay'u. Jedyny z kim przegrał w ostatnim czasie to Nadal, więc nic mu to nie ujmuje. Andreev średnio, niczym nie imponował na turniejach. Pojedyncze wygrane, przeplatane seriami dwóch wygranych nie zrobiły na mnie wrażenia i tutaj taki typek:
Typ: Philipp Kohlschreiber
Dodatkowo: Davydenko i Melzer (po ciekawym kursie 5.40 bwin)
Wiek: 24 Nr Użytkownika: 438 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 1922 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 17-05-2007, 07:44
ROGER FEDERER (SUI) vs. J.C. FERRERO (ESP)
typ: JCF
kurs: ~3.5 - 4.0
Wczoraj ogladalem mecz Federera z Juanem Monaco. Argentynczyk mogl spokojnie wygrac to spotkanie, w niczym nie odbiegal dominatorowi, a w moim odczuciu czasami przewazal na korcie. Ferdek ewidentinie stoi na rowni pochylej swojej formy, a ta pochyla ciagle spada. Fatalane bledy, co wazne ogromne ilosci errorsow. Jak go ogladalem, to mialem wrazenie jakby sie czegos bal, nie bylo juz w nim tej pewnosci siebie. Ten wczorajszy mecz i mecz z Pippo Volandrim, jakos mi sie nakladaja. Co do JCF, to zawodnik grajacy rowno w tym roku na clayu. Jak wiadomo jego ulubiona nawierzchnia, co daje mu w moich oczach przewage nad Rogerem. Generalnie w mojej wypowiedzi skupilem sie nad dominatorem, ale mysle ze jego forma + spora ilosc bledow + dobra gra Ferrero, spowoduja powrot Mistrza do domu. A jak wiadomo, duzo lepiej gra sie przeciwko dobremu rywalowi, mamy wiekszy respekt Pozdro.
JC FERRERO VAMOSSS
_________________ Veni Vidi Vici Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
WybrzeżeGdańsk
To czy wygra Ferdek czy Ferrero zalezy tylko od tego jak zagra Szwajcar. Bo jesli zagra na swym normalnym poziomie to ferrero niema zadnych szans. A wszyscy wiemy ze im trudniejszego rywala ma Ferdek to bardziej go jedzie. Pamietam niedawny mecz Ferdka z Ferrerem gdzie wszyscy napalili sie na Hiszpana bo gral rewelacyjny tenis. I jak sie skonczylo wszyscy wiemy 2 szybkie sety. Albo mecz z Roddiciem w AO. Roddick podobno byl w formie i mial powalczyc z Ferdkiem. Efekt taki ze troche sie dziwie amerykaninowi ze po tym meczu nie dal sobie spokoju z uprawianiem tenisa. Tak wiec mecz z Ferrero nie do grania za pieniadze. Bo fakt ze Ferdek teraz gra slabo ale to zawsze Federer i dzis np moze zagrac na swoim mistrzowskim poziomie bo grac w tenisa napewno niezapomnial.
Vendetta powinienes zajac sie przepowiadaniem przyszlosci ten sen byl extra no ale to chyba wynika z twojej wiedzy miales nosa ze czas na przewanie passy Nadala nadszedl szkoda ze nie obstawiles mialbys niezla kase