Vendetta Picks Strona Główna  
  Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Wimbledon 2009
Wimbledon 2009
Autor Wiadomość
@Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Status: Offline

Wysłany: 29-06-2009, 10:14   

Moodie/Norman D - Andreev/Korolev typ:1 kurs:1,5 stawka:9/10 fonbet

Typowi deblisci z sukcesami przeciwko rosyjskiej parze, ktora dzisiaj zagra ze soba dopiero trzeci mecz.
Poprzednie mecze Andreeva z Korolevem to gladka przegrana w pierwszej rundzie Roland Garros z przecietna parą Brunstrom J / Rojer J J 1:6 1:6 i wygrana w 1 rundzie Wilmbledonu z Lu Y H / Phau B 7:5 7:5 7:5.
Moodie z Normanem jak juz pisalem maja na swoim koncie wiele wygranych turniejow a ostatnie wyniki swiadcza o tym ze faworyci dzisiejszego meczu sa w formie( final RG i wygrany turniej w s-Hertogenbosch)
Moodie i Norman to typowi deblisci - drwale posiadajacy potezny serwis i swietnie grajacy przy siatce a to jak wiemy sa najmocniejsze argumenty na trawe....
Korolev z Andreevem natomiast wola gre z glebi pola i wypady do siatki sa u nich sporadyczne. Kolejnym arguemntym , ktory skłonil mnei do granie przeciw parze rosyjskiej jest fakt ze Andreev o 13 bedzie gral ciezki mecz z Haasem i napewno zostawi na korcie wiele zdrowia.
Z ciekawostek dodam jeszcze ze w przeszlosci Moodie juz wygral Wimbledon z w parze z Huusem.
Wedlug mnei w dziejszym wszystko wskazuje za faworytami dlatego szczegolnie polecam ten typ.

tmac86 

Nr Użytkownika: 1673

Wysłany: 29-06-2009, 21:12   

hass - djokovic obserwuje tych panow caly czas i jestem pod wrazeniem formy hassa i jego twardej psychiki w ostatnich meczach , a djoko ostatnio juz pisalem jego forma wacha sie z meczu na mecz novak nie jest w nawyzeszej formie i jest do pokonania . hass ostatnio w finale w niemczech jak sie nie myle tego dokonal i ma szanse na powtorke . mecz na pewno bendzie dlugi i bardzo wyrownany lecz kursy nie odzwierciedlaja na ta chwile formy zawodnikow 2,67 na haasa to duzy bonus jak dla mnie i zaryzykuje !! wimbledon dal mi zarobic sporo kasy wiec nie bede szalal dokladam dziewczynki , jesli chcecie zobaczyc zapraszam na forum wta stawka 15 funtow pozdrawiam :boks:
jeszcze raz brawa dla ferrero na ktorym jade od 1 wszej rudny , ale pewnie niedlugo sie pozegnamy hehe :respect:

+KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 29-06-2009, 21:17   

po pierwsze haas a nie hass, po drugie haas i mocna psycha? yyy od kiedy, że wygrał z cilicem to tylko dlatego, że Chorwat psuł, a nie Niemiec coś tam grał. Dlatego, że Tommy wygrał u siebie tym bardziej skłaniam się na Serba, rewanż będzie srogi. Co do tego turnieju w Halle to Tommy powinien odpaść z Kolszim, no ale to nie zmienia faktu, że ten turniej wygrał. Niemiec jak dla mnie nie gra nic specjalnego i Djoko powinien go spokojnie przejść ;) pozdro

@Vendetta 

Wysłany: 30-06-2009, 10:40   

mixt

Petrova/Mirnyi - Ruano-P/Huss typ:1 kus:1.45 stawka:9/10 fonbet

Szczegolnie polecam ten typ ze wzgledu na kilka czynnikow.
-Petrova odpadla i singla i debla wiec moze sie skupci tylko i wylacznie na mikscie
-Mirnyi to typowy deblista, ktory specjalizuje sie w grze podwojnej
-mixt Mirnyi/Petrova bedzie mial OLBRZYMIĄ przewage jesli chodzio serwis i to bedzie klucz do ich wygranej
-Petrova jest w formie co pokazala w meczu z Azarenką(mimo przegranej) i Dulko, ktore mialem okazje ogladac
-wieksze zgranie miksta bialorusko-rosyjskiego( wieksza ilosc rozegranych spotkan) + lepsze wyniki tej pary(polfinal RG)

Bullet 

Nr Użytkownika: 928

Wysłany: 30-06-2009, 18:28   

Być może to coś z kategorii sciene-fiction ale ja zaryzykuję:

Kto wygra Wimbledon?
Typ: Ivo Karlovic
Kurs: 47.62
Buk: Pinnacle

Ivo w dotychczasowych czterech meczach dał rywalom zaledwie cztery szanse na przełamnie jeśli wierzyć statystykom. Wszystkie w pierwszej rundzie gdy grał z Lacko. Kolejni rywale już nie powąchali nawet breaka. Nie dał się złamać ani razu. Zaserwował 137 asów jak do tej pory i trafiał ze skutecznością ponad 70% pierwszym serwisem. Wygląda naprawdę dobrze i solidnie. Jeśli będzie w stanie wygrać z Federerem jutro (a mimo bardzo złego h2h uważam, że jest w stanie powalczyć bo tiebreaki to zawsze loteria, a spodziewam się jutro właśnie w TB rozstrzygnięć setów i z tego powodu uważam też że warto zagrać +hc na poziomie 4.0 lub więcej na Ivo) to szansa na wygraną w turnieju będzie bardzo duża i spokojnie będzie można sobie skontrować typ na wygraną Karlovica w turnieju jakby co.

+KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 30-06-2009, 19:21   

nawet jak Karlovic przeszedłby Fedexa to i tak padnie kondycyjnie na półfinale albo finale

dominix

Nr Użytkownika: 1243

Ostrzeżeń:
 1/6/6
Wysłany: 01-07-2009, 09:10   

Bulli w ub masz kurs 55 ;)

tmac86 

Wysłany: 01-07-2009, 16:40   

bravo dla haasa :) <wygrana> duze peiniazki :respect: bravo za typ kawex srogi rewanz byl :) tutaj wrzuca sie typy a to nie konkurs polonistyczny :) zawsze mam malo czasu wybaczcie za bledy dalem rodicka grubo spadam ogladac pozdrowiam :boks:

edit V:Brawo za typ ale pamietaj ze dyskutujemy o typach jedynie przed ich rozpoczeciem. Takie dogryzanie po meczu nie ma sensu :)
Powodzenia

tmac86 

Wysłany: 01-07-2009, 20:56   

spoko vendetta tylko nie lubie jak ktos nyguje moje typy kazdy gra tak jak uwaza i jak czuje , sorry kawex jesli cie urazilem !!! dobra typ na jutro , mysle ze hass urwie seta dla rogera , bo przeciwko fredowi nie zagram bo widzialem go w akcji jest znakomity na wimbledonie . kurs 2.15 stawka 15 &pound;

czekam jeszcze na kursy murray z rodickiem wtedy pomysle co dalej ogladalem tych dwoch panow czesto wiec mam juz jakies zdanie na ich temat pozdrawiam :okul:

@Vendetta 

Wysłany: 01-07-2009, 21:25   

tmac86: ale po to jest forum zeby dyskutowac o typach a rzeczowa dyskusja jest nawet pożądana ;)
Nie bylo tematu :) Kawex napewno sie nie obrazil :P a ja tylko napisalem zeby na drugi raz tak nie robic.

tmac86 

Wysłany: 02-07-2009, 17:22   

spoko vendi dobra mecz zaraz sie zaczyna wiec jedziemy typ nestor / zimonjic 1,5 zaraz sie zaczyna spadam ogladac pozdrawiam stawka 25 funtow :boks:

tmac86 

Wysłany: 02-07-2009, 21:17   

nie powiem mecz dostarczyl mi sporo emocji ale wygrali po 5 setach <wygrana> dobra ale to juz nieistotne typ na jutro roddick kurs 4zl , jakos nie jestem pewny formy murraya zeby grac na niego po 1,28 wole duze emocje i dlatego postanowielm dac na roddicka napewno bendzie ciekzo ale zycze mu szczescia :boks:
drugi dobry typ to gra mieszana mysle ze murray i huber udowodnili juz ze tworza dobry debel i nie powinni miec problemow kurs maly ale warto zagrac 1,36
pozdrawiam :okul:

KaRiNo 

Nr Użytkownika: 1688

Ostrzeżeń:
 1/6/6
Wysłany: 03-07-2009, 07:23   

Jak tam ziomki gracie na Venus ??? ladny kurs oferuja 1,65 :)

@Vendetta 

Wysłany: 03-07-2009, 13:46   

to jest dzial ATP :) pewnie jutro w temacie WTA sie pojawia jakies analizy co do meczu finalowego Pań

Ja na dzisiaj proponuje:

Murray A.-Roddick (44.5 asow) typ: mniej stawka:7/10 kurs:1,62(po odliczeniu podatku)
fortuna

Amerykanin odkad jego tenem zostal Larry Stefanki "oszczedza reke" i nie serwuje az tak mocno za to wiekszy nacisk kladzie na spokojne ryzgywanie punktow i zdobywanie ich po wyminanie co ma odzwierciedlenie w statystykach. Roddick to tej pory ma na swoim koncie 139 asow w 5 spotkaniach co daje srednią na mecz 27,8 asow z tym ze az 43 z calosci zaserwowal w 5-stowce z Hewittem.
Dzisiaj nie spodziewam sie 5-setowki i mysle ze Murray wygra gladko( góra w 4 setach)
Srednia asow Brytyjczyka na jeden mecz wynosi 14,6. Prostym rachunkiem jesli dodac obydwie srednie suma wyjdzie 42,4 wiec under wchodzi ;)
Andy Murray mimo dobrego serwisu nie serwuje wielu asow a do tego ma on jeden z najlepszych returnow w WTA wiec i Roddickowi bedzie ciezko podawac nie do odebrania :)
Dla mnie linia, ktora proponuej fortuna jest badzo wysoka i ciezko bedzie ją dzisiaj przeskoczyc. Jesli bylaby 5-setowka to mozliwe ze tak by sie stalo ale ja tak jak pisalem przewiduje trzy a góra 4 sety i oczywiscie wygraną Szkota :)

efbeer 

Nr Użytkownika: 818

Wysłany: 03-07-2009, 14:01   

No tak, to prawda że Murray jest faworytem, ale kurs na Rodusia moocno przesadzony - 3,8 bf. Obaj zagrali 5 setówki, tyle że Murray ze średnim powiedzmy sobie szczerze Wawrinką, a Rodick z kangurem któremu dużo ludzi dobrze wróżyło w tym turnieju. Znają się dobrze, stoczyli 9 pojedynków ze sobą, 6 wygrał szkot. Tutaj w Londynie ciąży na nim presja straszna, gra u siebie, musi wygrać bla bla. Myśle że Rodick jest w stanie powalczyć i jeśli nie będą się łamać to w TBkach ma duże szanse. Zagarłem go lekko 2/10, po takim kursie myśle że naprawde warto .
;)

Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Wimbledon 2009