Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1711
Status: Offline
Wysłany: 03-07-2009, 15:12
Murray mial jeden slabaszy mecz z Wawrinką , to fakt.
Nie wiem jednak czy widziales inne jego mecze Na mnie mecz z bedacym w swietnej formie Ferrero i wygrana 3:0 zrobily ogromne wrazenie.
Ogladalem tez mecze Roddicka i procz meczu z Berdychem Amerykanim w pozostaych tracil sety. Z hewittem stracil az dwa a Kangur dla mnei nie gral jakos wysmienicie. Obydwaj robili duzo prostych bledow a mecz nie stal ja najkims wybitnie wysokim poziomie/
Dla mnie jednak kurs na Murraya jest nie do grania dlatego zdecyowalem sie na te asy
Wiek: 24 Nr Użytkownika: 1673 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 69
Wysłany: 03-07-2009, 20:03
troche vendetta sie mylisz bo mecz z ferrero to byla pestka carlos gral bezmyslnie rzucajac caly czas pilki w srodek kortu ogladalem caly mecz , mecz z roda z australijczykiem to byl naprawde tennis w swietnym wydaniu tak samo jak dzis !! sorki ze pisz e to po meczu ale nie mialem casu !
brawa dla roda i kazdego kto gral dzis na niego bo to byla prawdziwa okazja ja zarobilem na polskie kupe kasy bo puscilem go jeszcze raz dzis za 40 funa ,
uwazam ze na jutro prawdziwa okazja jest 1,57 na baryanow dawno nie pamietam tak wyoskiej stawki na braci ktorzy powinni gladko wygrac final no i zaraz zaczyna sie murray w grze mieszanej
kazdemu kto gral moje typy na wimbledonie gratuluje zarobku pozdrawiam
_________________ nowy dzien szanse na wygrana wciaz powieksza !!!!
Wiek: 22 Nr Użytkownika: 438 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 1922 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 05-07-2009, 12:08
Roger Federer - Andy Roddick
Więcej asów? Roddick @2.08 tobet 4/10
Doszliśmy do finiszu najbardziej tradycyjnego i prestiżowego turnieju tenisowego w dziejach. I jak co roku przyzwyczailiśmy się do oglądania w ostatnim meczu porfesora białego sportu - Rogera Federera. Nie wyobrażam sobie, by szwajcar dzisiaj nie wykorzystał doskonałej okazji. Jest przemocny na londyńskich kortach, zresztą od wielu lat to są jego tereny. To nie jest zawodnik z początku roku, przygaszony, bez wiary w sukces. Mam wrażenie, że przełomowym turniejem była mączka w Madrycie, gdzie pokonał króla tej nawierzchni, dodatkowo na jego terytorium, później Roland Garros. Myślę, że A-Rodd jest w stanie ugrać jednego TB... jednak to by było na tyle. Dlatego też ugryzłem ten mecz w nieco inny sposób - asy! Moim zdaniem jeśli nie będzie siedział serwis Jankesowi to mecz może zakończyć się bardzo szybko. Jednak jak wskazują mecze z Hewittem, Murrayem i Berdychem serwisem dysponuje. Asy Rodda kolejno: 43, 21, 24. Oczywiście Roger również dysponuje świetnym podaniem, jednak jest to serwis bardziej techniczny aniżeli siłowy. Federer w meczach serwował 11, 7 i 23 asów. Mam nadzieję, że Roddick nie ma już kompleksu o nazwie "Roger Federer". Bo swego czasu pamiętamy mecze w US Open, gdzie zawsze wiązano z nim wielkie nadzieje w tym turnieju, przechodził gładko rundę po rundzie. W samym finale spotykał się z Rogerem i dostawał 1:6 2:6 2:6 ... Dzisiaj jest to już inny zawodnik. Zdecydowanie zmieniło się jego myślenie i technika na korcie. Moim zdaniem ujrzymy dzisiaj 4 sety, w których A-Rodd zaserwuje 24 asy, natomiast Fedex około 15.
_________________ Veni Vidi Vici Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
WybrzeżeGdańsk
Wiek: 24 Nr Użytkownika: 1673 Dołączył: 31 Maj 2009 Posty: 69
Wysłany: 05-07-2009, 12:37
przyjacielom elo
szkoda tych brayanow ale panowie mieli torhe pecha trudno sie mowi na szczescie serena dala troche zarobic ))))
dobra typ na dzis dobrze to ujeles rodd granaprawde swietny tennis i to juz nie ten sam zawodnik jesli nie ulegnie presji freda to bendzie wyrownany mecz , pokonac murraya to bylo cos ) typ roddick kurs 7 zl stawka 15 funtow duze ryzyko ale zycze mu szczescia pozdrawiam
_________________ nowy dzien szanse na wygrana wciaz powieksza !!!!