Vendetta Picks Strona Główna  
  Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Wimbledon 2009
Wimbledon 2009
Autor Wiadomość
@Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Status: Offline

Wysłany: 03-07-2009, 15:12   

Murray mial jeden slabaszy mecz z Wawrinką , to fakt.
Nie wiem jednak czy widziales inne jego mecze :) Na mnie mecz z bedacym w swietnej formie Ferrero i wygrana 3:0 zrobily ogromne wrazenie.
Ogladalem tez mecze Roddicka i procz meczu z Berdychem Amerykanim w pozostaych tracil sety. Z hewittem stracil az dwa a Kangur dla mnei nie gral jakos wysmienicie. Obydwaj robili duzo prostych bledow a mecz nie stal ja najkims wybitnie wysokim poziomie/
Dla mnie jednak kurs na Murraya jest nie do grania dlatego zdecyowalem sie na te asy :)

tmac86 

Nr Użytkownika: 1673

Wysłany: 03-07-2009, 20:03   

troche vendetta sie mylisz bo mecz z ferrero to byla pestka carlos gral bezmyslnie rzucajac caly czas pilki w srodek kortu ogladalem caly mecz , mecz z roda z australijczykiem to byl naprawde tennis w swietnym wydaniu tak samo jak dzis !! sorki ze pisz e to po meczu ale nie mialem casu !

brawa dla roda i kazdego kto gral dzis na niego bo to byla prawdziwa okazja ja zarobilem na polskie kupe kasy bo puscilem go jeszcze raz dzis za 40 funa ,
uwazam ze na jutro prawdziwa okazja jest 1,57 na baryanow dawno nie pamietam tak wyoskiej stawki na braci ktorzy powinni gladko wygrac final no i zaraz zaczyna sie murray w grze mieszanej :okul:
kazdemu kto gral moje typy na wimbledonie gratuluje zarobku pozdrawiam :boks:

majkello 

Nr Użytkownika: 438

Wysłany: 05-07-2009, 12:08   

Roger Federer - Andy Roddick

Więcej asów? Roddick @2.08 tobet 4/10

Doszliśmy do finiszu najbardziej tradycyjnego i prestiżowego turnieju tenisowego w dziejach. I jak co roku przyzwyczailiśmy się do oglądania w ostatnim meczu porfesora białego sportu - Rogera Federera. Nie wyobrażam sobie, by szwajcar dzisiaj nie wykorzystał doskonałej okazji. Jest przemocny na londyńskich kortach, zresztą od wielu lat to są jego tereny. To nie jest zawodnik z początku roku, przygaszony, bez wiary w sukces. Mam wrażenie, że przełomowym turniejem była mączka w Madrycie, gdzie pokonał króla tej nawierzchni, dodatkowo na jego terytorium, później Roland Garros. Myślę, że A-Rodd jest w stanie ugrać jednego TB... jednak to by było na tyle. Dlatego też ugryzłem ten mecz w nieco inny sposób - asy! Moim zdaniem jeśli nie będzie siedział serwis Jankesowi to mecz może zakończyć się bardzo szybko. Jednak jak wskazują mecze z Hewittem, Murrayem i Berdychem serwisem dysponuje. Asy Rodda kolejno: 43, 21, 24. Oczywiście Roger również dysponuje świetnym podaniem, jednak jest to serwis bardziej techniczny aniżeli siłowy. Federer w meczach serwował 11, 7 i 23 asów. Mam nadzieję, że Roddick nie ma już kompleksu o nazwie "Roger Federer". Bo swego czasu pamiętamy mecze w US Open, gdzie zawsze wiązano z nim wielkie nadzieje w tym turnieju, przechodził gładko rundę po rundzie. W samym finale spotykał się z Rogerem i dostawał 1:6 2:6 2:6 ... Dzisiaj jest to już inny zawodnik. Zdecydowanie zmieniło się jego myślenie i technika na korcie. Moim zdaniem ujrzymy dzisiaj 4 sety, w których A-Rodd zaserwuje 24 asy, natomiast Fedex około 15.

tmac86 

Nr Użytkownika: 1673

Wysłany: 05-07-2009, 12:37   

przyjacielom elo

szkoda tych brayanow ale panowie mieli torhe pecha trudno sie mowi na szczescie serena dala troche zarobic :) ))))

dobra typ na dzis dobrze to ujeles rodd granaprawde swietny tennis i to juz nie ten sam zawodnik jesli nie ulegnie presji freda to bendzie wyrownany mecz , pokonac murraya to bylo cos :) ) typ roddick kurs 7 zl stawka 15 funtow duze ryzyko ale zycze mu szczescia pozdrawiam :boks:

+KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 05-07-2009, 15:18   

tmac86, polecam ci słownik ortograficzny

Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Wimbledon 2009