Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Indian Wells
Indian Wells
Autor Wiadomość
czuczu1910 

Nr Użytkownika: 487

Status: Offline

Wysłany: 11-03-2010, 08:03   Indian Wells

BNP Paribas Open Miejsce : Indian Wells, Stany Zjednoczone
Ranga turnieju : ATP Masters "1000"
Data : 11.03-21.03 2010 r.
Aktualny czas :
Nawierzchnia : twarda
Pula nagród : 3'645'000 $
Uczestnicy : 96 zawodników w singlu / 32 pary w deblu
Oficjalna strona : www.bnpparibasopen.org

czuczu1910 

Nr Użytkownika: 487

Wysłany: 11-03-2010, 08:12   

Thiemo de Bakker - Marcos Daniel 1 1,50 betfair 7/10

To typ przeciwko danielowi bo jest to gracz ktory nie radzi sobie z szybkimi nawierzchniami Obydwaj nie zachwycaja w tym sezonie ale styl gry zdecydowanie faworyzuje Holendra Mocny serwis i dobra gra pod siecia pozwoli na zewyciestwo

Nicolas Almagro - Mischa Zverev 1 1,42 betfair 7/10

Mischa sie przelamal po serii porazek ale jego gra dalej obfituje w duza ilosc bledow i czaszka dalej zle pracuje ?Dalej przegrywa sety juz dawno wygrane a Almagro potrai to wykorzystac Almagro dobrze serwuje i to jest jego glowny atut Potrafi trzymac ilke w korcie Martwi mnie tylko przeskok z cclayu na hard bo czesto jest tak ze zawodnicy nie potrafia sie przestawic szybko iejmy nadzieje ze tutaj tak nie bedzie

ChrisseQ

Nr Użytkownika: 1195

Wysłany: 15-03-2010, 11:21   

Juan Monaco - Juan Carlos Ferrero 1,44 Betsson

Jakoś ten typ mi wpadł pierwszy w oko. Ferrero ten sezon rozpoczął bardzo dobrze kilka wygranych (jaśli się nie myle to ok 14 wygranych z rzędu na clay) w tym wygrana z Monaco (ale Juan wteyd skreczował). Teraz oboje wygrali swoje pierwsze spotkania odpowiednio Monaco z Fogninim a JCF z Koellerem . Wg mnie to Ferrero jest w wyższej formie i powinien wygrać dzisiaj z argentyńczykiem. oboje nie mają zbytnio silnego serwisu więc może będzie wiele okazji do przełamania i myślę , że w tyhc przełamaniach to JCF będzie zawsze o przełamanie lepszy. Monaco jest nieobliczalny ale to typowy "ziemniak" xDa JCF jako tako pogrywa na tych twardych nawierzchniach. więc VAMOS JUANIE CARLOSIE :)

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 17-03-2010, 23:40   

Jak wiecie po wtopia na Peer odpuszczam granie za grube pieniadze ale jesli mialbym cos dzisiaj polecic to na bylby to Soda i ten typ zapropionuje naszym stałym bywalcom na stronie głownej. Dla mnie to MEGA faworyt i jak zobaczylem kursy na ten mecz to przecieralem oczy ze zdziwienia :) Na przyklad betfair proponuej na ten emcz kurs 1.76.
Tsonga gra w tym turnieju fatalnie i wczoraj mioal duzo szczescia ze wygrakl z Montim bo zapowiadalo sie 2:0 dla Hiszpana :)
Robinowi natomaist jest w formie.... siedzi mu serwis a jego uderzenia z glebi są pewne i solidne.
Daje stawke 5/10 bo po ostatnich wtopach juz calki3m stracilem pewnosc siebie ale gdyby wczoraj weszło to dzisiaj ładowal bym na Szweda grube siano.
Ostatnio zmieniony przez Vendetta 17-03-2010, 23:43, w całości zmieniany 1 raz  

msn_88

Nr Użytkownika: 1728

Wysłany: 18-03-2010, 10:58   

Jelena Jankovic - Alisa Kleybanova 1 1.72
Samantha Stosur - Maria-Jose Martinez-Sanchez 1 1.60

Moglby ktos to ocenic? jestem poczatkujacy w tenisie :) ale z tego co zauwazylem to sa szanse ze te mecze wejda :)

+Vendetta 

Wysłany: 18-03-2010, 11:35   

ciezkie mecze wybrales. Dla mnie jesli juz to Stosur :) ale tez nie jestem do konca pewny tego typu :) Nastepnym razem takie pytania zadawaj na shout box bo tutaj wpisujemy tylko analizy. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

tmac86 

Nr Użytkownika: 1673

Wysłany: 18-03-2010, 18:25   

monaco- ljubicic typ 2 kurs 1.53

monaco ogladam juz od pierwszych rund , nie zachwyca mimo tych wygranych z ferrero czy garcia-lopezem . poprawil znacznie serwis lecz to chyba jeszcze za malo na hard . ljuba dysponuje konkretnym serwisem i bardzo ciezko go przelamac , na swojej ulubionej nAwierzchni gdzie wczoraj ogral djoko nie tracac seta, chyba jest dobrze przygotowany na ten turniej pozdrawiam

+Vendetta 

Wysłany: 21-03-2010, 22:03   

"Zaiskrzyło pomiędzy legendami tenisa
autor: Michał Świtaj, 2010-03-15, 18:05, źródło: inf. własna / materiały prasowe

W Indian Wells w dniu rozpoczęcia turnieju ATP i WTA zorganizowano mecz charytatywny na rzecz ofiar trzęsienia ziemi w Haiti z udziałem Pete'a Samprasa, Andre Agassiego, Rogera Federera i Rafaela Nadala. Nie spodziewano się jednak, że podczas przyjacielskiego starcia zaiskrzy pomiędzy legendami tenisa, triumfatorami łącznie 44 turniejów Wielkiego Szlema.
Wszystko zaczęło się gdy po kilku żartach Agassiego dogryzających pozostałej trójce, Sampras - który widocznie miał już dosyć złośliwości byłego rywala z kortów - zaczął parodiować specyficzny, przypominający spacer gołębia chód Andre.

Agassi, który podobnie jak pozostali tenisiści miał zainstalowany mikrofon przy ustach, nie potraktował tego jako żart. - Chcę też zaprezentować ciebie - odpowiedział Andre i wyciągnął obie kieszenie od spodenek. - Nie mam pieniędzy. O, czekaj, mam dolara - powiedział Amerykanin, sugerując w ten sposób sknerstwo Samprasa. Już wcześniej w kontrowersyjnej książce Agassi opowiedział historię, w której Sampras rzekomo dał napiwek w wysokości jednego dolara.

- Rozumiem. Daję niskie napiwki. Przepraszam cię, Baracku Obama - ripostował Sampras. Atak ten tak go zaskoczył, że wyraźnie nie wiedział jak się zachować. Dla żartów zaserwował piłkę w kierunku Agassiego. Ta minęła go tylko o kilka centymetrów. -Wszystko to gra i zabawa dopóki kogoś nie zranisz - odpowiedział Andre, wprawiając cała publikę w konsternację.

Federer, który występował w parze z Samprasem, próbował jakoś rozluźnić atmosfera, ale ta do końca pokazowego meczu została nieciekawa. Dopiero po zakończonym spotkaniu Sampras przytulił Agassiego i powiedział: - Nie wiem o co chodzi, Andre. Ja cię przecież kocham
, człowieku. Napięcie zostało rozładowane, chociaż żaden z zawodników nie zjawił się na konferencji prasowej po meczu.

Spotkanie wygrali 8:6 Federer i Sampras. Wcześniej w meczu legend pań Martina Navrátilová i Justine Henin pokonały Lindsay Davenport i Steffi Graf.

Choć cała impreza charytatywna pozostawiła pewien niesmak, to najważniejszy cel został zrealizowany. - Zebraliśmy już milion dolarów, a to nie koniec - oświadczył organizator imprezy Larry Ellison i przekazał czek poszkodowanym w Haiti."

A jesli chdozi o typy to chyba Roddick na dzisiaj pewniak po kursie kolo @1.45 :) Widzialem obu Panow w kilku wczesniejszych meczach i duzo lepsze wrazenie robi Amerykanin. Niby Ljuba ogral Rafe ale Hiszpan mial wczoraj slabszy dzien. Roddick gra osttanio bardzo solidnei z koncowej i mysle ze ten element gry da mu wygraną
Ostatnio zmieniony przez Vendetta 21-03-2010, 22:04, w całości zmieniany 1 raz  

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Indian Wells