Kendrick gra tenis idealnie pasujący na trawę, więc nie powinien mieć problemów z Gulbisem. Zna ktoś Tsonge? Może jakiś znany Francuz zmienił nazwisko? Ja go nie kojarzę, za to Duńczyk kilka razy dawał mi zarobić. Jego styl powinien przyjąć się na trawie. Delic może być bardzo groźny w tym roku na trawie. Ma atomowy serwis, ma warunki (195cm). Moodi grał już dwa pojedynki w kwalach i zapoznał się z trawą na kortach QC. Santoro jest już coraz starszy i coraz trudniej jest mu uzuskiwać dobre wyniki. Styl Vligena jakoś bardziej pasuje mi do trawy.
Nr Użytkownika: 339 Dołączył: 26 Kwi 2007 Posty: 52
Status: Offline
Wysłany: 13-06-2007, 12:42
Monflis - Mirnyi 1 1,55 (totomix)
Monflis wczoraj bez większych kłopotów pokonał Andreeva bombardując go serwisem nie dając się ani raz złamać. Dzisiaj na przeciwko niego stanie Mirnyi który już nie w tej formie co przed laty, a w pierwszej rundzie pokonał Verdasco. Ciężko oceniać to zwyciestwo bo jak wiadomo z połączenia Hiszpan + nawierzchnia szybko rzadko wychodzi coś dobrego. Ogólnie Monflis według mnie serwisem wygra mecz tak jak to zrobił z Andreevu który pomimo że to typowy ziemniak to jest jednak w życiowej formie a Monflis z nim wygrał
Po takim kursie moim zdaniem warto zagrać na młodego Chorwata. Widziałem wczoraj Amerykanina w akcji i powiem jedno - dno, dno i jeszcze raz dno. Gdyby nie serwis i szczęście w TB to by przegrał 2-0 z Bogdanovicem, a tak jakoś udało mu się wygrać z Brytyjczykiem 2-1. Cilic gra ładny tenis, wczoraj z problemami, ale odprawił faworyzowanego Francuza - Tsonga. Cilic juz odprawił z tego turnieju nie byle kogo (Falla 2-0, Henman 2-1). Jak dzisiaj wstałem strasznie się ucieszyłem patrząc jakie buki wystawiły kursy na młodego Chorwata. W Cilicu podoba mi walka i chęc do gry i zwycięstwa. Cilic jest szybki, porusza się szybko po korcie, czego nie możemy powiedzieć o zbytnio ociężałym Amerykaninie (za dużo Hamburgerów pewnie :] ). Powiem krótko. po takim kursie to aż żal nie brać.
Po takim kursie moim zdaniem warto zagrać na młodego Chorwata. Widziałem wczoraj Amerykanina w akcji i powiem jedno - dno, dno i jeszcze raz dno. Gdyby nie serwis i szczęście w TB to by przegrał 2-0 z Bogdanovicem, a tak jakoś udało mu się wygrać z Brytyjczykiem 2-1. Cilic gra ładny tenis, wczoraj z problemami, ale odprawił faworyzowanego Francuza - Tsonga. Cilic juz odprawił z tego turnieju nie byle kogo (Falla 2-0, Henman 2-1). Jak dzisiaj wstałem strasznie się ucieszyłem patrząc jakie buki wystawiły kursy na młodego Chorwata. W Cilicu podoba mi walka i chęc do gry i zwycięstwa. Cilic jest szybki, porusza się szybko po korcie, czego nie możemy powiedzieć o zbytnio ociężałym Amerykaninie (za dużo Hamburgerów pewnie :] ). Powiem krótko. po takim kursie to aż żal nie brać.
Andy Roddick - Dmitry Tursunov@3,21
Andy Roddick - Dmitry Tursunov (+1.5)@1,95 Tursunov wygra 2:0@4,50
ahh czekałem od wczoraj i byłem ciekawy jakie buki wystawią kursy na ten mecz. I jestem bardzo zadowolony, bo faworyzują Amerykanina. Oglądałem wszystkie dotychczas mecze Roddicka i wczorajszy mecz Rosjanina. Roddick oprócz dobrego serwisu nie ma żadnych atutów. Silne serwisy z prędkością około 230km/h robią dobre wrażenie, ale tenis to nie tylko serwis. Porusza się powoli po korcie czego nie można powiedzieć o Tursunovie. Rosjanin wczoraj rozegrał bardzo dobry mecz z Gonzem, z którym wygrał 2-1. Roddick już powinien odpaść z turnieju z Bogdanovicem albo Cilicem, ale zawsze w decydującym momencie bronił się serwisem i miał także szcześćie gdyż jego zawodnicy popełniali błędy w ważnych momentach. Po takim kursie to aż żal nie zagrać na Rosjanina