Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Amersfoord, Los Angeles, Stuttgart
Amersfoord, Los Angeles, Stuttgart
Autor Wiadomość
sly

Nr Użytkownika: 46

Status: Offline

Wysłany: 16-07-2007, 10:23   Amersfoord, Los Angeles, Stuttgart

Mercedes Cup - Stuttgart clay
http://www.mercedescup.de/

Dutch Open - Amersfoord clay
http://www.dutchopentennis.nl/

Los Angeles - hard
http://www.countrywideclassic.com/

LEE - KIM 1 1.55 (8/10)

Kevin niech qwraca do czelendzerow bo gra okropnie, przegrywa z byle kim coraz czesciej. Skosny amerykanin przegral w tym roku z Minarem, Belrocq, Polanskym, Ouanna, Droshem, Kryvonosem, Fleishmanem, Simmondisem, Kuznetsovem, Warburgiem czy Echagarayem, brak slow, tenisowe dno.

BERRER - DELIC 1 2.35 (5/10)

Delic notorycznie zawodzi, 1.5 roku temu pokazal swoj talent w kilku turniejach i nic nie poszlo do przodu. Nie wiem co sie dzieje z tym graczem ale poza serwisem nie dysponuje niczym ciekawym. Za to Berrer to nie jakis kelner zeby wystawiac na niego 2.35 z Amerem. Dobry serwis Niemca, swietnie sie czuje w Stanach dlatego nie wrocil na turniej w Stutgarcie. To samo powinien uczynic Becker ale o tym nizej.

CILIC - BECKER 1 1.89

Becker na cegle slabiutki, kursy na Cilica juz spadly do 1.50, nie ma teraz czasu dluzej tego meczu opisywac, Chorwat utalentowany, Becker powinien grac w LA jak Berrer.

KIEFER - GABASHVILI 2 3.60 (2/10)

Typ z ryzykiem, po prostu Kiefer to zwykly walkarz, ktory maja *5-3 na trawie z Capdeville przegrywa 5-7 i tyle mam do powiedzenia o tym meczu.

VANEK - PASTOR 1 1.75 (7/10)

Navarro ma slaby sezon, przegrywa z kim popadnie a jak wygrywa seta 5-2 5-3 to czesto przegrywa nagle swoje serwisy. Doswiadczony Vanek takie cos wykrozysta, h2h krozystny dla Czecha i ogolnie bardzo dobra forma Jiriego.

MAYER - VERDASCO 1 1.90 (7/10)

H2H korzystny dla Niemca, jego teren, forma srednia ale Verdasoc tez nie blyszczy wiec czemu faworytem jest Hiszpan? Ja nie rozumiem, mysle, ze szanse sie rozladaja 55-45 dla Niemca i dlatego gram Floriana. Na cegle jeden i drugi grac potrafia ale mam wrazenie, ze wiecej bledow niewymuszonych robi Hiszpan.

Mysle, ze mozna tez ryzykowac Simona czy Montanesa.

LEE wygrana, CILIC wygrana, VANEK wygrana, BERRER wygrana, przegral MAYER oraz GABASHVILI, wygrana Simona - porazka Montanesa, to daje 5/8 przy dobrych kursach.
Ostatnio zmieniony przez sly 17-07-2007, 22:36, w całości zmieniany 1 raz  

sly

Wysłany: 17-07-2007, 09:56   

Wczoraj 4/6 nie jest zle a kursy ladnie.

Koubek - Acasuso 1 3.0 (6/10)

Gra Jose coraz slabsza, nie wiem skad wzial sie ten spadek formy ale na dzis lepszym graczem jest Koubek i szanse sa po 50% a to oznacza, ze warto zagrac Stefana. Leworeczny Austriak jest grozny dla kazdego jesli ma dobry dzien potrafi ograc duzo wyzej notowanych rywali. Chucho przegrywal w tym roku z rywalami srednimi najwyzej powiedziane Lapenttim, Melzerem, Delicem, Querreyem itd. Fatalny sezon Argentyczyka.

Serra - Davydenko 1 6.90 (3/10)

Najwiekszy walkarz ATP kontra bardzo solidny Francuz Serra, ktory ma niewygodny styl gry dla rywali graja dlugie pilki pod linie, nie zawsze mu sie chce biegac w obronie ale ilosc wpadek Ruska jest tak duza, ze nie wiem jak mozna nie zaryzykowac po takim kursie. Porazki z Monfilsem, Mayerem, Hewittem, Monaco, Delicem, Patience, O.Rochusem czy 2 razy z Mathieu chyba mowia wszystko.

Nalbandian - Kunitsyn 2 6.0 (1/10)

Nic wielkiego Rusek nie gra ale czasem stac go na niespodzianke, za to 1 rundy z udzialem Nalbiego zawsze sa smieszne. Jego wpadki juz przeszly do historii. Z jednej strony wszechstronny wielki gracz, z drugiej panienka, ktora ma problemy ze soba. Przegrane w tym roku: Gicqel, Kohlschreiber, T.Johansson, Horna, Nieminen czy Pless. Dodajac do tego jego historyczne wyczyny jak przegrana na RG z Hanescu czy porazka z Sanguinettim w 1 rundzie na hardzie (5.9 placil Wloch) no to sprawa dla mnie jest jasna.

Z tak zwanych pewniakow mysle, ze wygra dzis Kohlschreiber, Stepanek i Spadea

BRAWO KOUBEK i SERRA 3.0, 6.9 :klaskanie:

Stepanek, Spadea, Kohl wygrane, szkoda troche Kunitsyna mal 7-6 3-0 duza szansa realna na wygrana ale od tego momentu przestal grac, dzis poszlo niezle ale nie ma sie co zachywac tylko trzeba codziennie robic analizy i trzymac jakis poziom, oby wysoki.

Jednak udalo sie i wygral Igor Kunitsyn 7-6 7-5. <plus>
Ostatnio zmieniony przez sly 17-07-2007, 23:00, w całości zmieniany 2 razy  

mr_kwolf

Nr Użytkownika: 339

Wysłany: 17-07-2007, 21:55   

sly napisał/a:
Wczoraj 4/6 nie jest zle a kursy ladnie.

Koubek - Acasuso 1 3.0 (6/10)

Gra Jose coraz slabsza, nie wiem skad wzial sie ten spadek formy ale na dzis lepszym graczem jest Koubek i szanse sa po 50% a to oznacza, ze warto zagrac Stefana. Leworeczny Austriak jest grozny dla kazdego jesli ma dobry dzien potrafi ograc duzo wyzej notowanych rywali. Chucho przegrywal w tym roku z rywalami srednimi najwyzej powiedziane Lapenttim, Melzerem, Delicem, Querreyem itd. Fatalny sezon Argentyczyka.

Serra - Davydenko 1 6.90 (3/10)

Najwiekszy walkarz ATP kontra bardzo solidny Francuz Serra, ktory ma niewygodny styl gry dla rywali graja dlugie pilki pod linie, nie zawsze mu sie chce biegac w obronie ale ilosc wpadek Ruska jest tak duza, ze nie wiem jak mozna nie zaryzykowac po takim kursie. Porazki z Monfilsem, Mayerem, Hewittem, Monaco, Delicem, Patience, O.Rochusem czy 2 razy z Mathieu chyba mowia wszystko.

Nalbandian - Kunitsyn 2 6.0 (1/10)

Nic wielkiego Rusek nie gra ale czasem stac go na niespodzianke, za to 1 rundy z udzialem Nalbiego zawsze sa smieszne. Jego wpadki juz przeszly do historii. Z jednej strony wszechstronny wielki gracz, z drugiej panienka, ktora ma problemy ze soba. Przegrane w tym roku: Gicqel, Kohlschreiber, T.Johansson, Horna, Nieminen czy Pless. Dodajac do tego jego historyczne wyczyny jak przegrana na RG z Hanescu czy porazka z Sanguinettim w 1 rundzie na hardzie (5.9 placil Wloch) no to sprawa dla mnie jest jasna.

Z tak zwanych pewniakow mysle, ze wygra dzis Kohlschreiber, Stepanek i Spadea

BRAWO KOUBEK i SERRA 3.0, 6.9 :klaskanie:

Szacunek, nic tylko czytać i uczyć się. Nalbandian narazie przegrał pierwszego seta więc Kunitsyn też może wejść ale za tamte dwa typy szacunek. :klaskanie: :ok:

+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 17-07-2007, 23:03   

Gratulacje , jestem pod wrazeniem Twoich typow a tymi analizami tylko potwierdziles ze nalezala Ci sie nagroda najlepszego analityka Wimbledonu :)

sly

Wysłany: 18-07-2007, 10:32   

Cilic - Wawrinka 1 2.47 (6/10)

Stanislas to od zawsze niewypal chociaz wiekszosc osob ktore interesuja sie tenisem widza w nim talent. Ja nie widze. Ilosc jego porazek w 1-2 rundach jest chyba nawet dla mnie zaskakujaco wysoka. 1 runda ostatnio z MVA, wczensiej z Llodra, Karlovicem, Korolevem, Ljubiciem, Montanesem, JCF czy Mirnym a wygrane ledwie 3 w sezonie: Kim, Capdeville i RRH. Smiech na sali. Cilic gra bardz roznie ale duzo wiecej wygrywa, ma ciekawszy serwis i lepsza forme. Nie odstrasza mnie h2h 0-2 ani porazka na cegle w Umagu, 55-60 procent daje Cilicowi a kurs 2.47 wiec jak nie grac.

Berrer - R.Mello 1 1.55 (8/10)

Niemiec dzieki swojej regularnosci i nie schodzeniu ponizej pewnego poziomu osiagnal najlepsze miejsce w karierze a swoja droga owe 91 miejsce jest jeszcze do poprawienia. Mello slaby sezon. Chyba 8 wygranych, wiekszosc ze sredniakami, za to porazki z Saretta, Delgado, Hartfieldem, Garcia, Zampierim, Gilem, Luczakiem, Ghemem czy Cristinem mowia wiele. Berrer to tenisowy poziom wyzej.

Pewniakiem do Berrera wydaje sie JI Chela, 1.21 z Pashanskim. Ja jeszcze lekko gram Serre nie wiem czy to byl wypadek przy pracy wal czy co takze nie ma sensu sie napalac na Francuza ale jest tenisowo duzo lepszy niz de Bakker.
Ostatnio zmieniony przez sly 18-07-2007, 10:46, w całości zmieniany 2 razy  

+Vendetta 

Wysłany: 18-07-2007, 10:32   

A. Pavel / A. Waske - C. Berlocq / T. Cibulec typ:1 kurs:1.30 i 2-0 kurs:1.60 milenium

Pavel/Waske to zgrany debel o ktorym nie raz juz pisalem tu na forum :) Są to typowi deblisci posiadajacy wszystkie cechy które powinni mieć zawodnicy grajacy w parach. Zgranie , dobry serwis , bardzo dobra technika wolejowa to czynniki ktore pozwalaja Niemcowi i Rumunowi osiagac duze sukcecy w tych rozgrywkach.
Berlocq/Cibulec z tego co widze grają ze soba pierwszy raz. Cibulec to dobry deblsita( wystepuje tylko i wyłacznei w deblu) ale z Argentyczykiem gra pierwszy raz a w deblu bardzo duża role odgrywa zgranie :) Berlocq rzadko gra w debla i czesto zmienia partnerow :) wiec widac ze te rozgrywki traktuje rekreacyjnie. W turniejach wyzszej rangi, takich jak ten w Niemczech odpada przewaznie w 1 czy 2 rundzie ( chodzi o debel ) a dalej dochodzi jedynie challach( i to tylko czasami mu sie zdarza :) )

vindom 

Nr Użytkownika: 649

Wysłany: 18-07-2007, 10:49   

Ratiwatana S. /Ratiwatana - Udomchoke/ H.T Lee

Co prawda ani Taj ani Koreańczyk nie mogą zaliczyć obecnego sezonu do udanych, zwłaszcza występów na hardzie, bilans Lee wynosi 2-6 a Udomchoke'a 9-8 to mimo to sa oni bardziej zaznajomieni z tą naiwrzchnią. Co prawda bracia częściej grają razem niż wspomniana para tajsko-koreańska, lecz wielkich sukcesów nie odnoszą także wtym sezonie. Kusy na to spotkanie są bardzo wyrównane, lecz doświadczenie w grze na nawierzchni przemawia nad Udomchokiem i Lee toteż typuję ich zycięstwo.

+Vendetta 

Wysłany: 18-07-2007, 14:05   

Panowie, prosze nie edytowac postów , mi to nie przeszkadza ale nowi uzytkownicy forum nie za bardzo wierzą w naszą wiarygodnosc i nie rozumieją ze tu nie ma dzeci tak jak jest na innych forach o podobnej tematyce. :) Wszelkie komentarze czy wyniki spotkan ktore graliscie piszcie pod analizami.

Pozdrawiam

sly

Wysłany: 18-07-2007, 15:25   

sly napisał/a:
Cilic - Wawrinka 1 2.47 (6/10)

Stanislas to od zawsze niewypal chociaz wiekszosc osob ktore interesuja sie tenisem widza w nim talent. Ja nie widze. Ilosc jego porazek w 1-2 rundach jest chyba nawet dla mnie zaskakujaco wysoka. 1 runda ostatnio z MVA, wczensiej z Llodra, Karlovicem, Korolevem, Ljubiciem, Montanesem, JCF czy Mirnym a wygrane ledwie 3 w sezonie: Kim, Capdeville i RRH. Smiech na sali. Cilic gra bardz roznie ale duzo wiecej wygrywa, ma ciekawszy serwis i lepsza forme. Nie odstrasza mnie h2h 0-2 ani porazka na cegle w Umagu, 55-60 procent daje Cilicowi a kurs 2.47 wiec jak nie grac.

Pewniakiem do Berrera wydaje sie JI Chela, 1.21 z Pashanskim. Ja jeszcze lekko gram Serre nie wiem czy to byl wypadek przy pracy wal czy co takze nie ma sensu sie napalac na Francuza ale jest tenisowo duzo lepszy niz de Bakker.

Chela i Serra win ale to co zrobil Cilic to brak slow, wygrywajac 4-2 w 1 secie przegral nastepnie wszystkie gemy! 4-6 0-6!!! Brak slow, nie wierze, ze to jest czysty mecz albo kontuzja albo sprzedal.

sly

Wysłany: 19-07-2007, 09:38   

Eschauer - Sluiter 1 1.84 7/10

Raemon u siebie ale mialem watpliwa przyjemnosc ogladac Holendra w meczach w poprzednim czelendzerze i wygladalo to bardzo zle. Odrazu chce konczyc wali mocno kazda pilke, obiega bh ale nie, ze czasem, on obiega kazdy bh! W meczu z Kubotem moze 3-4 razy uderzyl wszystko inne obiegal zostawiajac wolny kort, Werner na luzie to wykorzysta.

Stepanek - Fish 1 1.64 5/10

Fish to wielki talent, byl nawet 17 na swiecie ale neistety same kontuzje. Poprzendi mecz ugral 7 gemow z Quareshim, dobre wyniki mial na poczatku roku potem juz slabo. Ma bardzo dobry bezpieczny bh, duzo bledow robi z fh, czesto wyrzuca pilki daleko w aut uzywajac za duzo sily do uderzen a za malo rotacji. Stepanek gra przywoicie, stawka srednia bo to 1 turniej Radka na hardzie po sezonie na cegle a dot ego 1 mecz rywal oddal za darmo i niewiele mozna powiedziec o jego formie.

Simon Moya i Ferrero tez wygladaja ok na dokaldke bo kursy nie za duze 1.35, 1.25, 1.30

zari 

Nr Użytkownika: 57

Wysłany: 19-07-2007, 12:01   

to moze ja dodam jeszcze kilka pozycji:
Ferrero - Hartfield --1-- 1.20
Ferrero jest o klase jak nie o dwie lepszym tenisista. Mysle,ze tu niespodzianki nie powinno byc.
Pavel/Waske - Beck/Popp --1-- 1.18 Uznany debel, ktory dobrze radzi sobie na tej nawierzchni. Ich przeciwnicy do deblowi słabiacy.

No tak w skrocie

raflik

Nr Użytkownika: 243

Wysłany: 20-07-2007, 08:58   

Ferrero-Lopez typ 2 kurs 2,90
lopez po kiepskim poczatku sezonu na clayu widac ze chwycuł forme .Dobrze radzi sobie w tym turnieju pokonujac gładko berdych i dobrze ostatnio grajacego Berlocq Carlos .
ferrero mi niczym nie zaimponawał w tym turnieju lecz trzeba pamietac ze jest to wybitny specjalista od kortów ziemnych .
szansa na trafnosc typy 5/10

raflik

Nr Użytkownika: 243

Wysłany: 20-07-2007, 09:02   

Wawrinka-vanek typ 2 2,65
wawrinka dawno by sie pozegnał z turniejem gdyby nie krecz canasa .Ogladałem mecz vanka z monfistem i jestem pod duzym wrazeniem gry vanka mało piłek psuje , dobra zagrywka (oprócz 1 seta ) dobra gra kontowa.Powinno to starczyc na wawrinke
trafnosc typu 7/10

sly

Wysłany: 20-07-2007, 10:02   

Lopez nie ma formy tylko po prostu Berdych nienawidzi grac przeciwko takim graczom, mowil to nie raz w wywiadach i tu tkwi klucz. Ferrero na dzis jest o klase lepszy i na cegle zrobi z nim co chce.

Ferrero - Lopez 1 1.38 (7/10)

Nie wiem co w turnieju robi jeszcze ten manekim ze Szwajcarii ale skoro dalej gra to pora dzis odpasc. Szwajcarskie beztalencie dostalo 2 nagrody, jedna to krecz Willego a druga to oddanie meczu przez Cilica, ile mozna? To bedzie spory sukces dla Vanka jesli dojdzie tak daleko w turnieju ATP bowiem on wygrywa glownie czelendzery. Kurs 5.93 na Jiriego w pinnacle to kpina.

Vanek - Wawrinka 1 5.93 (5/10)

Nie ma co ukrywac sezon na cegle sie konczy a tacy gracze jak Darcis czy Vanek grac beda dalej na w czeledzerach wiec im wisi przygotowanie na sezon na kortach twardych. Beda sie dzialy cuda a na deser bedzie walkarski Sopot.

Darcis - Andreev 1 6.50 (2/10)

Przyznaje otwarcie, nie szanuje takich graczy na Igor, on sie mobilizuje czasem na Davis czasem na RG i tyle, przechodzi kilka rund a potem wtapia np. z Seppim. Typowy Rusek. Darcis gra niezle od pewneog czasu, tutaj przeszedl kwalifikacje i pokonal m.in. Gillesa Simona, wszystko wskazuje na to, ze dzis powalczy z Igorem.

Korolev - Juznyi 1 4.0 (3/10)

Misza to wielki gracz ale ilosc jego wpadek jest nie mniejsza niz u Nalbiego, Andreeva, Blakea, Davydeno czy Safina. Idealny mecz na fix, 2 Rusow Korolev niby utalentowany wiec wszyskto gra a potem na korcie znow sie dzieja cuda. Ja nie wierze, zse Juznyi cokolwik wygrac przed US Open, on gra szlemy i mastersy.

KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 20-07-2007, 10:20   

Verdasco F. - Chela J.I. 1 1.70

hiszpan wygrał gładko z Ferrerem (zwycięzcą z tamtego roku w Sttutgarcie i zwycięzcą z Bostad), to o czymś świadczy. Hiszpan gra nieźle, myśle że w poprzednim turnieju po prostu trafił na dobry dzień włocha - Volandriego i dlatego odpadł ( a potem Filippo grał o wiele słabiej). Chele ogląłem w meczu z Pashanskim... średnio wtedy grał. Myśle, że pogromca Ferrera go pojedzie gładko.. pozdrawiam

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Amersfoord, Los Angeles, Stuttgart