Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Cincinatti
Cincinatti
Autor Wiadomość
sly

Nr Użytkownika: 46

Status: Offline

Wysłany: 11-08-2007, 10:17   Cincinatti

ATP Cincinatti
USA, Ohio hard
Cincy Tennis ATP

2006 A-Rod def. JC Ferrero

Benneteau - Lapentti 1 1.45

z Kwali. Lapentti to typowy gracz tylko na cegle, Julien woli hard, nie wiem czemu jest 1.45 ja szacuje, ze powinno byc 1.30 aby bylo oplacalne chyba, ze jest duza szansa na wycofanie sie kilku graczy i wejscie jako LL ale w 1 rundzie to chyba nie realne.
Ostatnio zmieniony przez sly 12-08-2007, 12:08, w całości zmieniany 1 raz  

sly

Wysłany: 12-08-2007, 11:50   

Pavel - Spadea 1 2.0

Spadea tydzien temu skompromitowal sie przegrywajac z Bastlem, forma bardzo nsika i brak regularnosci, bardzo slaby procent wygrywanych pilek z 2 serwisu, troszke ponaad 40 procent przy niecalym 70 z 1 tak sie meczu wygrac nie da. Andrei fantasntyczna gra w Umagu, a przeciez na hardzie robi rownie dobre wyniki, mocny serwis fantastyczny bajeczny bh, wiecej szans na Rumun a kurs 2.0 dlatego biore.

Seppi - Falla 1 1.78

Dosc niespodziewanie Aje wygral w 2007 roku raz z Wlochem i to na cegle, potem Seppi gral duzo lepiej a Falla czesto odpadal w kwalach czy nawet challangerach! Seppi popraiwl serwis, coraz czesciej mowi sie, ze mocny fh to jego firmowe zagranie, faktycznie ten elemnt tez poprawil i forh ma zabojczy, na szybkie korty to moze starczyc aby graczy porkoju Kolumbijczyka pokonac.

Roddick

Nr Użytkownika: 7

Ostrzeżeń:
 1/6/6
Wysłany: 12-08-2007, 12:10   

Sly wlasnie msylalem o Pavalu i mnie utwierziles w tym aby go dac wiec Pavel+Lopez.Wczoraj obydwaj bardzo dobrze serwowali.Pavel nie dal sie przelamac przez caly mecz.Lopeza sledzilem tylko 1 set i swietnie sewowal.

+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 12-08-2007, 13:12   

Lopez - Gabashvili:typ:1 kurs:1.70 + Federer - Djokovic typ:1 kurs:1.22 , ako:2,07 stawka: 6/10

Gaba jest bez formy dluzszy czas, od marca gdzie odpadl w 3 rundzie(indian wells) nie przechodzil dalej niz do 2 rundy :) często odpadajac juz w pierwszych meczach. Jest to zawodnik chimeryczny, popelniajacy sporo niewymuszonych błedow. Ma niezly pierwszy serwis i forhand ale jego bakchand pozostawia duzo do zyczenia.W 1 meczu kwali wygral po 3 setowym boju z Llodrą ale dzis czeka go duzo trudniejsze zdanie bo trafia na Feliciano Lopeza, tenisiste ktory odprawil Tima Henmana z tegorocznego Wimbledonu.
Lopez jest bardzo wszechstronnym graczem, który osiąga dobre rezlutaty na kazdej nawierzchni co jest rzadkoscią wsród Hiszpanów. Jest do zawodnik leworęczny obdarzony bardzo mocnym serwisem. Posiada bardzo dobry forhand i imponujący backhand, jego gra przy siatce takze moze robic wrazenie dlatego Hiszpan tak dobrze spisuje sie na trawie. Feliciano lubi grac na amerykanskim hardzie, przypomne ze w ubieglym roku odprawil on w 1 rundzie us open Ivana Ljubicicia :) . We wczorajszym meczu(1 runda kwali) Lopez nie dal Mirnyi'owi ani jednej szansy na przelamanie a sam mial ich az osiem i ten wynik robi wrazenie bo wszyscy wiemy jak dobrze serwuje Białorusin.
Mysle, ze kurs 1.70 ktory proponuje milenium jest warty gry , inne buki wystawily kursy w okolicy 1.5. Gram to za srednią stawke w dublu z Federerem. "Dokładam" Szwajcara na "podbicie" bo kurs 1.22 to wedlug mnie promocja :) Roger jest lepszy od Serba w kazdym elemencie gry i jego zwyciestwo nie podlega moim zdaniem dyskusji !

salomon 

Nr Użytkownika: 665

Wysłany: 12-08-2007, 13:39   

del potro .andreev han/ully f.lopez 8/10 postar :respect: am sie opisac pozniej bo rodzina na obiedzie!

salomon 

Wysłany: 13-08-2007, 00:52   

VERDASCO-Volandri 1 1,19 9/10 włoch i beton to zupełna abstrakcja pozatym rotacja na hardzie nie przynosi tyle korzysci co na cegle bez zagrozenia mecz!jedyne zwyciestwo jakie sie przydazyło na betonie makaronowi to krecz Mahuta w Indian Wells

BERDYCH-Becker 1 1.21 9/10 ostania porazka z jedyna nadzieja holenderskiego tenisa nie prorokuje dobrze,tudziez chellengerowiec benjamin po pokonaniu Agasiego spoczal na laurach h2h 2-0 czech ma ogromny talent i bardzo cenie tego gracza teraz ostnio kurowal sie moze jego słaby wystep z holendrem był spowodowany brakiem szacunku dla rywala,teraz nie powinnien popelnic tego błedu,szybki mecz bedzie!ostanie zwyciestwo niemca na hardzie to wygrana z Kuertenem hehe ,aczkolwiek urwał seta
młodemu"karlovicovi"Isnerowi!!bez przekory Berdych klase lepszy!!

CHELA-Henman 1 1.41 6/10 ostnie dwa pojedynki na betonie na korzysc Ignasia jednak pragne zauwazyc iz 33letnie Henman<własnie w tym wieku swój najlepszy tenis zaczał grac Werner> ma najlepsza skutecznosc gry własnie na betonie a nie na trawie jak mogło by sie wydawac,nawet ugrał seta Canasowi,jednak jego ostanie zwyciestwo na betonie mialo miejsce w Las Vegas gdzie ograł słabego na betonie Mahuta który dla humory na betonie potrafi przegrac nawet z taka gwiazda światowego tenisa jak Guillermo Alcaide-Justell,jednak patrzac na henmana nie lubie grac wlasnie takich meczy przypomina mi sie turniej na hardzie w japoni 2006 gdzie ogrywał łatwo wszystkich po 2-0 kolejno,dancevica ,del potro,ANCICA!! i Lee poległ dopiero z Fedexpres ,wiec mam mieszane uczucia co do Henmana ostnio grałem pamietam przeciw nie mu na Hernycha i wpadło jednak ,ciezko jest złamać Henmana a Igans to jak wstanie prawa noga to wygra a jak mysłi by nagrywac kolejne ujecia do swojego programu w TV argentynskiej to juz nie idzie mu gra hehe.po analizie jednak daje na Chelke

salomon 

Wysłany: 13-08-2007, 01:09   

ALMAGRO-Mayer 2 1.88 4/10no nie wiem dlaczego mam przeczucie ze impulsywny espaniolek przegra to spotkanie,nie ma co patrzec na H2h bo zupełnie nieadekwatne i tak spogladajac w staty to Almagro cieniuje na betonie a ma kilka cech co mogłoby dac mu spore sukcesy!porazka ostania z Russelem wczesniej na hardzie przegral w Auckland z bardzo potezna forma tenisowa w tym roku Vliegenem to jednak bylo na poczatku roku wiec nie ma co!dalej patrzac w Indian Wells przegrał z Johansonem by pozniej pokanac w Miami speca od cegły Potito Starace by nastepnie zostac pokonanym przez Fedexa,jednak przypatrzmy sie uwaznie Florianowii gdyby nie ostanie jakies problemu z kontuzja teraz niedawno powrócil to bym sie nie zastanawiał gdyz wAO pokonany Soda w Miami gniecie jak robala Kunicyna<jednego gema mu rusek ugral>który póniej hahah dostaje formy an hardzie smiech haha ,nastepna runda pokonal Verdasco i tu juz mozemy miec jakies odniesienie do dzisiejszego spotkania7-5 6-1 ulegajac dopiero Robredo w dodatku nie mial zadnych beszczelnych wpadek Florian na hardzie i mówie gdyby nie ostania kontuzja to nawet bym sie nie zastanawial.Alamgro ma atutyu na hard serwis ,forhend jednak biore Floriana!!!

salomon 

Wysłany: 13-08-2007, 01:13   

do ostaniego postu pragne dodac ze to bedzie choroba ! mecz na betonie Floriana i to bardzo niedobrze a Almagro juz grał po turne na cegle wiec dam tylko 3/10

salomon 

Wysłany: 13-08-2007, 01:15   

zjadlem słowo pierwszy juz pozno ide spac jutro bede myslal pozdrawiam Speców dawaj SLy jestem ciekaw Twoich spostrzezen nie moglem do teraz nawet znalesc planu gry na jutro z Toronto i nie wiem kto z kim!!

pm18

Nr Użytkownika: 692

Wysłany: 13-08-2007, 10:15   

Witam wszystkich! Jest to moj pierwszy post...Prosilbym o przeanalizowanie moich typow... Salomon, Vendetta,
Sly jak byscie mogli.

Chela - Henman 1 6/10
Melzer - Karlovic 2 5/10
Juznyj - Hrbaty 1 7/10
Almagro - Mayer 2 5/10
Safin - Kiefer 1 6/10
Nalbandian - Moya 1 4/10
Querrey - Gicquel 1 7/10
Ferrer - Isner 1 6/10

Troche duzo tych meczow.... ale... :)

KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 13-08-2007, 10:28   

pm18, suche typy podajemy w dziale PP

pm18

Nr Użytkownika: 692

Wysłany: 13-08-2007, 10:33   

a co o nich sadzisz ?

sly

Wysłany: 13-08-2007, 11:14   

Clement/Benneteau - Canas/Garcia 1 1.35 (6/10)

Nigdy nie uwazalem Juliena za super debliste ale Clement to geniusz gry podwojnje, wygrana w Wimbledonie 2007 wielki sukces z Llodra. Ben kilka wynikow mial takze kelnerem deblowym nie jest, Canas/Garcia smieszna troche para na hard, graja tak 2 turniej, w Montrealu przegrali 0-2 z Kiefer/Berdych, mysle, ze tu bedzie podobnie. Nie wiem czemu Garcia sie pcha na te amerykanskie i kanadyjskie turnieje jak ma naprawde duze czelenderzy jak poprzednio w San Marino na cegle. Dziwna taktyka, moze chodzi o kase.

Querrey - Gicquel 1 1.56 (5/10)

Bedzie masowka, trudno warto zaryzykowac, Marc poza Francja gra slabo, ponizej oczekiwan chociaz weldug mnie to dobry gracz. Sam to potega serwisu, potrafi zaserwowac ponad 20 asow w meczu i mial w tym roku male sukcesy, wczensiej glownie zawodzil, final czelendera w Vancouver tez przegrana w finale wiec to nie jest typ na porzadne granie ale raczej drobny singielek. Marc tez ma solidny serwis, dobra gra z glebi kortu, mam wrazenie, ze przegrywa troche w sferze mentalnej, gra nierowno nerwowo, czasem oddaje wazne pilki. Mobilizuje sie bardzeiej u siebie i stad moze bierze sie ten fenomen ze w domu gra lepiej, ciezko powiedziec.

Kiefer - Safin 1 2.0 (2/10)

Bardzo podobal mi sie Kiefer w meczu z Djokovicem, niby gladko przegral ale mozna bylo zauwazyc ze wraca do formy. Pierwszy taki sygnal dal na trawie. Jego gra jest mocna plska dobra technicznie z bardzo ladnym bh, swietny wolej. Wszystko zalezy od formy Marata, nie jest ona wysoka ale to gracz z potencjalem na numer jeden na swiecie dlatego typ jest gramy z niska stawka.

Hrbaty - Juznyi 1 3.72 (1/10)

Jak wyzej. Typ troche przeciw Juznemu. Dobry technicznie, ladnie grajacy Rosjanin kompletnie nie trafil z forma na druga czesc sezonu. To wszystko moze sie nagle na US Open odmienic, taki jest Mischa. Ja osobisice bardzo nie lubie tego typu graczy, potrafi wygrac z Roddikiem i przegrac na ziemi z HT Lee. Nie znosze czegos takiego, dla mnie to jest niepowazne, gdyby raz sie to zdarzylo nie byloby problemu ale Juznyi robi to notorycznie, dopiero jak przejdzie 2-3 rundy to widac, ze laskawie mu sie chce grac i mozna na niego stawiac, w przeciwnym wypadku mozna probwac grac przeciw a to dlatego ze wiecznie kursy na jego proazke sa wysokie a czesto wchodza. Dominik ostatnio przegrywal z kazdym ale w Montrealu zaprezentowal sie bardzo porpawnie.

Moze jeszcze deliaktnie Nalbandian z Moya 1.69 ...

Suchy 

Nr Użytkownika: 652

Wysłany: 13-08-2007, 11:47   

David Ferrer (ESP) Vs John Isner (USA) 1.95 4/10

Tutaj daję na Isnera naprawdę podoba mi się ten tenisista naprawdę dobra gra szczególnie w ostatnim turnieju gdzie dopiero przegrał w Finale z Andy Rooddem. Pokonując na dordzę do finału Haasa, Monfilsa, Beckera, Henmana. Naprawdę dobrych graczy to musi o czymś świadczyć. Ferrer dość gładko przegrał ostatnio z Nalbandianem walcząc tylko w 1. secie. John będąc na takiej fali po finale w Waszyngtonie będzie chciał znowu pokazać się z dobrej strony.

+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 13-08-2007, 13:13   

Melzer - Karlovic typ:1 kurs:2.68 stawka:3/10 Betfair

Dzisiaj krótko. H2h 4-0 dla Austriaka, który nei stracil jeszcze seta w dotychczasowych meczach z poteznym Chorwatem. Stawiam na niego ze wzgledu na bardzo atrakcyjny kurs. Mysle ze mecz bedzie wyrownany ale po wynikach miedzy tymi graczami widac ze Melzer potrafi grac z Karlovicem. W tym roku grali w AO i Austriak wygral gladko 3-0 ! Daczego tak nie mialo by byc dzisiaj? Ogladalem mecz Mezler - Blake w Montrealu i gra Austriaka zrobila na mnie wrazenie mimo ze przegral. Karlovic duzo gra ostatnimi czasy i musi w koncu zdarzyc mu sie gorszy wystep. Stawka mala bo i mecz nie nalezy do najpewniejszych ale mysle ze warto zagrac Jurgena.

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Cincinatti