Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Status: Offline
Wysłany: 10-11-2007, 12:24
Odrazu jeden typ.
Hanley/Ullyett - Erlich/Ram 1 1.40
Praktycznie caly sezon zydy zawodza i to mocno. Tylko wycofanie sie braci B. spowodowalo, ze graja w Masters Cup. Ostatnie wyniki fatalnie, jakby wygrali w ostatnim turnieju 2-3 mecze mogliby sami zaklwalifikowac sie do MAsters ale oczywiscie znow polegli w 1 rundzie i to z para Butorac/Cermak Lyon podobnie slaby, ograli zostali przez wirtuaoza tenisowego Lukasza Kubota i Lovro Zovko Madryt 1 runda, Wieden proazka z Behrend/Kas Tajlandia wtopa z apra Spadea/Verdasco ani wielki deble ani zgrania a mimo wszystko obrywaja niezle. Od US Open seria porazek i angle na Masters maja wygrywac? N i e w i e r z e.
Roddick A. - Davydenko N. 2 (2.28) Bwin.Com Granie na Denko na pewno po niskich kursach przez niektórych może być uważane za nierozważne, z wiadomych przyczyn, no ale ja tam w Rosjanina wierzę i mam nadzieję, że w tym turnieju nie będzie nic ciekawego wyczyniał. Na pewno warto zagrać na kolie po takim kursie. Nikolay to numer 4 na świecie (zaraz po fedexie, nadalu i djoko) i na pewno zasługuje na tą pozycję w rankingu ATP. Lubię jego grę, niezły serwis, bdb FH, dobra gra kątowa, doświadczenie. Uważam, że Denko w znakomitej formie jest w stanie powalczyć z najlepszymi, no ale nie wiadomo w jakiej formie są obaj zawodnicy. Rodd to Rodd, jego gra polega na dobrym serwisie i grze z głębi kortu. Na pewno Rodd w formie to trudny orzech do zgryzienia, ale jak jest teraz to nie wie nikt. Wogóle przed Szanghajem Andy zastanawiał sie nad rezygnacją w grze tutaj w Chinach z powodu słabej dyspozycji, no ale ostatecznie zagra, zobaczymy jak mu to wyjdzie. Nawierzchnia twarda, ale niezbyt szybka - kolejny argument na rzecz Kolii, gdyz uważam, że Rosjanin powinien górować w wymianach. Gram na denko, bo fajny kurs, w dodatku rodd raczej bez formy ostatnio, a także tak jak pisałem podoba mi się gra Rosjanina. Mam nadzieję, że ta przegrana z Bagietą w Paryżu to było zmęczenie i chęć jak najszybciej rozpoczęcia treningu na Szanghaj. 2.28 na denko? biorę z pocałowaniem ręki
Wysłany: 12-11-2007, 00:15
Powod ewentualnego wycofania to uraz a nie slaba dyspozycja, klopoty zaczely sie w Lyonie podczas meczu z Santoro, on tam przegral ale nie kreczowal, skoro forma jego to niewiadoma, identycnzie Davydenko to jasne, ze ten mecz nalezy odpuscic.
ja tam meczu Denki z Roddickiem osobiscie nie gram ale chcialbym zwrocic uwage ze Denko w duzych turniejach zawsze dobrze wypada,szczegolnie w wielkich szlemach ,mysle ze po takim kursie jak napisal Kawex naprawde warto.
_________________ I nawet gdy niebardzo wiesz gdzie ta droga cie prowadzi,chcesz czy nie musisz sobie radzic,
w swiecie gdzie mozesz stracic lub cos zyskac dlatego walcz , walcz by wygrac.Szerokiej drogi!
Wysłany: 12-11-2007, 12:57
Moze ja mam jakas fobie ale czegos tu nie rozumiem. Prasa donosi, ze przesluchuja brata i zone Davydenki. Sa zapisy filmowe z St.Petersburga oraz Paryza na ktorych widac, ze Rosjanin praktyczie nie serwowal, mowil, ze ma kontuzje. Jest z tych meczow prokotkul zapisany z rodzajem kontuzji. Sledztwo nadal trwa i to rowniez bedzie sprawdzone, wiec jakim cudem on ma byc teraz w 100% zdrowy? Jak to wytluamczy? Musi podac gdzie sie leczycl, u kogo, jakie zawzwal lekarstwa, z tego co wiem mniej wiecej tak to bedzie wygladac a skoro jest zalozenie ze symulowal to nie ma prawa swietnie grac na Masters. Jemu grozi dozywotnia dyskwalifikacja, ryzykowac az tak dla jednego mastersa nie bedzie. To tylko moja teoria z zalozeniami, prawda moze byc inna.
Zastanawia mnie spotkanie Gasquet - Djokovic. Mysle czy nie warto dac na Francuza, momentami z Nadalem gral bardzo dobrze i chyba ma szanse pokonac Djokovica skoro jest bez wiekszej formy, ja meczu Nole nie widzialem wiec jesli ktos ogladal niech napisze 2-3 zdania. Moze to jakis serbski syndrom? Jankovic wiadomo, Ivanovic problemy kondycyjne widoczne golym okiem i takie same byly opisy o Novaku po pierwszym meczu. Kurs na Richarda 2.50!
Nr Użytkownika: 93 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 42 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 12-11-2007, 15:55
Ogladalem na zywo mecz Djokovica i pozniej drugi raz w powtorce. Z tego co widzialem to Novak zrobil mase niewymuszonych bledow. Ponadto co chwile sie rozciagal, widac ze ma jakies problemy z plecami. Zal bylo patrzec jak wyrzucal pilki w aut albo walil w siate.
Roddick A. - Gonzalez F. 2 (2.22) BetFair.Com Denko nie dał rady Roddowi, ale sądzę, ze Gonzo już tą powinność może dokończyć. To nie jest tak, że Feno wygrał z Fedexem i gram na Gonzalesa, bo tak nie jest. Choć na pewno to dużo znaczy, ta wygrana ze Szwajcarem. Gonzo grał bez kompleksów i szczerze mówiąc kibice byli chyba po jego stronie, może im się znudziły te zywcięstwa Rogera. Gonzo znakomicie z głębi kortu, widać że jest w formie, Nie widziałem meczu Rodda z Denko szczerze mówiąc dlatego stawkowanie wysokie nie będzie. Rodd musi wygrać, bo potem ma trudną przeprawe z Federerem i nie sądzę, aby mógł wygrać z mistrzem. Gram na Gonzo, bo zaimponował mi w meczu w Federerem, jeśli będzie grał swoją grę to o wynik powinniśmy być spokojni, no i też wszystko zależy od serwisu Amerykanina, bo to też jeden z głównych czynników, który wpłynie na wynik końcowy. Kurs także bardzo fajny. Vamo$$$ gonzo
Federer R. (-1.5) - Davydenko N. 1 (1.22) ToTo-MiX Nie będę się tutaj zbytnio opisywał, bo nie ma co. Ci panowie ostatnio grali na US Open i Fedex łatwo wygrał 3-0, choć wtedy Denko był w znakomitej formie. Federer to prawdziwy mistrz i on po wczorajszej przegranej z Gonzo powinien jutro roznieść spokojnie Rosjanina. Wczoraj nie grał konsekwentnie, brakowało czegoś, troche za dużo błędów. Wkurzony Roger to najgroźniejszy przeciwnik, 2-0, 1.20, 9/10
Nadal=Ferrer 2 2.3 tip 5/10 szybszy waleczny ambitny to cechy davida ,nadalowszem niby faworyt ale jego kolana to dziwna sprawa juz raz rafe znokautowal na US OPEN po pokonaiu Djoka ma power by biegac zwyciestwo daje mu awans i tak sie stanie.szkoda ze nie ma nalby bo by rozwial wszystkich.jednym slowem trudny mecz ale2-0 ferrer
Roddick-Gonzalez 1 6/10 1.68 pomimo zwycieskiej rywalizacji z FedExpres ,gonzo czy el bombardiero jak mówia na nie go,w ojczyznie gdyzsłynie z żelaznego uscisku.Dla mnie to Andy zdecydowanie jest faworytem i bez problemu wygra i bedzie w półfinale.Wygrana gonza z Rogerem to bedzie dodatkowa motywacja dla Andiego,i wcale bym nie sugerował ze denko skorojest toczone postepowanie w jego sprawie i ponoc nie moze wygrac no bo jak skoro chory?andy wygral bo był waleczny i to mi sie w nim podobalo,ma czasem chwilowe przestoje wydaje sie jakby był rozkojarzony czy speszony Andy ma takie momenty ale szybko sie miarkuje.A Gonzo nie ujmuje mnie wcale powiem tak jak dla m,nie to nie zasłuzył by byc w 8 no ale skoro pokonał Rogera wiec podziwiam ale ten sam Roger sety oddawał berrerowi i wczesniej tez porazki z Nalbandianem który pogonił by towarzystwo w szanghaju az miło,wrócil po wakacjach Nalbi schudł po koksie<żarty>i gra na poziomie przypomne ze Nalba ogrywał Fedexa w juniorach nie raz!Reasumujac dlamnie Andy spokojniusko.Gonzo nie ma charakteru dla mnie kiedys go bardziej cenilem,takie porazki jak z Fleishmanem czy mecze z karanusicem czy Nieminenem to nie jest najlepsze swiadectwo charakteru Gonza.
Nadal R. - Djokovic N. 1 (1.30) STS Ide spać więc na krótko.... Djoko gra tutaj bardzo nierówno (nie ugrał nawet seta), już o nic nie gra, w porównaniu do Nadala, który można powiedzieć gra o być albo nie być, bo nie wiadomo jak tam Gasquet-Ferrer i różnie to się może potoczyć, bo ferrer ma już zapewniony udział, a Richard także o niego walczy. Djoko to nie ten Djoko co kilka miechów temu, wyczerpany, bez formy, trudy sezonu wyszły... Gram na Rafe !!
Musze przyznac ze fantazja mnie troche poniosla typując ten dokładny wynik .Poprostu cos mi mowi ze Ferrrer wygra seta, ktory zapewni mu awans z grupy i nie bedzie juz sie specjalnie wysilał by wygrac spotkanie. Hiszpan gdy wygra tego seta wyjdzie zgrupy z 1 miejsca i najprawdopodobniej trafi na Roddicka ( ktory moim zdaniem przegra jutro z Fedexem) wiec wygrana calego meczu nic nie zmieni.
Wiele osob pewnie sie ze mna nie zgodzi i powie ze Ferrer to walczak i bedzie gral o zwyciestwo. Moim zdaniem gdy nie ma roznicy miedzy wygraniem seta a meczu Hisszpan wybierze tą pierwsza opcje jednoczesnie oszczedzjąc sily na półfinał !
Nr Użytkownika: 93 Dołączył: 07 Kwi 2007 Posty: 42 Skąd: mam wiedzieć
Wysłany: 15-11-2007, 12:29
Ja tam dokladnego wyniku nie wytypuje ale mysle ze Rysiek dzisiaj wygra. Niby wszystko przeciw niemu Nie ma nic do stracenia i pewnie sobie pogra na luzie. Kurs atrakcyjny wiec za mala stawke probuje.