Vendetta Picks Strona Główna  
  Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Challengery
Challengery
Autor Wiadomość
majkello 

Nr Użytkownika: 438

Status: Offline

Wysłany: 19-02-2010, 09:22   

M.Przysiezny - A.Bogdanovic 1 @1.66 8/10 bet365

Nie ma się co specjalnie rozpisywać. Michał jest w życiówce bez dwóch zdań, obecnie serwuje wręcz kapitalnie, ostatni raz został złamany w Bergamo przez Mullera. Ogólnie przeciężko jest go połamać. Wczoraj zaserwował 22 asy z Kindlmannem, ostatnio średnio koło 15 wbija w kort. Bogdanovic bez błysku, coś tam gra, ale póki co Michał poza jego zasięgiem.

A.Golubev - I.Bozoljac 1 @1.40 8/10 bet365

Andrey to wielki kazachski talent. Ostatnimi czasy gra bardzo efektywnie. Obdarzony bardzo kąśliwym serwisem i forhandem. Jeśli tylko poradzi sobie z silnym podaniem Bozoljaca - powinien spokojnie wygrać. Aczkolwiek ściany będą po stronie Iliji.

Krecz Golubeva = zwrot

@Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 09-03-2010, 12:15   

13:40 Bolelli S. - Menendez-Maceiras A. typ:1 kurs:1.45 stawka:10/10 bah

Znowu gram na przelamanie Bolka, ktory tym razem zdecydowal sie zagrac w challangerze zeby w koncu cos wygrac. Nie pojete jest dla mnie jak mozna przegrac tyle spotkan z rzedu no ale ostatanio w tenisie wiele rzeczy mnie zaskakuje.
Menendez to zawodnik mocno przecietny ;) a ostanie przegrane z El Amranim i Kamke tylko to powierdzają.
Mysle ze zejscie o poziom nizej( do challangerow) wyjdzie Wlochowi na dobre i mam nadzieje ze dzisiaj w koncu wygra.

+czuczu1910 

Nr Użytkownika: 487

Wysłany: 12-04-2010, 19:22   

Zauwazylem pewna rzecz jesli chodzi o chell w tym tygodniu w USA Mianowicie W pierwszej rundzie bardzo czesto odpadaja zdecydowani fworyci gospodarzy Poprzedni rok byl bardzo obfity w takie wynik przytocze kilka przykladow:

2009 CH Baton Rouge Challenger

Jose de Armas Bobby Reynolds 6-4 2-6 6-2 kursy 4.1-1.23

Martin Fischer Brendan Evans 1-6 6-4 6-3 kursy 2.52-1.51

Lester Cook Frederic Niemeyer 6-1 6-1 kursy 2.61-1.48

Conor Niland Frank Dancevic 3-6 6-3 6-1 kursy 4.25-1.22

Andis Juska Vince Spadea 7-6(3) 4-6 6-2 kursy 3.34-1.32

2008 CH Baton Rouge Challenger

Benedikt Dorsch Ryan Sweeting 6-3 6-7(1) 7-6(4) kursy 3.05-1.37

Andis Juska Robert Kendrick 6-4 3-0 ret. kursy 3.34-1.32

Wiec patrzac na te wyniki nie moge sobie odpuscic zagranie tego zakladu:

Devin Britton- Ryan Sweeting 1 6,00 2/10

Oczywiscie nie mam na poparcie tego typu ani jednego argumentu typowo sportowego Widzialem Brittona i mozna poweidziec ze jest typ walczaka i na to rowniez licze choc nie ukrywam ze wyniki z poprzednich lat rowniez mocno mnie przekonywuja :)

@Vendetta 

Wysłany: 17-06-2010, 11:39   

Gil F - Donskoy E typ:2 kurs:3.2 stawka:5/10 fonbet

Riba P - Santos P typ:2 kurs:3.4 stawka:5/10 fonbet

Anlizą do tych dwoch typow jest praktycznie taka sama.
Z opisów osób, ktorzy ogladali mecze obu Panów( chodzi o Gila i Ribe) wynika ze faworyci dzisiejszych spotkan niezbyt przykładają sie do gry. Gil i Riba zagraja w zblzajacym sie wielkimi krokami Wimbledonie i pewnie tak ja Oscar Hernandez( ktory wczoraj oddal mecz w beznadziejnym stylu) niedlugo beda sie pokawac i polecą w kierunku wysp :)
Pamietajcie ze zmiana nwierzchni wymaga czasu i odpowiednich treningów dlatego mysle ze Gil i Riba zamiast gry w turniejach nizszej rangi wybiora ten najbardziej prestizowy czyli WIMBLEDON :)
Chce takze dodac ze to typ na czuja bo ja przeciez nie siedze w głowach tych zawodnikow i nie wiem czy na 100% odpuszczą ale jest to calkiem realne dlatego próbuje :)

@Vendetta 

Wysłany: 18-06-2010, 10:53   

No i z moich teorii spiskowych wyszla lipa :( Ribe odpsuzczam bo ogladalem wczorajszy mecz i widac ze gosc gra w Bytomiu na maxa ale Gila gram dalej bo duzo nie brakowalo zeby wczoraj nie wtopil i widac ze procz tego ze zagra w Wilmbledonie to jeszcze jest w nienajlepszej formie. Do tej pory gral dwie trzysetówki wiec mysle ze bez sensu sie tak meczyc w perspektywie ciezkich meczów na wielkim szlemie :) Sprobuej takze 2:0 ale za mniejszą stawke.

Frederico Gil -Carlos Berlocq typ:2 kurs:1,9 stawka:5/10 + dw. 0:2 kurs:3 stawka:3/10 BET365

Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » ATP » Challengery