Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » Konkurs na najlepszego analityka RG - zasady i dyskusja
Konkurs na najlepszego analityka RG - zasady i dyskusja
Autor Wiadomość
+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Status: Offline

Wysłany: 28-05-2007, 18:22   Konkurs na najlepszego analityka RG - zasady i dyskusja

Gdy obudzilem sie dzisiaj rano pomyslalem ze z okazji rozpoczecia sie bardzo prestizowego turnieju French Open warto zrobic kolejny konkurs. Nie bedzie to typowy konkurs polegajacy na rywalizacji w parach czy tabeli. Uczestnikami tego konkursu beda uzytkownicy ktorzy beda sie udzielac w dziale tenis w tematach Roland Garros - ATP i WTA. Ten konkurs bedzie po prostu polegal na napisaniu dobrej analizy na dowolne spotkanie Roland Garros (zarówno kobiet jak i mezczyzn) ktorą ja ocenie ( na koniec tygodnia ) w skali 1-10 .Kazdy z uzytkownikow forum moze napisac dowolną ilosc analiz ale na koniec French Open bedą sie liczyly cztery najwyzej ocenione analizy. Suma punktow tych 4 najwyzej ocenionych analiz wyloni nam zwyciezce konkursu ktory wygra 100 zl :) Pewnie niektorzy beda mieli pretensje ze moje oceny nie beda obiektywne ale musicie mi zaufac i zrozumiec ze ja to robie z wlasnej woli po to by zobaczyc czy sa wsod nas jacys wybitni znawcy czy pasjonaci mojej ukochanej dyscypliny. Kryteria ktorymi bede sie sugerowal przy ocenie danych analiz to :
1- argumenty - bede dawal wiecej punktow jesli ktos bedzie pisal argumenty wynikajace z obserwacji danych meczow(chodzi o ogladanie ostatnich wystepow danych zawodnikow w tv ) i znajomosci gry wybranych graczy niz za tzw. przyblizanie suchych wyników ( statystyk). Czyli np. jak ktos napisze ze gracz nr 1 wygra bo ostatnio osiagal dobre wyniki i wygral w ostatnim turnieju z graczem nr 2. to nie dostanie zbyt duzo punktow :)
2 - wazne by analiza byla trafna. Wiadomo ze wiecej punktow przyznam za trafnie wytypowanego zwyciezce niz za analize ktora choc byla dobra to jednak zawodnik typowany na zwyciezce przegral.
3 - kursy - wieksza ilosc punktow za napisanie analizy z kursem np. 2.2 niz za analize z kursem 1.2
4 - styl pisania - to najmniej wazny z punktow ktore napisalem , ale fajnie by bylo gdyby jezyk ktorym beda pisali nasi eksperci byl w miare poprawny ( oczywiscie bez przesady - nie chodzi tu o bledy interpunkcyjne czy gramatyke ale raczej o sens wypowiedzi i jej plynnosc ) :)

Oczywiscie kazda z ocen ktore bede przyznawal bedzie moją subiketywną oceną i wiadomo ze ktos moze sie z nia nie zgodzic no ale to moj konkurs i moje reguly a takze moje 100 zl wiec musicie to uszanowac. Chodzi o dobrą zabawe i mam nadzieje ze ten konkurs bedzie sie toczyl w pokojowej atmosferze a przy okazji Wasze analizy dadzą innym uzytkownikom forum zarobic troche pieniedzy.

Mozecie w tym temacie pisac swoje uwagi i pytania odnosnie konkursu.

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » Konkurs na najlepszego analityka RG - zasady i dyskusja