Andalucia Tennis Experience
Miejsce : Marbella, Hiszpania
Ranga turnieju : International
Data : 5.04-11.04 2010 r.
- Nawierzchnia : ceglana
Pula nagród : 500'000 $
Uczestniczki : 32 zawodniczki w singlu / 16 par w deblu
Oficjalna strona : www.andaluciatennis.com
Livescore + Plan Dnia : www.vendetta-picks.net/livescore
Oficjalny livescore: http://www.protennislive....www.tenisbet.pl
----------------------------------------
MPS Group Championships
Miejsce : Ponte Vedra Beach, Stany Zjednoczone
Ranga turnieju : International
Data : 5.04-11.04 2010 r.
- Nawierzchnia : ceglana (green clay)
Pula nagród : 220'000 $
Uczestniczki : 32 zawodniczki w singlu / 16 par w deblu
Oficjalna strona : www.mpsgroupchamps.net
Livescore + Plan Dnia : www.vendetta-picks.net/livescore
Oficjalny livescore: http://www.protennislive....www.tenisbet.pl
Wiek: 25 Nr Użytkownika: 487 Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1231
Status: Offline
Wysłany: 17-04-2010, 07:53
Nie bede zakladal nowego tematu na ten tydzien bo bez sensu ale chcialbym sie podzielic przemysleniami
Stosur - Hantuchova 1 1,58 betfair 7/10
Samanthajest w wysokiej formie Wczoraj Peng mimo niezlej gry nie istniala Gra Stosur w kazdym meczu ma bardzo duza ilosc Winnersow a wczoraj w meczu z chinka ta przewaga byla przygniatajaca Hantuchova nie jest w stanie postraszyc ja sewisem a Australijka czesto dosc ostro atakuje serwis rywali Hanti nie ma takiej sily jaka ma Stosur Przy siatce obuie naprawde dobre ale z gebi Stosur przebija ja w tym momencie a glowe słowaczke
Wozniacki - Zvonerava
Tutaj mam swoje luzne przemyslenia bo nie widzialem Very Wozniacki nie zachwyca w tym turnieju na co niby wskazuja wyniki Karolina popelnia duza ilosc glupich bledow ,oczywisie ma rowniez czym straszyc bo je sila w kazdym zagraniu jest ogromna Nie wiem czemu ale mam wrazenie ze jesli Zvonareva wchodzi dobrze w tuniej gra w nim do konca dobrze Ojej grze nie napisze nic bo jej teraz nie widzialem wiec licze tutaj bardziej na przeczucie bo kurs w okolicach 2,5-2,6 mnie wystarcza