Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » Stanford, Bad Gastein
Stanford, Bad Gastein
Autor Wiadomość
sly

Nr Użytkownika: 46

Status: Offline

Wysłany: 23-07-2007, 10:34   Stanford, Bad Gastein

Stanford hard http://www.bankofthewestclassic.com/
Bad Gastein www.matchmaker.at/gastein

sly

Wysłany: 23-07-2007, 10:39   

M.Tu - M.Shaughnessy 2 1.60 (3/10)

Mysle, ze Meghan jest generalnie duzo duzo lepsza niz Tu ale u niej najwanziejsza jest aktualna dypozycja od tego zalezy wszystko, wygrala jeden turniej na cegle od tego czasu glownie odpoczywala, 1 runda nie ma co szalec wiec tylko 3/10.

I.Benesova - E.Birnerova 1 1.52 (5/10)

Birnerova to jakis udawany tenis, zero sukcesow ten rok fatalny, jedynie wygrana z Misa Krajicek ale co z tego jak zaraz potem wygrala 2 gemy z Errani, nie wiem co sie dzieje z Birnerova ale to jest dno co pokazuje. Ivecie ciezko zaufac, cholernie himeryczna, zadecyduje o jej tenisie tylko i wylacznie forma dnia dodajac do tego ze to 1 runda ciezko dc wieksza stawke, niby niezle zagrala w FedCupie i we wczesniejszych niektorych meczach ale jakos jej nie ufam.

Mysle, ze warto zagrac Rezai z Gallovitz kurs 1.55, nie cenie Rumunki, za to Rezai uwazam za wielki talent (6/10). Rezai to jeden z najlepszych bh w calych rozgrywkach WTA na cegle czuje sie bardzo dobrze wiec powinna wygrać.

sly

Wysłany: 23-07-2007, 10:45   

Bovina - Peng 1 4.40 (2/10)

Ja rozumiem ze Rosjanka byla kupe czasu kontuzjowana ale forma Peng jest tragiczna i w tym meczu tak naprawde wszystko sie moze zdarzyc. Peng w tym roku nie gra nic a oczekiwania byly bardzo duza bo dziewczyna ma talent ale nie wychodzi, Boviny przedstawiac chyba nie trzeba, twarda wysoka z niezlym serwisem szkoda, ze wiecznie kontuzjowana mysle ze powalczy.

sly

Wysłany: 23-07-2007, 19:03   

Brak slow Rezai tyle gemow rpzegranych ze stanu 40-15 ze szok zwykla kretynka nigdy nie dam na tego pustaka juz. Ma 6-3 2-1 swietne statsy i nagle nic brak slow kretynka :(

avril 

Nr Użytkownika: 325

Wysłany: 24-07-2007, 12:40   

Wiktoria Azarienka - Maria Kirilenko 1 1.55 6/10

tak na szybko, obie nic nie graly od Wimbledonu, do tego turnieju zdecydowanie lepiej prezentowala sie Azarenka, piekna Maria gra bardzo nierowno i jej dyspozycja w przekorju calego sezonu nie zachwyca. Bialorusinka dosc rowno gra jak juz przegrywa to z zawodnickami z top 20, w przeciwienstwie do Maryski ktora czesto przegrywa w 1 rundach. Nie inaczej powinno byc i tym razem

sly

Wysłany: 26-07-2007, 09:39   

Schnyder - Shvedova 2 3.40 (2/10)

Rosjanke stac na wygrane z czolwoka WTA bo ma umiejetnosci i talent a Patty stac na porazke z kazdym, trudno tego nie zagrac gdy kurs na Szwedowa taki wysoki. Schnyder z Morigami wygrala zaledwie 4 gemy w poprzednim turnieju, za to Shvedova wyeliminowala abardzo dobra Ukrainke Julie Vakulenko. To wazny wynik ktory pokzuje, ze moze tu Ruska zamieszac.

Golovin - Mirza 2 2.90 (3/10)

Niezla formy Sanii Mirzy, ciezka 1 runda ale proadzila sobie wygrala z Morigami ktora ma zyciowa forme 2-1 i czas na Golovin. Sania juz dobrze grala w Cincinati gdzie uznala wyzszosc tylko Anny Chakvetadze, ktora wygrala caly turniej a i tak seta jej urwala. Tatiana od kilku tygodni nie gra nic, po b. udanym poczatku miala kontuzje opuscila RG i wrocila na wimbledon gdzie zaprentowala sie bardzo slabo, 5-7 6-3 8-6 wygrana z Hsieh! a potem proazka z Paszek 2-6 6-3 1-6. Od tego czasu zagrala jeszcze 2 mecze w Fed Cupie, 1 wygrana 1 przegrana ale to bylo na cegle. Uwazam, ze szanse sa 50 na 50 a kurs bardzo wysoki na Mirze.

sly

Wysłany: 26-07-2007, 15:52   

Nie chce edytowac bo pozniej beda pretensje, zagralem dodtkowo za 3.70 Sheveoda 4/10 stawka podwyzszona, Mirzy juz nie ruszam oprocz tego co wyzej. Pozdrawiam.

sly

Wysłany: 27-07-2007, 09:31   

L.Dominguez-Lino - Ivonne Meusburger 1 1.87 (7/10)

Mam wrazenie, ze Meusburger gra jeszcze tylko dlatego, ze miala naprawde slaba drabinke, to slaba zawodniczka, Loit zdarzaja sie takie wpadki a dowodem ze nie bylo walki jest wynik 1-6 3-6, w 2 rundzie slabiutka Birnerova wiec z kim Yvonne miala wygrac? Niech sie cieszy z 3 rundy to it ak powinien byc dla niej sukces. Dominguez duzo duzo lepsza, ja o niej pisalem juz wuelokrotnie nie bede tego powtarzal, wczoraj przegrywala z Salerni 0-6 a potem zaczela grac na serio wygrala 7-6 i 3 set juz gladko, pokazala pazur i jakby chciala olac ten turniej to juz dalaby sobie spokojz Salerni bo z nia ciezko sie gra, jednak walczyla na maxa.

Myslalem jeszcze Knapp z Sanchez Martinez ale trocje kurs mnie odstraszyl. Zaledwie 1.37, ciekawie wyglada Schiavone za 2.3 z Shavay, naturalnie Wegierka jest dzis lepsza ale od singla i debla w tasmtym tygodniu wygrala turniej i pogoda jest bardzo ciepla, ja uwazam, ze zmeczenie musi o sobie dac znac, zreszta Agnes nie nalezy do bardzo szczuplych zawodniczek. Kusi Voracova z Kanepi bo kurs az 3.60 ale to do przemyslenia jeszcze, Kaia wcale nie jest o tyle lepsza.

sly

Wysłany: 27-07-2007, 10:04   

Teraz Sanford.

Mirza - Schnyder 1 2.90 (4/10)

Sania pokazala ze jest w dobrej formie, ograla na luzie Golovin tracac chba tylko 4 gemy. Patty nie gra dobrze od dluzszego czasu, sadzilem, ze Shvedova ja pokona ale nie udalo sie chociaz do stanu 5-5 bylo bardzo rowno, szkoda. Jednak Sania od Yarki jest lepsza totez licze, ze wygra, kurs 2.90 a szanse wysokie

Hantuchova - Govortsova 2 3.60 (4/10)

Idealny mecz na trafienie wysokiego kursu. Daniela zawsze miala problemy z psychika i gdy jest murowana faworyta psycha jest siada. Wie, ze musi wygrac, ze teoretycznie jest lepsza i czesto sie zacina. Ponadto jej ilosc bledow niewymuszonych jest bardzo wysoka. Govo udowodnila swoj talent i to jakie postepy poczynila, pokonala neistety Peer i odbilo sie na mojej kieszeni ale moze dzis uda sie wszystko odworcic. 3.60 biore w ciemno.

sly

Wysłany: 27-07-2007, 19:11   

Super ustawka lino gratulacje szmatko.

vandeman 

Nr Użytkownika: 588

Wysłany: 28-07-2007, 11:00   

Sly bez przesady najpierw wrzucałeś na Rezai że przegrała ze świetną Gallovits, teraz Lino to szmata - opanuj się:P Jeśli chodzi o typy to rzeczywiście na mecz Schnyder - Mirza kurs 2,9 to była promocja, na Sani już wygrałem mnóstwo kasy na tym turnieju. Tylko z Morigami szczęśliwie wygrała, Golovin i Schnyder to był spacerek. Dlatego myślę, że dzisiaj też powinna sobie poradzić z Bammer. Zagram za trochę mniejszą stawkę niż z Patty czy Golovin, kurs już nie tak zachwycający - 2,1 ale moim zdaniem Sania ma dużo większe szanse, Sybille wszystkie mecze gładko, ale w porównaniu z Mirzą miała zdecydowanie łatwiejsze rywalki, a o ostatnim meczu mogę powiedzieć, że Osterloh wykorzystała 1 z 12 BP:)

sly

Wysłany: 28-07-2007, 12:14   

Widziales mecz lub czytales relacje? Zapewne nie, jesli jedna z najbardziej regularnych zawodniczek WTA gra w taki sposob z Yvonne to sprawa jest dosc jasna. Chyba, ze wierzysz w nagla metamorfoze i z Dominguez Lino przez noc powstala druga Doamchowska, ktora wszystko wyrzuca 2 metry w aut. Byles na J&C Cup? Widziales mecz deblowy siostr Bondarenko? Kata probowala ukryc walek ale Alona juz nie, smiala sie jak glupia i pilki spod siatki ladowaly daleko daleko za kortem. Sport czysty nie jest i niestety mialem pecha trafic na taki mecz. Co do Rezai, forma Gallovits jest jaka jest, udowodnila to z Voracova wygrywajac 6 gemow, nie twierdze, ze Aravane sprzedala ale jesli tyle gemow ze stanu 40-15 przegrywala to jest to zdumiejwajace. Dzis na chlodno moge napisac, ze musiala sie bardzo bardzo zly dzien, troche moze za mocno ryzykuje bh i takie sa efekty ale jesli prowadzi sie 6-3 2-1 i nie wolno w taki sposob przegrac mecz bo to pustactwo.

vandeman 

Nr Użytkownika: 588

Wysłany: 28-07-2007, 13:29   

Wiem że są wałki ale w sporcie są też takie sytuacje, których nawet wałkiem nie można nazwać bo są tak nieprawdopodobne. Nie mówię że Lino przeszła metamorfozę, bo mnie jej tenis nie przekonuje - moim zdaniem trafiła na Austriaczkę która jest w świetnej formie i po prostu przegrała. Dzisiaj Knapp, która jest lepsza od Lino przegrała z Meusburger - też przewał? Przecież 6-3 2-1 to żadna przewaga. Ostatnio w Fed Cup postawiłem na Schiavone - Golovin - 1 - przegrywała w 3 secie 5-2, wszystko powyłączałem, bo myślę - po meczu i po sporej kasie. Wracam za 2 godzinki - Schiavone 7-5:P itd. itp...

sly

Wysłany: 28-07-2007, 20:48   

Zakaldajac ze u Bammer nie ma juz sladu kontuzji to powinna ona wygrac z Mirza. Sania juz kawal dobrej roboty zrobila, starczy. Leworeczna Austriaczka to szczebel wyzej, ktorego Mirza nie powinna jeszcze dzis przeskoczyc.

Bammer - Mirza 1 1.68 (5/10)

+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 29-07-2007, 10:25   

S. Mirza/S. Peer - V. Azarenka/A. Chakvetadze typ:! kurs: 1.90 betandwin stawka:5/10

Zaskoczyl mnie kurs na pare Mirza/Peer, bylem pewny ze bukmacherzy beda faworywzowac wlasnie ten debel ale jak widac nie do konca tak jest, tylko prof uznal ze maja one wieksze szanse na wygranie meczu wystawiajac kurs 1.69 :) Ja osobiscie zgadzam sie z analitykami profa ale gram ten typ za srednia stawke( bez szalenstw) Zarówno Mirza jak i Peer sa bardziej doswiadczonymi deblistkami i odnosily one wieksze sukcesy w tych rozgrywkachh. Mirza w parze z Mattek tydzien temu wygrala w Cincinnati wiec teraz kolej na Stanford :)

Vamos !

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » Stanford, Bad Gastein