Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » New Heaven
New Heaven
Autor Wiadomość
sly

Nr Użytkownika: 46

Status: Offline

Wysłany: 19-08-2007, 15:14   New Heaven

Schruff - Govortsova 2 1.40 (5/10)

Govo jest o klase na hardzie lepsza niz Julia. Niemka potrafi grac w miare na cegle, chociaz wyniki z tego roku nie powalaja, umie utrzymac pilke w krocie,g rac na przerzut, na szybkich kortach wyglada to wszystko duzo gorzej. Wyniki Govortsovej powalaja na kolana, ta zawodnika juz niedlugo wejdzie do czolowki, w przyszlym roku zapewne bedziemy widziec ja regularnie w turneijach, szczegolnie hardcourt. Bialorusinka swietne warunki fizczyne, szczupla, wysoka. Schruff wszytko grala na clayu i wyniki dosc slabe. Jeszcze tylko przypomne, ze Govo pokonala Castano Peer czy Vakulenko.

Cavaday - Poutchek 2 1.65 (5/10)

Z koncowej linii Poutchek bije na glowe Cavaday i to powinno wystarczyl, mloda reprezentantka Anglii gra tenis bardzo prosty, czasem sprawia wrazenie, ze potrafi zakrecic rywalka ale robi tak duzo bledow niewymuszonych ze bilans koncowy jest zazwyczaj ujemny. Poutchek robi lepsze wyniki, an tym szczeblu jest bardziej doswiadczona i posiada wieksze umiejetnosci. Ostatnio Poutchek przegrala po zacietym meczu z rewelacyjna Yan 6-7 4-6 a Chinka jest o 2 klasy lepsza niz Naomi, w zasadzie ona nie zrobila ani 1 dobrego wyniku w tym roku, jedynie slaba Bardine ograla wysoko i tyle.

sly

Wysłany: 20-08-2007, 12:33   

Govortsova - A.Bondarenko 1 2.0 (2/10)

Kto jak kto ale Govo odpuszczac New Haven nie powinna, Bialorusinka potrzebuje ogrania, pisalem o niej wpis wyzej, nie bede powtarzal. Alona jest teoretycnzie lepsza ale nie wirze, ze zagra na maksa przez US Open, ponadto jej ostatnia porazka troche kompromitujaca, nie wiem czy to kwestia USO czy brak formy ale przewalic mecz z Camerin to sztuka kiedy wloszka jest w tej tragicznej dyspozycji. Zreszta przed MEC byla proazka z Fedak takze cos sie zlego dzieje z Ala.

Dodam Daniilidou chociaz sie troche boje, 1.35 z Martina Muller, po prostu Niemka i hard to nie widze zabardzo efektow, przebijaczka duzo psuajca to jest charakterystyka MM. Chociaz Elenii ma czesto napady kretynizmu na korcie ale z Martina powinna wygrac. To bedzie za maks. (4/10) i combo.

salomon 

Nr Użytkownika: 665

Wysłany: 20-08-2007, 14:23   

co tu powiedziec mam identyczne skojarzenia jak SLY Martina Muller to smiech na sali na hardzie pomimo ze gruba greczynka duzo gra to nie jest z nia najgorzej bo nie miala jakis typowych przegranych ktore dawalyby nam do myslenia ze jest z nia niedobrze.govortsova jak i szavay tez do wziecia na dzis obu paniom bym dal4/10 greczynce daje 6/10 idac dalej stawiam tez na czuczo gdyz pomimo ze Rochus ma niezle nazwiska na rozpisie na hardzie no nie wiem nie lubie jego gry ,ale pamietam jak w Halle mial meczowe z fedex na trawie,wiec on garc potrafi na szybkich ale trawa to nia hard.stawiam na czuczo i fisha>aha dam jeszc e za skromen pare złoty na medina z mirza 3/10 poniewz jak dobrze szło sani tak teraz jej nie idzie,daje na medine

salomon 

Wysłany: 21-08-2007, 13:08   

radwanska-sugi 1 1.42 6/10 czyli kurs nieznacznie wzrósl czyli niektorzy graja sugi ja jednak spokojnie wezme age poprawila 2 serwis juz 2 tygodnie siedzi i trenuje na hardzie w USA przed USO wiec ja biore nasza mloda ambitna agunie ,sugi czesto daje sie łamac potrafi tez wlasnie breakowac ale nie sadze by wygrala z sugi jest niestety czesto tak jak ma wygrac przegra jak ma przegrac wygra ale nie sadze by kulnela age,typ takiej sciany co tylko przebiija ,serce mi mowi i rozum ze aga wygra naprawde cieszymnie kurs gram<schiavone t6/10ez sprobuje do rozpisu na okladce schnyder i dementeva cos mowi nam to a loit na caly niech juz jedzie>

salomon 

Wysłany: 23-08-2007, 11:46   

szavay-bondarenko - 1 1,78 6/10mloda wegierka bardzo duze postepy robi z roku na rok wczesniej tylko zcasem ograla jakas znana zawodniczke typu schiavone teraz zdarza jej sie przegrac ale z bardzo dobrymi zawodniczakami a na rozkladdzie ma juz niezle nazwiska wczorajsza wygrana z daniela obliguje ja do dalszej wygranej i sadzeze alona ktorej 2 serwis mnie czesto osłabia sadze ze przegra sa to zawodniczki na podobnym poziomie ,nasza aga jest swietna seta urywa kuzniecovej a jednak szavay na caly nie dawno stosunkowo dala jej ugrac gema 6-0 6-1 ale ponoc miala odciski .wiec skoro my uwazamy age za talent to szavay jest na miare agi albo i wiekszym talentem,alona jest do ogrania bezproblemu, tym bardziej ze szavay wydaje sie zawodnbiczka glodna sukcesow i nie bedzie odpuszczac ,alona wygrala wczoraj z mirza ale to mnie nie dziwi sania spuscila z tonu juz na medine liiczylem i wczoraj gfralem alone,jednak dzis dla mnie szavay spookojnie :respect:

sly

Wysłany: 23-08-2007, 12:24   

Ja bym sie wstepnie zgodzil co do tego typu, ale maksymalnie 2/10, Agnes ma dobra kondycje i nie boje sie ze odpusci przed US Open, za to Alonie zabardzo nie chce sie grac ostatnio, ten sam problem byl z Mirza i w sumie wczorjaszy mecz nic nam nie mowi. Chociaz uwazam, ze Szavay lepsza jest na cegle i trawie niz na hardzie.

sly

Wysłany: 24-08-2007, 11:19   

Identycznie jak wczoraj, 2/10 znow Agnes Szavay z Daniilidou. Mnie Grecyznka nie przekonuje, Agnes kondycje ma nie odpusci bo ma szanse na koklejny sukces w doroslym tenisie. Mam watpliwosci co do jej umiejetnosic na hardzie, ponadto nie wiedzialem poprzednich meczow wiec stwka niska.

sly

Wysłany: 25-08-2007, 11:55   

Wszem i wobec przyznaje sie do bledu, zaraz napisze jakiego a najpierw ielkie dzieki dla Agnes Szavay za 2 ostatnie mecze.

Razzano - Dulko 1 1.50 (5/10)

I to jest wyzej wzpomniany blad. Stanalem na glowie zeby zdobyc kilka meczow Razzano i objerzec co ona umie bo w pamieci mialem marnej klasy zaowdniczke. Troche jednak Virginia umie, wynikow nie robila w tym roku, teraz nagle robi, przyczyn moze byc milion, plotki sa, ze ogolny trener Francji sie nia troche zajal, pomogala przeciez i Momo i Tati i wielu innym, inni twierdza, ze po prostu nastapil przelom, ciezko to ocenic. Generalnie chodzi o to ze tenis Razzano polepszyl sie w kilku wzgledach. Zmiany rytmow, dokladnosc, obrona oraz przede wszystkim wieksza regularnosc, jakby te wszystkie cechy zebrac plus wczensiejszy maksymalnie sredni tenis to daje jakis efekt. Nigdy nie uwazalem, ze Dulko umie grac dobrze na hardcourtcie. Razzano powinna przjac inicjatywe i tym wygrac mecz. Narzucic wlasny styl gry, narzucic tempo w wymianach, zmieniac rytm wtedy kiedy ona chce a nie rywalka itd. Gisela nie serwuje najlepiej, nie ma wiekszej sily w jej uderzeniach, nie gralem ani jednego meczu z FH skoro jest final nie wierze, ze ktoras odpusci, przeciez to bedzie najwiekszy sukces VR w zyciu.

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » New Heaven