Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » US Open
US Open
Autor Wiadomość
sly

Nr Użytkownika: 46

Status: Offline

Wysłany: 27-08-2007, 12:22   US Open

Danilidou - Meusburger 1 1.21 (7/10)

Kurs maly ale to dodatek do Kiefera, po prostu Meusburger nie umie grac w tenisa, a juz bardziej nie umie na hardzie, Greczynka ostatnio popularny duzo o niej pisalem i nie tylko jak w przedprzednich tygodnaich, nie bede powtarzac. Ma duzo wieksze doswiadczenie na ahrdzie i w takich turniejach. OStatnio porazka dopiero z rewelacyjna Szavay wiec forma Eleni jest bardzo wysoka, moze nawet zyciowa!

sly

Wysłany: 27-08-2007, 12:33   

Zeby Eleni nie bylo smutno, jeszcze 3 z WTA kursy sa niskie wiec tylko te sensowne:

Woznaicki - Oblizer 1 1.36
Govortsova - Arvidsson 1 1.31
Petkovic - Cohen 1 1.38
Reizai - Cravero 1 1.26

Tak na suzcho, Wozniacki talent Oblizer juz karierze powoli konczy, o Govo pisalem juz milion razy, Sofie bardzo cenie lubie sympatyczna ladna ale neistety slaby ma sezon Szwedka, Petkovic spory talent, dobre wyniki i powinna pojechac Cohen bez problemow, poodbnie Rezai, stereotypem jest ze ona tylko na clay z takim ptoeznym bh, niezlym seriwsem niby czemu cegla tylko? Na trawie tez ma sukcesy a Cravera to 100%clay, mimo, ze kwale przeszla jej sotatnie 2 wyniki z hardu porazajaco slabe cytatujac demagoga Wasermana.

KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 27-08-2007, 12:40   

Radwanska A. - Morigami A. (+1.5) 1 (1.92) BF
Gram to już dzisiaj, bo kursy pewnie pójdą w dół. Agnieszka wywiadach pisała, ze czuje się bardzo dobrze i będzie ostro walczyła. W 3-ciej rundzie zmierzy się najprawdopodobniej z Marią Sharapovą (ubiegłoroczną triumfatorką turnieju), zakładajac, że wygra swoje mecze ona i Maria. Myślę, że tak się stanie gdyż przeciwniczka zbytnio wymagająca nie jest. Radwańska numer 32 rankingu WTA, a Japonka 52. W dotychczasowych meczach panie się jeszcze nie spotkały i będzie to ich pierwszy mecz. Aga to wielki talent i wielka nadzieja Kobiecego tenisa. My Polacy upatrujemy w niej dużo nadzieji i liczymy na jak najlepsze osiągi. Agnieszka to młoda zawodniczka, ale gra już na bardzo wysokim poziomie co świadczą o tym wyniki. Morigami nie pokazuje jakiegos wyśmienitego tenisa, Aga zmiażdży ją swoją regularnością i dokładnością.

sly

Wysłany: 28-08-2007, 10:02   

Paszek-Arn 1 1.24
Azarenka-Gagliardi 1 1.20

8/10 ako

Azarenka zbomdarduje mala Gagliardi i bedzie to raczej pojedynek szybki i bezbolesny, zakaldam jednak ze jakies przestoje w grze Bialorusinki moga sie przydarzyc i 2:0 nie stawiam, stracony set to nic zlego a mecz i tak zapewne wygra. Wszystko w jej rekach bo Gagliardi gra defens a Azarenka atakuje, ma duzo wiecej sily, lepszy serwis i mocniej gra. Problemow nie powinno byc. Paszek jest obecnie poza zasiegie Arn. Ona potrafi zrobic jakis wynik na cegle na hardcourt nie sadze, Tamira mloda utalentowana, bardzo energiczna i ambitna. To dobre cechy aby robic sukcesy w tenisie. Waleczna Austriaczka powinna wygrac 2:0 w ponad godzine ale to 1 runda spadek chwilowy formy moze byc takze ezpieczna jedynka.

A.Radwanska-Morigami 1 1.36 (5/10)

Aga - Morigami, juz przedmowca pisal nieco o tym meczu. Generalnie Japonka grac w tenisa potrafi ale na Age to chyba za malo dlatego, ze Polka potrafi trzymac pilke w korcie, dobrze biega i pomysly na gre Morigami beda sie szybko konczyc. Z glebi kortu Radwanska duzo lepsza. Stawka niska bo ja nie uwazam, ze Aga to wielki talent a niedocenianie Morigami jest conajmniej dziwne 5/10

Hingis M. v Johansson M. [Games HC] 0:7 2 1.80

Chyba troche przesadzili, 1 mecz Martiny a przypominjcie sobie jaki byl 1 mecz na Wimbleodnie a rywalka duzo slabsza, Johansson robi ciagle postepy, ja sie nie zdziwie jak wkoncu zacznie wygrywac z rywalkami ktore sa duzo wyzej w rankingu, miazgi sie nie spodziewam 7 gemot b.duzo.

KaweX 
Administrator

Wysłany: 28-08-2007, 10:53   

Peer "prawdopodobnie" ma jakieś problemy ze zdrowiem (niby jest chora), ale info niepotwierdzone

Kursy na TU lecą w dół...

zari 

Nr Użytkownika: 57

Wysłany: 28-08-2007, 14:50   

już sly napisał cos odnośnie hingis. ja dzis postanowiłem dać lay na hingis po kursie 1.11. matylda to bardzo ciekawa zawodniczka i moze pokusić się o niespodzianke. przypomne tylko, ze hingis niedawno miala problemy z biodrem a poza tym to nie jest ta sama martina co kiedys. do tego dochodza problemy w zwiazku ze Stapankiem, co z pewnoscia sie odbiło na psychice.

zari 

Nr Użytkownika: 57

Wysłany: 28-08-2007, 14:57   

Granville - Sanchez --2-- 1.89
Jak zwykle krótko:) Laura ostatnio bez formy. Porazka w Bachmann chluby nie przynosi, bilans ujemny na hardzie Sanchez dwa finały przed USO i dwa zwycieskie, ale niestety nie na hardzie amerykanskim. Kwale pieknie pszesła mimo, ze straciał seta z Rodina. podobne warunki fizyczne obu zawodniczek. tu glownie moj typ opiera sie na ostatnich wynikach a te o wiele lepsza ma sanchez

Jocker

Nr Użytkownika: 294

Wysłany: 28-08-2007, 17:04   

Czytam to forum od poczatku.Mozna wiele ciekawego sie tu dowiedziec itd.Ale musiałem napisac tego posta bo nie zgadzam sie z Toba Sly.Własnie Twoje posty cenie sobie najbardziej ale naprawde twierdzisz ze nasza Aga to nie jest wielki talent? ;/ Przeciez to nasza najlepsza tenisistka w historii tego sportu.....

KaweX 
Administrator

Wysłany: 28-08-2007, 17:13   

KaweX napisał/a:
Radwanska A. - Morigami A. (+1.5) 1 (1.92) BF <plus> 2:0
Gram to już dzisiaj, bo kursy pewnie pójdą w dół. Agnieszka wywiadach pisała, ze czuje się bardzo dobrze i będzie ostro walczyła. W 3-ciej rundzie zmierzy się najprawdopodobniej z Marią Sharapovą (ubiegłoroczną triumfatorką turnieju), zakładajac, że wygra swoje mecze ona i Maria. Myślę, że tak się stanie gdyż przeciwniczka zbytnio wymagająca nie jest. Radwańska numer 32 rankingu WTA, a Japonka 52. W dotychczasowych meczach panie się jeszcze nie spotkały i będzie to ich pierwszy mecz. Aga to wielki talent i wielka nadzieja Kobiecego tenisa. My Polacy upatrujemy w niej dużo nadzieji i liczymy na jak najlepsze osiągi. Agnieszka to młoda zawodniczka, ale gra już na bardzo wysokim poziomie co świadczą o tym wyniki. Morigami nie pokazuje jakiegos wyśmienitego tenisa, Aga zmiażdży ją swoją regularnością i dokładnością.

mam nadzieję, że ktoś skorzystał :)

pozdrawiam, KaweX

sly

Wysłany: 28-08-2007, 17:25   

Nie o to chodzi, sam jej ojciec - trener narzeka ze serwis jest za slaby i ogolnie gra czasem za lekka, ona nie ma warunkow fizycznych do mocnego grania a problemy serwisowe powoduja ze nie potrafi wygrac np. ze Sveta itd. Chodzi o jej dalsze mozliwosci a nie krytyke Agi bo w obronie jest znakomita, dobrze biega itd.

KaweX 
Administrator

Wysłany: 28-08-2007, 17:31   

sly napisał/a:
Nie o to chodzi, sam jej ojciec - trener narzeka ze serwis jest za slaby i ogolnie gra czasem za lekka, ona nie ma warunkow fizycznych do mocnego grania a problemy serwisowe powoduja ze nie potrafi wygrac np. ze Sveta itd. Chodzi o jej dalsze mozliwosci a nie krytyke Agi bo w obronie jest znakomita, dobrze biega itd.

nom tu racja... tak patrzyłem równo na 2 mecze.. kuzy i agi na livescore (bo oba grałem) no i cyferki przy Adze były niestert niskie. Aga musi zacząć białko jeść i może wtedy serwis a'la Roddick :D

Jocker

Nr Użytkownika: 294

Wysłany: 28-08-2007, 18:04   

Oki.Rozumiem ;) Oby doszła w US Open jak najdalej.
Pozdrawiam.

KaweX 
Administrator

Wysłany: 29-08-2007, 08:06   

Radwanska A. - Razzano V. 1 (1.65) BF
Aga pokazała wczoraj wielką klasę pokonując łatwo Japonke - Morigami, która na pewno łatwo przeciwniczką nie była. Wkońcu to ona ostatnimi czasy tak dobrze radziła sobie w Cincinnati dochodząc, aż do finału gdzie tylko uległa Annie Chakvetadze. Jeszcze jedna ciekawostka, ostatnio w Forest Hills właśnie to Japonka także sotkała się z Francuską i przegrała 0-2 (2-6, 6-7). Aga jest w formie co widzimy po wyniku no i do tego psycha bdb co świadczy o wielu obronionych BP. Aga gdyby miała jeszcze serwis mocny to by było znakomicie, bo serwuje dosyć lekko. No to teraz o przeciwniczce. Virginie to b. doświadczowa zawodniczkka (ma juz 24 lata). Razzano ostatnio w dobrej formie tak jak Aga. Ale uważam, że Polka ma lpeszą technikę i większy repertuar zagrań i to ona wyjdzie zwycięską regą z tego meczu. Na pewno to nie będzie mecz łartwy, ale sądzę, że Polska powinna odnieść kolejne zwycięstwo, aby w 3-ciej rundzie spotkać się z Sharapovą. Go go AGA !!

sly

Wysłany: 29-08-2007, 15:43   

Gajdosova/Steward - Kerber/Meusburger 1 1.45 6/10 bah

Meusburger w tenisa grac nie potrafi, piekna pare storzylaby z Przysieznym. Nie widze atutow po stronie pary Austriacko-Niemieckiej, mloda Kerber nie ma doswiadcenia deblowego, nie ptorafi grac jeszcze starannie, nie ma dobrego woleja. Jej strasza kolezanka rowniez pod siatka slaba, bez serwisu. Yvonne 213 w deblu, Kerber 225, troszke obie graly debla w tym roku ale bez sukcesow i nie razem. Gajdosvoa singla przegrala ale kilka gemow mozna bylo obejrzec na antenie ES i zaprezentowala sie calkiem dobrze, mocne uderzenia, waleczna, ambitna, troche mnie Jarmila zaskoczyla postawa. Steward gra tylko debla, aktualnie 56 na swiecie doswiadczona Australijka, Gajdosova w deblu 70, generlanie sukcesow nie ma jendo i druga zbyt duzo ale poziom rywalek jest niski i 2-3 rundy sa w ich zasiegu.

rafael86

Nr Użytkownika: 490

Wysłany: 30-08-2007, 10:30   

Srebotnik K. v Kirilenko M. [Games HC] 0:2.5 (2) 1.9
Maria w drugiej części sezonu złapała formę, z kolei Srebotnik jak zwykle na hardzie prezentuje swój poziom,często wykorzystując swoje doświadczenie deblowe. Mecz powinien być wyrównany prawdopodobne 3 sety - więc i handicap powinien być utrzymany.

Radwanska A. v Razzano V. [Games HC] 0:2.5 (2) 1.85
podobna sytuacja jak w spotkaniu wyżej - obie w formie, osiągają podobne rezultaty, nie wydaje mi sie żeby "nasza" Agnieszka miała łatwą przeprawę z Razzano

Bremond S. v Schnyder P. [Games HC] 7.5:0 (1) 1.85
Aż 5 gemów musi ugrać Francuzka by ten typ wszedł - moim zdaniem to niezbyt dużo - raz że nie jest to jakaś anonimowa zawodniczka, dwa że Schnyder z reguły nie demoluje przeciwniczek

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » US Open