Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » WTA - Linz
WTA - Linz
Autor Wiadomość
sly

Nr Użytkownika: 46

Status: Offline

Wysłany: 21-10-2007, 21:14   WTA - Linz

Generali Ladies Linz
Linz, Austria
Tier II
Prize Money: $600,000
Surface: Hard/Indoors

www.generali-ladies.at
livescore: http://www.scores24.net/tennis.php

2006 Singles Final
(1) Maria Sharapova (RUS) d. (2) Nadia Petrova (RUS) 75 62

2006 Doubles Final
(1) Raymond/Stosur (USA/AUS) d. Morariu/Srebotnik (USA/SLO) 63 60

sly

Wysłany: 23-10-2007, 09:48   

Bammer - Ai Sugi 1 1.28 totomix

Zawodzi Bammer bardzo czesto, w tym roku zostala wpisana na moja czarna liste za kilka meczow po ktorych Austraiczka powinna sie spalic ze wstydu. Licze jednak na mobilizacje w Linzu. Ten sezon singlowy nie jest udany dla Ai, zaczela wrecz fatalnie, potem kilka wygranych jednak to co najwanziejsze w jej przypadku to debel. Duzo swietnych wynikow i dwa podwojna jej dla niej na pierwszym miejscu. Ostatnie dwa turnieje rozgrywane w Azji pokazaly, ze forma Ai jest niska, przegrala oba turnieje szybko w pierwsyzch rundach nie maja mocnych rywalek. Morita w Seulu oraz Yuan w Tokio. Jakby tego bylo malo, nie wygrala nawet seta w tych dwoch meczach. Lepiej juz bylo w Zurichu ale wygrana z Ondraskova nawet w rozmiarach 6-3 6-0 na nikimw razenia nie robi, pokonala rowniez Molik co jest dla mnie malym zaskoczeniem ale Alicia rowniez ten rok ma fatalny.Bammer ostatnio przecietnie, zawiodla w Kremlin Cup mecz Azarenka byla w super formie, w Luxemburgu padla z Bartoli, w Zurichu z Kuznetsova, mam wrazenie jednak ze gra ponizej oczekiwan. To juz koncowka sezonu i mysle, ze na Linz bedzie ostatnia moblizacja.

sly

Wysłany: 25-10-2007, 10:06   

Dulko - Hantuchova 1 4.30 (3/10) bwin

N i e r o z u m i e m, skad taki kurs i w czym o tyle jest lepsza Daniela? Ok sam tenis niewatpliwie ale co ze wszystkimi okolicznosciami, co z forma itd. Mamy koniec sezonu wiekszosc jest przemeczona i wiekszosc gra juz dla siebie lub dla malego zarobku, Venus ma 8 pewna i Dani moze zapomniec skoro dostaje baty od slabej Agi. Wlasnie - Zurich 36 36 z Radwanska, czyzby styl gry Dulko roznil sie jakos bardzo? Nie sadze. Gisela pokazala kawalek dobrego tenisa w Moskwie, wygrala z Sania Mirza i urwala seta Svecie, ktos powie, ze to Rosjanska wywalala w nie Dulko wygrala, blad. To jeden z elementow tenisa, jedna przebija druga psuje. Gis ma taki stylu gry a sukcesu simnglowe na hardzie ma w tym roku i to nie takie male, wygrany FH final z Razzano, ktora zrobila furore w tym roku, ponadto szereg sukcesow deblowych dzieki ktorym ona jest dzis o 100% lepsza zawodniczka poprawila serwis siatke wolej przeglad sytuacji refleks. Mam wrazenie, ze troszke jej brakuje wybiegania i sil w 3 setach ale moze sie myle wkoncu ona wychowala sie an cegle i nie powinno byc z tym klopotow. Daniela jak ma forme jest dla Gis po za zaciegiem ale smiec twierdzic, ze formy nie ma to raz, dwa jej bardziej odpowiada bombardierka z 2 strony i takie przebijanki a Gis zagra inaczej, spokojne przebijanie czekanie na bledy rywalki czasem atak. Uwazam, ze szanse ma niemale, skoro Dani wiekszej formy nie wykazuje. Ponadto wczoraj widac bylo Gisele w dobrej formie ogolnej, humor dopisywal doradzala Pennecie, siedziala w boksie z Franca, widac bylo dobre samppczucie ale tez widac bylo, ze wpadla tu do pracy a nie na wakacje jak kolezanka Schiavone. Czuje wygrana Argentynki, mamy tyle niespodzianek, tutaj nie dosc ze wiele wskazuje na niespodzianke to jeszcze kurs 4.30 specjalnie biore bwin bo zakladam, ze moze Slowaczka skreczowac jelsi durig raz bedzie obrywac jak z Aga.

Rivaldinho 

Nr Użytkownika: 414

Wysłany: 25-10-2007, 12:30   

Hantuchova walczy o Madryt ;)

Dla mnie inna pewka z Linzu:

Marion Bartoli vs Tamira Paszek ( 1 ) 1.77 8/10 Unibet
Marion 2-0 @ 2.90 Unibet 4/10

Jezeli Tamira zagra taki kaleczny tenis jak wczoraj z Medina to nie widze dla niej szans na ugranie nawet seta.. Nie pomoze jej w tym nawet doping austryjackich kibicow.. Bartoli gra mocno i plasko.. bedzie niszczyc Tamire i te jej balony na srodek kortu.. Tamira slabo gra przy swoim podaniu wielokrotnie dajac sie wczoraj przelamac Medinie, albo meczac na przewagi.. nie z taka gra na Francuzke.. ;)
2 sprawa.. Marion walczy o mastersa w Madrycie :)

rafik25 

Nr Użytkownika: 56

Wysłany: 25-10-2007, 13:28   

Tylko,że ostatnio Bartoli kreczowała??

+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 25-10-2007, 13:40   

Tak kreczowala z Golovin ( po wygranym secie) ze wzgledu na kontuzje kolana , nie wiem czy była ona powazna ale jak wiadomo z kolanem nie ma zartow :) ja bym w ogole odpuscil ten mecz.......

+Vendetta 

Wysłany: 25-10-2007, 14:40   

Sprawdzilem sobie wta race i widze ze bartoli tylko teoretycznie walczy o madryt bo praktycznie juz nei ma na to szans - wyprzedzaja ja hanti i szparka. Marion do Szparki traci 330 okt wiec musiala by wygrac w linzu i québec co jest praktycznie niemozliwe :) Szparka nei da sobei wydrzec Madrytu i nawet Hanti wedlug mnie nie ma szans by tam zagrac choc jeej strata do Rosjanki jest mniejsza niz Francuzki.

Rivaldinho 

Nr Użytkownika: 414

Wysłany: 25-10-2007, 20:52   

z tego co mi wiadomo na dzien dzisiejszy pewny wystep z Madrycie ma zagwarantowany czolowa szostka zaczynajać od Justyny konczac na Annie Czaki.. Marion nadal walczy.. a wystep Maszy jest niepewny.. ale moze jestem w bledzie.. w koncu jestem laikiem w swiecie tenisa..

Mimo wszystko typek izzzzi wszedl i to cieszy.. Pozdrawiam expertow tenisowych.. :kr?l:

sly

Wysłany: 26-10-2007, 09:53   

Pomylilem sie, Daniela zagrala bardzo dobrze ale swoja droga jelsi ktos nie zauwal mocno podkrazoych oczu Giseli to czas sie wybrac do okulisty, Argentynka byla chyba swiezo po imprezie ale zabawiala sie w nocy z gonzalezem przez tel, szkoda bo miala szanse wygrac, kawa nie pomogla.

Za to dzis wydaje sie, ze Daniela wygra i to bez problemow, starcyz zagrac jak wczoraj bo smialo moze liczyc na wiecej bledow Alony. Bondarenka ma slaba koncowke tego roku, w Moskwie tragiczna forma, tu nawet nie chodzi o konkretne rezultaty ale jakos gry Alony jest fatalna. Zdecydowanie obnizyla loty bo ten sezon ma bardzo dobry. Lux 1 runda z Bartoli, Stutt 1 runda z Krajicek ugranych 5 gemow!, Moskwa znow Bartoli znow 1 runda, Zurich bardziej udany ale Momo przegrywa na razie sama z soba a juz z Vaidisova wiekszej walki nie bylo, Daniela gra podobnie i tez powinna 2:0 wygrac. Mecz na antenie ES.

Daniela - Alona 1 1.45 (6/10) pinn
Daniela 2:0 2.0 (3/10) bah

+Vendetta 

Wysłany: 28-10-2007, 13:44   

Schnyder - Hantuchova [ games hc 1,5-0] typ:1 kurs:1.90 7/10

Ogladalem wystepy obu Pań w Linzu i zdecydowanie lepsze wrazenie robi Schnyder.Hantuchova jest w slabszej dyspozycji w osttanich turniejach odpadala bardzo szybko( Zurich 2 runda Agnieszka RADWANSKA (POL) 3-6 3-6 , Moskwa takze 2 runda Elena DEMENTIEVA (RUS) 4-6 4-6 )
W turnieju w Linzu Hanti gra miernie , choc miala proste zadanie w 1 rundzie to w drugiej juz meczyla sie bardzo z Aloną Bondarenko wygrywajac ostatecznie 6-4 1-6 6-3, we wczorajszym polfinale takze męczarnie aler to juz wyzsza pólka gdyz wygrala z Vaidisova ale Czeszka tez w tym turnieju nei zachycala formą . Daniela dobrze serwuje i probuje szybko konczyc akcje mocnym forhandem ale czesto wyrzuca pilki - wystarczy troche poprzebijac by zmusic Hantuchova do bledu ( czesto niewymuszonego)
Schnyder jest w formie wygrala z Molik , Chakvetadze i Bartoli ( wszystko w dwoch setach). Mocnymi stronami Szwajcarki są regularnosc i umiejetnosc prowadzenia wymian.
Mysle ze ta regularnosc bedzi ekluczem od zwyciestwa w tym meczu.

+Vendetta 

Wysłany: 28-10-2007, 13:44   

kurs z pinnacle

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Tenis » WTA » WTA - Linz