Nr Użytkownika: 692 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 83
Status: Offline
Wysłany: 06-11-2007, 17:35
Sharapova - Hantuchova 2 2.50 6/10 bet-at-home
Typ naprawde warty zagrania. Maria nie jest juz taka sama zawodniczka jaka byla chociaz by sprzed roku. Ten sezon musi zaliczyc do nieudanych. Zupelna porazka bylo US.OPEN- odpadniecie z Radwanska , przegrana przyjmuje, ale to w jakim stylu NIE. Ostatni mecz grala 4 tygodnie temu i szybko w 1 rundzie nie poradzila sobie z mlodziutka Azarenka przegrywajac gladko 0-2, dodam ze grala u siebie w Moskwie. A Daniela mimo iz nie gra rewelacyjnie, bo miala w tym roku naprawde nieudane turnieje, ale ten ostatni w Linzu naprawde napawal optymizmem. Dobry serwis, niezly backhand,gra katowa, duza skutecznosc wygranych wymian spokojnie moga wystarczyc na Rosjanke.
Po prostu nie wierze w Sharapova, nie wierze w zwyciestwo nad Hantuchova... Zachecam do gry na Slowaczke, bo warto
sharapova-kuza 1 6/10 1.68 lpesza lespza forma choc nic wielkiego kuzi juz od dawan mi sie nie podoba mecze z golovin i ivanovic to zludzenie gry maria win i dalej
chakvetadze-jankovic 1 2.5 6/10 bardzej agrestywna lepsza gra czestsze przestoje ale jednak wieksza chec walki i lepiej sie zaprezentowala w meczu z henin wiec dzis anna
Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Wysłany: 08-11-2007, 17:33
Henin - Bartoli typ: under 19 gemów kurs:1.75 stawka:7/10 unibet
Belgijka jest w zyciowej formie a ten sezon mozna uznac jej najlepszym w karierze.Jedyną wpadką Henin byla porazka z Bartoli w polfinale Wimbledonu. Moim zdaniem taki cud nie ma prawa ponownie sie zdarzyc, powiem wiecej ... mysle ze Juju dzisiaj wygra zdecydowanie gdyz po dwoch meczach, ktore rozegrala do tej pory w Madrycie widac ze jest w wysmienitej dyspozycji. Obie zawodniczki dzieli roznica klas. Zresztą Belgijka w tym roku nie ma sobei rownych i zadna zawodniczka nie ma z nią szans....
Mysle ze Henin bedzie chciala sie zrewanzowac Bartoli za ostatnia sensacyjną porazke i wygra dzisiaj zdecydowanie ! Bo to ze wygra nie ulega watpliwosci
Nr Użytkownika: 414 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 199 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 09-11-2007, 15:19
Marysia Sharapova - Ana Ivanovic ( 1 ) 1.971 6:2 6:2
stake: 6 j.
Kontuzja Marysia popsula jej wieksza czesc sezonu.. dlugo odpoczywala.. jednak z tego co zaobserwalem dobrze przygotowala sie do turnieju mistrzyn. Maria jest zdeterminowana do odniesiena tutaj sukcesu.. i wedlug mnie jest w stanie nawet tutaj wygrac
Co wazne zwyciezczyni tego meczu trafia w polfinale na Czaki, a nie na Justyne wiec na pewno obie panie dadza dzis z siebie maxa, bo jest o co grac..
Ana nie wytrzymywala kondycyjnie zarowno z Kuza jak i z Daniela.. Marysia wyglada w Madrycie solidniej, dlatego na nia dzis postawie
Ostatnio zmieniony przez Rivaldinho 11-11-2007, 10:50, w całości zmieniany 2 razy
Jelena nie sprostala moim oczekiwaniom.. liczylem ze wyjdzie z grupy a nawet wystep w finale.. nieoczekiwanie po wczorajszej porazce z Czaki pozostaje jej tylko polwaczyc o honor i 3 miejsdce w grupie.. Bartoli zagrala jeszcze gorzej ulegajac wczoraj w rowerowym stylu Justynie 60 60. Mam wrazenie ze jako rezerwowa totalnie sie nie przygotoeala do tego turnieju i ma juz dosyc tego sezonu.. Jelena ma charakter i napewno nie odpusci meczu mimo ze nie ma szans juz wyjsc z grupy..
Kuza mnie zasoczyla in plus.. mimo ze stawialem na jej porazke z Ana Ivnovic to ona zrobila na mnei zdecydowanie lepsze wrazenie.. szczegolnie pod wgledem przygotowanie kondycyjnego.. Silne nogi ktore ja nosza po korcie to jej duzy atut.. Daniela podobnie jak Bartoli mam wrazenie ze jest mocno przemeczona tym sezonem a szczegolnie ostatnimi tygodniami kiedy musiala mocno walczyc o wystep w Madrycie.
Ostatnio zmieniony przez Rivaldinho 11-11-2007, 10:52, w całości zmieniany 1 raz
ivanovic-szrapova 1 7/10 1,86 tip ivanoviv 2-0 3/10 3,6 ivbanovic pewniejsza i silniejsza fizycznie ,bum szarapovej minelo rok temu ten czas nalezy do any i sadze ze po wygraniu1 seta i zlamaniu w 2 secie szarapovej ine da sie odlamac szybki mecz.nie wiem czemu faworyzuja szrape.
kuzniecova- hantuchova 1 1.5 7/10 kuza win 2-0 2,25 5/10 kuza lepsza i bardziej ambitna jest jej gra walczy i sie nie poddaje ogolnie nicciekawego nie gra a hanti mnie pozytywnie zaskoczyla ostanio ze potrafi tez skladnie atakowac jednak .forhend kuzy to mocna bron seta urwala szarpovej na hanti w meczu o pietruche tez wystarczy ,aha walcza o kase w dodatku.
jankovic-bartoli 1 1,26 2-0 win janka 6/10 spokojnie nawet w slabej formie janka ogra dziwnie serwujaca bartoli nie lubie tej bartoli i nie moge zrozumiec jak gracz moze miec tak zienne nastroje i stany emocjonalne.janka z grypa wygra szybkie 2-0 i spokojnie pod prysznic. to zagram typy na 2-0 na kazda tez sprobuje i pewniek dnia dla mnie.czestochowa w siatke z oslabionym rzesoskim teamem tez spokojnie wygra.gierek i wika swietni nowakowski objawienie szcerbaniuk serruje jak za mlodu spokojnie czewa win!!!9/10
ivanovic-szrapova 1 7/10 1,86 tip ivanoviv 2-0 3/10 3,6 ivbanovic pewniejsza i silniejsza fizycznie ,bum szarapovej minelo rok temu ten czas nalezy do any i sadze ze po wygraniu1 seta i zlamaniu w 2 secie szarapovej ine da sie odlamac szybki mecz.nie wiem czemu faworyzuja szrape.
Ivanovic silniejsza fizycznie ? masz an myśli jej wagę??
Jaki bum ?? Przecież Maria miała kontuzję długi czas i nie było jej w światowym tenisie. W Moskwie chyba zagrała bo musiała. Teraz widać,że jest przygotowana fizycznie i psychicznie do meczów. Co najważniejsze Maria gra na świeżości i jest głodna sukcesu.
Anna ma braki kondycyjne co było widać w jej meczach w Madrycie i jest już zmęczona sezonem. Na pewno mecz nie będzie łatwy ale czym dłużej będzie trwał tym Maria ma większe szanse na wygraną.
Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Wysłany: 10-11-2007, 11:52
Niesamowita forma Sharapovej, przede wszystkim znaczenie ma jej motywacja, ani na moment nie traci koncentracji, ten punkt przegrany na 5-7 bardzo pechowy, on nie wynikal z braku zaangazowania. Potem juz gladko, podobnie Ivanovic. Idzie jak burza i final z Justine bedzie piekny. W Madrycie obie graja wspaniale, to jest tenis najwyzszej klasy, troszke inne style, czuje, ze to bedzie jeden z piekniejszych finalow jakies zobacze w zyciu. Kazdy wie, ze uwielbiam Chaki ale neistety szanse Ani sa bardzo nikle, dla mnie wrecz zerowe. Jeszcze nizszy jest kurs na Juju ale tutaj buki przesadzily bo Ana jak ma dzien i dobrze serwuje to mzoe sprawic klopoty nawet Belgijce, nie mowie, ze wygra ale mecz moze byc duzo bardziej zaciety a kurs mniejszy.
Sharapova - Chakvetadze 1 1.20 do ako z Liverpoolem.
Tak jak pisalem wczesniej uwazam ze w Marysia w niezlej formie i jest w stanie dzis ograc Justyne. Jezeli bejgijka zagra na takim poziomie jak w meczu z Ana to Marysia ja zniszcy w szybkich 2 setach
Po takim kursie grzechem bloby nie sprobowac na zdeterminowana rosjanke..
vamosssss Marysia.. dziesiejsze zwyciestwo bedzie wielkim krokiem w powrotnej drodze na szczyt WTA
nie wiem na co ty liczysz Riva.... dzisiaj Henin spokojnie to wygra, ugranie seta przez Sharapovą będzie dla mnie zaskoczeniem. Że Maria w formie to wszyscy wiemy, a czemu nie piszesz nic o Belgijce. Mówisz że jeśli beljgijka zagra na poziomie takim jak z Aną to wygra Maria, tylko że jest pewna różnica, bo Justine gra na tyle ile potrzeba, jak przegrywa to się wznosi na wyżyny i odłamuje, a potem wygrywa. Moze i Rosjanka jest w formie, ale jej grze nadal brakuje dużo, gra pięknie, a czasem popełnia głupie błędy. Henin jest w tym momencie najlepszą zawodniczką i to dzisiaj nam udowodni swoją równością i regularnością
1.50 to mało ? dla mnie jest to bardzo dobry kurs.... powiedz mi ile razy w roku masz taki kurs na Henin przed meczem? Są to zdarzenia jednorazowe kiedy takie kursy dają na Belgijke