tak generalnie to nie radze tego grac, od poczaktu mamy fajne poczucie humoru bukow i np. berdych z luczakiem 1.17 nie znajac w ogole formy i przygotowania zawodnikow.
Pierwszy raz w zyciu tak naprawde nie ciesze sie, ze sezon tenisa rusza, najwanziejsza dyspyclina sportu stala sie najbardziej walkarska z mozliwych, nadchodzi sezon niespodzianek a grac na serio mozna tylko mastersy i szlemy.
A ja sie bardzo ciesze i nie ma co negowac graczy przed sezonem wszystko moze byc ,nawet policjanci sa defraudowani politycy ,ksieeża,kasjerki ,bankowcy ale to nie znaczy ze ludzie sa wszyscy nieuczciwi,jednak pamietam mecz djokovica z troickim lub davydenki z sopotu no dramat no ale to nie koniecznie trzeba sie tak nastawiac.SLY sadze ze jak bysmy zwarli szeregi co do tenisa to mogłby byc z tego niezły motyw pozdrawiam.
sadze ze dzisiaj:
Spokojnie Fish poradzi sobie z deblowcem Bopanna,dalej mysle ze para zakochanych safarova i berdych spokojnie sobie poradza z kangurami mianowicie.mysle ze leworeczna safarova która po kontuzji koniec sezonu jmiala tragiczny spokojnie wygra i dalej mysle ze Mirza która ma straszny 2 serwius spookjnie sobie poradzi z Megan nawet jesli 2 ostanie mecze wygrala Megan te 3 mecze za=gram fish mirza i safarova.choc moj znajmy upiera sie ze Molik łatwo nie odpusci ale ja jej tak nie cierpie i jej drewnianaje gry ze sadze iz leworeczna czeska jest w stanie ograc ja bez mydła.
SLY no i w dodatku rusedski powiedzial ze niektorzy gracze to jada na małe turnieje z rodzinami na wycieczki i se normalnie zawodowo przegrywiaja czy ustawija swoje mecze na wynik który rodzina zagra,ile w tym prawdy ne wiem ale slyszałem z nim wywiad i cos sie zaczyna berlusconi i mafia włoska nie tylko na milanie i juve chcieli zarobic a jeszce tenis wiec czuje ze caly włoski sport moze byc opetany no o rosyjskich wałkach na hokeju nie mowie czy meczach volandri przysiezny gdzie poblokowali kursy na przysieznegop bo od 13 bylo w polsce wiadomo ze volandri przegra czy wałki robredo z floraianem mayerem 2 lata temu w debilnym sopocie gdzie tylko ci co wałkuja zostaja a nie jada na twarde do usa przed US open wiec dobrze ze sopotu juz nie bedzie a sie pytam ile takich sopotow jeszce jest?i spojrzcie jak graja ruskie kluby czy gracze to masakra poprostu trzeba omijac masowki tyle i faktycznie cos sie zle dzieje z tym tenisem. i starace i bracialli pewnie beda zawieszeni.
taaa a Stepanek spotyka sie z Vaidisova co to sie porobilo swoja droga jak na kase jaka maja to za dziwnie niskie stawki grali pl wersja jezykowa --->
http://sport.interia.pl/t...rtowe,1032129,6
ATP natomiast Bracciali jest na 258 pozycji. Pierwszy z nich został zawieszony na sześć tygodni i ukarany grzywną w wysokości 20 800 euro, natomiast drugi nie będzie mógł grać przez trzy miesiące i musi zapłacić grzywnę 14 000 euro.
te kary są smieszne...
jakby może np. zakazali przez rok to by się kilka osób przestraszyło w końcu