Vendetta Picks Strona Główna  
  Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Piłka Nożna » Inne ligi
Inne ligi
Autor Wiadomość
mura 

Nr Użytkownika: 36

Status: Offline

Wysłany: 09-03-2008, 12:12   

Brno - Sigma

1 @1,75 unibet

krótko. polowanie na przerwanie serii remisów gości trwa. ostatnio skutecznie murowali bramkę i nie pozwolili nic strzelić samej Sparcie. problemy w ofensywie sprawiają że zespół ma teraz zakodowane od początku by głównie bronić. tym razem jednak jadą na wyjazd do Brna gdzie gra się ciezko. Boby zanotowało 2 cenne zwycięstwa z rzędu. oglądąłem spotkanie u siebie ze Slavią i zrobili na mnie duże wrazenie. futbol na tak. sądzę że gościom dziś ciężko będzie przetrzymać napór gospodarzy i wreszcię pękną solidniej

majkello 

Nr Użytkownika: 438

Wysłany: 10-03-2008, 15:34   

Witam, może teraz typki z futbolu:

FC Zwolle vs. Fortuna Sittard

Typ: Over 2.5 / Over 3.5

Kurs: 1.51 / 2.39

Buk.: Bet365

Stawka: 7/10 / 5/10

Dzisiejszy pojedynek 32 kolejki Jupiler League pomiędzy jakże odmiennymi drużynami. Gospodarze to obecnie vice-lider ligi, z dorobkiem 59 pkt, tracąc do lidera zaledwie 2 pkt. Zwolle to bardzo ofensywnie grający team, strzelają mase goli, tracąc przy tym najmniej bramek w całej lidze (34 - czyli średnio jedną bramke na mecz). Kurs na czystą "1" zaledwie i aż 1.3, jednak nie wiem czy kursiwo warte świeczki. W tym sezonie - Zwolle zanotowało aż 18 overów, w tym 8 na własnym boisku. Co mnie trochę marti, to fakt iż stosunkowo mało bramek dzisiejsi faworyci tracą u siebie. Drużyna gości, to taki jeden z outsiderów ligi. Obecnie plasują się na 16 pozycji, na 20 drużyn. Co ich charakteryzuje to huśtawka formy, potrafią napsuć nerwów ogromnym faworytom, ale i ponieść klęskę z jeszcze niżej usytuaowaną drużyną. Tracą baaaardzo dużo goli, strzeląją hmm ... niewiele. Fortuna zanotowała już 16 overów na 31 kolejek, w tym 8 na wyjazdach. Osobiście niebyt lubię obstawiać niższe ligi, gdyż często spotkykamy się z niespodziankami. Przypuszczam, iż dzisiaj gospodarze nastawią się bardzo ofensywnie, będą chcieli strzelić szybko bramke bądź dwie i ustawić sobie mecz pod siebie. Liczę jednak na małą niespodzianke i objęcie prowadzenia przez nieobliczalnych gości, wtedy over byłby praktycznie pewny. Uważam, że o2.5 jak najbardziej pewny, dla większych ryzykantów polecam o3.5 - kurs bardzo zachęcajacy.

Mecz o godz. 20.

Pozdrawiam.

mura 

Wysłany: 10-03-2008, 18:13   

mimo wszystko trzeba uważać bo ze względu na regulamin ta liga jest pokręcona kolosalnie i trafiać w niej regularnie to duża sztuka

a że na bezrybiu i rak ryba, ludzie często na szybko robią betexplorerowską analizę i grają a potem dziwota że mecz nie wszedł

ja dziś z tej ligi gram tylko Den Haag. sory ze nic więcej nie napisze ale nie mam czasu

GL!

banan 

Nr Użytkownika: 844

Wysłany: 16-03-2008, 10:50   

Tom Tomsk - Dinamo Moscow 16-03-08 11:30 2,55 1

Nieciekawe wyniki Dinama w sparingach, do tego odeszło kilku zawodników. W 4 spotkaniach u siebie z Dinamem ,wszystkie wygrał Tomsk. Początek sezonu, więc zapewne frekwencja będzie zacna co powinno zmobilizować miejscowych. Do tego stadion w Tomsku jest prawdziwą twierdzą z racji tego iż miejscowość ta jest oddalona najbardziej na wschód sposrod wszystkich klubow 1 ligi rosyjskiej. Zeby tam dotrzec trzeba pokonać bodajże 1500 km , tak więc goście z reguły są dosyć zmęczeni takim podróżowaniem.

Kurs zacny, więc stawiam 1

banan 

Wysłany: 19-03-2008, 09:57   

RSC Anderlecht - Germinal Beerschot 19-03-08 20:45 1,55 1 bah

Anderlecht ma znikome szanse na wygranie ligi ,bądz zajecie drugiego miejsca premiowanego grą w LM. W związku z tym, żeby zapewnić sobie udział w europejskich pucharach ,a także zrekompensować relatywnie słabą postawę w lidze, druzyna Anderlechtu mocno mobilizuje się na krajowy puchar. W poprzednim meczu wystawili dość eksperymentalny skład, dając odpocząc kilkorgu kluczowym zawodnikom m.in. Wasilewskiemu ,który sam w wywiadzie mówił ze trener ostro szykuje ich do dzisiejszego meczu pucharowego.

tak więc powinno być pewne zwyciestwo fiołków.

1:0 <plus>
Ostatnio zmieniony przez banan 19-03-2008, 22:49, w całości zmieniany 1 raz  

mura 

Wysłany: 19-03-2008, 11:39   

typ popieram, sam zagrałem to już w poniedziałek

podejscie Fiołków jest znane już tygodni.

forma jakby wzrasta, ostatnio świetny mecz u siebie w lidze

gościom chyba bardziej zależy na tabeli ligowej, ostatnio u siebie nie mieli nic do powiedzenia i można powiedzieć ze przegrali tylko 2:1.

wg mnie Anderlecht już u siebie zrobi duży krok ku awansu do finału

banan 

Wysłany: 22-03-2008, 12:05   

Aberdeen FC - St. Mirren 22-03-08 16:00 1,70 1 profesjonał

Aberdeen radzi sobie ostatnio bardzo przyzwoicie o czym najlepiej swiadczy wyeliminowanie Celticu w pucharze Szkocji. St Mirren to ledwie 3 punkty w 7 ostatnich meczach. Na wyjezdzie w 14 spotkaniach strzelili ledwie 6 goli ,tracąc az 21.

St Mirren ma 22 punkty przewagi nad miejscem spadkowym więc praktycznie mogliby zakonczyć sezon już teraz. Aberdeen też raczej nie dogoni miejsc premiowanych pucharami (10 pkt straty), ale mają swoją nadzieję w pucharze.

Myślę że Aberdeen spokojnie dzisiaj sobie poradzi, bo u siebie są bardzo solidną drużyną a co ciekawe jeszcze nigdy w potyczkach z St Mirren u siebie nie padały inne wyniki niz zwycięstwo Aberdeen (przynajmniej w przeciagu ostatnich 10 lat). W ostatnich 2 meczach na terenie St.Mirren również wygrywali dzisiejsi gospodarze. Kurs zachęcający więc waleczni Szkoci powinni nagrodzić kibiców którzy dzis pofatygują się na stadion.

TYP 1 7/10 1:1 <minus> było blisko :/

Ayr United - Cowdenbeath x2 1,87 22-03-08 16:00 betathome

Bardzo ciekawe spotkanie, jak dotychczas oba zespoły spotykały sie siedmiokrotnie i ani razu nie wygrało Ayr, a co wiecej we wszystkich 3 meczach na stadionie druzyny Ayr, wygrywało Cowdenbeath !!!

Oba zespoły są już raczej pewne utrzymania i nie powinno to byc dla nich jakies wielkie spotkanie. A zeby tradycji stało się zadość to po takim dobrym kursie warto chyba zagrac x2. Warto dodać że w 14 meczach na wyjezdzie ,druzyna Cowdenbeath strzeliła aż 23 gole co jak na przedostatnią druzyne w tabeli, jest wynikiem conajmniej imponującym.

TYP x2 6/10 1:1 <plus> :)
Ostatnio zmieniony przez banan 22-03-2008, 17:54, w całości zmieniany 1 raz  

banan 

Wysłany: 22-03-2008, 12:35   

Istanbul Büyüksehir - Besiktas JK 22-03-08 18:00 1,76 2 profesjonał

Pierwsza myśl jaka się nasuwa - Besiktas po takim kursie ??? Biorę :D !
A teraz szczypta faktów... Besiktas drugi w tabeli , 2pkt straty to Fenerbahce, 1pkt przewagi nad Galatasaray. Zeby walczyć o mistrza trzeba ten mecz wygrać. W ostatnich 6 meczach same zwycięstwa w tym np. z Galatasaray. Do tego najlepszy bilans w lidze jesli chodzi o wyjazdy i ostatnie 10 meczy.

O Istanbule mozna powiedzieć w sumie tyle że....jest. Typowa drużyna środka z jakąś tam przewagą nad strefą spadkową. Typowa gra w kratke...w ostatnich 10 meczach ledwie 9 punktów.

TYP 2 8/10 2:1 <minus> besiktas pol meczu w 10...
Ostatnio zmieniony przez banan 22-03-2008, 21:40, w całości zmieniany 1 raz  

banan 

Wysłany: 22-03-2008, 12:47   

Poli Unirea Iasi - CFR Cluj 2008-03-22 19:45, Liga 1, Rumunia 1,65 under 2,5 gola bwin

Politechnika nie walczy juz o nic praktycznie, zespoł samego srodka. Z kolei Cluj fotel lidera z przewagą 9 pkt nad Steaua. Sądzę ze oba zespoły zadowoli nawet 1 pkt bez zbytniego wysiłku. W trzech dotychczasowych spotkaniach obu druzyn na terenie Politechniki padały wyniki 0:1 i 1:0 i 1:1. Na 7 ostatnich meczów było 5 underów. Generalnie oba zespoły nie należa do jakichś wybitnie bramkostrzelnych, a ich skuteczność wynosci mniej wiecej 1,0-1,5 na spotkanie. Na wyjazdach Cluj strzela w wiekszosci 1 gola albo wcale.

Typuję UNDER 2,5 7,5/10 1:0 <plus>

Bullet 

Nr Użytkownika: 928

Wysłany: 06-04-2008, 09:53   

VVV-Venlo vs AZ Alkmaar
Typ: 1 dnb
Kurs: 2.25
Buk: Bet365

Im bliżej końca sezonu tym bardziej interesuje mnie gra zespołów walczących o utrzymanie. Najbardziej lubię grac ligę Tureckę pod tym względem, ale dziś szczególnie wpadł mi w oko ten mecz. Jak wszyscy wiemy AZ ma za sobą katastrofalny sezon, o którym chcieliby jak najszybciej zapomniec. Miałybyc puchary, a jest dolna połówka tabeli. Zespół jest kompletnie rozbity, a dodatkowo cały czas kontuzjowanych jest kilku podstawowych graczy. W VVV również brakuje kilku ogniw więc w moim przekonaniu o sukcesie w tym spotkaniu nie zadecydują czysto piłkarskie umiejętności, ani kontuzje kluczowych graczy tylko przede wszystki motywacja, a ta zdecydowanie po stronie gospodarzy. Sytuacja w tabeli powoduje, że ten mecz urasta do miana spotkania sezonu dla Venlo. Kurs na 1 bardzo atrakcyjny, ale AZ często remisuje na wyjazdach więc wolę się zabezpieczyc.
Szersza zapowiedź tego spotkania oczywiście TU.

donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Wysłany: 06-04-2008, 21:37   

Boavista Porto - Benfica
Typ: over 1.5
AKO: 1.40

Boavista to jedna z najbardziej overowych druzyn w lidze. Potrafią u siebie strzelać, co pokazuje m.in. mecz ze Sportingiem wygrany 2:0. Benfica to drużyna, która praktycznie zawsze traci jakąś bramkę w meczach wyjazdowych. Obie druzyny grają bardzo dobry futbol, co najważniejsze futbol skuteczny i uważam, że 2 bramki w meczu powinnismy zobaczyć. Licze na otwartą grę i walkę piłkarzy z Lizbony o każdą piłkę, bo walczyć mają o co.

2/10

donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Wysłany: 07-04-2008, 20:41   

Aberdeen - Falkirk
Typ: Aberdeen
AKO: 1.85

Będzie krótko, ale treściwie. Aberdeen walczy z Falkirk o miejsce w najlepszej 6-tce, które daje grę o najwyższe cele w playoffach. Miejsce poza to gra w playout. Jest o co walczyć. Ostatni mecz, ktory pozwoli wyłonić najlepsza szóstkę.

6 Falkirk 42 pts
------------------
7 Hearts 42 pts
8 Aberdeen 41 pts

Oznacza to tylko jedna: jeśli dzsiaj gospodarze wygrają, zagrają o mistrzostwo. jesli przegrają bądź zremisują, grają o utrzymanie.
Aberdeen juz od kilku dobrych lat grają na dobrym poziomie i zawsze zajmowali wysokie miejsce w lidze. Przed rokiem sezon zakonczyli na 3. miejsce, a druzyna ich dzisijeszych rywali na miejscu 7, gromadząc wtedy o 15 ptk. mniej.
Gospodarze są w dobrej dyspozycji. Kilkanascie dni temu odprawili Celtic z pucharu Szkocji, w ostatnim ligowym spotkaniu z Inverness wygrali na wyjeździe 3:4, co pokazuje ich potencjał ofensywny. W defensywie teraz powinno być lepiej, bo do składu wraca Zander Diamond, który na pewno pomoże dzisiaj chłopakom w obronie.
Falkirk w ostatnich 4 spotkaniach nie doznał porazki, ale to nie były spotkjania, ktore mialyby im przyniesc jakąś chwałę. 3 remisy, jedna wygrana z Inverness. Nie błyszczą w ataku, jedynie obrona dość solidna. Ale to wszytsko do przełamania. Ok. 2 miesiace temu w pucharze Aberdeen rozprawił się z Falkirk na własnym stadionie, wyrgywając 3;1 i mam nadzieję, że gospodarze dzisiejszego spotkania zrobią powtórkę z rozrywki będą cieszyć się z 6 pozycji, a ja z wygranej ;)

3/10

efbeer 

Nr Użytkownika: 818

Wysłany: 13-04-2008, 14:01   

NEC Nijmegen - Vitesse Arnhem - 1 - 1.90

Rewelacja rundy wiosennej NEC podejmuje na własnym stadionie ligowego przeciętniaka z Arnhem. Piłkarze z Nijmegen walczą jeszcze o puchary, Vitesse już raczej o nic, napewno wyjdą zmobilizowani, chcąc zgarnąć u siebie 3 pkty. Kurs bardzo przystępny i kusi. Pewnie zobaczymy dużo bramek, ale ja tu gram czystą 1-nkę ;)
pzdr

1-0

<plus> <plus> <plus>

Zynio
[Usunięty]

Nr Użytkownika: -1

Wysłany: 02-05-2008, 13:43   

Rubin Kazan - Spartak Moskwa 1 @ 2.25 <minus>

Szlagier w tej kolejce ligi rosyjskiej. Rewelacyjna ekipa z Kazania podejmuje szukajacy formy Spartak. Obecna forma obu ekip zgola odmienna. Rubin dotychczas niepokonany z bardzo solidna obrona (bodajze 2 stracone bramki) i bardzo silna ekipa naprzeciwko Spartaka, ktory slabo rozpoczal biezacy sezon. Przewaga wlasnego boiska oraz obecna dyspozycja pozwalaja mi powazne myslec o wygranej gospodarzy. Stawka niska ale wydaje mi sie ze typ warty zagrania :)

choc to rzadko sie zdarza, kazdy blad defensywy kazania zostal wykorzystany. w sumie to takze kazan dzisiaj srogi zawod zrobil ale trudno wycofuje sie z ruskiej pilki ;p

Bullet 

Nr Użytkownika: 928

Wysłany: 09-05-2008, 22:36   

Ostatnia kolejka ligi Tureckiej przed nami. Poczytałem dziś troche tu i tam i zapowiada się ostre strzelanie w meczach Besiktasu i Sivassporu.
Te zespoły mają po tyle samo punktów, walczą o miejsce w Uefa, a liczą się bramki. Na tą chwilę przewagę ma Siva, ale gra na wyjeździe i ma trudniejszego choc rozbitego porażką w finale pucharu Turcji rywala. Ja gram over Besiktasu i zwycięstwo Sivassporu.

Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Piłka Nożna » Inne ligi