Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Status: Offline
Wysłany: 07-06-2008, 11:30 Konkurs na Euro 2008 !!!
Konkurs bedzie sie składał z dwoch faz.
Pierwsza faza - będą to eliminacje do fazy finałowej (Tabeli), ktore bedą polegaly na napisaniu jednej TRAFNEJ, RZECZOWEJ analizy ze spotkaniem o kursie nie mniejszym niz @1.5 w temacie "Euro 2008". Ta czesc konkursu potrwa do czwartku 12.06 ( wlacznie ) i od piatku zaczniemy juz faze finałową. Czy analiza jest rzeczowa będą oceniali administratorzy czyli ja i sly a kazda analiza, która spelni nasze oczekiwania bedzie odznaczana bedzie to oznaczalo ze dany zawodnik przeszedl eliminacje.
Druga faza - Tabela to bedzie juz faza finałowa w ktorej zawodnicy, którzy przeszli eliminacje beda walczyli jak sama nazwa wskazuje w tabeli o najwyzsze lokaty. Dokladny regulamin do tej fazy pojawi sie do niedzieli. Druga faza potrwa oczywiscie do konca Euro.
Sponsorem konkursu jestem ja
Nagorody:
1 miejsce - 50zl
2 miejsce - 30zl
3 miejsce - 20zl
Zapraszamd o pisania analiz w dziale Pilka Nozna - temat Euro 2008
Nr Użytkownika: 1292 Dołączył: 10 Cze 2008 Posty: 1
Status: Offline
Wysłany: 10-06-2008, 19:31
Meczem,który chcę przeanalizować jest spotkanie Grecja-Szwecja.
Wielką zaleta zespolu szwedzkiego jest atak,w ktorym wystąpiom Ibrahimowicz i Larsson.Zlatan jest waznym punktem zespolu.Swoim wzrostem moze pomoc druzynie.Innym atutem druzyny jest wilhelmson,ktory bedzie wchodzil do srodka,aby pomoc napastnikom.Henrik tworzy bardzo dobry duet ze Zlatanem.Szwedzi zazwyczaj zawodza w turniejach wiec beda sie chcieli przelamac.Natomiast Grecja nie spisywala sie za dobrze podczas eliminacji.Mysle ze grecy polegna w tym spotkaniu,Choc wielu ich ocenia jako faworytow do wyjscia z grupy