Vendetta Picks Strona Główna  
  Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Baseball » MLB 2010
MLB 2010
Autor Wiadomość
+ChrisseQ

Nr Użytkownika: 1195

Status: Offline

Wysłany: 16-04-2010, 23:15   MLB 2010

MinesotaTwins - Kansas City Royals 1.75

Minnesota Twins (7-3, 2-1 home)
Kansas Royals (4-5, 2-1 away)

Pitch przyjezdnych, Zack Greinke jest zaledwie 3-8 vs. Twins. Z drugiej strony miotacz gospodarzy, Scott Baker przeciwko Kansas City ma bilans 7-1 z rewelacyjna ERA 2. 82. Baker wygrywal ostatnie dwa spotkania przeciwko Royals i powinien tego samego dokonac dzisiaj przeciwko zblizonej obsadzie. Swietne statystyki hit notuja przeciwko Royals Mauer i Cuddyer.

Ciekawostka jest przy tym fakt, ze w piatki Kansas spisuje sie fatalnie 14-38, podczas gdy Twins nabieraja dodatkowej mocy i w piatki wygrywaja ze stosunkiem 37-16. Minnesota powinna byc wiekszym faworytem w tej domowej konfrontacji, a tak wysoki kurs jest dla mnie - kuszacy

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

+ChrisseQ

Wysłany: 17-04-2010, 15:40   

ostatnio śledze wyniki w MLB . Gdyz zauważyłem ze kursy na spotkania sa dośc wysokiei można na tym troche zarobić. Wiec sprobuje swoich sił w tej dyscyplinie i zobacyzmy.

na dzisiaj

New York Yankees - Texas 1.50 BAH

Zespół NYY jest to jeden z faworytów sezonu. Texas zaś gdzies bedzie w srodku tabeli. Gdy spoglądałem na wyniki czesto w NYY runy zaliczało : Cano , Jeter , Johanson , Rodriguez reszta zespołu gra na bardzo wysokim poziomie. Ostatnio pograłem troche za male stawki i nie zawiodłem sie na druzynie w Nowego Yorku. Ich wczorajszy pojedynek zakończył sie wynikiem 5-1 dla NYY po zaledwie 6 partiach gdyż dalsza walke zespół z Texasu poddał gdyż wiedział ze nie wygra. Pichem zespołu z NY byl Sabathia i bardzo dobrze sobie radzil bylo sporo stike out dzieki czemu partie mogli przejmowac zawodnicy z NY. Moim zdaniem zawodnicy z NY swietnie uderzaja pilki dzieki czemu zdobywaja bazy a potem runy.

Bilans w tym sezonie jest nastepujacy
NY 7-3 home :3-1
Texas 5-5 away :2-2

Tego pojedynku zespoł z Texasu nie powinien wygrac , tzn nie da rady wygrac.Jezeli juz by mieli wygrac to jutro gdyż taka mala zasada jest dwa pierwsze pojedynki wygrywa faworyt a tzreci mecz outsider

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

+ChrisseQ

Wysłany: 22-04-2010, 20:50   

Oakland - New York Yankees 1,50

Trzeci pojedynek tych drużyn, dwa pierwsze wygrali zawodnicy z NY. Picherzy mają prawie identyczne ERA Sabathia z NYY 2,84 , Brrendon 2,70. Im mniej tym lepiej. Ale Sabathia juz się kilka razy dobrze spisał. Yankeesi mają bilans 11-3 a Oakland 9-7. Na wygrana Yankeesów przekonuja mnie zawodnicy z pola , ktorzy wg mnie są dużo lepsi i cześciej trafiaja w pilke i zdobywaja runy. Krotki opis ale na moje warto ten mecz zagrać.

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL
Ostatnio zmieniony przez ChrisseQ 22-04-2010, 20:51, w całości zmieniany 1 raz  

Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Baseball » MLB 2010