Nr Użytkownika: 626 Dołączył: 27 Cze 2007 Posty: 188
Status: Offline
Wysłany: 20-08-2007, 18:54 MLB 20.08
Arizona Diamondbacks - Milwaukee Brewers
Arcyciekawie zapowiada sie spotkanie pomiedzy druzynami z National League czyli potyczka Diamondbacks z Brewers . Gospodarze wczoraj przegrali w Atlancie i ich seria czterech zwyciestw z rzedu zostala zakonczona , ale Arizona i tak serie z Atlanta wygrala a to najwazniejsze . Dzisiaj rywalem gospodarzy bedzie wicelider NL Central , ktory goni Cubsow . Gospodarze to aktualnie najlepsza druzyna NL i posiada dosc duzo przewage nad San Diego w swojej dywizji . Goscie w ostatnim czasie graja duzo slabiej niz w pierwszej czesci sezonu , stad utrata pozycji lidera w NL Central ! W kole miejscowych wystapi dzis rzucajacy lewa reka - Doug Davis , ktory wystapi dzis przeciwko dawnemu klubowi (w tamtym sezonie rzucal dla Brewers) . Aktualna statystyka tego miotacza wynosi 10-10 , 3.92 ERA . Ten narzucajacy nalezy do underowcow , a w ostatnich trzech meczach zaliczyl rewelacyjny bilans 3-0 , 2.66 ERA ! W kole gosci stanie Yovani Gallardo , ktory rozegral dopiero w tym roku 66 innings (przy 156 innings startera gospodarzy) , a mimo tego jego bilans nie nalezy do poprawnych . W tym roku Davis rzucal juz przeciw Brewers na wyjezdzie i jego koledzy pokonali rywala 5-2 . Zas ostatni mecz pomiedzy tymi druzynami zakonczyl sie wygrana Brewers 10-1 , a w kole Milwaukee wystapil Gallardo ! Dobry mecz , ale jego vis-a-vi byl wtedy jeden ze slabszych zawodnikow ekipy Diamondbacks . Dodatkowo to zespol Davisa ostatnio gra duzo lepiej od Brewers ! Arizona wygrala ostatnie 7/10 spotkan , a goscie przegrali tyle meczy ile wygrala Arizona . W ostatnich dniach lepsza forme w ataku pezentuja gospodarze , a kurs 1.80 na gospodarzy to chyba jakas pomylka .
Wysłany: 20-08-2007, 19:06
Cincinnati Reds - Atlanta Braves
Wczoraj goscie rowniez wystawili jednego z lepszych swoich starterow i... oplacilo sie . Smoltz sprostal zadaniu i przerwal passe trzech porazek jego zespolu . Dzisiaj rywalem kandydatow na play-off bedzie zespol z Cincinnati ! Gospodarze nie moga zaliczyc mijajacego sezonu do dobrego , ale powalczyc warto . Gospodarze zarowno u siebie jak i na wyjezdzie spisuja sie slabo , jednak mozna zauwazyc czeste przeblyski formy druzyny Reds . A goscie maja dodatni bilans i na wyjazdach i u siebie , jednak o play-off bedzie bardzo trudno . W kole gosci zagra dzis Tim Hudson ! Gwiazdor Braves wygral ostatnie cztery mecze w MLB podobnie jak jego kolega z druzyny Smoltz ! W ostatnich trzech meczach Hudson uzyskal 2.56 ERA , zas jego vis-a-vi (Phil Dumatrait) zaliczyl cztery razy wyzsza ERA od Tima . Miotacz gosci nie przegral w MLB z druzyna Cincinnati od pieciu spotkan , dlatego licze na podtrzymanie passy . Forma obydwoch zespolow w ostatnim czasie podobna , jednak trudniejszych rywali miala druzyna z Atlanty ! Rowniez kuszaca wyglada wysoka linia u/o , gdyz wynosi 10.5 co przy serii dziewieciu overow z rzedu gospodarzy moze przyniesc powodzenie w postaci undera .
Nr Użytkownika: 326 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 166
Wysłany: 20-08-2007, 21:07
Chicago White Sox - Kansas City Royals
Typ: total Chicago White Sox runs over 4
Kurs: 1,83
Bukmacher: expekt
Stawka: 8/10
Miałem tego typu tutaj nie dawać ale skoro Cardinals założył temat na dzisiaj to wrzucę i tutaj ten typ.
Można powiedzieć, że ten typ jest standardem z mojej strony...:) ale buki wystawiają interesującą linię. Dziś linia to 4. Jednak kursy dziś już nie są tak wysokie jak wczoraj czy przedwczoraj. Widocznie oddsmakerzy doszli to wniosku, że jest to pozycja bardzo łatwa do wygranej. No nic. Ja skusze się także i dzisiaj na tę linie. Kurs mniejszy ale dziś CHWS u siebie grają i jak mają nie pokryć tego hcp... Picherzy też myślę dają dobre prognozy. Mam nadzieję że będzie ok.
Wysłany: 20-08-2007, 22:36
VADER napisał/a:
:arrow: Chicago White Sox - Kansas City Royals
Typ: total Chicago White Sox runs over 4
Kurs: 1,83
Bukmacher: expekt
Stawka: 8/10
Miałem tego typu tutaj nie dawać ale skoro Cardinals założył temat na dzisiaj to wrzucę i tutaj ten typ.
Można powiedzieć, że ten typ jest standardem z mojej strony...:) ale buki wystawiają interesującą linię. Dziś linia to 4. Jednak kursy dziś już nie są tak wysokie jak wczoraj czy przedwczoraj. Widocznie oddsmakerzy doszli to wniosku, że jest to pozycja bardzo łatwa do wygranej. No nic. Ja skusze się także i dzisiaj na tę linie. Kurs mniejszy ale dziś CHWS u siebie grają i jak mają nie pokryć tego hcp... Picherzy też myślę dają dobre prognozy. Mam nadzieję że będzie ok.
Pozdrawiam Cardinals
Dziwnie niska granica jak na forme Meche , ehhh zobaczymy Dobranoc