Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Baseball » MLB 08 - kwiecień
MLB 08 - kwiecień
Autor Wiadomość
donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Status: Offline

Wysłany: 12-04-2008, 03:40   MLB 08 - kwiecień

SD Padres - LA Dodgers
Typ: SD Padres <plus>
AKO: 1.99 <wygrana>

Dlaczego? Jedno nazwisko odpowiedzią na najwazniejsze pytanie. Ale o nim za moment. SD po dwoch porazkach z Giants zaczynaja serie z Dodgers, ktorym nie wiedzie sie najlepiej. Seria 3L i nie wroze im niczego dobrego dzisiaj. A teraz odpowiedź na pytanie: Jake Peavy (2-0, 0.56 ERA). Komentowac nie trzeba. To, co wyczynia ten człowiek to incredible. Jest hot i trzeba korzystać. Ja skorzystam. Stawka delikatna tylko dlatego, ze jeszcze wchodze w sezon ;)

2/10
<plus>

donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Wysłany: 13-04-2008, 17:59   

Cleveland - Oakland
Typ: Cleveland
AKO: 1.75

Indianie obecnie seria 3L i myśle, że w koncu coś wygrają. Potrafili pokonać Oakland na wyjeździe, to u siebie sweepa raczej mieć nie powinni. Dla Indian dzisiaj będzie rzucać Lee, dla przyjezdnych Gaudin. Myśle, że pora na wina i tak też powinno być. Poza tym dotychczas w historii było 15:5 dla Cleveland.

2/10

L0k0 

Nr Użytkownika: 17

Wysłany: 21-04-2008, 20:09   

Witam!

Jako ze sezon sie zaczal, to moze bede kontynuowal podawanie tylko z MLB tutaj. Moze akurat sie komus przyda ;)

Dzis pierwszy typ juz wszedl, mam nadzieje ze kolejne rowniez wejda ;)

===

SF - ARI
Arizona jest w gazie, ostatnio bardzo dobra seria z SDP, az nadspodziewanie dobra. Na 5 meczy wygrali pierwsze 4 i to zdecydowanie. W ostatnim, wczoraj, przegrali, ale ilez mozna wygrywac pod rzad ;) Dzis przyjezdza do Arizony San Francisko, ktore wczoraj wrecz roznioslo faworyzowane STL, jednak to byl mecz jednego inningu. Miotacz przysnal w 3. inningu pozwalajac natłuc sobie 6 runow. No ale to wydaje mi sie mecz przypadku, na ktory ARI sobie nie pozwoli.
W ARI dzis startuje Owings (3-0), niskie ERA, pewnie sie czuje. Mysle ze pewne zwyciestwo gospodarzy powinno przyjsc dosc latwo. Byle tylko sami zawodnicy za lekko nie podeszli do meczu to bedzie dobrze, ale po swoim meczu z SDP oraz meczu SF z STL powinni byc skoncentrowani od poczatku.

TYP: ARI -1.5 @2.05 2-4 <plus>

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Baseball » MLB 08 - kwiecień