Swindon Mistrzem Elite League typ TAK kurs 1.91 stawka 3/10 expekt
Na to zdarzenie skusił mnie głównie kurs i lepsza postawa Swidon jeżeli chodzi o cały sezon. Expekt odstaje kursem trochę od reszty inni mają to niżej i za faworyta dają Swidon expekt natomiast za faworyta trzyma Wolves ja tam zdecydowałem się podać to gdyż w mojej ocenie dobra opcja się robi z tego zakładu po tym kursie, wcześniej nie chciałem podawać choć sam pograłem ale po gorszym kursie w bet365 tzn odpowiednio grałem po 1.6 i 1.8. W tym momencie mając 1.91 takie lekko z kapelusza jak dla mnie dgyż prawidłowo faworytem powinny być Rudziki ze Swidon.
Wiek: 22 Nr Użytkownika: 438 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 1922 Skąd: Gdańsk
Status: Offline
Wysłany: 02-10-2009, 18:51
D.Watt - J.Wright
Watt @1.55 8/10 unibet
Mistrzostwa w Coventry. Faworyta ciężko wskazać, tymbardziej czarnego konia. Para Watt-Wright, tutaj nie widzę innego rozwiązania jak pewne zwycięstwo w h2h bardziej doświadczonego kangura. Watt w Eastbourne miał bardzo dobry, wyrównany sezon. Świetnie jeździł w Szwecji i dobrze w Polsce, szczególnie pod koniec. Wright słaby sezon na Wyspach, w Polsce wystartował podajże raz. Ogólnie typowy słabik speedwaya, który jak już punktuje to tylko w rodzimej lidze. Myślę, że Watt uplasuje się w pierwszej ósemce, zaś Wright koło 13.
_________________ Veni Vidi Vici Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
WybrzeżeGdańsk