Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Sporty motorowe » Zuzel - Polska
Zuzel - Polska
Autor Wiadomość
wasp

Nr Użytkownika: 155

Status: Offline

Wysłany: 05-04-2010, 11:27   Zuzel - Polska

Torun - Wroclaw+12 1 @ 1.875 sb 7/10

Mysle ze nawet tak kapitalni jezdzcy jak Crump i Bjerre to zbyt malo na gospodarzy , ktorzy maja piekielnie mocny sklad.W dodatku Crump dochodzi do siebie po ub.rocznej kontuzji , ale chyba to jeszcze nie to.Bjerre tez w sumie malo wystepowal w tym sezonie , a z tego co jechal , to szalu nie robil.Torunianie bardzo zmotywaowani , by odzyskac tytul ,sparingi , zgrupowanie na Wegrzech? i ogolnie wiecej scigania przed sezonem niz goscie, stawiam wiec na okazale zwyc. gospodarzy.

wasp

Wysłany: 05-04-2010, 11:45   

Gorzow - Leszno 1 @ 1.5 bet365 10/10

Moze to bys i zapewne bedzie bardzo emocjonujace i wyrownane spotkanie , niemniej pkt. uwazam zostana w Gorzowie.Mimo iz Tomek Gollob malo ma startow , to jest On prawdziwym zawodowce i zapewne przygotowal sie na rozpoczecie sezonu , tym bardziej na wlasnym torze.O N.Pedersenie nawet nie ma co pisac, moze tylko ...jak zyje to przywiezie w okolicach kompletu pkt.do tego b. mocna tzw. druga linia, ale Zagar,Gapinski i Ruud na wlasnym torze beda solidnie pkt.W druzynie gosci w sparingach mozna bylo wyroznic Hampela, Kolodzieja i Balinskiego, o Adamsie trudno mi cos powiedziec.Jednak to wszystko dzialo sie na wlasnych smieciach , dzisiaj mocnym punktem bedzie 'maly' co do reszty , to juz nie mam tak przekonania , jesli nawet Koldi z Adamsem pojada ok, to juz chyba Balinski i Batchelor wielkiego szalu nie zrobia.Wiec tylko na pozycji juniora goscie maja przewage za sprawa Pavlica , bo Gustafsson zawodzi , ale i on moze sie u siebie troszke zmobilizowac, niemniej na to najmniej licze.

krzychu 

Nr Użytkownika: 289

Wysłany: 05-04-2010, 12:17   

Żeby wasp nie było Tobie smutno ze sam podałeś typy wiec dorzuce jakieś moje przemyslenia odnośnie tej kolejki:

Na początek wart gry jest Tarnów z + handi widizałem ZKŻ w sparingach i nie ma rewelki na specyficznym torze moze być im cieżko a ponizej reszta typów...

Żużel - Polska - II liga - godz. 15.00

Wanda Kraków - Orzeł Łódź(-4.5) typ 2 kurs 1.85 stawka 3/10 Tobet

Kraków po długiej przerwie debiutuje w II lidze odjechali mało treningów i chyba praktycznie żadnego sparingu już teraz mówi się że może nie starczyć złotówek do końca sezonu to na pewno nie wpływa jakoś mobilizująco na zawodników, wiadomo pierwsza kolejka mogą być niespodzianki jednak w tej parze jak dla mnie będzie tylko jedna opcja zwycięstwo Orła który sprzętowo jest zdecydowanie mocniejszy niż Kraków i to będzie widać na torze przy gorszych warunkach torowych jakie pewnie będą sprzęt i doświadczenie zawodników Orła odegra bardzo duże znaczenie w tym pojedynku. Moja linia którą wystawiłbym na to spotkanie to jakieś 9/10 pkt.

Żużel - Polska - I liga - godz. 15.00

Start Gniezno - Wybrzeże Gdańsk

Krzysztof Jabłoński 11.5 pkt typ under kurs 1.85 stawka 3/10 Tobet

Trochę wysoko w mojej opinii dana linia 10 pkt by wystarczyło w zupełności. Krzychu początek sezonu potraktował typowo testowo sprawdzał spore ilości silników sobie i bratu jeździł raczej na większości treningów pojedynczo może z kilka razy pojechał z chłopakami spod taśmy może brakować trochę objeżdżenia jeżeli chodzi o początek sezonu. Jedno co rzucało się w oczy to jego bardzo słabe starty to samo w przypadku Mirka a sprzęt mają podobny więc raczej jakiś błąd w regulacji sprzętu. Poza tym pojedzie w parze z Kacperkiem który potrafi wywozić nawet swoich zawodników i przypuszczam że Krzycha po znajomości też wyprowadzi z raz na 4 pozycje. Krzychu jednak gdy będzie miał Kacpra przed sobą to na pewno pomoże chłopakowi dowieść pkt nawet kosztem swojej zdobyczy pkt w ten sposób powinien coś stracić plus raz jakieś nie umiejętne wywiezienie przez młodego i już trochę pkt straty jest do tego mocny Kus na tym torze oraz Zorro, plus zewnętrzne pola startowe z których ciężko wyjechać na tym betonie daje mi to jakieś 10 pkt w meczu.

Żużel - Polska - I liga - godz. 15.00

Teraz jeszcze takie typy które uważam za godne ale z niższymi stawkami... Dałbym moją średnią stawką ale to początek sezonu więc wydaje mi się że trzeba się wstrzymać jeszcze.

Ogólnie handicapy odziwo dobrane nieźle może poza tym GTŻ ja jakoś skłaniałbym się ku 2 trochę wysoko jak na pierwsze mecze ale do rzeczy.

GTŻ Grudziądz - PSŻ Poznań

Kościuch 7.5 pkt typ over kurs 2.20 stawka 1/10 Tobet

Przesada z tym kursem ktoś w PSŻ musi robić pkt Norbert pojedzie pewnie z 6 razy w tym przypadku ta linie zrobi spokojnie i zakręci się koło 10 pkt w mojej ocenie tym bardziej że GTŻ ma słabą parę złożoną z dwóch Angoli którzy nie błyszczą w tym sezonie tu upatruję głównie szanse Norberta w sparingach w miarę równo więc i tu powinni dać rade na przyczepnym torze.

Start Gniezno - Wybrzeże Gdańsk

Hlib 5.5 pkt typ under kurs 1.85 stawka 1/10 Tobet

Fajnie Hlib chce wrócić do żużla ale niech poczeka jeszcze trochę myślę że jak zobaczy nawierzchnie w Gnieźnie to odechce mu się żużla już w pierwszym biegu stanie na przeciwko bardzo szybkiego Ljunga który powinien sobie z nim poradzić na starcie a kwestią czasu są zmiany za tego zawodnika nawet jeżeli wyjdzie mu jakiś start z wew pól to potem pójdzie na zew z których w mojej opinii nie da rady się zabrać.

Chciałem jeszcze lekko pograć parę Ferjan - Jonasson ale odpuściłem chciałem grać na zawodnika wybrzeża Ferjan ma Ljunga w parze który jedzie tylko i wyłącznie po pkt więc nie będzie się za bardzo interesował partnerem poza tym ma mocne starty Ferjan bardzo mocno w kratkę do tego poobijany po Gustrov więc może być mu ciężko jednak odpuszczam gdyż Szweda nie widziałem za bardzo w Polsce na sparingach.

pozdrawiam krzychu

wasp

Wysłany: 05-04-2010, 13:09   

zuzel 2-ga liga

Wanda+8 - Lodz 1 @ 2.02 tobet 6/10

Wanda+8 - Lodz X @ 16 tobet 1/10

Wszyscy zgodnie typuja ze Wanda dostanie lanie w granicach 40-50.Jako jedyny typuje win Wandy Krzysiu Cegielski 47-43 , wiec osoba ktora wiele wkladu wlozyla w reaktywacje zuzla w Krakowie.Uwazam ze Krzysztof podal ten typ troszke z sentymentu, ale ja sie nie spodziewam az takiej kleski Wandy , a 42 oczka mysle ze sa w stanie uzbierac miejscowi, a najlepiej jak o wyniku koncowym bedzie decydowal ostatni bieg :)

ps aaa...zapomnialem - dzieki Krzychu ze zamiesciles tu typy, oby czesciej .Zycze Tobie i wszystkim odwiedzajacym ten temat samych sukcesow .Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez wasp 05-04-2010, 13:11, w całości zmieniany 1 raz  

wasp

Wysłany: 05-04-2010, 14:05   

P.Protasiewicz 9 pkt over @ 2.02 bet 365 4/10

P.Protasiwicz 9 pkt = 9 @ 6.0 bet365 1/10

Pepe jesli dobrze "czytam" pary na ten mecz bedzie w poczatkowej fazie jezdzil w parze z P.Dudkiem i to ten pierwszy musi brac odpowiedzialnosc za wynik tych biegow - na swoje barki.Uklad biegow nie taki zly, mysle ze powinnien zrobic over, rywal badz co badz , to znowu nie jakies tuzy, owszem debiut w ekstralidze , wlasny tor itd. ale od Pepe nalezy wymagac nawet na wyjazdach zdobyczy w okolicach 10pkt

wasp

Wysłany: 25-04-2010, 10:52   

L.Richardson+0,5 - K.Buczkowski 1 @ 1.85 tobet 8/10

Lee w sparingu slabo pojechal , ale od tamtej pory troszke czasu minelo, byl wiec czas na treningi , dopasowanie sprzetu itd.Na inauguracje ligi mysle ze bedzie przygotowany nalezycie.Buczkowski nigdy jakos mnie nieprzekonywal , dobry na 1-sza lige , ale na wyjazdach nie spodziewam sie szalu , nawet jesli pojedzie 6-sc razy.

krzychu 

Wysłany: 25-04-2010, 11:46   

Stal Rzeszów - GTŻ Grudziądz

Tomasz Chrzanowski 13.5 typ under kurs 1.60 stawka 6/10 tobet

W mojej ocenie źle dobrana linia dość konkretnie rozumie że Tomek robił ostatnio w granicach tych 13 pkt ale były to mecze u siebie a nie na wyjeździe tym bardziej w Rzeszowie gdzie będzie ostro pod koło a do tego trzeba mieć na tym torze coś pod sobą żeby tyle pkt zdobyć. Może chłopak pojechać nawet z 6 razy ale jak dla mnie to do tej linii się nie zbliży nawet przy sprzyjających okolicznościach. Jeździł ten zawodnik w brawach Stali ale było to dawno a wtedy tor nie był robiony aż tak mocno pod koło jak dla mnie linia poprawna przy 6 startach to 10.5 ale i tu mam obiekcje czy ten zawodnik jest w stanie to zrobić...

Stal Rzeszów(-10.5) - GTŻ Grudziądz typ 1 kurs 1.75 stawka 3/10 tobet

Ogólnie za nisko ja dałbym coś koło 14-15 pkt ciężko będzie zawodnikom z Grudziądza powalczyć w tym pojedynku gospodarze mają atut toru który ciężko jest przeskoczyć ekipom przyjezdnym tym bardziej że obcokrajowcy pod formą nawet jakby pojechał Brzozowski to też nic nie da za dużo dziur w składzie a trzeba wziąść poprawkę na to ze Mroczka Buczkowski oraz Chrzanowski nie utrzymają formy z swojego domowego toru zresztą Buczek to najlepszy przykład właśnie tej teorii wystarczy prześledzić jego wyniki w poszczególnych meczach a ta teoria jak najbardziej pasuje Rzeszów wyrównana drużyna jak dla mnie ciężko będzie gościom obronić zaliczkę w postaci handicapu

RKM Rybnik - Lokomotiv Daugavpils typ 1 kurs 1.70 stawka 3/10 tobet

Ten typ najmniej pewny ale zachęcił mnie kurs ja dałbym gdzieś 1.4-1.45 więc jak dają 1.70 to biorę z pocałowaniem w rękę. Loko dobrze zaczęło sezon zmiotło Start powalczyło w Grudziądzu ale ogólnie w pierwszym meczu warunki atmosferyczne były ekstremalne a w drugim pojedynek rozegrał się na twardym torze tu będzie z goła odmiennie i pojedziemy na kopie po kostki a tego nasi wschodni sąsiedzi nie lubią. Głównie aspekt toru dla mnie jest głównym czynnikiem który przemawia za gospodarzami gdyż nie odjechali oni jeszcze meczu w lidze więc trudno trochę ocenić ich potencjał Loko co prawda wygrało rok temu w Rybniku ale jak dla mnie było wypadek przy pracy gospodarzy dzisiaj liczę na zwycięstwo w granicach 6-10 pkt

wasp

Wysłany: 25-04-2010, 12:43   

Karlsson - Walasek+0,5 2 @ 1.8
Jonsson 10,5 under @ 1.85
Czestochowa - Bydg.+2,5 @ 1.8
Rzeszow - Grudzadz 1 @ 1.2

ako- 6.47
buk-sts
stawka - 3/10

Przyznam ze w pierwszym pomyslunku chcialem sprobowac grac na Czestochowe (podobnie jak K.Cegielski) majac w pamieci ich zaskakujace na + rezultaty z ub.roku , gdzie mimo oslabien (Brak N.Pedersena . Hancocka) spisywali sie b. dobrze.Niemniej po namysle i przewertowaniu skladu Czestochowy , wyglada to dosc marnie.Karlsson wyrazna obnizka formy w anglii, a na Polskich torach jakos sobie nie radzi , nawet na wlasnych smieciach.Podobnie Woffinden.Owszem jest Holta i J.Davidsson ale ten drugi , to zawodnik nieobliczalny.Moim zdaniem goscie maja lepszy , bardziej wyrownany sklad, wiec jesli sie nadarza wygrana na wyjezdzie , czemu nie sprobowac?.Nawet jesli mecz bedzie wyrownany , to ten minimalny hc na gosci moze okazac sie zbawienny.Typ na Jonssona , troszke wbrew logice , gdy stawiam na gosci , ale licze ze punkcik moze stracic z Holta i ...Emilem - liczy sie dorobek druzyny.Z pierwszej ligi dorzucilem Rzeszow, myslalem tez o Rybniku @ 1.5 niemniej cos przeczuwam meczarnie Rekinow-oby wygrali , gdyz wielu to gra, ale ja w ostatniej chwili wycofalem sie.Moze bede zalowal , ale @ 6.5 wystarczy ;) Nie robie sobie zbyt wielkich nadziei z tym kuponem , jednak przyt odrobinie szczescia kto wie? stawka tylko 3j.

:wazne: Eh, tata mi wysylal kupon(niekumaty hehe) a babka tel. mowi mi ze czegosc tam nie mozna laczyc, wiec cos odrzucila a w zamian dolozylem ...Rybnik @ 1.5. Jak bede mial kupon w domu to zaraz poprawie co faktycznie zagrane

eh , najgorszy wariant z tego wyszedl, bo dolozylem Rybnik , a przez tel . do bani uzgadnianie z babka.Ostatecznie tak to wyglada:

Rybnik @ 1,5 + Walasek+0,5 z Karlssonem@ 1.8 i Rzeszow @ 1.2 =ako 2.9 Juz pal licho ze dolozylem Rybnik , moze wejdzie , ale lepszym typem byla Bydzia+2,5 od Walaska z P.K no ale moze sie uda.
Ostatnio zmieniony przez wasp 25-04-2010, 13:35, w całości zmieniany 2 razy  

krzychu 

Wysłany: 25-04-2010, 13:18   

Włókniarz Częstochowa - Polonia Bydgoszcz typ 2 kurs 1.60 stawka 3/10 sb

Rzecz ma się tak u naziemnych są dostępne zdecydowanie wyższe kursy ale nie wiem w jakich kombi itp sts ma np 2.00 na to samo ogólnie rynek trzyma kurs 1.45 naziemni zdecydowanie wyżej rano oferowali to nawet z handi plusowym więc spore różnice jak widać dodam od siebie jeszcze aspekcie sportowym Polonia ma mocniejszy skład a biorąc pod uwagę że w składzie posiada zawodników którzy startowali w barwach Włókniarza Lindback Jonsson czy Walasek to tym bardziej robi się to ciekawsze do gry... Tym typem zakończyłem dzisiejsze typowanie miejmy nadzieje że będzie trafnie.

Włókniarz Częstochowa - Polonia Bydgoszcz

Sławomir Drabik - Robert Kościecha(H2H) typ 1 kurs 1.85 stawka 3/10 tobet

Bet365 to samo ale z handi minusowym na Sławka -1 i zgoda z ich typem Sławek w mojej ocenie pojedzie 5 razy co prawda jedzie w prze z Holta jednak i Robert ma ciężką swoją parę z Walaskiem który zna ten tor doskonale. Stawiam na doświadczenie Drabika na tym torze zna go jak własną kieszeń i nawet w słabszej formie potrafił na nim zdobywać spore ilości pkt, tym bardziej dzisiaj ktoś musi ciągnąc Włókniarza bo mizeria kadrowa jest dość konkretna.

krzychu 

Wysłany: 30-04-2010, 15:00   

Żużel - Złoty Kask - eliminacja do GP - 30.04.2010 - godz. 19.00

Zengota - Dobrucki typ 1 kurs 2.20 stawka 3/10 tobet

Ogólnie kursy powinny się bardziej zbiegać tzn ja bym dał z lekkim tylko wskazaniem na Dobruckiego. Zengota wychował się na torze ZKŻ miał okazje na nim potrenować zresztą to samo tyczy się Dobruckiego choć on jakoś mocno za tym obiektem nie przepada. Zengota ma co udowadniać gdyż ostatnio został odsunięty od składu jechał za niego Iversen dzisiaj idealna okazja pokazać się na tle kolegów z zespołu a biorą pod uwagę to że młody Zengota na tym obiekcie notuje zazwyczaj bardzo dobre występy decyduję się grać na niego.

krzychu 

Wysłany: 02-05-2010, 11:13   

KMŻ Lublin (-8.5) - Wanda Kraków typ 1 kurs 1.90 stawka 3/10 tobet

Gospodarze w miarę równy skład, tor będzie ciężki gdyż nawierzchnia po dorzuceniu jeszcze się nie ułożyła co dla żużlowców z Krakowa może być zabójcze mało jeździli w tym roku na innych torach niż swój więc może brakować obycia, spodziewam się sporej ilości upadków, gdyż skład Wandy jest stosunkowo młody. Lublin co prawda ostatnio męczył się z Kolejarzem Rawicz ale gdyby wyeliminowali defekty na pkt pozycjach itp to koło 10 by się skończyło tutaj przyjeżdża słabsza ekipa która praktycznie nie posiada pewnych zawodników a takich w Lublinie mamy pod dostatkiem Darkin, Puszakowski czy Brana dzisiaj powinni na luzie przeskoczyć 10 pkt i zbierać 3 a jak wiem wtedy gościom ciężko będzie wygrywać biegi zespołowo jak dla mnie handi powinno być na ten mecz gdzieś koło 13-14 pkt, Wanda wysoko poległa w Ostrowie dzisiaj przewiduje trochę mniejszą przegrana ale oferowana linia pęknie w mojej opinii.

KSM Krosno(-4.5) - Kolejarz Opole typ 1 kurs 1.90 stawka 3/10 tobet

Przed sezonem taki kurs byłby nie do pomyślenia ale liga tzn 2 pierwsze kolejki zweryfikowały plany KSM dla mnie jednak powinno wszystko wracać powoli do normy. Gospodarze sporo trenowali w tyg żeby w końcu pokazać cos swojej publiczności myślę że to powinno wystarczeć na przeciętną ekipę z Opola. Na czym opieram jeszcze swój optymizm jeżeli chodzi o KSM, główny czynnik to tor bardzo długi z specyficzną nawierzchnią Opole ma krótki techniczny tor to może być dla gości coś nowgo nie przeskoczą w II lidze małe siano więc zawodnicy nie mają zbyt wile silników na różne tory i powinno to być dzisiaj widać. Stawiam ze gospodarze rozstrzygną ten pojedynek na swoją korzyść gdzieś w granicach 12 pkt

PSŻ Poznań - Start Gniezno typ 1 kurs 1.55 stawka 5/10 tobet

Miało być na początku ZZ za Feriana ale oczywiście w Gnieźnie myślenie jest obce ludziom działającym w tym klubie i wstawili w skład wychowanka dla którego poziom pierwszoligowy jest naprawdę za wysokim progiem, robią mu krzywdę gdyż lepiej żeby Mirek poszedł gdzieś do drugiej ligi gdzie kręcił by godne punkty ale cóż. Z Adrianem do końca też nie jest w porządku ale "pojedzie" tzw ambicja mu na to nie pozwala a może inaczej ryczałt który jest płacony bez względu na ilość pkt w meczu. Ljung na tym torze nie ma co szukać w 6 startach jak zakręci się koło 8 pkt będzie dobrze zresztą wczoraj też chyba nie za bardzo koncentrował się na meczu a bardziej odstresowywał w jednym gnieźnieńskich lokal wiadomo lejce puszczają jak się wyrwie od zobowiązań w Szwecji. Poza tym w barwach Startu po raz pierwszy zobaczymy młodego Szweda Linusa Sundstroema po którym ja sobie sporo obiecuje ale jeszcze nie w tym meczu. Wiadomo swoje w 6 startach powinni zrobić Michał Szczepaniak i Krzychu Jabłoński ale to będzie za mało jak na wyrównany PSŻ, co prawda niektórzy zawodnicy nie mają objeżdżenie ale Jąder wie co zrobić żeby Gniezno się męczyło okrutnie wystarczy kopa po kostki i z dwie koleiny. Stawiam że gospodarze wygrają dzisiaj około 10 pkt.
Ostatnio zmieniony przez krzychu 02-05-2010, 11:14, w całości zmieniany 1 raz  

krzychu 

Wysłany: 02-05-2010, 12:48   

Unia Leszno - Włókniarz Częstochowa

Pavlic(-2) - J.Davidsson typ 1 kurs 1.90 stawka 3/10 Bet365

Według mojej opinii młody Jurica zakręci się dzisiaj koło tych 8-9 pkt co spokojnie powinno dać szansę w tym H2H z Jonasem który chyba jest pod formą u progu tego sezonu jedzie w ciężkiej parze z Woffim który odbierze mu pkt. Poza tym Jonas ciężki ma swój 4 start ale wydaje mi się że prędzej czy później w tym meczu będzie zmieniony przez jakiegoś zawodnika.

Unia Tarnów - Stal Gorzów typ 1 kurs 2.05 stawka 3/10 Unibet

Reszta niżej daje i w sumie się z nimi zgadzam ja dałbym coś koło 1.70 Unia mocna na swoim torze dzisiaj też powinna wygrać tak gdzieś koło 4-6 pkt różnicy. Kurs odstaje więc myślę że warto pograć tym bardziej że w formie w Gorzowie tak na prawdę jest tylko Tomek i Niki reszta jakoś nie przekonuje.

krzychu 

Wysłany: 06-05-2010, 14:47   

Żużel - I LIga - 06.05.2010 - godz. 17.30

Start Gniezno(-14.5) - RKM Rybnik typ 1 kurs 1.70 stawka 4/10 tobet

W sumie to nie wiadomo czy mecz dojdzie w ogóle do skutku bo jest to gospodarzom nie na rękę za bardzo gdyż mecz praktycznie nie przyniesie złotówek do klubowej kasy. Pogoda paskudna i w sumie gdzieś od godzin wieczornych pada w pierwszej stolicy Polski. Tor nie będzie za bardzo atutem gospodarzy gdyż z betonu powoli się robi fajna nawierzchnia ale przyczepna. Trzech zawodników Startu około 30 minut temu kręciło kółka i byli zadowoleni tor w sumie jest dość suchy odsypuje się woda na nim nie stoi ale do rzeczy, taki tor notabene powinien pasować gospodarzą bo pola startowe które przygotowali na dzisiejszy pojedynek są praktycznie cały czas przykryte a to klucz w przypadku gospodarzy na tym torze. W Rybniku istny szpital po meczu z GTŻ. Dzisiaj nie pojedzie na pewno Jamroży za niego będzie ZZ oraz Fleger. Dość mocno pobijana jest dwójka zawodników Karpov oraz Pyszny zdecydowali się jednak pojechać jak dla mnie ryzykowana opcja w RKMie nie ma za bardzo kto jechać. Dzisiaj pierwszy raz pojedzie Mariusz Węgrzyk odsunięty od składu Kielmakorpi. Klindta widziałem kilka razy na tym torze i nigdy jakoś super nie śmigał Nelmark jakoś pod formą na początku sezonu reszta to dla mnie zagadka. Gospodarze równy skład który powinien pkt na poziomie i u siebie zrobić te około 20 pkt przewagi.

krzychu 

Wysłany: 23-05-2010, 13:05   

Speedway Mszkolc - GTŻ Grudziądz typ 2 kurs 1.80 stawka 4/10 Tobet

Dalsza część gry przeciwko Węgrom jak dla mnie ten poziom to za wysokie progi dla nich. W Miszkolcu dość twardo co powinno notabene sprzyjać gościom którzy ostatnio preferują tego rodzaju nawierzchnie, przez to m.in przegrali ze Startem gdyż przygotowali dla nich tor który Ci zawodnicy mają u siebie. Według mojej oceny Miszkolc już ostatnio z RKM miał sporo szczęścia Karpov nie mógł jechać do końca meczu problemy miał Klindt ze sprzętem a do tego w pierwszym biegu wyleciał Pyszny gdyż złapał kontuzje może nie dałoby to zw gościom wtedy zw ale na pewno byłby to mecz na styk. Tym razem przyjeżdża drużyna mocniejsza posiadająca w swoich szeregach liderów jak i zawodników uzupełniających pary jak dla mnie dzisiaj GTŻ wygra z 4-6 pkt to spotkanie. Zresztą kto nie wygrywa w Miszkolcu ten oddala się od pierwszej czwórki.

Speedway Mszkolc - GTŻ Grudziądz

Rory Schlein 8.5 pkt typ under kurs 1.85 stawka 3/10 Tobet

Ok Schlein jedzie lepiej niż na początku sezonu ale twarde tory to nie jego domena na nich zazwyczaj daje ostro popalić zresztą wystarczy obejrzeć mecz GTŻ - Start i argumenty nasuwają się same zawodnik ma słabe starty co przy nawierzchni jaka będzie daje jednoznacznie do myślenia ze linia 8.5 pkt przy tym zawodniku to jakiś żart tym bardziej ze jedzie w parze z Wattem który fajnie śmigał ostatnio w meczu ze Startem było widać ze jego motocykle są szybkie więc sporo odbierze pkt Schleiniemu w tym meczu.

Stal Rzeszów - Start Gniezno

Peter Ljung 9.5 pkt typ under kurs 1.90 stawka 4/10 Tobet

Tu jak powyżej ten zawodnik pojedzie na torze twardym i na różnych torach w Szwecji ale Polska i tory przyczepne to dla niego męka wystarczy przypomnieć zeszłoroczne mecze w Rzeszowie chyba 7 pkt z tego co pamiętam Rybnik w tamtym roku na podobnej nawierzchni kalapa, Poznań w tym roku klapa w tamtym roku ciut lepiej nie pamiętam kiedy Peter na mocno przyczepnej nawierzchni w Polsce zrobił 10 pkt jak dla mnie zdarzenie kosmos tyle w temacie, nawet przy 6 startach będzie ciężko tym bardziej ze do jego pary będą dobierani zawodnicy z zmian taktycznych bo obiło mi się o uszy że w parze z Peterem pojedzie Adrian a jak to się skończy nie muszę mówić pierwsze 0 i po meczu dla chłopaka więc Peter dostanie do pary Krzycha i Michała a to za dobrze nie wróży przy linii 9.5 pkt.

Wybrzeże Gdańsk - Lokomotiv Daugavpils

Kroner(-0.5pkt) - Poważny typ 1 kurs 1.80 stawka 3/10 Tobet

Tu tak trochę na czuja ale jakoś wpadło mi w oko Poważny w słabej parze duża szansa na zmiany za niego poza tym jak nie za niego będzie zmiana to za partnera z drużyny wiec będą z nim jechać mocniejsi zawodnicy na moje ciężko o pkt może być wtedy. Kroner z Zorrem w parze który musi pokazać coś po popisie w Poznaniu poza tym jest to zawodnik jeżdżący bardzo zespołowo więc będzie pomagał maksymalnie Kronerowi a da to na pewno jakieś oczka biorą pod uwagę że Kroner na torze w Gdańsku osiąga fajne wyniki i nie schodzi poniżej pewnego poziomu który nie będzie osiągalny dla Poważnego.

Unia Leszno - Unia Tarnów

Krzysztof Kasprzak 8 pkt typ over kurs 1.90 stawka 4/10 Bet365

Co tu dużo mówić Krzychu wraca na swoje śmieci i będzie chciał udowodnić co nie którym że za szybko go skreślono z presją powinien sobie poradzić zresztą jest wychowankiem tego klubu więc tor zna do podszewki więc nic go nie może zaskoczyć biorąc pod uwagę ze Unia Leszno dzisiaj bez Kołodzieja to łatwiej będzie przeciwnikom o jakieś zdobycze bo z Kołodziejem było ciężko wygrywać w Lesznie... Hampel trochę zmęczony po GP jak dla mnie nie wiadomo co Shilds pokaże dzisiaj bo pierwszy raz w Polsce a Troy to jak najbardziej zawodników zasięgu Krzycha to samo tyczy się Balińskiego czy Adamsa. Jak dla mnie linia powinna wynosić z 10 pkt a trzeba wziąć pod uwagę że Kasprzak pojedzie 6 razy.

wasp

Wysłany: 23-05-2010, 17:08   

G.Zengota-2 - R.Kosciecha+2 2 @ 2.1 bet365 5/10

Typ na pierwszy rzut oka z malymi szansami na powodzenie, ale Zengota gdzies sie pogubil , chyba jest ...rozregulowany czestymi wystepami w Anglii , a malo skoncentrowany na wystepach w rodzimej lidze.Ostatnio chyba tylko 1 pkt na wlasnym torze.Robert tez marnie jezdzil jak do tej pory , ale ostatnio w jakims turnieju , jesli mnie pamiec nie myli cos ponad 10 pkt.Ja mam wielki szacunek do Roberta i uwazam ze to tylko kwestia czasu jak zacznie jezdzic na poziomie 8-12 pkt na mecz.Jesli dopisze szczescie to Grzegorz pojedzie tylko 4 razy , bo jest w ZKZ-cie 4 lepszych jezdzcow do biegow nominowanych.Natomiast Robert jesli bedzie z/z za Emila moze pojechac 6-sc razy (teoretycznie , ale malo realne nawet 7), do tego hc+2 i ladny kurs , wiec uwazam warto za drobne postawic na Kostka.

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Sporty motorowe » Zuzel - Polska