Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Sporty motorowe » Zuzel - Grand Prix
Zuzel - Grand Prix
Autor Wiadomość
wasp

Nr Użytkownika: 155

Status: Offline

Wysłany: 22-04-2010, 16:02   Zuzel - Grand Prix

Czas zaczac sciganie na najwyzszym Swiatowym poziomie.Kto w tym roku ma najwieksze szanse na I.M.S. w 2010r? W moim odczuciu ...Tomek Gollob ! :) Sam jestem tym zdziwiony ;) Otoz dawno dawno temu....bylem bardzo zle nastawiony do tego zawodnika, moze bylo to za sprawa ze wygrywal wszystko na krajowych torach , ze az mnie krew zalewala (ups sorki), a czesto kibicuje na zasadzie; "bij Mistrza'.Gdy wiekszosc ludzi rozplywala sie nad techniczna jazda Tomka , ja uwazalem ze jest ...surowy, ze jezdzil tylko po orbicie.Pamietam jeden wyscig , bodajze z udzialem Lorama, gdzie Tomek mial nad anglikiem ogromna przewage, ale jezdzil zbyt szeroko i na kazdym wirazu Mark przy kredzie skracal dystans az niczym dzieciaka ogral go.Moje troszke zle nastawienie bylo powodowane ze zawsze, na kazdych zawodach Tomkowi towarzyszyl brat i papa Gollob, co stanowilo mieszanke wybuchowa, dochodzilo w parkingach do rekoczynow i klotni z innymi zawodnikami.Od chwili gdy Tomek poszedl wlasna droga,bardzo sie rozwinal i obecnie jest niczym wino.Jezdzi genialnie i teraz moge z czystym sumieniem powiedziec ze super technicznie, zarowno po orbicie jak i przy kredzie jesli zachodzi taka potrzeba.Zeby jednak zostac M.S musi zaczac w kazdych zawodach byc...pazernym na punkty.Wystarczy przesledzic wyniki Crumpa , N.Pedersena w latach gdy zostawali najlepszymi jezdzcami globu , dla nich nie bylo zadnego biegu odpuszczonego, nawet o jakis tam herbowy lancuch jakies malej miesciny, czy tez robili komplety w meczach ligowych, gdy ich druzyny przegrywaly z kretesem.Tylko z takim podejsciem buduje sie swoje wielkie morale i daje to ogromna przewage psychiczna nad rywalami-budzi respekt i szacunek.Mysle ze jest 3 powaznych rywali Crump, N.Pedersen i Emil.Po zeszlorocznej kontuzji Crump chyba nie bedzie tak przygotowany do sezonu jak w 2009r w dodatku "latwiej' jest zdobyc Mistrza niz go obronic , a w razie jakiegos niepowodzenia zawsze moze sobie powiedziec;ja juz niczego nie musze udowadniac.Nicki mial sporo problemow i zawirowan wokol swojej osoby i sponsorow, mechanikow- niemniej jest zdeterminowany i bedzie sie liczyl, moim zdaniem bedzie mocniejszy od Crumpa.Zostaje jeszcze Emil, nieobliczalny Emil.Ten chlopak dlugo mnie przekonywal do swoich wielkich umiejetnosci az w koncu uleglem, to genialny zuzlowiec mimo b.mlodego wieku.Z drugiej jednak strony moze byc mu ciezej niz w ub.roku, juz inni beda go lepiej pilnowac na torze, dojdzie tez presja, bo juz sie stal jednym z glownych kandydatow do tytulu i nie wiem czy podola temu.Tak wiec uwazam ze to Stal Gorzow bedzie miala Mistrza Swiata!(Gollob lub N.Pedersen)Oczywiscie sezon jest dlugi i wiele tez bedzie zalezalo od przyslowiowego szczescia, ale calym sercem bede kibicowal naszemu Tomkowi!Na sobote , po przelozeniu wielu spotkan ligowych i malej jezdzie trudno cos konkretnego wytypowac, ja wybralem i podobaja mi sie typy:

Hancock m.1-8 @ 1.65 milenium
Hampel m.1-8 @1.2 - 1.3 milenium , betako

Hampel - Holder 1 @ 1,5 sts
Hancock - Holder 1 @ 1.67 tipsport

To tak na te chwile , czas poczekac jak inni wystawia oferte

wasp

Wysłany: 08-05-2010, 17:03   

A.Lindback - Ch.Holder 1 @ 2.3 expekt 7/10

Trudno wyrokowac koncowy wynik tej potyczki ale stawiam na 'gospodarza" z dzika karta.Jak pokazuja lata ub. a takze ostatni wystep J.Kolodzieja , zawodnicy wyroznien takim zaszczytem , bardzo sie sprezaja na ten 1 dzien i zwykle notuja super wyniki, oczywiscie byly zle tego wyjatki, ale mozna je policzyc na palcach jednej reki.Antonio w ub. roku takze dostal 'dzikusa" i dotarl az do finalu , w ktorym po wykluczeniu Nickiego Pedersena stanal na najnizszym stopniu podium.Moze i jego wyniki w Polsce nie sa obiecujace , ale np w pierwszym ligowym meczu w Szwecji zdobyl - jesli sie nie myle komplet pkt (15), cos tam mi sie obilo ze mial jakas kontuzje , ale to sa zawody tej rangi ze jak zyw , to pojedzie na maxa , tzn. na tyle , na ile pozwoli mu aktualna forma.Co do Holdera , troche zal stawiac przeciw niemu , toz to ...kangur(moja lubiana nacja , nie tylko zuzlowa), ale ...takie zycie ;) Tak juz serio , bardzo go lubie , bo fajny koles z niego.Kiedy sie sciga to daje z siebie wszystko , ale bywaja tez dotkliwe porazki , to nie zalamuje rak , a potrafi to z humorem i usmiechem na twarzy skwitowac, pelny liuzak i to lubie , gdyz swiat na zuzlu , a tym bardziej na jednej wtopie - sie nie konczy.Myslalem o zwyc. Antonia w pierwszym biegu @ 3,5 bet365, bo mysle ze walka rozegra sie miedzy nim a Lindgrenem,jakos nie widze Andersena ,mimo iz pojedzie z 1-szego pola.Antonio bedzie mial po prawej rece Fredke i tu widze szanse "murzynka" niemnie to troszke ryzyko- kurs kusi , ale jednak passs.

wasp

Wysłany: 08-05-2010, 17:13   

A.Jonsson - K.Bjerre 1 @ 1.8 exp. 8/10

W tym typie takze stawiam na gospodarza, mimo iz bjerre od moze 2-ch meczy ligowych(Polska, Anglia) spisuje sie dobrze to jednak tu rywal , ranga zawodow zdec. wyzsza.Tak wiec rutyniarz Andreas powinien lepiej sie zaprezentowac przed wlasna publika i tyle , bo coz tu pisac, to sport i roznie moze byc , ale tak to widze.

wasp

Wysłany: 22-05-2010, 14:36   

H.Andersen m 1-8 TAK @ 2.2 betgun 6/10

Mimo iz Hans nie nalezy do moich ulubiencow tej dyscypliny to Uwazam ze typ godny rozwazenia.W obu rozegranych do tej pory turniejach Dunczyk ocieral sie o polfinaly.W lesznie zdobyl 8 pkt tyle samo co Harris jednak to Anglik wszedl do '8' z lepszym bilansem wyzszych pozycji w poszczegolnych biegach.W Szwecji Hansowi zabraklo 1 pkt , ale tez dosc pechowo , gdyz zostal wykluczony ze swojego piatego biegu .Tak wiec bardzo pechowo do tej pory startowal, ale forme ma dosc przyzwoita i moze do trzech razy sztuka?W dodatku dzisiaj pogoda moze splatac figla , a przy dosc dobrym losowaniu pol startowych 2 x 1-sze pole moze to miec duze znaczenie.Myslalem poczatkowo o miejscu 1-4 betako, prof @ 7.0 ! lub m.1-6 prof @ 3,8 jednak mam beznadziejna forme w typowaniu i nie chce zbytnio ryzykowac , stad bezpieczniejszy wariant wybralem.

ps. typu tego nie zamieszczam na stronie glownej , nie chce zanizac poziomu , koledzy wykonuja kawal dobrej roboty, a ja jak do tej pory jestem ...kula u nogi

wasp

Wysłany: 22-05-2010, 14:51   

H.Andersen 7 pkt - OVER @ 2.5 bet365 10/10

H.Andersen = 7 pkt @ 6.0 bet 365 1,5j/10

Jak juz wspomnialem wyzej Andersen zdobywal 8 i 7 pkt z tym ze drugim przypadku 'tylko' 7 po wykluczeniu z biegu.Dzisiaj w niego wierze, ze dobre losowanie pol startowych pomoze mu w dojsciu do polfinalu , a byc moze cos wiecej!

ps. bardzo jestem ciekaw i kusi na postawienie over3 pkt ...Kusa, gdyz mysle ze juz w ub. roku zaplacil frycowe (tylko 1 pkt) na 5-c biegow jest w stanie zdobyc 4 pkt lub 3 na zwrot.
Ostatnio zmieniony przez wasp 22-05-2010, 14:57, w całości zmieniany 1 raz  

wasp

Wysłany: 05-06-2010, 11:14   

Tai Woffinden 3 pkt - OVER @ 1.71 bet365 10/10

L.Lindgren 8 pkt UNDER @2.15 bet365 10/10

Jesli chodzi o pierwszy typ - Tai nie jest moze w optymalnej swojej formie zarowno w ligach jak i GP.W debiucie w tej elitarnej stawce w Lesznie wywalczyl zaledwie jedno oczko.Nastepnie w Geteborgu 4 pkt , ale juz w Pradze 5 pkt , i pierwszy raz wygral bieg, co moze swiadczyc ze trema opadla i mysle ze bedzie juz tylko lepiej.Ze statystyk wynika ze najlepszymi polami startowymi w Kopenhadze sa pola A i B , a Tai mial dosc dobre losowanie , gdyz 2 razy pojedzie z pola A i po razie z B,C,D tak wiec mysle ze jest dosc duza szansa na min. 4 pkt.Co sie zas tyczy undera Fredki to chyba nie lubi toru w kppenhadze w 2008,2009 zdobywal tylko po 3 pkt.W dodatku nie mial tyle szczescia w los. co Tai oto jego pozycje z pol startowych i poszczegolni rywale biegow;
4 Andersen Harris Lindgren Gollob
8 Hampel Zetterstroem Holder Lindgren
9 Hancock Lindgren Woffinden Jonsson
15 Lindgren Protasiewicz Holta Crump
18 Pedersen Madsen Bjerre Lindgren

Tak wiec procz biegu 15-ego moze byc b. ciezko o pkt, a i tam jakies oczko moze odebrac Crump(lubi tor w Danii), badz nieobliczalny Holta.Stawiam wiec na under 8 pkt Lindgrena.

wasp

Wysłany: 05-06-2010, 16:09   

F.Lindgren w "8" - NIE @ 1.8 exp. 10/10

Probuje dzisiaj grac przeciw Lindgrenowi , jak wyzej pisalem nie pojedzie dzisiaj z najlepszych pol startowych.Jesli nawet zdobedzie rowna il. pkt potrzebnych do awansu, to mam nadzieje przegra mniejsza il. wyzszych pozycji.Rzecz nastepna, chyba to nie przypadek , bo bedac w 2008 i 2009 w dobrej formie , notowal w Kopenhadze dosc mizerne rezultaty, owszem to dobry jezdziec ale GP to nie tory angielskie , gdzie od kilku lat bryluje , a i rywale zdecydowanie mocniejsi i bardziej zdeterminowani.

wasp

Wysłany: 19-06-2010, 16:31   

Kto zdobedzie wiecej pkt. w fazie zasadniczej tj. w biegach 1-20?

H.Andersen - Ch. Holder+0,5 2 @ 2.0 tobet 10/10

Stawiam w tym pojedynku na kangura.Ostatnio tj. w GP Danii Andersen spisal sie b.dobrze , ale tez troszke dopisywalo mu szczescie.Holder to doskonaly 'startowiec', tor podobnie jak Andersen zna wysmienicie, ale wpomniany start i walka o kozady cm toru powinna, zaowocowac przyzwoitym wynikiem.Mysle ze 'psychologicznym' czynnikiem moze byc poczatkowa faza zawodow, gdzie z lepszych pol bedzie startowal Chris.Przypuszczam ze w pierwszych 2-ch startach Holder zdobedzie ok 4-5 pkt co bardzo wzmocni go przychicznie i zmobilizuje do osiagniecia koncowego sukcesu jakim moze byc awans do polfinalu , a pozniej wszytko mozliwe!
Ostatnio zmieniony przez wasp 19-06-2010, 16:33, w całości zmieniany 1 raz  

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Sporty motorowe » Zuzel - Grand Prix