Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Kupony i pojedynki Użytkowników » Pojedynki » Wyzwania
Wyzwania
Autor Wiadomość
+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Status: Offline

Wysłany: 08-08-2007, 15:46   Wyzwania

W tym temacie kazdy uzytkownik moze wyzwac innego uzytkownika forum na pojedynek na zasadach opisanych w regulaminie ! Oczywiscie nie kazdy musi przyjac wyzwanie :) Ja narazie nie mam czasu wiec mnie nie bierzcie pod uwage ale po Us Open chetnie sie z Wami pobawie :)

Jesli tworzycie temat pojedynku dołączcie do niego ankiete , wtedy inni uzytkownicy forum beda mogli głosowac kto wedlug nich ma wiekszą szanse na wygranie danego pojedynku :)

sly

Nr Użytkownika: 46

Wysłany: 12-08-2007, 13:58   

Wchodzisz salomon?

Skoro tu jadu jest przeciw mnie w postach to poprosze o pojedynek, ja podchodze z luzem Ty z jakas dziwna nienawiscia wiec podajmy 10 typow i zobaczymy ktos uzyska lepszy wynik ja nie twierdze ze jestem najlepszy bo sa na tym forum lepsi odemnie i nigdy nie pisalem o wlasnym samozadowloniu jednak atakujesz mnie zaciekle ciagle wiec warto zrobic pojedynek, powtarzam dla mnie to luzne 10 typow chociaz Ty zapewne podjedziesz do tego super powaznie.

salomon 

Nr Użytkownika: 665

Wysłany: 12-08-2007, 15:21   

jasne super wchodze :respect:

salomon 

Wysłany: 12-08-2007, 15:23   

wiec przedstaw mi zasady ja tez luzno stary uspokoj sie!!!!szanuje Ci a nie atakuje i nie przesadzaj gdzie Cie atakuje pokaz?10 typow na jeden dzien ?

KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 12-08-2007, 15:27   

tak samo podajesz typy jak tematy pod

np. avril - suskill

tylko będzie sly - salomon

salomon 

Wysłany: 12-08-2007, 16:13   

wogole to juz nie mam ochoty nic sie tu udzielac stłamsiliscie mnie i nie mam zamiaru sie angazowac ,a bardzo mi sie Tu podobało myslalem ze jest symaptyczna atmosfera a tu jednak wmawiacie mi ze ja jestem taki niby podły i atakuje i nie wiem o co chodzi,szkoda bo z sercem wszystko pisalem i nie mialem zamiaru nikogo obrazac a tu takie dziwne komentarze.a co do pojedynku ze SLY to oddaje walkowerem nie mamz mairu sie juz pojedynkowac i zmieniam forum chyba

+Vendetta 

Wysłany: 17-08-2007, 12:51   

Szczerze powiem ze myslalem ze ten dzial bedzie sie cieszyl wiekszą popularnoscią :) Boicie sie pojedynkowac czy o co chodzi? Narazie poznalismy dwoch zwyciezców Avrila i mnie :yahoo: Ja osobiscie chcialbym zobaczyc takie pojedynki jak: Policeman - Pettersen czy Kawex - Vader :) albo Rivaldinho - Mura Tylko ze Mura wyjechal do pracy do Dani wiec niestety ten ostatni jest niemozliwy :)

KaweX 
Administrator

Wysłany: 17-08-2007, 12:54   

wyzywam Vadera :) chętny ?

VADER 

Nr Użytkownika: 326

Wysłany: 17-08-2007, 15:14   

Vendetta napisał/a:
Ja osobiscie chcialbym zobaczyc takie pojedynki jak: Policeman - Pettersen czy Kawex - Vader :)

Musze przyznać, że pojedynek Policeman- Pettersen to byłaby fajna zabawa. Obaj super typerzy- jak to się mówi podobno "mega koty" ( niedawno usłyszałem ten tekst na czacie).
Vendetta wymieniłeś samych ekspertów. Ja jestem zwykły "łepek" ale co tam. Zabawić się moge.
A jaka jest nagroda od Szefa Vendetty za zwycięstwo? Avril wyjachał na jakiś czas i nie wiem czy dostał jakąś nagrode...No bo Ty mogłeś dać sam sobie :) ( żart)

Pozdrawiam!

VADER 

Wysłany: 17-08-2007, 15:21   It's time...

KaweX napisał/a:
wyzywam Vadera :) chętny ?

Musze powiedzieć, że jakoś rzadko tu zaglądam...Jakoś odstrasza mnie to, że nie ma tu podsumowań na bieżąco wyników. A nie chce mi się śledzić każdego typu- jak komu idzie. Dlatego dostałem wiadomość na GG, że zostałem wyzwany- na pojedynek ma się rozumieć.
Ostatnio mam mało czasu ale uczestnicze w kilku konkursach w różnych miejscach to będe podawał typy hurtowo...

Fair play rulezzz. Niech wygra lepszy!!!

Powodzenia!!!

+Vendetta 

Wysłany: 17-08-2007, 15:26   

Tu nie ma zadnych nagród :) chyba ze zalozycie sie miedzy sobą o jakies pieniądze :boks: Ten dzial jak napisalem jest dla osób ktore lubia rywalizacje.... Nagrody są za cos wiecej niz suche typy :) Pewnie bedzie swtworzony konkurs na najlepszego analityka Us Open i wtedy bedzie nagroda, wybaczcie ale jesli bym mial dawac nagrody za takie pojedynki to bym zbanrutowal bo mysle ze bylo by duzo wiecej chetnych niz teraz - wiadomo pieniadze przyciagaja :D ( patrz konkurs tenisowy )

VADER 

Wysłany: 17-08-2007, 15:38   

Żartowałem :D a analitykiem US Open to bankowo nie zostane...juz chyba idzie 5 tydzień jak nie gram wcale tenisa. Temat założony. Więc bedzie zabawa.

Pozdrawiam!!!

sly

Wysłany: 24-08-2007, 18:26   

Rekreacyjnie bym sie z kims pojedynkowal ale na wieksza liczbe typow kto chetny? luzno bez stresu 20 30?

KaweX 
Administrator

Wysłany: 24-08-2007, 19:19   

sly, ja chętny

przyjmujesz ?

sly

Wysłany: 24-08-2007, 19:27   

Cipa przyjmuje :ok:

ile typow?

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Kupony i pojedynki Użytkowników » Pojedynki » Wyzwania