Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Status: Offline
Wysłany: 08-08-2007, 15:46 Wyzwania
W tym temacie kazdy uzytkownik moze wyzwac innego uzytkownika forum na pojedynek na zasadach opisanych w regulaminie ! Oczywiscie nie kazdy musi przyjac wyzwanie Ja narazie nie mam czasu wiec mnie nie bierzcie pod uwage ale po Us Open chetnie sie z Wami pobawie
Jesli tworzycie temat pojedynku dołączcie do niego ankiete , wtedy inni uzytkownicy forum beda mogli głosowac kto wedlug nich ma wiekszą szanse na wygranie danego pojedynku
Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Wysłany: 12-08-2007, 13:58
Wchodzisz salomon?
Skoro tu jadu jest przeciw mnie w postach to poprosze o pojedynek, ja podchodze z luzem Ty z jakas dziwna nienawiscia wiec podajmy 10 typow i zobaczymy ktos uzyska lepszy wynik ja nie twierdze ze jestem najlepszy bo sa na tym forum lepsi odemnie i nigdy nie pisalem o wlasnym samozadowloniu jednak atakujesz mnie zaciekle ciagle wiec warto zrobic pojedynek, powtarzam dla mnie to luzne 10 typow chociaz Ty zapewne podjedziesz do tego super powaznie.
wogole to juz nie mam ochoty nic sie tu udzielac stłamsiliscie mnie i nie mam zamiaru sie angazowac ,a bardzo mi sie Tu podobało myslalem ze jest symaptyczna atmosfera a tu jednak wmawiacie mi ze ja jestem taki niby podły i atakuje i nie wiem o co chodzi,szkoda bo z sercem wszystko pisalem i nie mialem zamiaru nikogo obrazac a tu takie dziwne komentarze.a co do pojedynku ze SLY to oddaje walkowerem nie mamz mairu sie juz pojedynkowac i zmieniam forum chyba
Wysłany: 17-08-2007, 12:51
Szczerze powiem ze myslalem ze ten dzial bedzie sie cieszyl wiekszą popularnoscią Boicie sie pojedynkowac czy o co chodzi? Narazie poznalismy dwoch zwyciezców Avrila i mnie Ja osobiscie chcialbym zobaczyc takie pojedynki jak: Policeman - Pettersen czy Kawex - Vader albo Rivaldinho - Mura Tylko ze Mura wyjechal do pracy do Dani wiec niestety ten ostatni jest niemozliwy
Nr Użytkownika: 326 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 166
Wysłany: 17-08-2007, 15:14
Vendetta napisał/a:
Ja osobiscie chcialbym zobaczyc takie pojedynki jak: Policeman - Pettersen czy Kawex - Vader
Musze przyznać, że pojedynek Policeman- Pettersen to byłaby fajna zabawa. Obaj super typerzy- jak to się mówi podobno "mega koty" ( niedawno usłyszałem ten tekst na czacie).
Vendetta wymieniłeś samych ekspertów. Ja jestem zwykły "łepek" ale co tam. Zabawić się moge.
A jaka jest nagroda od Szefa Vendetty za zwycięstwo? Avril wyjachał na jakiś czas i nie wiem czy dostał jakąś nagrode...No bo Ty mogłeś dać sam sobie ( żart)
Nr Użytkownika: 326 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 166
Wysłany: 17-08-2007, 15:21 It's time...
KaweX napisał/a:
wyzywam Vadera chętny ?
Musze powiedzieć, że jakoś rzadko tu zaglądam...Jakoś odstrasza mnie to, że nie ma tu podsumowań na bieżąco wyników. A nie chce mi się śledzić każdego typu- jak komu idzie. Dlatego dostałem wiadomość na GG, że zostałem wyzwany- na pojedynek ma się rozumieć.
Ostatnio mam mało czasu ale uczestnicze w kilku konkursach w różnych miejscach to będe podawał typy hurtowo...
Wysłany: 17-08-2007, 15:26
Tu nie ma zadnych nagród chyba ze zalozycie sie miedzy sobą o jakies pieniądze Ten dzial jak napisalem jest dla osób ktore lubia rywalizacje.... Nagrody są za cos wiecej niz suche typy Pewnie bedzie swtworzony konkurs na najlepszego analityka Us Open i wtedy bedzie nagroda, wybaczcie ale jesli bym mial dawac nagrody za takie pojedynki to bym zbanrutowal bo mysle ze bylo by duzo wiecej chetnych niz teraz - wiadomo pieniadze przyciagaja ( patrz konkurs tenisowy )