Nr Użytkownika: 326 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 166
Status: Offline
Wysłany: 05-09-2007, 01:39 NHL soon...it's time...Welcome NHL hockey game
Został niecały miesiąc do rozpoczęcia sezonu NHL. Powoli zaczynają się rozgrywki lig europejskich. W NHL minął termin arbitraży. Więc sytuacje kadrowe stają się jasne.
Jeśli ktoś jest zainteresowany poszczególnymi zawodnikami i ich pracodawcami to polecam link: http://nhl.com.pl/tracker-ufa.php
Poza tym tutaj podaje link to terminarzu rozgrywek: http://www.betexplorer.co...-2008/fixtures/
Oczywiście wszelakie informacje można znaleźć na www.nhl.com
Pierwszy mecz NHL Preseason odbędzie się 14 września między Anaheim Ducks ( obrońca tytułu) a Los Angeles Kings ( jedną z najgorszych drużyn poprzedniego sezonu).
Podaje także wyniki draftu. Zasady są podobne jak w NBA. Czyli najsłabsi w poprzednim sezonie są uprzywilejowani. Choć oczywiście istnieją także możliwości pewnych zamian.
Wyniki ( pierwsi zawodnicy trafili do słabszych zespołów):
W poprzedniej kolejce rozpoczalem progresje na porazke sensacji sezonu mianowicie.. przeciwko druzynie Minnesoty..
Jak do tej pory nie przegrali oni jescze ani jednego spotkania w regulaminowych 60 minutach (po dogrywce przegrali LA 3-4 OT) dzis licze ze wresznie sie potkna.. wiele osob gra wyzszy stopien progresji na ich porazke.. ja zaczalem pozniej.. ale tak jak i oni liczę na zakonczenie i wyjecie kilku monet z tego zakładu
Wyniki Minnesoty w tym sezonie
Minnesota - Colorado 3:2
St. Louis - Minnesota 1:3
Los Angeles - Minnesota 4:3OT
Anaheim - Minnesota 0:2
Phoenix - Minnesota 2:3
Minnesota - Edmonton 2:0
Minnesota - Columbus 3:2
Minnesota - Chicago 1:0
Nr Użytkownika: 414 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 199 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 25-10-2007, 09:50
Szacunek dla Calgary za walke Minnesota ruszyla od 1 sekundy czego efektem bylo szybkie 3-0 i takie tez prowadzenie po 1 tercji.. Nastepne dwie odsłony nalezaly jednak do Calgary
Wysłany: 25-10-2007, 23:11
Postanowilem.. dzis ponownie zagrac na lost Minnesoty...
Kolejny wyjazd.. tym razem do Edmonton.. jak pisalem wyzej 1 tercja extra.. 2 kolejne przegrane lacznie 0-5 i w efekcie mecz 3-5 - zmeczenie dalo znac o sobie.. dzis takze mysle ze jest szansa na ich porazke.. tymbardziej po tak dobrym kursie.. Oilers to solidna ekipa.. i powinna wykorzystac slabszy okres dzikusow.
stawka jednak niska, bo dzis wszystko za ladne wchodzilo
Wysłany: 29-10-2007, 20:45
Dallas Stars - San Jose Sharks ( X ) 4.20 3/10
W sieci polecany jest w tym pojedynku underek.. Mnie natomiast zainteresowal fakt ze San Jose notuje serie 10 meczy bez remisu.. - rozpoczynam progresje
Kolejne mecze rekinow:
vs Los Angeles (H) [2.11]
vs Los Angeles (A) [3.11]
vs Dallas (A) [7.11]
vs Anaheim (A) [9.11]
vs Phoenix (H) [10.11]
Nr Użytkownika: 124 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 491 Skąd: Warszawa
Wysłany: 09-12-2007, 21:17
NY Rangers - NJ Devils
Seria 10 win? Nie to nie dla diabłów. Niemożliwym dla mnie jest taka seria. Rendżersi dzisiaj ich powstrzymają. W kolejny remis raczej nie wierzę, bo to już były 3 w ciagu ostatnich 4 meczy, więc dzisiaj gram na czyste 1. Nie interesują mnie braki kadrowe NYR, interesuje mnie tylko passa! W tym roku rangersi pokonali diabły już trzykrotnie, wiec dlaczego nie 4?
Nr Użytkownika: 124 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 491 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-12-2007, 10:20
donzamerro napisał/a:
NY Rangers - NJ Devils
Seria 10 win? Nie to nie dla diabłów. Niemożliwym dla mnie jest taka seria. Rendżersi dzisiaj ich powstrzymają. W kolejny remis raczej nie wierzę, bo to już były 3 w ciagu ostatnich 4 meczy, więc dzisiaj gram na czyste 1. Nie interesują mnie braki kadrowe NYR, interesuje mnie tylko passa! W tym roku rangersi pokonali diabły już trzykrotnie, wiec dlaczego nie 4?
Wysłany: 18-12-2007, 23:54
Witam wszystkich progresowiczow
Carolina Hurricanes vs Toronto Maple Leafs (60`) 2.10
Ja dzis atakuje W Caroliny w 60` (2 etap)
Huragany od 6 meczy bez zwyciestwa w regulaminowych 60 minutach..
Przeciwko Philadelphii bylo niezle.. 5 strzelonych bramek - niestety takze 5 stracowych - pozniej zwyciestwo ale dopiero po OT.
Mam nadzieje ze dzis w obronie zagraja zdecydowanie lepiej i przelamia zla passe. Odpoczywali 3 dni, takze bylo sporo czasu na regeneracje sil, ogarniecie sie nieco i mobilizacje.. ktorej napewno nie zabraknie.
Kolejne mecze Huraganow:
20.12 vs Flodira [A]
22.12 vs Tampa Bay [A]
26.12 vs Rangers [A]
Dobrze byloby przelamac ta zla passe przed seria meczy wyjazdowych.. w to wierze - jezeli dzis powinie sie noga progresja powinna zakonczyc sie na Florydzie lub przeciwko Tampie.