Nr Użytkownika: 363 Dołączył: 29 Kwi 2007 Posty: 393 Skąd: że znowu
Status: Offline
Wysłany: 12-11-2007, 19:33
Valerenga Oslo - IK Lillehammer Valerenga -1,5 @1.47 3/10 bwin
Po dwóch porażkach po dogrywce z Furuset i Comet lider z Oslo nie może już sobie pozwolić na kolejne niepowodzenie, bo ekipa Frisk/Asker zbliżyła się do Valerengi już na 1 punkt. Goście z Lillehammer ostatnio wyraźnie złapali wiatr w żagle - wygrane nad Stjernen po dogrywce i 2 wygrane nad Storhamarem sprawiły, że hokeiści IKL uwierzyli w swoje możliwości. Z drugiej strony Storhamar to już nie jest ta drużyna co w zeszłym sezonie, kiedy to w rundzie zasadniczej gromiła wszystkich jak chciała i kiedy chciała. Handicap -1,5 jest dość bezpieczny - Valerenga i Lillehammer to dwa różne poziomy hokeja i nie mam wątpliwości, który znajduje się wyżej
_________________ Nasze Miasto Nasza Krew Nasze Życie GKS !!!
Wysłany: 18-11-2007, 11:02
Valerenga Oslo - Sparta Sarpsborg under 6,5 @1.73 3/10 pinnacle
Gospodarze wyraźnie w formie. W dwóch ostatnich spotkaniach rozbili swoich rywali do zera, ale goście także nie próżnują i wygrywają mecz za meczem. Ostatnio ze Storhamarem 3-2 po rewelacyjnej grze obronnej. Dzisiejsze spotkanie jest z pewnością szlagierem tej kolejki w UPC-Ligaen, ale kibice zgromadzeni w stołecznej hali nie zobaczą zbyt dużo bramek under 6,5 tak w sam raz dla nas
Wysłany: 19-11-2007, 19:39
Lillehammer - Valerenga Oslo Valerenga @1.8 3/10 gamebookers
I po 2 meczach bez straty gola mistrzowie Norwegii stracili ich aż 3 przegrywając mecz ze Spartą Sarpsborg. Teraz zmierzą się z Lillehammer na wyjeździe i oczywiście są faworytem tego spotkania. Po tak wysokim kursie (1,8) jestem skłonny zagrać na gości. Gra gospodarzy zupełnie mnie nie przekonuje i ich zwycięstwa z Trondheim czy Furusetem nie robią na mnie wrażenia. Średnia stawka będzie najbardziej odpowiednia.