Niemcy - Słowacja over 5,5 @1.75 2/10 bwin
Czas na mecz o 3 miejsce w Deutschland Cup. Zarówno dla Niemiec, jak i Słowacji turniej w Hannoverze nie poprawi nastrojów. Gospodarze liczyli na finał, ale pechowa porażka z USA 2-3 kazała odłożyć nadzieje na przyszły rok. O sytuacji Słowacji zadecydowała ich fatalna postawa w meczu ze Szwajcarią (1-2) i jej indolencja strzelecka. Dzisiaj oczekują meczu dedykowanego głównie dla kibiców i związanej z tym dużej ilości goli. Nie uważam, żeby którakolwiek drużyna przesadnie grała w obronie, bo nie ma to najmniejszego sensu.
_________________ Nasze Miasto Nasza Krew Nasze Życie GKS !!!
Nr Użytkownika: 363 Dołączył: 29 Kwi 2007 Posty: 393 Skąd: że znowu
Status: Offline
Wysłany: 11-11-2007, 13:02
Szwajcaria - USA Szwajcaria ML @1.88 2.5/10 bwin
Może jestem zbyt uprzedzony, ale reprezentacja USA zupełnie mnie nie przekonuje i moim faworytem jest Szwajcaria. Solidni w obronie i konsekwentni w grze Helweci powinni uporać się z chimerycznie grającymi Amerykanami. O tym, że nasi sojusznicy z Iraku grają chaotycznie świadczy mecz z Danią, w którym przegrywali 0-1, by ostatecznie wygrać 2-1. Kurs na ML Szwajcarów jest dość dobry i za niską stawkę można spróbować.
Nr Użytkownika: 363 Dołączył: 29 Kwi 2007 Posty: 393 Skąd: że znowu
Status: Offline
Wysłany: 11-11-2007, 19:07
Niemcy 5-3 Słowacja
Kolejny rewelacyjny mecz i tak jak przewidywałem padło dużo bramek, wobec czego kibice, którzy zasiedli w TUI-Arena mogą czuć się usatysfakcjonowani Bohaterem meczu był Sven Felski, który drugi dzień z rzędu zostaje uznany za gracza meczu. Jego dwie bramki na 1-1 i 2-1 pierwsza klasa. O 33-letnim graczu Eisbaren Berlin będzie jeszcze głośno w DEL. Koniec końców cieszy to 3 miejsce, bo styl w jakim wygrali z Danią i Słowacją musiał się podobać. Gdyby nie ta nieszczęsna porażka z USA kto wie, czy by nie było upragnionego trofeum...
Sven Felski