Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 1711
Status: Offline
Wysłany: 06-07-2009, 19:16
informuje ze mimo ze sonda pokazuje remis po 13 glosow to jest 13 za" nietrafiony a 12 za "trafiony" gyz glos za " trafiony" oddal rytelson, ktory zarejestrowal sie po rozpoczeciu glosowania a jak pisalem takie glosy beda niewazne.
Wiek: 24 Nr Użytkownika: 487 Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1184
Wysłany: 06-07-2009, 19:33
panowie po co klocic sie o te pare zlotych kazdy i tak bedzie mial swoje zdanie ja nie mowie ze bulletowi nie powinno sie zaliczyc tego typu Uwazam ze ja popelnilem blad widzac ze Bullet to zagral moglem rowniez to podac i wtedy byloby to troche nie fair Chcialem do konca zagrac ok Jesli zajme 3 miejsce mnie naprawde korona z glowy nie spadnie i tak bede usatysfakcjonowany ze w 3 dotarlismy do konca bo reszcie niestety jednostek nie starczylo Uwazam ze przez caly wimbledon i tak udowodnilismy ze potrafimy na tenisie zarobic Tak jak mowie mnie az tak strasznie nie zalezy na drugim miejscu Oczywiscie na piwko by bylo ale na to piwko i tak zarobilem podczas turnieju
pozdrawiam i bez nerwow swiat otaczajacy nas jest wystarczajaco stresujacy
Wysłany: 06-07-2009, 19:37
czuczu1910 napisał/a:
panowie po co klocic sie o te pare zlotych kazdy i tak bedzie mial swoje zdanie ja nie mowie ze bulletowi nie powinno sie zaliczyc tego typu Uwazam ze ja popelnilem blad widzac ze Bullet to zagral moglem rowniez to podac i wtedy byloby to troche nie fair Chcialem do konca zagrac ok
brawo za postawe takiego zachowania tez sie spodziewalem po Bullecie no ale niepierwszy raz juz sie pomylilem.
Witam!
Skoro dostalem link od V to po zapoznaniu sie ze wszystkimi postami wypowiem sie ktorko i zwiezle.
Wg mnie Bullet ma racje.
Nawet jakby buk wycofal typ to jego szczescie ze o tej i o tej godzinie to jego szczescie lub czasami nie, ze akurat to wyhaczyl. W koncu chodzi ostatnecznie o jedno... Wiadomo o co ;-) Nie jego wina ze mecz startowal pozniej, czy ze buk mial takie widzi mi sie i zdjal. Typ zagrany przed rozpoczeciem spotkania i tyle...
Wysłany: 06-07-2009, 20:19
typ byl "zagrany" z oferty live i tylko o to tutaj chodzi bo nikt nie ma watpliwosci ze mecz zostal podany przed rozpoczeciem.
czuczu napisal ze tez to widzial ale skoro MECZU NIE BYLO W ZWYKLEJ OFERCIE to tego nie podal.
takiego zachowania tez sie spodziewalem po Bullecie no ale niepierwszy raz juz sie pomylilem.
Takiego czyli jakiego? Mam odpuścić 2 m-ce bo uważam, że prawda leży po mojej stronie jak prawie 50% głosujących? Gram nie fair mimo, że:
1. sam nie biorę udziału w ankiecie bo uważam, że nie powinienem tego robić
2. Popełniając bład sam prosiłem o nie uznanie typu.
3. Swoje kupony opisywałem dokładnie zarówno jeśli chodzi o daty jak i format zapisu handicapu, aby nikt nie miał wątpliwości (buki mają mnóstwo rzeczy w ofercie asy, double faulty, przełamania itp - jakoś do tego nikt dalej nie raczy się ustosunkować). Potrafię się przyznać do błędu, szkoda że inni nie...
4. Wkleiłem skana, że mecz się nie zaczął jak go grałem bo daje sobie rękę uciąć, że jakbym tego nie zrobił to zaraz jeden z drugim as by mi zarzucił, że mecz już trwał
Ciekawe jakiego zachowania się po mnie spodziewałeś Vendetta. Jakoś moje zachowanie Ci nie przeszkadzało i było fajne jak Cię kilkanaście razy broniłem na innym forum i wstawiałem się za Tobą. Jak pisałem na forum i wymysliłem ten konkurs też było si. Wtedy moje zachowanie było OK teraz już nie jest. A może tak prześledźmy Twoje zachowanie jako moderatora konkursu? Mogłeś najpierw zapytać mnie i Czuczu co począć z tym fantem, jakie jest nasze zdanie. Mogłeś zaproponować dogrywkę. Mogłeś nie uznać mojego typu nr.20 oraz kilku Czucza z NIEPRAWIDŁOWYM zapisem handicapu (zresztą o jakim handicapie mówimy jak było samo +4.5 itp). Mogłeś zrobić jeszcze wiele innych rzeczy, ale tego nie zrobiłeś. Za to jedziesz sobie po mnie... Ehhh szkoda gadać. Decyzję już podjąłem wiem, że przegram to głosowanie i w związku z powyższym moja obecność na forum się kończy. Dziękuję tym, którzy zagłosowali na tak i ciesze się, że było ich tak wielu. Mam nadzieję, ze z częścią z Was spotkam się tu i tam, a post ten nie zniknie. Jak pisałem wcześniej czuję się oszukany bo NIE złamałem regulaminu i nie zagrałem meczu, który trwał. Każdy sam sobie wyrobi zdanie na temat konkursu, mnie, werdyktu itp. Pozdrawiam serdecznie i żegnam
Wysłany: 07-07-2009, 20:36
Bullet: Gdyby inni wczesniej grali tak jak Ty... czyli podawali typy z oferty live z wszystkich tych wymienionych bukmacherow to nie daloby sie zapanowac nad konkursem. Dziwie sie dalej Twojemu zachowaniu i temu ze teraz robisz z siebie ofiare choc jestem pewien ze dokladnie rozumiesz swoj blad.
Ja moglbym przypomniec Twoje pw do mnie z poprzedniej edycji w ktorej takze byles moderatorem i jakie Ty kupony uznawales czy tez chciales uznawac innym ale tego nie zrobie przez szacunek do Ciebie.
Smuci mnie tez Twoje przypominanie minimalnych "bledow" innych i to uwazam jako baaaardzo nie fair...Takich spraw sie nie wywleka na koniec a rostrzyga je sie na bieząco a to ze "+" to dodatni handicap a "-" ujemny to chyba kazdy poczatkujacy gracz wie i moze sie domyslic na kogo jest zaklad tak jak ja sie domyslalem ze zagrales na wozniacki
Ty tym co robisz i piszesz dajesz swiadectwo ze szacunku do mnie nie masz dlatego mi przykro ale jak juz pisalem przyzwyczialem sie do tego. W koncu nie znam Cie osobiscie i nie wiem jaki jestes a pisanie o innych forach wywoluje tylko usmiech na mojej twarzy bo wszyscy widzą ze to co tam sie dzialo jest smieszne. Za mna od zawsze staly mocne argumenty a przede wszystkimt typy, ktore zawsze same sie bronią no ale dziekuje za wsparcie.
Jesli chodzi Ci o pieniadze ( a jak widze tak wlasnie jest ) to nie ma sprawy... ja Ci przesle nagrode za 2 miejsce dotad myslalem ze to zabawa ale po tym co Ty wypisujesz to juz zwatpilem.
Czuczu w swoim poscie napisal ze tez mogl typowac ten mecz ale nie zrobil tego bo nie chcial grac sie nie fair i takich zachowaniem dal swidectwo ze to nie pieniadze byly dla niego najwazniejsze...
A co do ankiety to dalej uwazam ją za najlepsze rozwiazywanie konfliktow. Ta sytuacja byla dla mnie trudna i chcialem oddac decydujacy glos w rece uzytkownikow tego forum. To przeciez my wszyscy tworzymy to forum i glos kazdego ma taka samą wartosc bez wzgledu na kolorki To wedlug Ciebie zle?
Musisz takze wiedziec ze 90% uczestnikow grajacych w tej edycji konkursu zaglosowlo na "nietrafiony" wiec to tez daje swiadectwo o tym wszystkim i o trafnosci moich argumentow i decyzji.
Pozdrawiam
ps.
Zeby w przyszlosci nie bylo podobnych sytuacji zaraz zrobie wzmianke w regulaminie i napisze ze nie gramy zakladow z oferty live zadnego z bukmacherow ni zaleznie od tego czy dany mecz sie rozpoczał czy nie rozpoczal choc do tej pory nikt czegos takiego nie zrobil i mi osobiscie wydawalo sie to jasne.
Panowie nie brałem udziału w konkursie, o tenisie mało co wiem. Jednak wiem, że nie ma sensu robić podziałów o naprawdę śmieszną kwotę. Sądzę, że głównym założeniem konkursu była zabawa (wpisowe 20 zł stanowi zapewne małą część miesięcznej kwoty jaką większość z nas wydaje na głupoty). Panowie dogadajcie się między sobą najlepiej kto zasługuje na drugie miejsce, kto na trzecie. Czytając posty w tym temacie dochodzę do wniosku, że zaraz każdy wyciągnie działa i rozpocznie się wzajemne ostrzeliwanie. Czy jest to adekwatne do kwoty za zajęcie drugiego miejsca? Według mnie nie. Także mam prośbę, dogadajcie się na gg, pw czy w jakikolwiek inny sposób, niech kasa nie dzieli wzajemnych relacji na tym forum.
Pozdrawiam!
P.S. Bullet nie odchodź jeszcze Pewno napisałeś tak pod wpływem emocji i odezwij się na gadulcu, bo piszę i piszę do Ciebie.
Ostatnio zmieniony przez antybuker 07-07-2009, 21:09, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 07-07-2009, 21:14
dziekuje za wypowiedz antybuker. Zgadzam sie z Toba w 100% i od poczatku prezentowalem podobne zdanie. Ja klocic sie nie mam zamiaru. W gre wchodza tylko i wylacznei argumenty i chęc sprawiediwego rozstrzygniecia sporu.
Pozatym latwo mozna zauwazyc kogo wypowiedzi byly atakujace i agresywne a kto rozmawial spokojnie i reprezentowal ducha fair play.
Wysłany: 07-07-2009, 21:57
Wyniki sondy:
22 - nietrafiony
18 - trafiony( jeden glos niewzny gdyz uzytkownik, ktory go oddal zarejestrowal sie na forum juz po rozpoczeciu glosowania)