Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Archiwum » Konkursy/Turnieje » Archiwum » Sonda - Wazne !!!
Sonda - Wazne !!!

Jak roliczyc zaklad Bulleta?
Nietrafiony
53%
 53%  [ 22 ]
Trafiony
46%
 46%  [ 19 ]
Głosowań: 41
Wszystkich Głosów: 41

Autor Wiadomość
+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Status: Offline

Wysłany: 06-07-2009, 09:22   Sonda - Wazne !!!

Chodzi o tą sytuacje w konkursie ( kupon #20 ) -> http://www.vendetta-picks...18,30.htm#32660

Prosze wszystkich o przeczytanie i oddanie glosu.

Dziekuje i pozdrawiam.

+Vendetta 

Wysłany: 06-07-2009, 09:42   

Rozeslalem maile do wszystkich uczesnikow konkursu.
Gosowanie skonczymy jutro o godzinie 22:00

+Vendetta 

Wysłany: 06-07-2009, 10:27   

aha i jeszcze dodam ze glosy osob, ktore zarejestruja sie po rozpoczeciu sondy nie beda brane pod uwage :)
widzialem takie sytuacje na innych forach dlatego odrazu ostrzegam ;)

Bullet 

Nr Użytkownika: 928

Wysłany: 06-07-2009, 16:31   

Chyba żarty sobie ze mnie stroisz Vendetta :O Zakład live jest wtedy kiedy mecz się rozpocznie a nie kiedy jest w zakładce live. Skan, który wkleiłem DOKŁADNIE pokazuje, że na moment kiedy zagrałem ten zakład mecz nie trwał jeszcze (zaczął się około 20:00) więc doprawdy nie wiem jak mozna mówić o zakładzie live (dodatkowo poza 1x2 nie ma żadnych innych opcji co widać na skanie, a co jest do gry jak zakład jest już live). W tej sytuacji tłumaczenie, że zakładów live nie ma w rgulaminie jest już nawet nieistotne. Sam mi pisałeś, że ten konkurs mają wygrać najlepsi, a nie Ci co niezwykle skrupulatnie podają typy. Wcześniej sam poprosiłem o to aby w razie jakieś mojej pomyłki rozliczać jako zły zakład co też miało miejsce. Dodatkowo chcąć rozstrzygnąć konkurs w duchu fair play nie negowałem tego, że część uczestników nie podawała godziny czy pisała +4.5/-4.5 nie zaznaczając czy chodzi o handicap, a może o ilość błędów serwisowych albo asów. Tymczasem teraz chce się mnie jawnie OKRAŚĆ z 2 miejsca. Jeśli o taki konkurs chodziło i wyłanianie w ten sposób laureatów to nie mam więcej pytań... Poza tym jako moderator tego turnieju sam chyba powinieneś podejmować decyzję, a nie robić ankiete bo ciekaw jestem ile osób w tej ankiecie kieruje się realną oceną sytuacji, a ile sympatiami. To tyle w temacie mojego punktu widzenia i ankiety, w której oczywiście udziału nie wezmę.

+Vendetta 

Wysłany: 06-07-2009, 16:36   

gdybym ja mial podjac decyzje nie zaliczymbym tego bo nie bylo tego meczu w ofercie gb gdy podawales go na forum. Mysle ze demokratyczne rozwiazanie jest najbardziej trafne gdyz glosuja ludzie, ktorzy przeciez ani na tym nie zyskaja ani nei straca wiec koncowy wynik sondy uwazam za sprawidiwy a i przy okazji mnie nikt nie posadzi o stroniczosc
Nikt Cie nie chce okrac :) Chodzi o podstawową zasade konkursu. Tylko i wylacznie.
i po co te nerwy?

+Vendetta 

Wysłany: 06-07-2009, 16:40   

a co do zakladow live to dany mecz znika z oferty nawet na 30 min przed jego rozpoczaciem i jest przenoszony do zakladow live :) mi ni chodzi o to ze Ty zagrales to na zywo tylko to ze tego meczu juz nie mozna bylo obsatwiac w zwyklej ofercie gb na wimbledon.

Bullet 

Wysłany: 06-07-2009, 16:42   

Nerwy są dlatego, że nie mogę zrozumieć jak ktoś może pisać o zakładzie live wobec meczu, który jeszcze się nie zaczął??? Czy trudno jest zrozumieć istotę "meczu na żywo"? Jak sama nazwa mówi to chyba oczywiste, że jest to mecz, który TRWA a ten nie trwał. Dla mnie to oczywiste i uargumentowałem to w moim poście.

Bullet 

Wysłany: 06-07-2009, 16:46   

Zresztą co miałem napisać napisałem. Werdykt da mi odpowiedź czy rzeczywiście wygrają najlepsi i czy regulamin jest przestrzegany czy nie. Tak jak pisałem jak sam wcześniej złamałem regulamin to poprosiłem o nie uznanie typu, jakoś nie widziałem żeby ktoś inny też tak zrobił. Z mojej strony to wszystko, czekam na decyzję.

pm18

Nr Użytkownika: 692

Wysłany: 06-07-2009, 16:46   

Bullet - wiedz, ze masz moje poparcie i typ jako trafiony jest przeze mnie zaglosowany. Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez pm18 06-07-2009, 16:46, w całości zmieniany 1 raz  

+Vendetta 

Wysłany: 06-07-2009, 16:47   

ten mecz zniknal z oferty gb na długo pred 20-stą i byl mozliwy do obstawia tylko w "zakladach na zywo"
Po raz dugi powtarzam ze mi nie hcodiz o to ze Ty go zagrales na live :) ale mozna go bylo obstawiac tylko w tej zakladce bo powtarzam ( juz chyba po raz czwarty) ze juz chcialem podlicza cywniki konkursu o 19-stej dlatego bardzo sie zdziwilem ze jeszcze oddales typ jak dzisiaj rano wszedlem na forum a skan tylko potwierdzil moje obawy.
Na wimbledonie bylo wiele przedluzajacych sie meczow ale nikt nie podawal ich z "zakladow na zywo" choc czasdami znikaly one z oferty nawet na godzine czy dwie przed ich rozpoczeciem :)
mysle ze Ci ktorzy glosuja by nie zaliczyc tego zakladu to rozumieja i mysle ze Ty tez to rozumiesz

KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 06-07-2009, 16:55   

Bullet chodzi to o że dałeś skan z zakładów live, a nie ze zdarzeń i oto chyba wszystkim chodzi. Wiem o co ci chodzi.... że mecz sie nie zaczał itd. ale mimo wszystko przypuszczam, że wiedziałeś, że gra sie przed meczem, a nie w jego trakcie (może już zawodnicy weszli na kort i np. okazało się, że jeden z nich nie ma rakiet hehe), a to że miałeś niewystarczająco jednostek zmusiło cie do grania własnie w taki sposób a nie inny. I po co dawałeś skan ? Jakby wszystko było dobrze to byś sie tym skanem nie tłumaczył, wiec troche jakby sam wiesz, że po cześci nie grasz fair i po to ten skan był. Ja tu nie chce decydować, z resztą nie jestem osobą, ktora dowodzi tym konkursem, niech lud zdecyduje. Józef Stalin: "Nie ważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy" :) pozdro

Bullet 

Wysłany: 06-07-2009, 17:01   

Aha czyli teraz grałem nie fair, ale jak sam prosiłem o to żeby mi nie uznać typów co do których były wątpliwości to grałem fair? Szkoda, ze nikt nie odnosi się do przestrzegania regulaminu samemu jak nie było godzin przy typach, albo samo +4.5 (nie wiadomo do czego się odnoszące bo nie opisane). Wtedy było fajnie bo Vendetta zaliczał typy i było to fair, a teraz jest nie fajnie bo mi ostatni typ wszedł z meczu, który był w zakładce live, ale jak wszyscy wiemy nie zaczął się i to już jest nie fair.

+Vendetta 

Wysłany: 06-07-2009, 17:10   

chodzi o to ze tego meczu nie mozna bylo zagrac w zwyklej ofercie gb o 19-stej ( bo wtedy osobiscie sprqawdzalem oferty wszystkich bukmacherow podanych w konkursie) a moze i wczesniej :) Gdyby wszystko bylo ok to tak jak pisal kawex nie dawal bys skanu i wszyscy ludzie glosowaliby zeby zaliczyc ten zaklad.
Tu nie chodzi o to ze go zagrales po rozpoczeciu tylko to ze nie bylo go w ofercie od dawna a na wimbledonie wiele meczow bylo opoznionych ( dlaczego ja ciagle musze sie powtarzac? :) ) i znikaly one z ofert na 2 godziny przed rozpoczeciem choc na live mozna bylo je obstawiac do ostatniej sekundy i czesto dany bukmacher z zakladach na zywo przekladal godzine rozpoczecia az do momentu zagrania pierwszej pilki w meczu :) takze pewnie jak o 19:45 nie ruzyli to pewnie znowu przelozyli o 5 minut i tak dalej az to startu spotkania

Bullet 

Wysłany: 06-07-2009, 17:29   

Ale pytam się jakie to ma znaczenie? Czy jest w regulaminie, że nie można grać meczów, które się NIE ROZPOCZĘŁY, ale są w zakładce live? NIE! Czy mecz się zaczął jak zagrałem kupon? NIE! Czy można nazwać zagranie meczu nie rozpoczętego jako zagranie meczu na zywo (czyli takiego, który trwa)? NIE! Czy jest jakaś różnica pomiędzy tym w jakiej zakładce jest mecz skoro faktycznie jeszcze nie trwa? NIE! Czy bukmacher ma w ofercie tylko kursy na 1/2 w trakcie meczu na zywo? W 99% NIE! Naprawdę nie wiem ile razy mam to powtarzać. Ty masz swoje racje, ja swoje. Dla mnie to co napisałem jest oczywiste, dla Ciebie coś innego. Myślę, że nie warto dalej wałkować tego tematu.

+Vendetta 

Wysłany: 06-07-2009, 17:50   

MA ZNACZENIE I TO PRIORYTETOWE
W regulaminie jest napisane ze gramy mecze z oferty wymienionych bukmacherow a tego meczu juz nie bylo w zwyklej ofercie zadnego z tych bukmacherow i dalo sie go zagrac TYLKO I WYLACZNIE W ZAKLADACH NA ZYWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jesli by byl ofercie, ktoregos z bukowow to po co mialbys dawac skan? przeciez wczesniej nie dawales zadnego :)
Ja mysle ze Ty od poczatku wiedziales ze to nie jest fair bo wczesniej gdy wszystko bylo w porzadku to i skany nie byly potrzebne.
A z drugiej strony wyobrazasz sobie co by sie dzialo gdyby wszyscy od poczatku grali mecze, ktore sa dostepne tylko w zakladach live? :) Po tym co piszesz widze ze nie.
Ja mam swoje zdanie ale niech zdecyduje demokracja.
Nie chce byc posadzony o stronniczosc i takie rozwiazanie tego problemu uwazam za najbardziej sprawiedliwe bo jak juz pisalem w sondzie glosują ludzie ktorzy ani na tym nie zyskaja ani nei stracą.

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Archiwum » Konkursy/Turnieje » Archiwum » Sonda - Wazne !!!