Vendetta Picks Strona Główna  
  Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Konkursy/Turnieje » Archiwum » Konkurs tenisowy - Dyskusja
Konkurs tenisowy - Dyskusja
Autor Wiadomość
krulewicz

Nr Użytkownika: 175

Status: Offline

Ostrzeżeń:
 670/6/6
Wysłany: 16-09-2007, 11:25   

Fozzie napisał/a:
Nie wiedzialem, ze mozna dwa razy siódmy typ podawac, też bym cos wtedy zagrał.... ;/

odpisze fozziemu w tym temacie bo ten z typami został zamkniety ...

a wiec w piatek wieczorem wszystkie livescore pokazywaly , ze mecz Kevin Anderson - Rajeev Ram wygrał Ram , a co za tym idzie mi by awansowac wystarczyło trafic kurs 1.60

6)15 wrz 07 06:30 CET Ljubicic I. v Gonzalez F. 1 1.794 PINN
7) 15 wrz 07 13:00 CET Kiefer N. v Robredo T. 2 1.80 PINN

jednak gdy wstalem rano zwyciezca byl juz Anderson :zaskoczenie: i jak sie okazalo gonzalez przegral czyli wygrana robredo nic mi nie dawała dlatego musialem podac typ z wyższym kursem podałem 7) 15 wrz 07 13:00 CET Monfils G. - Hanescu V. 2 2.70

Hanescu wygral i jakby mi to zaliczyc to wynik pojedynku wygladal by tak :

Fozzie: @10,36
krulewicz: @10,38

jako że regulamin zabrania zmiany typu nie bede sie kłócil i gratuluje ... :)

+KaweX 
Administrator

Nr Użytkownika: 2

Wysłany: 16-09-2007, 12:57   

krulewicz napisał/a:
Hanescu wygral i jakby

no własnie.. jakby

bywa... wygrywa Fozzie i nie kłóć się tutaj,bo nie masz racji...

lukemaster 

Nr Użytkownika: 728

Wysłany: 17-09-2007, 22:47   

Npo troszkę to dziwne zachowanie,że została rozliczona juz 3runda konkursu. I zwycięstwo już jednemu z panów przyznano przy zielonym stoliku i przyklejono go do 4 rundy w której juz podaje typy...Nie mam większych złudzeń, że jakoś ud ami się to 3 rundę przejść ale istnieje taka teoretyczna szansa więc dlazcego pytam się zostałem już potraktowany jako przegrany jak to czy pzregrałem okaze się dopiero jutro?Cóz widze, że są równi i równiejsi...koleżenstwo górą???Promacja jednego z ekspertów po znajomości??Troszkę to było nie na miejscu to zagranie....I nie fair w stosunku do mnie jak i do następnego pzreciwnika, który ma przyjemnośc walczyc z panem rivaldinho...

lukemaster 

Wysłany: 17-09-2007, 22:49   

:nok:

@Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 18-09-2007, 10:41   

"# 7 18.09.07 06:00 Bartoli M. - King V. (2) 4,2 Bet - At-Home "

4. Jedna runda będzie trwała od poniedziałku do niedzieli.

6. Możemy wysyłać swoje typy od poniedziałku od godziny 0:00 do niedzieli do godz. 23:59.

18. W przypadku turniejów w USA, można podać typy które będą się odbywały w nocy z niedzieli na poniedziałek, z zastrzeżeniem, że należy to zrobić do godz. 23.59 w niedzielę

Podales typ na wtorek..... :) nie rozumiem o co Ci chodzi ?

lukemaster 

Wysłany: 18-09-2007, 19:50   

Pkt 6 ewidentnie mówi, że typy można podawać do 23:59 w niedziele…Pkt 6z18 nie ma jak dla mnie żadnego związku…Jedno wyklucza drugie…Mówi jedynie o turniejach wUSA…Ja podałem typ do godziny 23:59 na turniej, który nie odbywa się w USA zgodnie z regulaminem więc tego jak widać regulamin nie przewidział…Podałem typ zgodnei z regulaminem na turniej odbywający sie od tego tygodnia!Więc to ja nie widze żadnego problemu, który robisz...Na przyszły raz lepeij precyzuj zasady konkursu i ujmij je w regulaminie, bo przez to byc może ja w tym momencie tracę szanse na dalszą rundę a w przyszłości bedzie to ktos inny...A rundy 3 jeszcze nie rozliczyłes, nie było żadnego podlizcenia kursów, napisania kto do następneh rundy przechodzi więc jak może to być ważne, że ktoś w tej 4 rundzie już jest? <wygrana>

@Vendetta 

Wysłany: 19-09-2007, 00:15   

Czlowieku Ty chyba jestes rzeczywiscie ograniczony ......

"4. Jedna runda będzie trwała od poniedziałku do niedzieli."

Rozumiesz co tu jest napisane?
Runda konczy sie w niedziele( czyli do niedzieli do godziny 24:00 muszą byc znane wyniki wszystkich spotkań) a wyjatkiem od tego punktu są turnieje w USA gdzie jak napewno wiesz jest inna strefa czasowa a roznica miedzy czasem Polski a Ameryki wynosi w zaleznosci od stanu od -7 do -9 godzin( od czasu polskiego odejmujemy 9 godzin i jak u nas jest poniedzialek 5:00 to np w Los Angeles jest niedziela 20:00 Dlatego jest wlasnie punkt:
"18. W przypadku turniejów w USA, można podać typy które będą się odbywały w nocy z niedzieli na poniedziałek, z zastrzeżeniem, że należy to zrobić do godz. 23.59 w niedzielę"

Natomias roznica miedzy Polską a Indiami( bo podales typ z turnieju odbywajacego sie wlasnie w Indiach) wynosi mniej wiecej +3.5 godziny Czy juz rozumiesz o co chodzi?

Twoj typ ( na king) zostal podany na wtorek i powiedz mi czego Ty sie domagasz??

@Vendetta 

Wysłany: 30-09-2007, 15:30   

Prócz finału bedzie takze rozegrany pojedynek o 3 miejsce.

@Vendetta 

Wysłany: 08-10-2007, 11:30   

Osoby które zajeły miejsca 1-4 prosze o przeslanie na pw danych na które mam przeslac wygraną.

donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Wysłany: 09-10-2007, 13:00   

Moze by tak zorganizowac kolejny turniej tenisowy?
Obecnie jest rozgrywanych kilka ciekawych (m.in. w Moskwie) po czym nadejdzie czas dla Hiszpanii i Francji na organizację wielkich turniejów. Może ponowić ten konkurs tenisowy? ;)
Pozdrawiam. Zamer

__Michal__

Nr Użytkownika: 707

Wysłany: 09-10-2007, 15:16   

donzamerro jak zasponsorujesz to tak :) vendetta kasą nie sra, za przeproszeniem :)

donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Wysłany: 09-10-2007, 15:43   

__Michal__ napisał/a:
donzamerro jak zasponsorujesz to tak :) vendetta kasą nie sra, za przeproszeniem :)

za przeproszeniem to takie uwagi pisz na pw, a nie na forum.
Sponsorami mogą być sami użytkownicy. Można zrobić tak, że każdy kto chce wziąć udział w zabawie musi wpłącić 10 PLN na konto Vendetty. Wtedy zwyciezca mógłby wygrać 40% puli, drugi w konkursie np. 20% z puli, trzeci przyładowo 10% a czwarty i piąty po 5%. Dobry pomysł? Nie uważasz? Nie, skądże, lepiej rzucać hasłami typu 'vendetta kasą nie sra' niż pomyśleć trochę łepetyną :niegrzeczny:

Zamer

sly

Nr Użytkownika: 46

Wysłany: 09-10-2007, 16:18   

Nie mozna sie zabawic w konkurs bez kasy? Ciagle gramy za kase konkurs moze byc przyjemna rywalizacja

__Michal__

Wysłany: 09-10-2007, 18:50   

donzamerro napisał/a:
__Michal__ napisał/a:

za przeproszeniem to takie uwagi pisz na pw, a nie na forum.
Sponsorami mogą być sami użytkownicy. Można zrobić tak, że każdy kto chce wziąć udział w zabawie musi wpłącić 10 PLN na konto Vendetty. Wtedy zwyciezca mógłby wygrać 40% puli, drugi w konkursie np. 20% z puli, trzeci przyładowo 10% a czwarty i piąty po 5%. Dobry pomysł? Nie uważasz? Nie, skądże, lepiej rzucać hasłami typu 'vendetta kasą nie sra' niż pomyśleć trochę łepetyną :niegrzeczny:

Zamer
Wyluzuj :) zazartowac nie mozna. A nie kazdy uzyktownik bedize wplacal pieniadze, bo sie boi lub nie ma. Vendetta na jakeis szlemy pewnie zarzuci konkursem :)
Sly dobrze pisze. Przeciez za darmo tez mozna sobie pograc :)

__Michal__

Wysłany: 12-10-2007, 16:08   

Jest szansa na jakis turniej? Nie koniecznie na kase

Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Konkursy/Turnieje » Archiwum » Konkurs tenisowy - Dyskusja