a mi sie nie chce grac
bo chcialem zagrac V.Williams a ze malo typow teraz i jeden wali odrazu 10 a drugi nie moze potem sensownie zagrac to chyba podziekuje za gre!
wopa, sek skonsultuje się z Vendettą.... bo już na tym etapie zakaz typowania typu przeciwnika jest bez sensu.. np. dzisiaij jest tylko ledwo kilka spotkań...
Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Status: Offline
Wysłany: 04-09-2007, 10:47
wopa napisał/a:
a mi sie nie chce grac
bo chcialem zagrac V.Williams a ze malo typow teraz i jeden wali odrazu 10 a drugi nie moze potem sensownie zagrac to chyba podziekuje za gre!
To smieszne co piszesz Wopa. Zapraszam https://www.fonbet.com/scripts/fon.dll?V=16 , w konursie nalezy oddac 7 typów w rundzie ( czyli przez caly tydzien ) a codziennie w ofercie mozemy znalesc kilkadziesiat spotkań tenisowych , aktualnie grane sa dwa challangery plus US Open single( atp i wta), deble ( atp i wta) oraz mixty Prosze Was nie stwarzajcie problemow z niczego.
Nr Użytkownika: 326 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 166
Wysłany: 04-09-2007, 12:37
wopa napisał/a:
a mi sie nie chce grac
mi też nie bardzo się chce
wopa napisał/a:
bo chcialem zagrac V.Williams a ze malo typow teraz i jeden wali odrazu 10 a drugi nie moze potem sensownie zagrac
Halo halo...ja tam 10 typów nie podałem... ledwo 3...mam kolejny typ ale jeszcze się wstrzymam...
Poza tym może Venus wtopi. A tak to ja bede miał wtope.
P.S.
Małe sprostowanie- ja się nie "żale publicznie", że dotane bana po odpadnięciu z konkursu tylko informuję. Taki pojawił się zarzut wobec mnie...heh
Jeśli zagrają z taką determinacją jak z brajnami to będzie dobrze. Brajany zwłaszcza w 2 secie mieli mnóstwo szans na brjeka. Każde podanie Asp/ Kno kończyło się po wyrównaniu. A 6 gem trwał chyba 18 minut. Brajany mieli okazje na odłamanie i z wyniku 2-3 na 3-3 plus swoje podanie to jednak chłopaki się wybronili. Ciekawy mecz to był. To może powtórka z rozrywki... Może sam przełamię zasadę nie grania tenisa i zagram lekko...
Nr Użytkownika: 326 Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 166
Wysłany: 04-09-2007, 20:56
VADER napisał/a:
#2 04.09.2007 17;00 Venus Williams - Jelena Jankovic 1 1.60 bet-at-home
Nie gram na bahu ale kiedyś nie przesuwał godziny meczu. Może teraz przesuwają. Widzę poprawkę godziny 05-09-07 00:05 tak jest obecnie na BAH.
VADER napisał/a:
#3 04.09.20007 17;00 Justine Henin - Serena Williams Williams +1.5 seta handicap 1.85 bet-at-home
A tu moja pomyłka. Spotkanie jest jutro. Więc poprawiam datę spotkania: 05-09-07 17:00
A teraz mała uwaga do kolegi slavakio. Nie znam Cie zupełnie. Jesteś dla mnie no name. Rozumiem, że możesz kibicować wopie i szanuję to. Ale swoje uwagi możesz pisać mu na prv. Poza tym jak już piszesz to pisz po polsku i kulturalnie. Bo poziom Twych wypowiedzi był żenuąco niski. Poza tym nie jest mi obcy język rosyjski i dla mnie to była mieszanka polsko-rosyjska pisana tylko cyrylicą... Z której mogę wnioskować, że były to inwektywy poniekąd w moim kierunku. Jest mi żal takich ludzi...
Fajnie, że posty zostały jakoś szybko zauważone i usunięte, bez mojej interwencji nawet... Warto chyba pomyśleć nad "ostrzeżeniem" dla tego Pana...Bo to nie jest podwórko, żeby używać takiego języka.
Vader z tymi godzinami daj sobie spokoj wiadomo ze zaczna kiedys tam a typ dales wczesniej. Wazne, ze jest dane przed meczem a nie w trakcie, wiec nie widze problemu. Mozesz na przyszlosc takich rzeczy jak godziny poprostu nie poprawiac, ja wiem o co chodzi i problemow nie bede robil.
to co Vaderku sprubujemy tak jesli pozwolisz
typ nr 5 06/09 18:55 Ferrer D - Chela J-I -5 gemów 1.70 Fonbet
tak w ogole grubo mozna chyba grac Ferrera poprostu win za @1,3 ale do konkursu potrzebne troche ryzyka wiec jest -5. jak Chela bedzie jeszcze ruszal nogami to sie zdziwie.