Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Status: Offline
Wysłany: 20-03-2008, 14:51
Marionetka Tajnera, ten czlowiek wie co robi, sam bedzie rzadzil, przeciez on to kocha, inaczej nie strartowalby do wyborow z ramienia PSL, naprawde Tajner przegial i robi sie drugi Listkiewicz.
Ahonen kończy kariere... jak się przypomni jego dokonania i skoki to aż się łezka w oku kręci.... pamiętne 241 metrów nieustane... no ale to się będzie pamiętać do konca życia. Czekamy na kolejnego skoczka z takim potencjałem, z takim powerem w nogach i z taką wolą walki z jakiej znany był Fiński skoczek. Osobiście uważałem, że jak skończy kariere to może gdzies podczas jakichś wielkich zawodów, z resztą Małysz wypowiadał się, że nie wierzy w to, że Jaanne skończy kariere i że zrobi to jak będzie w najwyższej formie. No szkoda Ahonena.... kibice i historia o nim nie zapomni
kilka słów ode mnie odnośnie dzisiejszych kwalifikacji do LGP Zakopane
Bardzo dobry start polaków, których wszystkich zobaczymy jutro. Rutkowski <Szok> jakby nie kobitki i śliwowica to mógł być następca Malysza. Dodam tylko ze lat kilka temu ten zawodnik deklasował Morgensterna, no ale charakter góralski zwyciężył. Kwalifikacje wygrał Romoeren, który uzyskał taką samą odległość jak Łukasz lecz Norweg skacze lepiej stylowo i to on wygrał. Obecnie najlepsza forme ze wszystkich skoczków prezentuje Gregor Schlierenzauer i to on wygra zawody w Zakopcu. Każdy inny wynik to ogromna sensacja. Pozdrowienia dla tych którzy razem ze mna oglądali te kwalifikacje w Zakopcu. Widzimy się też jutro. Sezon powoli ale zbliża się małymi kroczkami i znów napewno będę dzielił się moimi analizami, przemyśleniami i typami z wami. Pozdrawiam
- Jak pisałem wyżej Schliri bezkonkurencyjny zarówno w pierwszym konkursie jak i w drugim
- Rutkowski, Bachleda, Kot bardzo dobrze się zaprezentowali. Może ten sezon nie będzie stracony i któryś z nich błyśnie
- Małysz powoli odchodzi na dalszy plan. Na pewno jest w innym etapie przygotowań do sezonu ale ogólnie słabo
- Dobrze zaczęli skakać Niemcy co na pewno podniesie poziom w skokach drużynowych
narazie słabo Norwedzy i Finowie.
Pozdrowienia dla tych którzy zmokli w piątek i tych których nie wystraszyły chmury wczoraj.