Nr Użytkownika: 414 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 199 Skąd: Bydgoszcz
Status: Offline
Wysłany: 05-12-2007, 03:51
Rosjanki (4-3), Szkotki(4-3) i 'jakby' Włoszki(3-4) walcza o 4 miejsce.
Myślę, że warto zagrać na rosyjskie czajniki.. mimo ze widzialem czytalem ze Privivkova i spolka nie graja na swoim wysokim poziomie to wierze w wygrana dziewczyn Sbornej
Widzialem kilka spotkan niemek i poprotu sa tak zenujaco slabe, ze nie widze dla nich szans z Rosjankami, ktore maja jeszcze o co walczyc
Szkotki pewnie takze wygraja swoj mecz z outsiderkami z Austrii.
Do tego mozna dolozyc Swajcarki ktore walcza o 1 miejsce w grupie i graja ze slabymi Czeszkami. To samo tyczy sie Szwedek.. graja z Finkami, ktore zajmuja ostatnia lokate - Szwedki walcza o 1 miejsce z Dunkami i Szwajcarkami - jezeli im zalezy wygraja
Ciekawa sytuacja Włoszek, bo maja jeszcze szanse,a ich rywalki Dunki (rewelacja tego turnieju) maja juz zapewniony awans, dlatego moze zagraja na pol gwizdka i makaronki wygraja ? z drugiej strony Dunki walcza o 1 miejsce.. jak sie zakonczy ten pojedynek nie wiem, ale 3.00 (Unibet, GB) na Włoszki do rozwazenia
Kursy fatalne, stawka mała bo to czajniki Standings - KLIK
Nr Użytkownika: 414 Dołączył: 07 Maj 2007 Posty: 199 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 05-12-2007, 12:20
Do zakonczenie 1 fazy kobiecych zmagan została 1 kolejka:
19:00 Dania - Finlandia
19:00 Szwajcaria - Szkocja
19:00 Włochy - Rosja
19:00 Szwecja - Niemcy
19:00 Czechy - Austria
Kod:
Standings
Wins Losses Games
DENMARK 7 1 8
SWEDEN 7 1 8
SWITZERLAND 7 1 8
SCOTLAND 5 3 8
RUSSIA 4 4 8
GERMANY 3 5 8
ITALY 3 5 8
CZECH REPUBLIK 2 6 8
AUSTRIA 1 7 8
FINLAND 1 7 8
może da sie jesczze cos ugrac na tych mistrzostwach
Szkotki wygrywajac dostana sie do czolowej 4
Dunki, Szwedki i Szwajcarki musza wygrac swoje mecze - walcza o 1 pozycje
bardzo ciekawie zapowiada sie mecz Szkotek ze Szwakcarkami. Jezeli zalozymy ze jednak Szwajcarki wygraja - walcza o 1 miejsce w grupie.. to zauwazymy ze nadal szanse maja Rosjanki.. ale nie wiem czy po tak slabym meczu beda chcial na nie postawic.
Poczekamy na kursy
Nr Użytkownika: 124 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 491 Skąd: Warszawa
Wysłany: 25-03-2008, 14:42
Trochę odświezymy temat
Swizterland - Scotland
Szwajcarki z dotychczasowym bilansem 4:1 zagrają dzisiaj z jedną ze słabszych ekip, jaka jest Szkocja (bilans 1:4). Szwajcarki rozpoczeły turniej nie najlepiej, ale grały na starcie z samymi Kanadyjkami. Kolejne mecze przynosiły już tylko wygrane. Szkocja dobry start, wygrana po zacietej walce z Rosjankami, jednak kolejne mecze to sromotne porazki wyspiarek. Kurs dośc dobry jak na takie spotkanie. Szwajcarki wg mnie mają druzynę na miarę medalu, a z ze słabą Szkocją powinni rozprawić się dość gładko. Zajmują 3 pozycję za Kanada i Chinkami i dzisiaj jest szansa wspiąć sie na 2. miejsce, bo rywalki grają ze sobą.