Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Status: Offline
Wysłany: 03-12-2007, 12:59 Pilka Reczna
Zakladam temat dot pilki recznej bo nie ma gdzie umieszczac analiz, jaosobiscie gram tylko szwecje i niemcy, czasem LM ale teraz doszly msitrzostwa i chyba warto czasem cospisac, a dzial mozna zmianic siatka/reczna. Jesli wladzom sie nie sposoba to prosze wywalic.
Nie rozumiem tego kursu w totomix, analizyty mixa maja non stop pomylki, sam wiele udowdnilem nie dalej jak w piatek kolosalne pomylki w skokach, dzis wydaje sie ze przesadzili z reczna. Chinki przegraly 1 mecz z Rumunkami 29-31 i dzis przegrac nie moga, nasze panny 27-23 z tunezja. Chinki graja strasnzie agresywnie, ambitnie w porownaniu do naszej szarpaniny to jakby dwa inne swiaty, wiadomo, ze skutecznsoc chinek nie jest najdwzyczajna ale ta reprezentacja robi postepy i wkortce moze byc w czolowce. Przedstawiam kursy na Ch. u innych bukow:
sts 2.25
bwin 2.0
unibet 1.85
prof 2.22
bah 1.95
Niby w jakim elemencie gry Chinki sa slabsze? Wczoraj dlugo byly na styku z Rumunkami, swietnie bronia, nawet jak odskoczyly Rumunki an troche to one jeszcze odrabialy ambitnie jakby zupelnie nie interesowalo ich to jaki jest wynik, nie ma odpuszczania. Moim zdaniem szanse sa prawie rowne, lekkim faowrytem sa Azjatki.
Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Wysłany: 03-12-2007, 14:28
Angola - Austria typ:1 kurs:1.75 milenium stawka:8/10 buk:milenium
Poczatkowo faworytkami tego meczu byly Austriaczki ale kursy na Angole szybko spadaly.Teraz 1.75 to chyba najwikszy kurs jaki mozna złapac na reprezenantki Angoli.
Austriaczki w tym roku bardzo slabe, maja mlody, niedoswidczony sklad i szczerze powiem ze nie daje im jakichkolwiek szans na wygranie tego meczu.
Bwin (austriacki buk) tez chyba nie daje bo w tej chwili kurs na Angole wynosi 1.35
Wiek: 28 Nr Użytkownika: 449 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 65
Wysłany: 04-12-2007, 09:36
Hej
Znalazłem taki meczyk ma bwin:
ME - meżcz., Europa Chorwacja - Polska 1.25 - 14 - 4
i mam pytanko dlaczego taki duży kurs na polaków?? Przecież jesteśmy wicemistrzami europy a ostatnio (jeśli sie nie mylę ręczna nie jest moja dziedziną) wygraliśmy turniej ogrywając po drodze fryców.
Przegladajac oferte sts i bwin zauwazylem ze sts wystawil linie na handicap na Norwezki -10.5 przy kursie 1.6 a bwin linie -14.5 przy kursie 1.85.Moze kogos zainteresuje
_________________ I nawet gdy niebardzo wiesz gdzie ta droga cie prowadzi,chcesz czy nie musisz sobie radzic,
w swiecie gdzie mozesz stracic lub cos zyskac dlatego walcz , walcz by wygrac.Szerokiej drogi!
Nie lubie krytykować ale dziś musze smieszą mnie "eksperci" ktorzy oceniają zespoły po ostatnim spotkaniu. Jak jakaś drużyna zagra gorzej wczoraj to nie znaczy ze dzis tez musi. Po drugie Polki nie graly wczoraj nic rewelacyjnego - w ataku bardzo chaotycznie. Chinku ustępowały im pod względem fizycznym a w piłce ręcznej kobiet warunki fizyczne sa bardzo ważne.Dziś myśle ze Rumunki zagrają lepiej niz wczoraj bo i rpzeciwnik jest bardziej wymagający. Ktos pisal ze wczoraj grały slabo hehe moze i grały ale nie musiały grac lepiej zeby wygrac
Polecam ten typ na dokładke do jakiegos dubla granego za wysoką stawke.
Wysłany: 04-12-2007, 17:17
jasne suskill to ciekawe czemu byl kurs 8 ze polki wygraja grupe i szybko ten zaklad zdjeli a tylko po wygraniu z rumunkami wygranie gurpy jest mzoliwe, mnie to nie smieszy raczej daje do myslenia
Wysłany: 11-12-2007, 12:19
Ja bym jescze raz zaryzykowal Polki. 3,40 z Hiszpankami przesadzone przeciez one nic takiego nie graja, mocna obrotowa i tyle. Nasze z Niemkami dobry mecz na pewno jest szansa na wygrana a kursy nie sa adekwatne do szans w meczu, w sieci najwiecej jest 2.86 w pinancle.
Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Wysłany: 11-12-2007, 15:26
Przychylam sie do opini sly. Hiszpanki nic wielkiego nie grają , napewno mecz bedzie wyrownany a kurs na Polki kuszący . Hanicap na nasze mozna nawet sprobowac grubiej....
Nr Użytkownika: 124 Dołączył: 08 Kwi 2007 Posty: 491 Skąd: Warszawa
Wysłany: 05-01-2008, 11:47
Pozwoliłem sobie tutaj to wkleic
Dania - Polska
Wczoraj Dunczycy osmieszyli sie w meczu z Norwegią, Polska gładko wygrała z islandia, a dzisiaj buki wystawiają kurs na Polskę 2.35? Nie, nie wierzę i gram to Wenta zapewniał, ze Polacy zagrają ja zawsze, o zwycistwo i ja jemu zaufam.
Polacy spotkają się dzisiaj z gospodarzami turnieju Norwegami… Postawa naszych zawodników nie zachwyca jednak… Patrząc na ostanie mecze naszych da się zauważyć że dość dobrze grają do połowy spotkania i w tym upatruje duże szanse… Gospodarze to nie jest jakaś rewelacyjna drużyna wiadomo publika będzie za nim ale jak to pokazali już wcześniejszych meczach nie tylko tego turnieju nasi zawodnicy to dopinguje ich do lepszej postawy… Nasi jak i Norwegowie przeszli do następnej rundy z jedna porażka na koncie… Podopieczni Wenty powinni zagrać dzisiaj już na maksimum swoich możliwości mieli dwa dni przerwy poza tym liczę że nasza drużyna zagra dzisiaj agresywnie w obronie tym samym odbierze gospodarza ochotę do gry. (mam tylko nadzieje że gospodarzą nie będą zbytnio pomagać sędziowie… Polacy już raz zostali według mnie skrzywdzenie w ME w meczu z Chorwacja gdzie jednostronne sędziowanie doprowadziło do przegranej naszego zespołu) Myślę ze zagranie tego typu do połowy jest dość rozsądnym rozwiązaniem…