Typ bonusowy
Jest to mecz polfinalowy mistrzostw - zmierzą sie w nim dwaj Angole
Razem z moją dziewczyną ogladamy te mistrzostwa niemal od poczatku( transmisje są na Eurosporcie) wiec mam juz rozeznanie.
Fitton( piaty z rozstawienia) wykazal sie wczoraj bardzo mocna pyschika. Cwiercfinaly byly rozgrywane do 5 wygranych setow a Fitton przegrywal juz z Waitesem 2:4 ale podniosl sie i wygral 5:4.
Jego dzisiejszy przeciwnik O'Shea( rozstawniony z 9) niby wygral z najwiekszym faworytem tych mistrzostw Andersonem( wynik 5:3) ale ten mecz stal na slabym poziomie. Anderson wyraznie nie mial dnia. Mimo dobrych otwarc legow slabo je konczyl ( slaby % skutecznosc na dublach) co wykorzystywam doswiadczony O'Shea.
Dla mnie w tych mistrzostawach duzo lepiej prezentuje Fitton. We wczorajszym cwiercfinale trafil on az jedenascie maxow ( czyli trzy potrojne 20 = 180pkt) a O'Shea tylko 6. W ogole to mecz Fittona stal na duzo wyzszym poziomie a mlodszy z Anglikow procz wiekszej ilosic maxow byl skuteczniejszy w konczeniu legow ( mial wiekszy procent skutecznosci na tzw. dublach) .
Reasumujac mysle ze kurs na Fittona jest bardzo dobry i naprawde polecam go zagrac nawet za srednia stawke
Jak widzicie nie potrafie o darcie pisac tak jak o tenisie ale ten typ akurat bardzo czuje dlatego zdecydowalem sie go opisac i polecic:)