Wiek: 25 Nr Użytkownika: 487 Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1231
Status: Offline
Wysłany: 16-06-2010, 07:42
Ja tak wstepnie
Wybory prezydenckie 2010 (Frekwencja - I tura) under 46,5% 1,85
Uwazam ze powodz spowoduje ze ludzia nie beda w głowie wybory bo ważniejsze jest uprzątnąc ten syf ktory zostawila woda Wiele osob z terenow popowodziowych zdeklarowalo sie ze nie pojdzie na wybory Polacy nie sa narodem ktory chetnie idzie na wybory Ja chodze na kazde ale nie wszyscy mysla tak samo jak ja
Wiek: 25 Nr Użytkownika: 487 Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1231
Wysłany: 01-07-2010, 16:40
Wybory prezydenckie 2010 (Frekwencja - II tura) over 52% 1,85 7/10
Pierwsza tura bardzo zaskoczyla mnie ze az tak wielu chetnych bylo do oddania swojego głosu Wszyscy "ważni" przekonuja do brania zswiadczen wiec wakacje i urlopy nie beda az tak wielkiego wplywu nie beda miec Wielu ludzi bedzie chcialo zaglosowac przeciw Kaczce i na to rowniez licze Wsrod wielu ludzi panuje przekonanie ze na te wybory musimy isc zeby nie dac Kaczynski znow oszpecal pałac prezydencki Swoja droga zachecam wszystkich do oddania głosu na byle kogo !!! To nasz obywatelski obowiazek
Wiek: 23 Nr Użytkownika: 1340 Dołączył: 14 Sie 2008 Posty: 56 Skąd: Słupsk/Gdańsk
Wysłany: 02-07-2010, 14:41
Jak dla mnie sredni typ z ta frekwencja. Teraz bedzie sporo nizsza niz w 1 turze, poniewaz sa wakacje. Duzo osob wyjezdza i sie nie fatyguje o zalatwienia glosowania w innym miejscu. Na poprzednich wyborach to byl pazdziernik wiec kazdy siedzial na tylku i ci mniej zdecydowani poszli sobie "bo nie mieli co robic" - teraz ladna pogoda, grile, plaza, wyjazdy zagraniczne...