Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Inne sporty » Wybory prezydenckie 2010
Wybory prezydenckie 2010
Autor Wiadomość
czuczu1910 

Nr Użytkownika: 487

Status: Offline

Wysłany: 16-06-2010, 07:39   Wybory prezydenckie 2010

Zapraszam do dzielenia sie przemysleniami Oferta Tobet uwazam ze jest bogata i to bardzo i kilka betow spokojnie mozna ukuc

dorzucam przydatne linki:
sondaże przed wyborami 2005 http://www.pbssopot.com.p...rezydencki.html

wyniki 2005: http://pl.wikipedia.org/w...sce_w_2005_roku
Ostatnio zmieniony przez czuczu1910 16-06-2010, 07:40, w całości zmieniany 1 raz  

czuczu1910 

Wysłany: 16-06-2010, 07:42   

Ja tak wstepnie

Wybory prezydenckie 2010 (Frekwencja - I tura) under 46,5% 1,85

Uwazam ze powodz spowoduje ze ludzia nie beda w głowie wybory bo ważniejsze jest uprzątnąc ten syf ktory zostawila woda Wiele osob z terenow popowodziowych zdeklarowalo sie ze nie pojdzie na wybory Polacy nie sa narodem ktory chetnie idzie na wybory Ja chodze na kazde ale nie wszyscy mysla tak samo jak ja

czuczu1910 

Wysłany: 01-07-2010, 16:40   

Wybory prezydenckie 2010 (Frekwencja - II tura) over 52% 1,85 7/10

Pierwsza tura bardzo zaskoczyla mnie ze az tak wielu chetnych bylo do oddania swojego głosu Wszyscy "ważni" przekonuja do brania zswiadczen wiec wakacje i urlopy nie beda az tak wielkiego wplywu nie beda miec Wielu ludzi bedzie chcialo zaglosowac przeciw Kaczce i na to rowniez licze Wsrod wielu ludzi panuje przekonanie ze na te wybory musimy isc zeby nie dac Kaczynski znow oszpecal pałac prezydencki Swoja droga zachecam wszystkich do oddania głosu na byle kogo !!! To nasz obywatelski obowiazek

celestyn 

Nr Użytkownika: 1340

Wysłany: 02-07-2010, 14:41   

Jak dla mnie sredni typ z ta frekwencja. Teraz bedzie sporo nizsza niz w 1 turze, poniewaz sa wakacje. Duzo osob wyjezdza i sie nie fatyguje o zalatwienia glosowania w innym miejscu. Na poprzednich wyborach to byl pazdziernik wiec kazdy siedzial na tylku i ci mniej zdecydowani poszli sobie "bo nie mieli co robic" - teraz ladna pogoda, grile, plaza, wyjazdy zagraniczne...

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Inne sporty » Wybory prezydenckie 2010