Wiek: 25 Nr Użytkownika: 487 Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1231
Status: Offline
Wysłany: 22-08-2008, 13:40
mam lekkie zastrzezenie co do ilosci typow podawanych uwazam ze 4 typy miesiecznie to bardzo marnie i to nie odzwierciedli jakosci eksperta Optowal bym za minimum 8 typow miesiecznie to i tak uwazam ze malo
W sezonie to rzeczywiscie malo. 4 to mozna podawac w przerwach miedzy sezonami i z braku laku. Mozna wiecej ustalic. Chociaz mysle, ze i tak kazdy bedzie sam z siebie dawal wiecej.
Moim zdaniem nie ma co szalec z ilością typów. Lepiej jak ich będzie mniej, ale będą wyselekcjonowane. Powodzenia panowie Jeszcze mam tylko pytanie kiedy będą zaktualizowani eksperci na głównej i z bilansu zostaną usunięci Ci co opuścili to grono?
Wiek: 24 Nr Użytkownika: 438 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 1922 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 25-08-2008, 17:14
Mam pewne zastrzeżenia odnośnie rozbierzności w podawaniu typów i wyników na głównej przez expertów. Myślę, że estetyczniej, czytelniej i bardziej zachęcająco będzie wyglądało jak ustalimy pewny schemat, klucz wpisów na głównej.
Mianowicie, np.:
Zdarzenie: Barcelona - Real
Typ: pytanie czy podajemy np 1,X,2 czy wpisujemy np. Barcelona, Remis, Real
Kurs: 1,50 do dwóch miejsc po przecinku
Wynik: i tutaj jest największy rozrzut... pytanie czy podajemy dokładny wynik, czy np w przypadku opcji pierwszej wpisujemy 1,X,2 , czy opcji drugiej nazwę zwycięzcy?
Nie wiem to tylko moja uwaga, piszcie co o tym myślicie.
_________________ Veni Vidi Vici Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
WybrzeżeGdańsk
No to przeciez tak jest. Osobiscie nie rozumiem ostatnich postow... Przeciez jest z gory ustalowny szablon podawania typow dla expertow. Chyba, ze niekazdy jeszcze podawal, warto wiec wczesniej sprawdzic.
Moim zdaniem powinno sie podawac wynik w zaleznosci od typu. Jesli ktos stawial 1 X 2 to niech potem rozlicza jako 1 X 2. Jezeli ja gram np. MLB to podaje mimo wszystko wynik. Mysle, ze jest lepsze. Czasem podaje z handi i wtedy mysle ze najlepiej wynik podac.
Ogolnie rzecz biorac, to i tak KOLOR mowi wszystko (zielony albo czerwony) wiec podanie samego wyniku to sprawa drugorzedna.
Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Wysłany: 10-11-2008, 15:55
Raczej jest zasada kto pierwszy ten lepszy bo zle by to wygaldalo gdyby na stronei bylow iele powtarzajacych sie typow. Zawsze przeciez mozna zamiesc analize typu na forum nie wrzucajac go na strone główną. Oczywiscie jesli jest taka sytuacja ze dwie osoby wrzucaja typ prawie jednoczesnie to trudno Do takich szczegolow nikt sie czepial nie bedzie.
Wszystkie typy: 283
Typy trafione: 197
Typy nietrafione: 86
Skuteczność: 69%
Przegralem: -278,6 j.
Wklejam statystyki tutaj dlatego zebym mogl prowadzic statystyki singlii na glownej i zeby nikt sie nie czepial ze skasowalem progresje bo bylem na minusie Poprostu teraz bede gral single wiec "progresja vendetty" niebardzo pasuje