Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » archiwum » Turnieje oraz Mecze towarzyskie
Turnieje oraz Mecze towarzyskie
Autor Wiadomość
pettersen 

Nr Użytkownika: 365

Status: Offline

Wysłany: 01-08-2007, 19:31   Turnieje oraz Mecze towarzyskie

Mam na jutro bardzo ciekawą propozycję z Pucharu Stankovića. (Wszystkie mecze na Polsacie Sport Extra)

vs

typ: -2,5 SŁOWENIA <plus>

kurs: 1.85

stawka: 10/10

buk: UNIBET

Zadziwiający kurs na Słoweńców. Koszykarze Angoli to mistrzowie Afryki, prezentują ciekawy basket, ale nie oszukujmy się w spotkaniu ze Słoweńcami, którzy rozegrali w turnieju 4 spotkania, 3 wygrane (vs NBDL 94-86, vs Chiny 80-76, vs Wenezuela 88-68 ) oraz przegrane(oddane) spotkanie z Nową Zelandią (72-74) nie daję im większych szans. Trener Słoweńców Ales Pipan w dotychczasowych pojedynkach testował różne warianty gry. Mam nadzieję, że jutro nie będzie już niczego kombinował, a jego zawodnicy zagrają na 100% całe 40 minut.

78-51
Ostatnio zmieniony przez pettersen 02-08-2007, 16:18, w całości zmieniany 1 raz  

sly

Nr Użytkownika: 46

Wysłany: 02-08-2007, 10:55   

Slovenia - Angola 1 1.74 (6/10)

Grupowy szlagier Stankovic Cup, dwie najlepsze druzyny grupy Slowenia i Angola zmierza sie dzis o 15:30 naszego czasu w Chinach. Ales Pipan co prawda stwierdzil, ze nie wyniki sa tu wazne ale ogolne zgranie zespolu jednak przy takim blansie nie sadze aby slowency odpuscili. Bardzo dobra gra, rowna Slowencow poza jednym meczem z Nowa Zelandia. Troche wstyd ze przegrali ale spory w tym udzial mial wspomniany Ales Pipan. Na 18 sekund przed koncem kazal swoim graczom zupelnie niepotrzebnie faulowac rywali i przez to przegrali mecz bo juz nawet nie mieli czasu na odpowiedz. Dziwne, ze tak doswiadczony trener zrobil tak dziecinny blad. Ogolnie gra Slowencow nie zachwyca ale to chyba i tak najlepszy zespol w Stankovic Cup. Mnie bardzo podoba sie gra mlodego Cebulara, swietne trojki, penetracje, duzo widzi. Bardoz dobrze gra Vidmar, ktory jeszcze nie jest graczem kompletnym ale pokazal sie tu z dobrej strony. Swietny w ataku, czasem brakuje dobrego piwotu i nie zawsze staje na czas na nogach w obronie ale ogolnie to bardzo dobry gracz. Wyroznic mozna Capina, regularny spokojny, madry gracz oraz naszego dobrego znajomego z polskiej ligi Gorana Jagonika, ktory sypie trojke za trojka. Generalnie Slowency bardzo duzo rzucaja z dystansu ale to nie jest zla taktyka bowiem rzuty za 3 maja dobrze opanowane a dzieki temu latwiej tez rozmontowac obrone jesli 4 graczy obencych na parkiecie potrafi rzucic z dystansu. Wlasnie Jagodnik gra tutaj na pozycji numer cztery i radzi sobie wysmienicie. Jesli zagraja na serio wygraja, kurs 1.74 a juz spada w sieci do 1.45, stawka 6/10 bowiem jakby nie patrzec to bardziej mecz towarzysko-pucharowy niz o jakies konkretne punkty w ME czy eliminacjach.

pettersen 

Wysłany: 04-08-2007, 00:38   

vs

typ: -24 HISZPANIA

kurs: 1.952

stawka: 8/10

buk: PINNACLE

Mecz dopiero w środę, ale na pewno już dziś warto się nim zainteresować. Hiszpanie to o dwie klasy lepsza ekipa, mimo tego, że będzie to spotkanie towarzyskie to spread powinien zostać pokryty. Oglądałem Wenezuelczyków w Pucharze Stankovića, grają tragicznie...

93-69 zwrot

Policeman 

Nr Użytkownika: 315

Wysłany: 13-08-2007, 09:13   

nie jest to spotkanie towarzyskie tylko są to kwalifikacje do ME2007 w Hiszpanii.
Nowego tematu nie będę zakładał bo już lada chwila zacznie się turniej główny i nie ma sensu otwierać 2 tematów.

VS

Ciekawe spotkanie u buków faworytem jest zespół Estonii jednak dla mnie jest to ekipa Macedonii. Estonia słabo gra na deskach i na tablicach natomiast Macedończycy nieźle sobie radzą w tych elementach. Lepsza skuteczność zespół Macedonii w rzutach za 2 za linii 6.25 także coś mówi. Estończycy jako kadra narodowa bardzo słabo się spisują. Mają duże problemy w rzutach wolnych, popełniają wiele błędów, słaba skuteczność, bardzo dużo faulują. W dobrej formie Stefanov 20,2p, 3z, 4a, Gecevski 17,5p, 7z, 1a, i Stack 16p, 7z, 1a. Macedonia gra ofensywną koszykówkę może zrobić sporo problemów Estonii swoim stylem gry. Macedonia jest o wiele lepsza i sądzę że dziś będzie łatwe zwycięstwo.

Macedonia @2,34 pinnacle

pettersen 

Wysłany: 13-08-2007, 10:07   

Policeman tam może być dość ciężko ;)

Stack oraz Antić mają kontuzje

prawdopodobnie nie zagra także Cekovski za złe zachowanie :]

myślę o underze, ale mam nadzieję, że Twój typ wejdzie ;)

pettersen 

Wysłany: 17-08-2007, 10:01   

vs

typ: OVER 148,5

kurs: 1.83

+

vs

typ: ROSJA

kurs: 1.33

ako: 2.43

stawka: 9/10

buk: BET365

Na dziś wybrałem dwa spotkania Towarzyskie. Pierwsze z nich to pojedynek Niemców z Chińczykami. Mecz zostanie rozegrany w Hamburgu i z całą pewnością gospodarzę zechcą się pokazać. Reprezentacja Chin przyleciała do Niemiec w mocnym składzie, dlatego uważam, że over w tym spotkaniu będzie dobrą decyzją. Drug mecz to turniej w Paryżu. Biorą w nim udział Rosjanie, Czesi, Francuzi oraz Portugalczycy. W tym miesiącu dwa razy widziałem Rosjan i prawda jest taka, że nie grają jeszcze swojego ale to co w chwili obecnej prezentują powinno wystarczyć na Czechów.

Policeman 

Nr Użytkownika: 315

Wysłany: 18-08-2007, 15:34   

Belgia - Ukraina

Dziś Belgia zagra u siebie w ostatnim spotkaniu tych drużyn Ekipa Ukrainy została rozbita przez Belgię 70-45. Dobrze prezentuje się Hervelle, Lauwers, Beghin, Mbenga uważam, że powinni dać radę zespołowi Ukrainny, który formą nie zachwyca. Gra przed własną publicznością powinna również pomóc Belgom. Hcp -6 oferowany przez pinnacle wydaje mi się dobrym rozwiązaniem. Spreed według mnie jest do sięgnięcia. Dobra gra Hervelle i Beghin'a, niezła gra obronna ekipy Belgijskiej a to za sprawą Mbenga i Hervelle na pewno łatwo nie będzie ekipie Ukrainy.

Ukraina -6 @1,97

cardinals

Nr Użytkownika: 626

Wysłany: 20-08-2007, 12:03   

jakies typy na dzisiejszy mecz Estonia - Sweden w kosza :D

czekam

sly

Wysłany: 20-08-2007, 12:23   

A ja dzis uderze Wlochow 2/10, 1.68 czemu nie? Sa faworytami, powinni wygrac, bwin obnizyl juz do 1.40 i nie ma sie co dziwic, jest to turniej w Grecji, mecz o godzinie 18.

pettersen 

Wysłany: 20-08-2007, 13:52   

Słowenia bez Lakovića!

-2,5 włochy do gry

Alex76 

Nr Użytkownika: 44

Wysłany: 21-08-2007, 06:46   

Węgry - Bułgaria 2 (1.90) Expekt

Mecz co prawda jutro, ale nie zmienia to faktu jak istotny jest on dla gości tego spotkania. Bułgaria ostatnio pokonała Bośnie i Hercegowine, przez co zachowali sobie szanse na awans do kolejnej rundy elimininacyjnej. Węgrzy są przeciętną ekipą, która do tej pory przegrała wszystkie 3 spotkania grupowe. Znacznie skuteczniejsi zarówno w rzutach za 2 i 3 pkt są zawodnicy z Bałkanów. Backcourt oraz frontcourt wydaje się byc lepszy po stronie przyjezdnych, którzy w tym spotkaniu będą mocno zmobilizowani aby wygrac spotkanie. Gospodarze natomiast, nie mają już szans do kolejnej rundy eliminacyjnej i to może przesądzic o losach tego pojedynku

pettersen 

Wysłany: 21-08-2007, 09:08   

vs

typ: -3,5 LITWA

kurs: 1.85

stawka: 8/10

buk: BWIN

Wczoraj rozpoczął się turniej w Grecji (Acropolis Basketball Tournament). Grecy po zaciętym boju pokonali Litwinów 78-71, a Słoweńcy niespodziewanie okazali się lepsi od Włochów (zwyciężyli dzięki znakomitej grze na tablicach oraz niesamowitemu run'owi na początku drugiej połowy, w 2 minuty 12-0). Dzisiaj drugie spotkania, gospodarze zmierzą się z Włochami, a Litwini zagrają ze Słowenią. Zainteresowałem się tym drugim meczem. Podopieczni Alesa Pipana w konfrontacji z Litwinami już tak sobie nie pohulają na deskach. Wczorajsza porażka koszykarzy Litwy jest trzecią przegraną z rzędu! (2x baty od Hiszpanów), wielce prawdopodobne, że dzisiaj nastąpi przełamanie tej serii.

VADER 

Nr Użytkownika: 326

Wysłany: 21-08-2007, 13:05   

sly napisał/a:
A ja dzis uderze Wlochow 2/10, 1.68 czemu nie? Sa faworytami, powinni wygrac, bwin obnizyl juz do 1.40 i nie ma sie co dziwic, jest to turniej w Grecji, mecz o godzinie 18.

Oglądałem wczoraj ten mecz. W połowie meczu Wlochy przegrywały 36-41. Wtedy wziąłem +2 ITA na bet365. Ale jak już pettersen wyżej wspomniał początek 3q był żenujący ze strony włochów. W pewnym momencie Słowenia prowadziła 19 pkt. Włosi mieli dużo niecelnych rzutów, mało zbierali poza tym zdarzały się straty. Ja spróbowałem odegrać się i wziąłem +10,5 Włochów. Spotkanie zakończyło się jak wiadomo 84-81 dla Słowenii... Szkoda bo jeden punkt i byłaby kasa za +2 także. Ciekawi mnie jak zagrają oba zespoły niedługo w grupie na ME ;) Tak się składa, że to kolejny mecz co oglądałem Słowenii i z kim Polska ma szanse wygrać mecz w grupie... Francja? Włochy? Słowenia? heh. Gdzieś w mediach mówiono, że szansy trzeba szukać w meczu ze Słowenią. Przecież Andrej Urlep zna dobrze zespół Słowenii. Ale oglądałem też mecz Włochy- Polska. I wielkim znawcą nie jestem kosza jednak wydaje mi się, że na ME nie mamy szans z nikim wygrać. Może jednak się myle...

Pozdrawiam!

pettersen 

Wysłany: 21-08-2007, 13:31   

nie mylisz się ;)

nie mamy szans z nikim, taka brutalna prawda :(

sly

Wysłany: 21-08-2007, 14:29   

Nie widze tematu z dyw. wiec psize tu.

Wlk.Brytania - Slowacja 1 1.38 (10/10)

Jesli prawda jest (a jest na 99,9%) ze dzis Bryt. ze wszysktimi gwiazdami to jest to tyop na 10/10, Deng z Bullsow, Sully i Archi z Juve i Bets na centrze, chyba wiecej nie ma co pisac.

Wlochy wczoraj dno ja mysle, ze im Grecja tego nie pusci u siebie 1.38 ale stawka duzo mniejsza to jednak towarzyski

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » archiwum » Turnieje oraz Mecze towarzyskie