Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » archiwum » DBL - Polska
DBL - Polska
Autor Wiadomość
Policeman 

Nr Użytkownika: 315

Status: Offline

Wysłany: 21-10-2007, 11:51   DBL - Polska

Policeman 

Nr Użytkownika: 315

Wysłany: 21-10-2007, 11:52   

vs

ASCO jest drużyną o wiele lepszą bardziej poukładaną, mądrze grają piłką, wypracowują dobre sytuacje rzutowe. AZS Koszalin popełnia sporo błędów, mają słabą skuteczność. Na deskach lepiej spisują się zawodnicy ASCO Śląsk Wrocław rzutowo również są lepsi od swoich przeciwników. Sądzę że nie powinni mieć problemów z pokryciem handi -7,5 wystawionego przez Unibet. Tomczyk, Gai, Stevic i Diduszko wszyscy Śląsk to głównie oni dyrygują zespołem , liczę na ich bardzo dobre spotkanie.

Ostatnie mecze drużyn:

Kwidzyn Basket MTS - Slask Wroclaw 59:66
Slask Wroclaw - Polpak Swiecie 70:83

Czarni Słupsk - Ziemny Koszalin AZS 65:58

Spotkania między drużynami:

Ziemny Koszalin AZS - Slask Wroclaw 54:60
Slask Wroclaw - Ziemny Koszalin AZS 78:52
Ziemny Koszalin AZS - Slask Wroclaw 80:81
Slask Wroclaw - Ziemny Koszalin AZS 96:87
Ziemny Koszalin AZS - Slask Wroclaw 93:94
Slask Wroclaw - Ziemny Koszalin AZS 99:75
Slask Wroclaw - Ziemny Koszalin AZS 107:84
Ziemny Koszalin AZS - Slask Wroclaw 73:95

sly

Nr Użytkownika: 46

Wysłany: 21-10-2007, 15:15   

Energa Czarni - PGE Turów 1 2.15 (4/10) prof

Griszczuk zrozumial jedno, sklad byl zdecydowanie za waski a to powodowalo niepotrzebne proazki, klopoty z faulami, brak zmiennikow oraz przemeczenie. Dzisiejsi Czarni to juz inna druzyna, przede wszystkim jest 7-8 graczy na poziomie, powiedzmy, ze siedniu plus Szczotka, to tez nie duzo ale jednak wpuszczenie Szczotki a Fliegera to roznica.. Martwi slaba postawa Ed Scotta jesli chodzi o skutecznosc z gry ale on moze sie jeszcze rozegrac, w Anwilu gral dobrze i nawet jesli nie trafia to niezle rozgrywa wiadomo, ze zastapienie Davisa jest bardzo ciezkie bo to byl cholernie madry zawodnik ale rowniez nie do ataku. Nie wiem jak bedzie spisywac sie Hughes w razie czego na 4 jest silny Barlett a przeciez Turow tez nie ma typowego centra bo Dragisa to bedziej 4 takze tutaj nie powinno byc klopotu. Fransukiewicz pogral troche w kadrze powinien byc w formie (z Prokomem sie nie popisal 0/6 z gry licze ze u siebie bedzie lepiej), w Sopocie niezle gral Kundriace. Jednak nie to jest najwazniejsze, ja uwazam, ze kluczowy jest powrot Kikerpilla, to super gracz, bardzo go cenie, Estonczyk tot roche cichy zabojca, genialny na trojce bardzo go brakowalo przed rokiem. Ogladajac mecz Turowa z Gornikiem mialem wrazenie ajkby oni pierwszy raz grali ze soba w kosza, mimo, ze sklad nie jest radykalnie zmieniony gra byla fatalna, zero pomyslow w ataku, Logan tylko za 3, Kelati dostaje pilke rzuca lub dwa kozly i oddaje niewiarygodne to troche ale prawdziwe, prowadzili z Walbrzychem +10 w 4 kwarcie i oddali mecz nie majac ani jednego pomyslu na atak w ciagu prawie 4 minut gry, Filipovski byl bezradny bral czasy po czym druzyna dalej grala to samo, jesli to ma byc talent trenerski to ja dziekuje, bardzo mnie postawa Turowa zaskoczyla in minus. Duzym atutem Czanrych jest hala, ja wiem, ze tak sie zawsze mowi ale kto sledzi PLK wie, ze to specyficzna mala hala gdzie rozpedzoni Czarni sa ciezcy do zatrzymania. Stawka 4/10 poniewaz bedzie to chyba wyrownany mecz na styku ja obecnie uwazam, ze Czarni sa ciut mocniejsi a turow rozkreci sie dopiero za jakis czas. Griszczuk sporo sie nauczyl, nie tylko od Urlepa, zachowujet rzezwosc umyslu w koncowkach a to nie zbyt silna strona Saso i graczy ze Zgorzelca.

edi143 

Nr Użytkownika: 798

Wysłany: 26-10-2007, 11:03   

edit: tutaj podajemy typy z analizą

Rivaldinho 

Nr Użytkownika: 414

Wysłany: 27-10-2007, 13:46   

Dziś gramy w profku.. bo zawyzyli ladnie linie u/o

AZS Koszalin - Polpak Świecie
Typ: under 160.5
Kurs: 1.85
+
Fernando Verdasco vs Marin Cilic
Typ: Fernando
Kurs: 1.48

AKO: 2.74 x 0.9 = 2.46
stake: 4 j.

Linia w profie podwieszona o 6 punktow wyzej niz w sieci.. spory hc - 160 punktow w DBE to duzo.. W mojej opini 150 bedzie max.
+ Fernando.. który myślę, że ma wielkie szanse wygrać turniej w st. Petersburgu.. w półfinale drwal.. da radę

sly

Wysłany: 02-11-2007, 23:39   

Energa Czarni - Atlas Stal 1 1.65 (9/10) bwin pinn

Jak dla mnie mecz dnia, spotkanie pokaze poslat sport i jest to zdecydowanie hit PLK tej kolejki. Pisalem duzo o Czarnych poprzednie kiedy przegrali z Turowem. Nie ma sensu tego wszystkiego powtarzac, tamta wizja Czarnych jest aktualna z tym zastrzeniem, ze moglem sie troszke pomylic w jednej kwestii. Jednak lawka Czarnych nie jest do konca taka jak pisalem, powinien byc jeszcze jeden gracz na pozycji 4 lub 4/5, brakuje zmiennika ja Hughsa zdecydowanie i ten wariant z Wloclawka gdzie Omar siedzial ma lawce nie jest glupi. Dwa slowa o tym co sie dzialo w poprzendiej kolejce bo reszta jest opisana wyzej przy oakazji meczu Czanrych z Turowem. Wazne informacje. Druzyna Griszczuka zagrala z Anwilem bez Kikerpila a w srodku 4 kwarty za 5 fauli zlecial Ed Scott, i mimo wszyskto dorpowadizli do dogrywki! Ja uwazam, ze to naprawde byl wyczyn, ambitna gra dobra obrona, pomsyl na gre, brawa dla Czanrych, niesamowita robote wykonuje Igor Griszczuk. Teraz zagra Estonczyk, w swietnej formie jest Sasza Kundriacev a sprowadzenie Hughesa to strzal w 10, swietny gracz. Stal dwa slowa o tej druzynie. Kowalczyk kocha atak ir zuty za trzy ale to tylko czesc koszykowki. do tej pory nie przegrali ale co nie ma sie dziwic termianrz mieli prosty. Tydzien temu ogladalem mecz Atlasa Stali z Polonia i mocno sie zawdiolem. Chaos na boisku wielki, kazdy rzuca majac kawalek wolnego parkietu, malo skladnych akcji, jak wpada ok jak nie traca punkty non stop. wygrywali z Polonia +15, zaraz robilo sie +5 a przeciez Polonia to nie ligowa czolowka. Kowalczyk tyle lat siedzi w baskecie i nie wyciaga wnioskow. Sprowadzil graczy srednich ktorzy w Polsce graja od lat i mysli ze tym bedzie wygrywac lige. Hughes nie zachwyca, raczej woli popisy niz dobre rozgrywanie, Greg komopletnie bez formy, podobnie Kadziulis slaba forma. Sroka prawie nie gra, z nowych graczy bardzo zle wrazenie zroibl na mnie Oden, srednie Boykin i Wilson, dosc pozytywne Bennet ale to gracz to zbi orek oborny, dosc madry grajek. Oborna Czarnych jest 10 razy lepsza niz Polonii a do tego wyjazd wiec niech druzyna Kowalczka zapomni o wolnych pozycjach a rzucajac przez rece skutecznosc bedzie zapewne niska. Stal bedzie w czolowce tabeli ale uwazam, ze zajma maks. 5 miejsce, mocniejszy jest turow czarni trefl i anwil a rowniez nowe slask moze sie tu wmieszac. Duzo kasy miala Stal ale tego odpowiedio nie wykorzystala, oczywiscie trzeba zalozyc rozne warianty, kiedy jest dzien i wpada z dystansu sa grozni ale to marna koszykowka tylko liczenie na dobry rzut. Gram jednak w sieci wyzsyz kurs wiec zmienilem.

Kudriavcev - Kadziulis 1 1.60 (3/10)

Forma po stronie Saszy, gra u siebie i zakladam wygrana Czanrych. Srednia 15 na mecz, za to Gintaras 13 na mecz, kolejny faskt przemawiajacy za Bialorusinem. Punkty Aleksa nastepuajce mecz po meczu: 8,19,13,16 za to Kadziulis po super poczatku coraz gorzej: 22,19,7,4. Ewidentnie widac, ze Kowalczyk zaczyna stawiac na licznych amerykanow, za to Sasza jest obecnie zdecydowanym liderem Energii Czarnych. Litwin srednio 27 minut na parkiecie, za to Sasza 32 z tym ze lider Czanrych zawsze gra powyzej 30 na stale, za to Gintaras ostatnio niecale 20 a lawka Stali na tej pozycji dluga bo gra i Szawarski i Wilson, za to Sasza w sumie bez zmiennika czasem wchodzi Mantas za niego ale czesciej za Eda Scotta. Wszystko po stornie rozgrywajacego Slupska!

leslav

Nr Użytkownika: 866

Wysłany: 03-11-2007, 10:48   

sly ----> a czemu dales az 9/10 czy Czarni na pewno sa faworytem tego meczu co prawda mieli o wiele lepszych przeciwnikow co Stal ale nie jeastem pewien czy na nich stawiac
z tego co czytalem to orientujesz sie w PLK ja juz od roku w tym nie siedze wiec moze przyblizysz ktora druzyna ma silniejszy sklad bo chce postawic kupon za wieksza kase i sie waham wlasnie z powodu tego meczu

norpol 

Nr Użytkownika: 791

Wysłany: 03-11-2007, 11:04   

edit: tutaj zamieszczamy typy z analizą

sly

Wysłany: 03-11-2007, 14:11   

Czemu? 9/10, podalem uzasadnienie w analizie czemu, co wiecej mozna dodac? Jest jakas plotka ze Oden wylecial i jest nowy center nie wiem czy to prawda i nie wiem czy zagra ale pewnoe tak, kosz to kosz moze sie zdarzyc, ze slabsza druzyna przywali trojki an skutecznosci 60-65% i moze byc po meczu ale tak jest w kazdym sporcie, wszystkie firmy pilkraskie maja wpadki lacznie z Chicago Bullsa za czasow Jordana ale wtedy nie ma sensu obstwiac meczow zakladajac strajne mozliwosci.

edit Sporo jest obecnie w sieci info o kontuzjach w Czanrych ale oficjalna notka jest taka, ze gra i Kikerpil i Sasza wiec troche nie rozumiem skad sie to bierze, w Olsztyniet ez wczoraj mialo nie byc Mzodzonka, Szymanskiego a Szablowski mial zamiast gry trzymac sie za kregoslup i wiekszosc tych info to byly zwykle kalsmtwa.

sly

Wysłany: 11-11-2007, 11:28   

Górnik Wałbrzych - Polonia Warszawa 2 2.60
Górnik Wałbrzych - Polonia Warszawa(+4) 2 1.90

Nie wiem w czym Gornik jest lepszy od Polonii i jak mozna wystawic na nich 1.50, smiech mnie ogarnia. Szanse nie sa nawet rowne, faworytami sa goscie. Polonia mimo porazek pokazala sie w bardzo dobrej strony. Przegrywali ze Stala Turowem Prokomem oraz Anwilem. Czas zdobywac punkty. Gornik mial super poczatek, potem juz tylko gorzej. Archie slaby w ataku, Czerwona na dlugo kontuzjowany. Niezle gra Clarkson, Ercegoci ale tylko chwilami, przeciez Zablocki i Wichniarz generalnie to nie bardzo sklad na esktralige. Polonia duzo lepsza, bardziej poukladana. Niezle kieruje gra Szubarga zaskoczenie in plus, najwiekszym objawieniem jest jednak Paul Miller, spokojnie moglby gracz w kazdym klubie PLK oprocz Trefla. Ma troche problemow ze zdrowiem ale podobno jest juz lepiej, nawet w Ostrowie gral przywyoicie mimo bolu. Richardson ostatio coraz wiecej trafia, pozytywnie prezentuje sie Rivera. Zawodzi jedynie Riley, slaby gracz, slaby rzut, ma warunki do gry po samym koszem ale ucieka na dystans dziwny grajek, nie radzi sobie. Caly sklad zbierajac wychodiz duza przewaga zepsolu ze Stolicy. Kaminski mimo mlodego wieku jest juz doswiadczony, wie jak poukaldac zespol, robi dobre zmiane, bierze czasy w odpowednim momencie i potrafi zrobic cos z niczego, bardzo cenie Wojciecha Kaminskiego. Kursy powinny byc wyrownane, 2.60 na Polonie nie przepuszcze. Unibet ma 2.15, bwin 2.40, totomix 2.60 i z tego buka mam kurs. Mozna tez grac handicap +4.

Bwin wlasnie obnizyl do 2.20 tego mozna bylo sie spodziewac.

sly

Wysłany: 17-11-2007, 12:33   

Polonia - Polpharma 1 1.45 milenium (3/10)

Znow warto dac Polonistow, wyzej przy okazji meczu z Walbrzychem opisalem ten zepsol wiec drugi raz nie ma sensu. Dodam tylko, ze na dobre juz forme osiagnal Richardson is taje sie pierwszym strzelcem druzyny, swietny news a wreszcie przelamal sie w ataku Riley! Same plusy, brawo Kaminski. O rywalach mozna pisac tylko zle. Tylko jedno zwyciestwo w lidze, cholernie niepoukaldany zespol, w ostatniej kolejce przegrana we wlasnej hali z Koszalinem, to zle wrozy. Tym bardziej, ze Slask odbija sie od dna a Kwidzyn zaskakuje niezla gra, to oznacza, ze Polpaharma jestna samym dole a na dodatek przegrywa mecz z sasiadem w tabeli u siebie. Jedyne zwyciestwo Polpahrma zanotowala z Kwidzynem ktory dopiero sie buduje i to rzucajac im tylko 66 punktow. Slabiutka druzyna. Oni graja bardzo chaotyczna koszykowke, nie bardzo wiadomo co maja grac w ataku, malo pomyslow, jakby poptrzec na ich gre, smialo moznaby zaryzykwoac teze, ze prowadzi druzyne Jerzy Chudeusz. Lubie go, rozmawialem z nim w zyciu wiele razy, jego brat prowadzi sklep koszykarski, znamy sie ale to jest jego podstawowy minus, straszny choas w ataku. Prowadzil juz wiele zepsolow i zawsze tak to wygladalo, neistety. Moze sie przebudza jeszcze ale z Polonia nie wygraja.

salomon 

Nr Użytkownika: 665

Wysłany: 17-11-2007, 14:06   

Polpak-Anwil 2 1.8 7/10 wiec po powrocie Andrzeja Pluty Anwil ma wiecej kmozliwosci i pewnosci siebie ,polpak tym ze pokonal prokom u siebie sprawil ze koncentracja w Anwilu jest tez podwyzszona,sadze ze spokojnie Anwil wygra zbiorki i Henderson powinnien przykryc Dixona,ogromna szansa dla Anwilu gdzie derby bardzo czesto wygrywal do tego dochodzi ostania wygrana w Niemczech fartem ale zawsze buduje atmosfere,mecz z Prokomem to byl wyajtek dzis Anwil szybko odskoczy i bedzie prowadzil gre,Dunn pod koszem bedzie brylowal!!!!bardzo czuje ten mecz i dzonilem do znajomego do Włocławka i on fan pwiedzial ze wygraja i nie ma zadnego ale!!!! :kr?l: :kr?l: :kr?l: :kr?l:

salomon 

Wysłany: 17-11-2007, 14:06   

Zapraszam na mojePP prosze tam zagladac bo warto ,sorka za OT

salomon 

Wysłany: 17-11-2007, 17:58   

salomon napisał/a:
Polpak-Anwil 2 1.8 7/10 wiec po powrocie Andrzeja Pluty Anwil ma wiecej kmozliwosci i pewnosci siebie ,polpak tym ze pokonal prokom u siebie sprawil ze koncentracja w Anwilu jest tez podwyzszona,sadze ze spokojnie Anwil wygra zbiorki i Henderson powinnien przykryc Dixona,ogromna szansa dla Anwilu gdzie derby bardzo czesto wygrywal do tego dochodzi ostania wygrana w Niemczech fartem ale zawsze buduje atmosfere,mecz z Prokomem to byl wyajtek dzis Anwil szybko odskoczy i bedzie prowadzil gre,Dunn pod koszem bedzie brylowal!!!!bardzo czuje ten mecz i dzonilem do znajomego do Włocławka i on fan pwiedzial ze wygraja i nie ma zadnego ale!!!! :kr?l: :kr?l: :kr?l: :kr?l:

jak w masło,tak jak sie spodziewalem nie istnieli Dixon zBrkiciem Anwil to swietny zespol w tym sezonie az starch pomyslec co by bylo gdyby mieli tyle pieniedzy co prokom.czekamy na Polske ;)

antybuker 

Nr Użytkownika: 45

Wysłany: 17-11-2007, 20:08   

Salomon wg mnie Anwil wcale nie ma takiej małej kasy, kiedy doszła Hydrobudowa do sponsoringu. Problemem Trefla wg mnie jest trener który nie umie tego poukładać w logiczną całość. Cieszę się niezmiernie, że Anwil ma tak wyrównany skład bo to moja ukochana drużyna :) A dzisiaj Anwil zagrał znakomite zawody co niezmiernie cieszy, 11 z 12 graczy punktowało. Nie ma co popadać w hurra optymizm, ale skład mamy mocny i wyrównany. Hej Anwil!!!

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » archiwum » DBL - Polska