Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » archiwum » ESAKE - Grecce
ESAKE - Grecce
Autor Wiadomość
Policeman 

Nr Użytkownika: 315

Status: Offline

Wysłany: 04-11-2007, 15:32   ESAKE - Grecce

Temat poświęcony greckiej koszykówce.

Zapraszam do dyskusji.

Policeman 

Wysłany: 04-11-2007, 15:32   

vs

Dwie ekipy, które nie najlepiej zaczęły ten sezon po rozegranych dwóch spotkaniach mają po jednym zwycięstwie ale grają słabo. popełniają wiele błędów, wiele nie celnych rzutów. W pinnacle jest dość ciekawa linia 153 gdzie w innych bukach już jest po 149. Myślę że tą linię będzie im bardzo ciężko przeskoczyć. Przeglądając statystyki i ostatnie spotkania tych drużyn akcje wyprowadzane są dosyć wolno przez obie ekipy, do tego dochodzi słaba skuteczność. Myślę, ze under 153 to dobre rozwiązanie.

under 153 @1,95 pinnacle 76-60 <plus>

Policeman 

Wysłany: 10-11-2007, 16:53   

vs

I na koniec spotkanie które najbardziej mnie zdziwiło a mianowicie chodzi o kurs wystawiony na Eagelo, który wynosi 4,89. Eagelo znakomicie rozpoczęło ten nowy sezon podobnie zresztą jak Panellinios mają na koncie po 3 zwycięstwa ale nie wydaje mi się że aż tak pewny jest typ na Panellinios skoro Eagelo gra również bardzo dobrze według mnie typ jest do grania i warto spróbować. Skourthopoulos wykonał sporo dobrej roboty z tym zespołem, myślę że mogą być w tym roku dość wysoko.

Eagelo @4,89 pinnacle 80-76 <minus>

Policeman 

Wysłany: 11-11-2007, 16:38   

vs

PAOK słabo zaczął ten nowy sezon przegrali 3 z 3 spotkań dwóm spotkaniom się nie dziwię bo grali z PAO i OLY ale trzecie spotkanie z Marousii przegrane aż 13 pkt to coś musi być nie tak w tym zespole widać, że są w dołku mam nadzieję, że Larissa będzie w stanie to wykorzystać jak do tej pory na koncie mają jedno zwycięstwo w ostatniej kolejce pokonali Rethimno i sądzę, że tym samym przełamali złą passę. Larissa jak na razie gra lepiej mądrze w ataku (chociaż mogliby popracować trochę na celnością) i skutecznie w obronie. Gamebookers oferuje nam handicap +7,5 na gości myślę, że powinno to wystarczyć na PAOK.

Larissa +7,5 @1,85 gamebookers 79-77 <plus>

Policeman 

Wysłany: 17-11-2007, 14:59   

vs

Dziś Larissa zagra z Olympiacosem i według mnie nie jest bez szans zespół jest zgrany pozyskali paru świetnych graczy i są w stanie powalczyć z OLY. Larissa poprawiła trochę skuteczność w ostatnim spotkaniu pokazali że potrafią dobrze radzić sobie na obwodzie na deskach również w wielkim stopniu nie ulegają swoim dzisiejszym rywalom. Bronić potrafią i nie powiem robią to całkiem nieźle sprawiają wiele problemów swoim przeciwnikom. Buki oferują nam hcp +8 nie skorzystam tak jak pisałem wyżej Larissa jest w stanie wygrać z OLY grają na własnej hali a więc szanse Larissy są trochę zwiększone do tego kurs kusi 6,6 wystawiony przez pinakle.

Larissa @6,6 pinnacle

Policeman 

Wysłany: 08-12-2007, 12:05   

vs

W ósmej koleje Greckiej ligi A1 dojdzie do spotkania pomiędzy liderującym w lidze Panathinaikosem a Egaelo. Panathinaikos jak do tej pory niepokonany w lidze ma na swoim koncie 7 zwycięstw natomiast Egaelo uplasowało się na 5 miejscu z bilansem 5-2. Panathinaikos to silny zespół bardzo dobrze grający w ofensywie na wysokiej skuteczności Batiste to zawodnik którego bardzo ciężko powstrzymać kiedy już się znajdzie pod koszem, na rozegraniu Jaskievicius pozyskany z Golden State, który bardzo dobrze potrafi operować piłką oprócz nich jest też Spanoulis i Diamantidis zawodnicy którzy potrafią zaskoczyć rzutem z dystansu. Egaelo w tym sezonie dobrze się spisuje Jaaber i Nikolaidis w wysokiej formie zresztą cały zespół prezentuje bardzo dobrze. W pinnacle została wystawiona linia na to spotkanie 156 uważam, że w obecnej formie zespoły te są w stanie ją przeskoczyć. Grają szybki basket na wysokiej skuteczności spodziewam się pkt tak w granicach 160-170. Co jeszcze do tego spotkania pinnacle chyba trochę przesadza z handicapem na drużynę gości +19 to moim zdaniem o wiele za dużo i myślę, że Egaelo + hcp to dobre rozwiązanie biorąc pod uwagę iż Panathinaikos w czwartek rozegrał zacięte spotkanie w eurolidze o na pewno kosztowało ich trochę sił.

over 156 @1,97 pinnacle
Egaelo +19 @2,04

pettersen 

Nr Użytkownika: 365

Wysłany: 16-12-2007, 14:54   

vs

typ: UNDER 149,5

kurs: 1.90

stawka: 7/10

buk: VCBET

Grecka liga to twarda obrona, stąd też ten typ. Aris większość akcji gra po ~20 sekund. Uważam, że dzisiaj będzie podobnie. Zresztą w Grecji mówi się, że będzie to zacięty pojedynek. Koszykarze Arisu chcą podtrzymać zwycięską passę w lidze. Dimitris Tsaldaris (Aris) mówi, wiemy że dzisiejsze spotkanie będzie trudne, ponieważ Panellinios to ambitna drużyna. Dodaje, że liczy na wsparcie kibiców. Moim zdaniem szykuje się ciężki do oglądania mecz.

Policeman 

Wysłany: 05-01-2008, 09:38   

vs

W 11 kolejce ligi Greckiej A1 dojdzie do spotkania Olympiady z Larissą. Olympiada obecnie słabo się spisuje grają chaotycznie popełniając wiele błędów z obroną również nie jest najlepiej dość często dają zdobywać przeciwnikom łatwe punkty. Natomiast Larissa powoli łapie formę, w niezłej formie KOUBOURAS, TSIARAS, BATIS, ARIGBABU i Lamarr GREER. Batis + Tsiaras całkiem dobrze spisują się na obwodzie potrafią zaskoczyć przeciwnika rzutem z dystansu. Arigbabu całkiem dobrze spisywał się grając w Albie Berlin i tutaj również można na nim polegać jest solidnym zawodnikiem. I Lamarr Greer przyszedł do Larissy z BC Kijów i również nieźle sobie w Grecji radzi, niezła skuteczność rzutów zarówno za 2 pkt jak i za 3 pkt. Tak jak już pisałem wyżej Olympiada gra dość słabo w lidze zajmują trzecie miejsce od końca z bilansem 2-8. Obecnie zanotowali 3 porażki z rzędu ostatnio przegrywając z Marousii 74-58. Natomiast Larissa pnie się w górę w ligowej tabeli ostatnio pokonali wysoko zajmujące 5 miejsce w lidze Eagelo. Według mnie dobrym roziwązaniem będzie typ na Larissę +1,5 wystawiony przez pinnacle, powinni powiększyć dziś swoją serię zwycięstw.

Larissa +1,5 @1,95 pinnacle

Policeman 

Wysłany: 17-02-2008, 19:37   

Olympiacos - Panathinaikos

Dziś wieczorem dojdzie do spotkania pomiędzy vice liderem a liderem Greckiej ligi A1. Według mnie dobrym rozwiązaniem w tym spotkaniu będzie over 149,5 oferowany przez pinnacle. Obie ekipy są w dobrej formie i całkiem nieźle sobie radzą w lidze a także poza nią. Panathinaikos zagra dziś na wyjeździe ale mimo to spotkanie na prawdę może być zacięte. Panathinaikos w tym sezonie w lidze nie przegrał jeszcze żadnego z 15 spotkań natomiast Olymppiacos uległ dwukrotnie najpierw Panathinaikosowi i ostatnio kolejkę wstecz PAOKowi 81-80. Co do overa po odejściu Gresona i przyjściu na jego miejsce Giannakis'a Olympiacos gra trochę wolniejszego kosza ale linia 149,5 według mnie jest zdecydowanie za niska nie taka linia na drużyny tej klasy. Pao jak i Olympiacos grają dość szybko i na niezłej skuteczności. Jest również wielu zawodników, którzy potrafią rzucić celnie z dystansu a są to między innymi Olympiacos: Greer, Woods, Macijauska, Bourousis, Panathinaikos: Spanoulis, Diamantidis, Jaskievicius na centrze również nie brakuje świetnych zawodników Batiste i Jackson potrafią doskonale poruszać się pod koszem i wykorzystywać błędy rywala.. Over 149,5 to powinno być dobre rozwiązanie. Mecz powinien być wyrównany co sprzyja wynikom overowym.

over 149,5 @1,93

Zynio
[Usunięty]

Nr Użytkownika: -1

Wysłany: 05-05-2008, 14:37   

Maroussi Ateny - Aris Saloniki 2 @ 1.70 (3/10) <plus> 95 - 98 <plus>

2 spotkanie w pierwszej rundzie PO w greckiej lidze ESAKE. W pierwszym pojedynku rozegranym w Salonikach niespodziewanie górą okazali sie gospodarze dzisiejszego meczu pokonując graczy z Salonik 72 - 61. Pierwsza runda toczy sie do 2 wygranych wiec ewentualna przegrana przekresla szanse Arisu. Watpie by dzisiaj zagrali tak jak ostatnio i dzisiaj licze na ich wygrana. Ostatnio kapitalne zawody rozegral Milisavlievic ktory rzucil 27 pkt. Dzisiaj napewno dostanie odpowiedni plaster i nie bedzie mogl tak szalec. Nie wyobrazam sobie dalszej rundy PO bez Arisu i wierze ze podolaja zadaniu. Maroussi jeszcze kilka sezonow temu bylo w czolowce ligi greckiej, ale wlasnie o to chodzi ze bylo...

+13 przed 4kw i wszystko rozwonili, dopiero po dogrywce przechylajac szale wygranej na swoja strone. UFFF:)

Zynio
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2008, 15:00   

Panathinaikos - Olympiakos (+10) 2 @ 1.45 6/10 Bet365

Najciekawsza para sposrod wszystkich par finałowych w Europie. Dominacja tych druzyn w Grecji jest niepodważalna. Dzisiaj czas na spotkanie nr 3. Dotychczas wygrywali gospodarze, jednak lepsze wrazenie sprawiaja gracze Olympiakosu. W pierwszym meczu przegrali minimalnie koncowke i ostatecznie zostali pokonani 4 pkt. Drugi mecz to juz zupelnie inna historia - praktycznie cale spotkanie pod kontrola podopiecznyc Yannakisa. W obu druzynach az roi sie od gwiazd. Kadrowo obie druzyny bardzo silne. Druzyna Panathinaikosu poniosła sromotną porażke w Eurolidze, majac ogromne ambicje polegli na wczesnym etapie rozgrywek. Co innego druzyna Olympiakosu. Pomimo kłopotow na poczatku sezonu i na poczatku tego roku, zatrudnili Yannakisa, ktory diametralnie odmienil oblicze zespolu. Odkad przyszedl charyzmatyczny coach, Olympiakos prezentuje sie tylko lepiej. Ktos, patrzac w wyniki z PO, moze powiedziec ze ledwo co przeszli Maroussi, jednak Maroussi to bardzo silna ekipa w tegorocznych PO. Ale o tym w osobnym watku. Wracajac do dzisiejszej pary to osobiscie uwazam ze Olympiakos jest niedoceniany przez bukmacherow. Wyceniajac ich dzisiejsza wygrana @ 3.00 uwazam ze napewno warto zagrać to (0.5/10) . Panathinaikos mimo ze ma kapitalnych zawodnikow w kadrze, niestety nie gra dla mnie jakos wyjatkowo przekonywujaco. Ogladajac kilka meczy Panathinaikosu - zauwazylem ze maja bardzo czeste jak na ich mozliwosci i umiejetnosci, przestoje w grze. O ile w meczach z Panioniosem, wystarczylo troche podkrecic tempo gry, przytrzymac defense'a i uzyskac 15+ pkt przewagi. Mysle ze Yannakis nie pozwoli na takie cos, nie pozwoli odjechac rywalom. Do dyspozycji ma wszystko to co najlepsze obecnie, dlatego też do standardowego handi 6pkt, dorzucam 4 pkt na korzysc Olympiakosu i gram to w dublu z Maroussi +7.5 pkt. O tym meczu niżej.

Zynio
[Usunięty]

Wysłany: 29-05-2008, 15:08   

Panionios - Maroussi (+9) 2 @ 1.50 6/10 Bet365 89 - 82 <plus> - także pierwotny handi +7.5 bylby pokryty.

Spotkania o brąz greckiej ESAKE league. Maroussi to rewelacja tegorocznych PO. W pierwszej rundzie oprawili faworyzowany wówczas Aris. Później po bardzo wyrownanej rywalizacji okazali sie minimalnie gorsi od Olympiakosu. Teraz w spotkaniach z Panioniosem nie daja wiekszych szans rywalowi. Prowadzą 2-0 i do brązu wystarczy im jedna wygrana. Biorac pod uwage aktualna dyspozycje obu druzyn, szczegolnie kapitalna forme graczy gosci, uwazam ze dosc dobrze wyglada ten typ. W obecnej rywalizacji juz raz pokonali rywali na ich parkiecie. Dzisiaj kurs wystawiony na wygraną gosci to 2.65 (1/10) . Mysle ze warto to zagrać, ze wzgledu na to że mobilizacja napewno wieksza w druzynie Maroussi a nizeli w obozie Panioniosu. A że jak wspomnialem forma po stronie gosci, tym bardziej. Nie bede zdziwiony jesli dzisiaj ta rywalizacja dobiegnie konca.

Podsumowujac :

Olympiakos +10 @ 1.45 <minus> 78 - 67 <minus> :okul:
Maroussi +9 @ 1.45 <plus> 89 - 82

AKO @ 2.11 (6/10) Bet365

linie nieznacznie sie zmienily, wiec by troche zwiekszych prawdopodobienstwo po niemal identycznym kursie zwiekszam dodatni handi na Maroussi.

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Koszykówka » archiwum » ESAKE - Grecce