Wiek: 28 Nr Użytkownika: 449 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 65
Status: Offline
Wysłany: 18-12-2008, 13:09
hej z tego co zrozumiałem to kazda kolejka to dwa dni to nie za mało ??
drugie pytanie kiedy obaj zawodnicy nie trafią to też remis?? bo nie ma tego w regulaminie(tak dla jasności)
drugie pytanie kiedy obaj zawodnicy nie trafią to też remis?? bo nie ma tego w regulaminie(tak dla jasności)
Co do pierwszego to nie rozumiem
A co do drugiego to tak, jak mowisz. Obaj nie trafia to tez jest remis. Tak to bywa w sporcie... Czasami dwie druzyny graja dobrze i remisuja i maja po 1 punkt. Dwie tragiczne tez remisuja i maja po 1p. Jest liga wiec jest czas na udowodnienie sowjej jakosci.
Wiek: 24 Nr Użytkownika: 438 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 1922 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 18-12-2008, 16:12
mafia66 napisał/a:
W trakcie konkursu mamy 9 weekendów do tego będą też kolejki w środku tygodnia.
_________________ Veni Vidi Vici Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
WybrzeżeGdańsk
Wysłany: 18-12-2008, 17:26
L0k0 napisał/a:
Nie rozumiesz bo nie czytasz ze zrozumieniem
L0k0 napisał/a:
A co do drugiego to tak, jak mowisz. Obaj nie trafia to tez jest remis. Tak to bywa w sporcie... Czasami dwie druzyny graja dobrze i remisuja i maja po 1 punkt. Dwie tragiczne tez remisuja i maja po 1p. Jest liga wiec jest czas na udowodnienie sowjej jakosci.
A co wtedy przy równej liczbie puktów dogrywka czy liczy sie ako bezpośredniego meczu mimo przegranych kombinacji??
Wysłany: 18-12-2008, 18:23
mafia66 napisał/a:
L0k0 napisał/a:
Nie rozumiesz bo nie czytasz ze zrozumieniem
L0k0 napisał/a:
A co wtedy przy równej liczbie puktów dogrywka czy liczy sie ako bezpośredniego meczu mimo przegranych kombinacji??
Teraz ty nie czytasz ze zrozumieniem W momencie tej samej ilosci punktow - najpierw liczy sie bezposredni mecz, a jesli tutaj byl remis to odbedzie sie dodatkowy mecz.
WybrzeżeGdańsk
Wysłany: 29-01-2009, 23:36
Z faktu, iż wyjeżdzam i nie będę miał dostępu do interentu od jutra praktycznie do niedzieli włącznie - poprosiłem usera DAMQUERA by podał moje typy za mnie. Pozdrawiam.
WybrzeżeGdańsk
hehe...mialem mecz gra jutro, rano sie dowiedzialem ze nastapila pomylka i bede z kims innym gral...teraz patrze i mam mecz dzisiaj...kolejny v.o bez sensu bo juz nie ma nawet co podac. A dwa wczesniejsze walkowery to z powodu wyjazdu wiec nie moglem w tej rundzie normalnie rywalizowac pozdro
Wysłany: 08-02-2009, 15:19
Myśle że w następnych edycja tyrnieju trzeba wydłużyc rundy na dwa i trzy dni albo zmienic reguramin żeby można podawac typy wcześniej a nie dopiero po 20 przecież w sobote to każdy mysli raczej o aktywnym wypoczynku, co sie wiąze z kacem rano a nie o typach