Nr Użytkownika: 3 Dołączył: 01 Kwi 2007 Posty: 2031
Status: Offline
Wysłany: 17-01-2009, 19:16 Konkurs !!!
AUSTRALIAN OPEN - Konkurs!
Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie organizowanego przez Australian Open! Wystarczy, że wybierzesz spośród tenisistów i tenisistek "Twoją szesnastkę", która w trakcie trwania AO będzie punktowała na Twoje konto. Do wygrania niebagatelna nagroda w wysokości 5000$! Wystarczy, że będziesz miał najlepszego nosa do zawodników! Sztuka jednak do łatwych nie należy, żeby zgarnąć nagrody - musisz być najelpszy spośród wszytkich uczestników biorących udział w SuperTennis! Już teraz zarejestruj się na stronie: www.supertennis.com.au i wpisz kod naszej ligi (200401) ZAPRASZAM!
Nazwa naszej ligi to "vendetta-picks" a na pomysl jej utworzenia wpadł majkello, ktoremu bardzo dziekuje
Nr Użytkownika: 720 Dołączył: 22 Sie 2007 Posty: 100 Skąd: Poznań
Wysłany: 17-01-2009, 19:47
No to teraz tylko by się przydało przetłumaczenie najważniejszych punktów regulaminy żeby w ciemno graczy nie brać podoła ktoś temu myślę że to by ułatwiło dużo uczestnikom wybór graczy na co szczególnie brać pod uwagę przy wyborze graczy
Wiek: 24 Nr Użytkownika: 438 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 1922 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 18-01-2009, 15:55
Dowolna ilość wymiany zawodników dostępna jest jedynie przed rozpoczęciem AO, później w przypadku odpadnięcia któregoś z grajków - taka opcja będzie nie dostępna.
_________________ Veni Vidi Vici Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce
WybrzeżeGdańsk
Gdzieś czytałem, że ponoc ngroda tylko dla kogoś z Autralii, reszta może grac, ale nagrody nie wygra. Szukałem, gdzie to czytałem, ale nie mogę znaleźc :O