Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » Liga Mistrzyń 2008/2009
Liga Mistrzyń 2008/2009
Autor Wiadomość
efbeer 

Nr Użytkownika: 818

Status: Offline

Wysłany: 11-11-2008, 16:03   Liga Mistrzyń 2008/2009

Farmutil Piła - Zarechie Odintsovo (-1,5) - 2 - 1,85 - Unibet

Pilanki w tym sezonie prezentują kompletne dno. Na 3 mecze w Plus Lidze wszystkie przegrały - 2 na wyjeździe jeden u siebie. Kolejnym potwierdzeniem braku formy jest przegranie 'wygranego' meczu w poprzedniej kolejce LM z Perugiom, która również nie jest w formie ( wynik 2-3 .. prowadząc 2-0 i wysoko wygrywając TB ). Podejmują dzisaij rosyjski zespół, który też nie prezentuje w tym roku wielkiej siatkówki - przynajmniej w lidze. Ale widać, że rosjanki potrafią zmobilizować się na LM - pokonały gładko 3-0 Amstelveen.

Nie ma dzisaij dla mnie innej opcji niż wygrana rosjanek i myśle że są w stanie pokryć handi -1,5 seta.

1-3 <plus> <plus>

<wygrana>

ChrisseQ

Nr Użytkownika: 1195

Wysłany: 15-01-2009, 13:39   

Muszynianka Fakro Muszyna - Bergamo Typ 1 @ 1,90

Muszynianka gra o awans. Został jej dzisiejszymecz u siebie i wyjazdowy z Metal Galati.
Nie za bardzo lubię grac kobiecą siatkókę bo nigdy nic z kobitkami nie wiadomo, ale myślę ,że Muszynianki pokaża dzisjaj , że polska siatkówka jest dobra i po zaciętym meczu pokonają Bergamo. W zespole Bergamo warto zwrócic uwagę na Picinini , Serene Ortolani , Lo Bianco . Ale my także mamy swój zespół i dzisiaj jestem za polkami :)

powinny wygrać :) . Ale to kobieca siatkówka więc wszytsko może sie zdarzyc :)

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

korver 

Nr Użytkownika: 440

Wysłany: 19-02-2009, 00:59   

Zarechie Odintsovo - Scavolini Pesaro

Przed nami bardzo ciekawe spotkanie. W pierwszym meczu lepsze okazały się zawodniczki Scavolini, które wygrały jednak dopiero w tie-breaku. Czy Rosjankom uda się zrewanżować przed własną publicznością? Śmiem wątpić. Pierwszy mecz pokazał jakim potencjałem dysponują obie drużyny, a sam TB był kwintesencją umiejętności, kiedy to zawodniczki Pesaro zwyciężyły w miażdżącym stylu 15-4...

Scavolini jest niekwestionowanym liderem kobiecej Serii A, bijąc co rusz to nowe rekordy w serii spotkań wygranych z rzędu. Dla porównania Odincowo zajmuje obecnie 3. lokatę w lidze rosyjskiej. Pierwsze spotkanie miało wyglądać zupełnie inaczej. Wszyscy analitycy zgodnie przewidywali szybki mecz dla Pesaro. Wizja ta nie sprawdziła się, ale co się odwlecze to... Właśnie takiego jestem zdania. Przyznam nawet, że na rękę mi wynik ledwo 3-2 w pierwszym spotkaniu, gdyż teraz mam pewność, że Włoszki nie odpuszczą i przyłożą się z całych sił do jutrzejszej potyczki. Kurs w granicach @1.60 w pełni mnie zadowala, dlatego też bez wahania pobieram typ na Scavolini Pesaro.

Typ: Scavolini Pesaro
Buk: Pinnacle Sports
Kurs: 1.621
Stawka: 9/10

ChrisseQ

Wysłany: 19-02-2009, 13:10   

Muszynianka Fakro Muszyna - RC Cannes(+1,5) Typ 2 @ 1,65

Myślę , że tutaj będzie zaciety mecz. Drużyna RC Cannes to wieloletni mistrz Francji.
Pierwszy mecz Muszyna wygrała 3-1. Zawodniczki Cannes nie mialy chyba dnia, zeby zagrać tak słąbo. Treaz myślę , że conajmniej te 2 sety ugrają :) Muszyna mocno się męczyła ostatnio z Gedanią Żukowo wygrywajac 3-2. RC Cannes to zespół doświadczony chcęc zajść daleko w LM. Wczoraj byłem za męskii polskimi zepołami dzisiaj jestem przeciw polkom. Nie sądze, że wygrają ten mecz a gdyby miały wygrać to 3-2 więc gram bardziej asekuratywnie i stawiam HC na RC Cannes :)

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

ChrisseQ

Wysłany: 19-02-2009, 14:12   

Zarechie Odintsovo(+1,5) - Scavolini Pesaro Typ 1 @ 1,75

Jeśli Zarechie ugrało 2 sety na wyjeździe to dlaczego by nie miało wygrać 2 setów u siebe ? Przecież skłąd maja dobry , taki jak i Pesaro :) . No być może to Pesaro ma lepszy skład ale to Zaracie jest w lepszej sytuacji od Pesaro gdyż maja korzystny wynik w meczu wyjazdowego :) . Nie rozumię dlaczego kurs na Zarahie jest az tak wysoki. Jak dla mnie to pojeyne dwóch wyrównanych drózyn. I wg mnie będzie to 5-cio setówka:) ale jeślli chdz o wycięzce meczu to postawiłbym na Odintsovo. :)

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

ChrisseQ

Wysłany: 19-02-2009, 14:55   

i mogę dodać ze zadnemu zespolowi nie gra się łatwo w Rosjii ta jest zawsze bardzo cięzko :) wiec o wygrana tzreba zagrać na znakomitym poziomie:)

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

damquer 

Nr Użytkownika: 1427

Wysłany: 19-02-2009, 17:34   

mi sie wydaje ze muszyna ostatnio wygrala 3-2 ale z bydgoszcza a nie z gedania;pgedania wygrala ostatnio 3-2 na wyjezdzie z farmutilem.

+Vendetta 

Nr Użytkownika: 3

Wysłany: 19-02-2009, 21:24   

Korver: brawo za typ, bardzo dobra analiza :) przekonala mnie do zagrania na Scavolini wiec dziekuje :) oby wiecej takich typow i analiz

korver 

Wysłany: 20-02-2009, 12:25   

Miło, że ktoś skorzystał. Pozdrawiam ;)

korver 

Wysłany: 28-03-2009, 02:00   

Colussi Sirio Perugia - Foppapedretti Bergamo

Spotkanie finałowe siatkarskiej Ligi Mistrzyń. Końcowa faza turnieju rozgrywana będzie w ten weekend we włoskiej Perugii. Spotkanie, które mnie szczególnie zainteresowało jest wewnętrzny włoski pojedynek - gospodyń, Colussi Perugia, z Volley Bergamo. Logika podpowiadałaby w takim momencie lekki handicap na korzyść Perugi, lecz rozpatrując kontrargumenty, można śmiało zauważyć, że w tym wypadku nie będzie miało to aż tak istotnego znaczenia. Kibice obu drużyn powinni tłumnie zgromadzić się na trybunach. Co do argumentów czysto sportowych. Obie drużyny z lekko odmiennym powodzeniem radzą sobie w rozgrywkach włoskiej ligi. Siatkarki z Perugii nie musiały grać już w fazie play-off LM. Skupiły się za to na rozgrywkach ligowych oraz przygotowaniach do turnieju finałowego LM - tak się przynajmniej mówi, wyniki tego raczej nie potwierdzają. Perugia zajmuje dopiero 6. lokatę we włoskiej lidze, Foppapedretti jest 2. Statystyki są bez wątpienia po stronie Bergamo. Obie drużyny spotkały się już dwukrotnie w lidze i dwukrotnie górą były siatkarki z Bergamo (dwa razy po 3-0). Wyznacznikiem potencjału, jak i obecnej dyspozycji obu zespołów, może być właśnie ostatni mecz, gdyż rozgrywany on był raptem 2 tygodnie temu.

15/03/2009 Serie A1 Women Foppapedretti Bergamo vs. Colussi Sirio Perugia 3:0
04/12/2008 Serie A1 Women Colussi Sirio Perugia vs. Foppapedretti Bergamo 0:3

Jak będzie tym razem? W moim odczuciu bardzo podobnie. Siatkarsko zespół Bergamo jest lepszy, forma w przekroju całego sezonu, jak i statystyki również po stronie jutrzejszych faworytek. Perugia co prawda broni tytułu sprzed roku, ale z małymi szansami na powtórzenie tego wyczynu. Polecam.

Typ: Bergamo
Buk: Pinnacle Sports
Kurs: 1.741
Stawka: 9/10

Slawek_kk 

Nr Użytkownika: 11

Wysłany: 28-03-2009, 09:47   

Colussi Sirio Perugia - Volley Bergamo (2) @1.65 bwin

Jest to Liga Mistrzyn Final Four...i akurat tak sie stalo ze w pol finale zmierza sie dwie druzyny wloskie. Bergamo mialo okazje juz grac z inna wloska druzyna i bylo to Pesaro gdzie niespodziewanie wyeliminowali po zlotym secie. W lidze te druzyny graly miedzy soba dwa mecze i dwa razy Bergamo wygrywalo 3-0 a ich ostatni mecz byl grany 13 dni temu...Poza tym Bergamo zajmuje obecnie drugie miejsce w lidze a Perugia szoste i miedzy tymi druzynami przewaga wynosi 16 pkt. Dla mnie Bergamo powinnno spokojnie wygrac

korver 

Wysłany: 28-03-2009, 19:24   

Bergamo 3-1 (25:15, 23:25, 25:15, 26:24) <plus>

:)

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » Liga Mistrzyń 2008/2009