Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » Puchar Polski
Puchar Polski
Autor Wiadomość
ChrisseQ

Nr Użytkownika: 1195

Status: Offline

Wysłany: 28-01-2009, 14:54   Puchar Polski

Puchar Polski 2009

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

ChrisseQ

Wysłany: 28-01-2009, 14:55   

Siatkarz Wielun - Domex AZS Czestochowa Puchar Polski (M) 2,15 1,60

W pierwszym meczu obu drużyn nieoczekiwanie zwyciężyli podopieczni Damiana Dacewicza w stosunku 3:0. Częstochowian czeka nie lada wyzwanie, by awansować do dalszej fazy rozgrywek. Siatkarze spod Jasnej Góry nie mogą przegrać seta i dodatkowo muszą odrobić przewagę, która wynosi 17 punktów na korzyść wielunian w tzw. "małych punktach".

Czestochowa nie może przegrać :) i zapewne zagraja pierwszym składem a nie jak w pierszym emczu rezerwami :)

Kurs zachęcający xD

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

ChrisseQ

Wysłany: 28-01-2009, 19:08   

Siatkarz Wielun - Domex AZS Czestochowa Puchar Polski Typ 2 @1,60

0-3 iZIi <plus> <plus>

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

ChrisseQ

Wysłany: 04-02-2009, 14:21   

Delecta Bydgoszcz - AZS UWM Olsztyn Typ 2 @1,65

Skończyły się zarty , a zaczyna się walka o 4 miejsca w finalowym turnieju PP w kielcach. Puchar to łatwy sposób zakwalifikowania się do europejskich pucharów. Olsztyn o mistrzostwie może zapomieć bo wątpie zeby pokonali Resovie, ZAKSE czy Skrę w finale Play Off. Do tego ta porażka w ostatniej kolejce ligowej z Jastrzębskim Węglem gładko i po bezbarwnej grze. Treaz zawodnicy będa chcieli pokazać ze był to tylko wypadek przy pracy i ze zalezy im na wygranej. Nazwiska takie jak Szymański , Zagumny , Kunnari to jak na polską lige gwiazdy. Łatow Olsztynowi nie bedzie bo Delecta bedzie walczyla bardzo mocno ale jak na moje to wygra Olsztyn. Ostatnie spotkanie wygral własnie Olsztyn w Bydgoszczy 3-1.

Wg mnie finałowa czwórka to ZAKSA , Skra Bełchatów , Olsztyn i Resovia :)

pozdrawiam :)

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

ChrisseQ

Wysłany: 04-02-2009, 22:56   

ChrisseQ napisał/a:
Delecta Bydgoszcz - AZS UWM Olsztyn Typ 2 @1,65

Skończyły się zarty , a zaczyna się walka o 4 miejsca w finalowym turnieju PP w kielcach. Puchar to łatwy sposób zakwalifikowania się do europejskich pucharów. Olsztyn o mistrzostwie może zapomieć bo wątpie zeby pokonali Resovie, ZAKSE czy Skrę w finale Play Off. Do tego ta porażka w ostatniej kolejce ligowej z Jastrzębskim Węglem gładko i po bezbarwnej grze. Treaz zawodnicy będa chcieli pokazać ze był to tylko wypadek przy pracy i ze zalezy im na wygranej. Nazwiska takie jak Szymański , Zagumny , Kunnari to jak na polską lige gwiazdy. Łatow Olsztynowi nie bedzie bo Delecta bedzie walczyla bardzo mocno ale jak na moje to wygra Olsztyn. Ostatnie spotkanie wygral własnie Olsztyn w Bydgoszczy 3-1.

Wg mnie finałowa czwórka to ZAKSA , Skra Bełchatów , Olsztyn i Resovia :)

pozdrawiam :)

Było nerwowo ale 3-2 dla Olsztyna <plus> <plus> nie wygrywaz 3-0 przegrywasz 3-2 :D

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

ChrisseQ

Wysłany: 08-03-2009, 10:32   

Skra Bełchatów (-1,5) - AZS Olsztyn Typ 1 @1,40

Po wygranej przez Bełchatowian 3-0 z Resovią , myślę ze podobnym wynikiem skończy się mecz z Olsztynem. Bełchatów gra wspaniale. w 2 secie przegrywal z Resovią 23-22 i zagrywali Bełchatowianie ale zdobyli 3 pkt z rzedu i wygrali tego seta. Dla mnie to wielkie zaskoczenie ,że Olsztyn wygrał z ZAKSĄ nie oglądałęm tego meczuale myślę ze to ZAKSA miała jakiś słabszy dzień. Te dwie ekipy zna już chyba każdy.Olsztyn to nie ten sam zespół co przed laty ... trochę słabszy. Natomiast Bełchatów wyraźnie mocniejszy. Zespoł Castellaniego pozwoli co najwyżej ugrać 1 seta AZS na więcej ich nie będzie stać. Skra załatwi to szybko i gładko :) przecież czeka nas mecz w Odintsovie jeszcze:) pozdrawiam:)

FORZA SKRA BEŁCHATÓW !!

VAMOS RAFA NADAL

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » Puchar Polski