Daje to juz teraz bo do niedzieli napewno spadnie kurs i to bardzo Widzielismy gre Bydgoszczy i grala naprawde dobrze ale ich gra opiera sie na Gruszce ktorego zabraknie przez jakies 2-3 tygodnie i to jest powazne oslabienie bo w ciezkich momentach pilka byla grana wlasnie do Piotra i zazwyczaj konczyl Fachowcy napewno przeceniaja zespol delecty ktory owszem jest mocny ale czy az na medal moim zdaniem NIE Domex zniszczyl Olsztyn ktory nic nie gra i jak narazie jest raczej najslabsza ekipa PLS na ten czas ale ich gra imponowala Serwis i bardzo madre dyrygowanie przez rozgrywajacego bylo kluczem do zwyciestwa Typ na wygranie jednego seta po takim kursie biore z pocałowanie w raczke i gram fulla stake
Musze sie zgodzić z poprzednikiem. Kurs taki jest prezentem. Ja za lżej spróbuje zagrać +1.5 seta na Częstochowe. Wczoraj zagrali dobry mecz, przede wszystkim postraszyli zagrywką z którą Olsztyn wogóle sobie nie radził. Ani Andrzejewski, ani Siezieniewski, a ten Brazylijczyk też bez rewelacji. Bardzo mi sie podobała gra Bartka Janeczka, który sie od zeszłego sezonu bardzo rozwinął, rozegrał dobry mecz i został wybramy MVP spotkania. Murek gra na pewnym poziomie poniżej którego nie schodzi. Łuka to jest zawodnik, który też wywarł na mnie duże wrażenie. Również obok Janeczka najjaśniejszy punkt drużyny. Wrona z Nowakowskim tworzą solidną pare środkowych, natmiast Zatorskiego każdy widział. Co do Bydgoszczy to duży wpływ na ich gre będzie miało to, że Paweł Woicki mało przygotowywał się z drużyną i napewno nie zgrał się jeszcze tak, jak oczekuje tego od niego trener i kibice. Większość czasu przygotowywał się i występował na ME. Do tego absencja Piotrka Gruszki, który jest ważnym ogniwem gry bydgoszczan. Myśle, że na przyjęciu wyjdą Sopko i albo Pieczonka albo Serafin. Spodziewam się jednak tego pierwszego. W ataku gra przede wszytskim będzie opierała się na Szymańskim i środkowych Jurkiewiczu i Cervenie. Podsumowując jeśli częstochowianie odrzucą zagrywką rywali od siatki, zagrają solidnie blokiem i w ataku oraz przy odrobinie szczęścia to myśle, że mogą pokusić się o zgarnięcie nawet kompletu punktów w Bydgoszczy. Wszytskie kursy z Unibetu.
Spotykaja sie zespoly o zupelnie innych mozliwosciach i wladze klubu postawily zupelnie inne cele Jadar walczy o utrzymanie z Olsztynem i Wieluniem a Jastrzebski bedzie walczyl o najwyzsze cele W zespole Jastrebia wzmocnili sie dosc solidnie kupujac przede wszystkim rosyjskiego przyjmujacego Pawła Abramova ktory jak wiemy jest gwiazda swiatowa.Jastrzebie ma rowniez takich tuzow jak Hardy ktory ostatnio zostal MVP w meczu z Warszawa Ruska łomacza czy Yudina Takie nazwiska napewno robia wrazenie na graczach Radomia Jadar ma prygla ktory zagral jako jedyny dobry mecz z Resovia mimo to przegrali dosc gladko Do gry jednak powroci rozgrywajacy pierwszy Salas po podkreceniu kostki w pierwszej kolejce ale czy bedzie w pelni sprawny?? nie jestem do konca pewny Gdyby mecz był w Jastrzebiu to moglby zakonczyc sie w jeden sposob i tylko 3:0 a tutaj biore pod uwage utrate seta przez Jastrzebian
Musze sie zgodzić z poprzednikiem. Kurs taki jest prezentem. Ja za lżej spróbuje zagrać +1.5 seta na Częstochowe. Wczoraj zagrali dobry mecz, przede wszystkim postraszyli zagrywką z którą Olsztyn wogóle sobie nie radził. Ani Andrzejewski, ani Siezieniewski, a ten Brazylijczyk też bez rewelacji. Bardzo mi sie podobała gra Bartka Janeczka, który sie od zeszłego sezonu bardzo rozwinął, rozegrał dobry mecz i został wybramy MVP spotkania. Murek gra na pewnym poziomie poniżej którego nie schodzi. Łuka to jest zawodnik, który też wywarł na mnie duże wrażenie. Również obok Janeczka najjaśniejszy punkt drużyny. Wrona z Nowakowskim tworzą solidną pare środkowych, natmiast Zatorskiego każdy widział. Co do Bydgoszczy to duży wpływ na ich gre będzie miało to, że Paweł Woicki mało przygotowywał się z drużyną i napewno nie zgrał się jeszcze tak, jak oczekuje tego od niego trener i kibice. Większość czasu przygotowywał się i występował na ME. Do tego absencja Piotrka Gruszki, który jest ważnym ogniwem gry bydgoszczan. Myśle, że na przyjęciu wyjdą Sopko i albo Pieczonka albo Serafin. Spodziewam się jednak tego pierwszego. W ataku gra przede wszytskim będzie opierała się na Szymańskim i środkowych Jurkiewiczu i Cervenie. Podsumowując jeśli częstochowianie odrzucą zagrywką rywali od siatki, zagrają solidnie blokiem i w ataku oraz przy odrobinie szczęścia to myśle, że mogą pokusić się o zgarnięcie nawet kompletu punktów w Bydgoszczy. Wszytskie kursy z Unibetu.
Dziwny troche mecz ze względu, że każda przewaga, nawet pare punktowa, jak w sitkówce damskiej nie była bezpieczna. Na szczęście wynik zadowalający i na plus.
Postaram się więcej pisać w tym dziale poniewiaż interesuje się siatkówką pare lat i można powiedzieć, że to moja koronna dyscyplina.
Mialem przyjemnosc ogladac prawie wszystkie mecze od poczatku rozgrywek i moge powiedziec ze te zespoly dzieli na ten czas przepasc Delcta jeszcze ebz gruszkiale z takim przeciwnikiem jak olsztyn powinni sobie poradzic IZZI Dlaczego?? We wszystkich elemntach sa lepsi atak zagrywka a najwieksza przepasc jest w przyjeciu i to bedzie klucz do sukcesu Bydgoszczy Brazylijczycy ktorzy mieli byc wzmocniejniem sa tylko uzupelnieniem kadry.
Czewa dała zarobic w poprzedni weekend i rowniez w ten da bo nie widze innego rozwiazania niz spokojne zwyciestwo młodej ale juz doswiadczonej ekipy z pod jasnej góry Tutaj takze przewaga jest we wszystkich elemntach lecz najwieksza przewaga to chyba zagrywka Czewa pokazala ze mimo mlodosci potrafi wygrywac koncowki co jest bardzo wazne w siatkówce Nies spodziewam sie tutaj jakis niespodzianek
Reasumujac:
Piątkowe mecze nie maja prawa sie zakonczyc jakakolwiek niespodzianka bo w obu przypadkach druzyny dzieli przepasc Warszawa jak i olsztyn to na ten moment najslabsze ekipy ligi i przez cały sezon bede walczyc o utrzymanie i walka rozegra sie miedzy tymi ekipami
p.s Kursy leca na szyje i jutro napewno beda nizsze takze zachecam do gry
Ostatnio zmieniony przez czuczu1910 22-10-2009, 16:09, w całości zmieniany 1 raz
Moim zdaniem kursy na Bełchatów zawyżone. Nie widziałem ani jednego z tych zespołów jescze w tym sezonie w TV oprócz meczy towarzyskich ale ja mam jedngo faworyta. I jest nim zespół z Bełchatowa. Wszyscy znają skład Mistrzów Polski. Falasca, Bąkiewicz, Antiga, Kurek (który gra na pozycji atakującego, Wlazły i Novotny - kontuzje), Możdżonek, Pliński i Gacek. Jak do tego dojdą dwaj wymienieni wcześniej zawodnicy i Michał Winiarski to w tym sezonie Skra powinna wygrać LM. Jastrzębie jak co roku stworzył w miare solidny zespół ale moim zdaniem nie przeciwstawią się tak bełchatowiananom jak wszyscy oczekują tego od nich. Z zespółu odszedł Samica, Rafa, Freriks, Prygiel. Na rozegraniu Łomacz, do którego nie mam wogóle przekonania, jak dla mnie gra bardzo schematycznie. Jego zmiennika nie znam, jest nim Sławomir Master. Na przyjęciu pewnie wyjdzie Hardy i Abramov. Jednego i drugiego również nie lubie. Jeszcze ten drugi gra w miare sesnownie to dla mnie Hardy jest słabym graczem. Na ataku Yudin, który gra solidnie, jeśli ma dzień nie zatrzyma się go blokiem. No i na środku wszystkim znani Czarnowski, Szczygieł i Nowik. Pewnie zagrają jutro ten pierwszy i trzeci. A na libero Rusek. Reasumując Skra powinna bez większych problemów wygrać ze słabszym zespołem Jastrzębie. Jak dla mnie 3-0 3-1 dla gości.
Wiek: 25 Nr Użytkownika: 487 Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 1231
Status: Offline
Wysłany: 24-10-2009, 12:43
ZAKSA Kędzierzyn-Koźle - Jadar Radom +17,5 pkt 2 1,72 unibet & over 125,5 pkt 1,25 unibet 10/10
Te zespoly nie dzieli az taka przepasc jak wskazuja kursy moze jadar to nie jest zespol az tak slaby jak olsztyn ale zaksa nie jest tak silna jak np skra Po ostatnim emczu Radomia z Jastrzebiem musze powiedziec ze graja coraz lepiej z kolejki na kolejke bo start mieli bardoz slabiutki Gra jadaru opiera sie na Pryglu a on ponizej pewnego przyzwoitego poziomu nie schodzi Nie spodziewam sie tutaj jakies wielkich pogromow w poszczegolnych setach
KS Jastrzębski Węgiel S.A. - PGE Skra Bełchatów
Co do meczu skry to widze wielu hura optymistow .Skra jeszcze nie ra tego co moze grac Niby ma wrocic Wlazly ale jego wystep napewno nie bedzie w pelnym wymiarze czasowym Kontuzja Dobrowolskiego powoduje ze nie maja ewentualnie drugiego rozgrywacza gdyby Falasce sie cos stalo Sami zawodnicy mowia ze sa ME zmeczeni jeszcze a wiec trener Nawrocki momentami oszczedza tych graczy do ich szczytu formy jeszcze daleko Wiadomo ze majac takich klasowych graczy oni zawsze beda grac niezle ale na skre to za małoa Jastrzebie nie gra szału ale gra solidna siatkowke Abramow z meczu na mecz rozkreca sie i nie zdziwie sie jak dzis w meczu na "szczycie" zagra o wiele lepsze zawody niz ostatnio Ja nie podejmuj sie typowania tych zawodow bo wole sobie obejrzec piekny festiwal siatkarski z "boku" nie patrzac na pieniadze zainwestowane w ktoras z druzyn
Asseco Resovia Rzeszów - Pamapol Siatkarz Wieluń
Doszedłem do wniosku ze bede sie staral odpuszczac granie fowyrytow z kopciuszkami , grajac dw3:0 Jedyny rozsadny zaklad to wlasnie taki ale ta liga bardzo sie wyrownala i Siatkarz nie odstaje bardzo od pozostalych zespolow Resovia pokazala ze graja bardoz dobrze Ich gra jest porywajaca Bardzo dobrze graja w obronie dobnrze maja milki rozgrywane no i nie wiele braklo aby pokonali Skre w poprzedniej kolejce Nie spodziewam sie tutaj wielkiego widowiska lecz gre "do jednej bramki" a wiec takze odpuszcze typowanie tego meczu
Moim zdaniem kursy na Bełchatów zawyżone. Nie widziałem ani jednego z tych zespołów jescze w tym sezonie w TV oprócz meczy towarzyskich ale ja mam jedngo faworyta. I jest nim zespół z Bełchatowa. Wszyscy znają skład Mistrzów Polski. Falasca, Bąkiewicz, Antiga, Kurek (który gra na pozycji atakującego, Wlazły i Novotny - kontuzje), Możdżonek, Pliński i Gacek. Jak do tego dojdą dwaj wymienieni wcześniej zawodnicy i Michał Winiarski to w tym sezonie Skra powinna wygrać LM. Jastrzębie jak co roku stworzył w miare solidny zespół ale moim zdaniem nie przeciwstawią się tak bełchatowiananom jak wszyscy oczekują tego od nich. Z zespółu odszedł Samica, Rafa, Freriks, Prygiel. Na rozegraniu Łomacz, do którego nie mam wogóle przekonania, jak dla mnie gra bardzo schematycznie. Jego zmiennika nie znam, jest nim Sławomir Master. Na przyjęciu pewnie wyjdzie Hardy i Abramov. Jednego i drugiego również nie lubie. Jeszcze ten drugi gra w miare sesnownie to dla mnie Hardy jest słabym graczem. Na ataku Yudin, który gra solidnie, jeśli ma dzień nie zatrzyma się go blokiem. No i na środku wszystkim znani Czarnowski, Szczygieł i Nowik. Pewnie zagrają jutro ten pierwszy i trzeci. A na libero Rusek. Reasumując Skra powinna bez większych problemów wygrać ze słabszym zespołem Jastrzębie. Jak dla mnie 3-0 3-1 dla gości.
Nie oglądałem meczu ale wynik, który mnie bardzo satysfakcjonuje. Narazie 5 propozycji i wszystkie na plus. Miejmy nadzieje, że będzie cały czas. Jutro może coś z ligi włoskiej chociaż nie lubie jej grać bo dzieją sie tam dziwne rzeczy. Za tydzień napewno coś będzie z ligi polskiej.
Znow wysoka stawka wiadomo z jakich powodow Skra nie jest w najwyzszej formie ale ma potenjal i imiejetnosc pojedynczych graczy takie ze pozwala ogrywac wszystkich po kolei Nie ma co pisac o ich walorach bo wszyscy o tym wiedza Zaksa to zespol medalowy Po sciagnieciu Jarosza Sammelvuo czy Gladyra ten zespol wyglada coraz lepiej Ruciak od jakiegos czasu gra bardzo dobrze co wplywa bardzo dobrze na cala gre ZAKSY Na seta stac ich napewno ale czy na sprawienie jakiejs wiekszej niespodzianki?? zobaczymy Poprzedni sezon to m.in 2tb co pokazuje ze skrze nie najlepiej gra sie przeciwko Kedzierzynianom
Nr Użytkownika: 1566 Dołączył: 17 Lut 2009 Posty: 5
Wysłany: 28-10-2009, 22:59
Jadar Radom - Domex Tytan AZS Częstochowa 2 1.5 9/10
Jadar Radom - Domex Tytan AZS Częstochowa (-1.5 s.) 2 2.0 6/10
Jadar Radom - Domex Tytan AZS Częstochowa (-2.5 s.) 2 3.5 2/10
Na jutro rzuciło mi się spotkanie zespołu z Radomia z częstochowianami i kursy jakie buki wystawiły na to spotkanie. Za nami już 3 kolejki najwyższej klasy rozgrywkowej w Polsce. Zaczne od zespołu gości. Zajmują oni 3 miejsce (po dzisiejszej porażce Kędzierzyna) z dorobkiem 7 pkt. Wygrali ze słabym Olsztynem 3-0, poźniej z mocną Bydgoszczą po ciekawym meczu 3-2 i ostatnio w piątek z Politechniką Warszawa również 3-2. Gospodraze zajmują przedostatnie miejsce z zerowym dorobkiem pkt. Mają na koncie 3 porażki. Wszytskie po 0-3 ( Resovia, Jastrzębie, Kędzierzyn). To tak na początek same suche fakty. Zespół gospodarzy miał w pierwszych 3 kolejkach trudnych rywali. Nie udało im się ugrać seta, chociaż w meczu z Jastrzębiem byli blisko. Na papierze zespół prezentuję sie w miare fajnie. Rozegranie Salas, przyjęcie Hernandez i Kocik/Pawliński, atak Prygiel, środek Kosok i Terlecki a na libero Stańczak. W grze tego zespołu nie widziałem, ale patrząc na statystyki to prezentują się one marnie w każdym elemencie na tle innych zespołów. Teraz krótko o częstochowianach. Skład zmontowany w miare przyzwoity za nieduże pieniądze. Na rozegraniu Drzyzga, przyjęcie Murek i Łuka/Gradowski, atak Janeczek, środek Wiśniewski i Nowakowski a na libero Zatorski. Największym atutem częstochowian była zagrywka, która w ostatnim meczu szwankowła ale mam nadzieje, że jutro siatkarze spod Jasnej Góry będe bombardować mocnymi zagrywkami i trudnymi flotami zawodników Radomia. Przyjęcie i atak, sczczególnie środkiem w dwóch pierwszych meczach, też wyglądały przyzwoicie. Rasumując więcej argumentów jest za zespołem gości. Solidny Murek, coraz lepiej grający Janeczek, który zrobił duże postępy od ostatniego sezonu oraz grający dobrze środek przemawiają za częstochowianami i powinno starczyć to na zespół Jana Sucha. Stawiam wynik 3-0, 3-1 dla gości.
Wysłany: 29-10-2009, 08:34
Jadar-Czewa ??
Niby wszystko wskazuje na czewe bo jadar ostatnio sie ponizyl w meczu z ZAKSA Nie grali nic ale... Trener Such powiedzial Najwazniejsze mecze to Czestochowa Warszawa i Olsztyn a wiec dzis spodziewam sie bardziej zacietego meczu Ostatnio czewa nie zachwycila i malo braklo by przegrala Nie spodziewam sie 3:0 dla czewy spodziewam sie badzo zacietego meczu bo jakos nie chce mi sie wierzyc ze Jadar po raz kolejny dostanie 3:0 Kurs na +2,5 seta dosc marny a wiec ja odpuszczam
Wieluń - Bydgoszcz
Tutaj chyba buki zbyt duzym faworytem zrobili Bydgoszczan Wielun juz pokazal ze banieminek potrafi powalczyc Urwali seta Skrze Dali rade latwo Olsztynowi ktory jest slaby ale 3:0 robi wrazenie Mam wrazenie ze beda chcieli zmazac plame po ostatnim meczu gdzie dostali seta do 7... Mecz bardzo podobny do JADAR-CZEWA i nie spodziewam sie 3:0
p.s Nie wiem czy w ktoryms meczu nie padnie niespodziaanka bo jak narazie pls dosc przewidywalna a wiemy ze bukmacher tez musi zarobic
Wysłany: 03-11-2009, 08:17
Zaksa - Resovia HIT Kolejki
Resovia bardzo dobrze w zagrywce i przyjeciu patrzac na druzyne ale patrzac indywidualnie to juz nie wyglada tak optymistycznie Akrem bardzo byl ustrzeliwany przez zawodnikow Jastrzebia i bardzo czesto mial problem z przyjeciem zagrywki i uwazam ze Zaksa tez wybierze ten wariant i zagrywki beda w niego kierowane Co do ataku tego zawodnika to mozna tylko okreslic w jeden sposob SUPER Oivanen momentami gra dobrze ale czy to taka rewelacje Nie jestem jego fanem moze nie jest w optymalnej formie Zdarzaja mu sie za czesto przestoje i to jego wada Co do rozgrywajacego gracz na wysokim poziomie bez dwoch zdan Patrzac na ostatni mecz to moim zdaniem reska nie powinna go wygrac az 3:0 i to moze mydlic oczy bo Jaszcząbki graly rowniez solidnie i troche szczescia pomoglo resovii a pamietajmy szczescie lubi zmieniac strony Co do ZAKSY widzialem ten mecz i powiem ci ze jesli skra zagralaby tak z resovia to rowniez dostala by odsstre baty Nowicki gral caly czas pierwszym zespolem a to co zagral w tym meczu Antiga i Bakiewicz to poezja szczegolnie ten drugi Wynik zupelnie nie oddaje tego co dzialo sie na boisku Ruciak jest w zyciowej formie i to on trzyma ten zespol W meczu ze skra mimo ze belchatowianie stawiali czesto potrojny blok radzil sobie i bardzo rzadko sie mylil w ataku a rowniez w zagrywce (oczywiscie bledow mial kilka w polu zagrywki lecz jego zagrywka siala spustoszenie jak leciala w plac gry) Zaksa ma dwoch naprawde wysokiej klasy atakujacych bo Jarosz i Witczak sa w fromie i to nie podlega watpliwosci Moim zdaniem sparawa wyglada tak Zaksa lepsza na srodku bo Grzyb gra bardzo przecietnie o Gawryszewski nie wspomne Na przyjeciu zagrywki jest rowno lecz w obronie lepiej ustawiaja sie Rzeszowianie Na rozegraniu minialna przewaga Resovii a co do ataku to nie powiedzialbym ze Akrem Oivanen i Wika sa duzo lepsi od Ruciaka Jarosza Witczka czy Sammelvuo Ja osobiscie z typem poczekam az poleca ci chura optymisci do kasy ,urosnie kurs na Zakse a ja dam jakies handi na Kedzierzynian
Jaszcząbki - Siatkarz Wieluń
Gdyby mecz odbywal sie na terenie wojewodztwa łódzkiego gralbym napewno jakies handi na Wieluń ale w tym przypadku i w takiej formie Jastrzebianie powinni zmiesc Siatkarza Wielun ostatniopokazal ze jak ma gra z mocnym zespolem to puchnie i placi frycowe bo nie da sie ukryc ze set 25:7 to lekkie ponizenie Siatkarz nie ma gwiazd ale ma kilku doswiadczonych graczy Kurs na Jaszcząbki niski wiec nie ma sensu w nich inwestowac a handi -1,5 rozniwez mizerny kurs Za drobne dam +2,5 seta bo PLS jest tak zrobiona dziwnie ze faworyci murowani faworyci nie zawsze wygrywaja do 0 a jak wiemy gospodarze maja momentami problemy z koncentracja
Delecta-Warszawa
Mecz identyczny jak w przypadku w/w Mecz kandydata do spadku z kondydatem do medalu Delecta ma w swoim skladzie kilku zdolnych i jednego wybitnego zawodnika do ktorego jak nie idzie to sa grane wszystkie pilki Warszawa no coz u sbie to moze jeszcze cos choc osttatnio pokazali jak to graja u sibie przegrywaja po zenujacym wystepie z rownie zenujaca ekipa z Olsztyna Handi -1,5 nie oplacalne a -2,5 po 1,45 jakos nie moge sie prekonac ale moze jutro to sie zmieni
Olsztyn - Jadar 1 1,85 6/10 unibet
Mecz dwoch najslabszych zespolow i na tym moglbym zakonczyc moj wywod ale.. Tutaj upatruje dosc latwego zwyciestwa Radomian Dlaczego\?? A dlatego ze jadar ma dosc grozna zagrywke ktorej nie posiada Olsztyn i do tego azs nie ma przyjecia i tutaj upatruje sukxcesu Juz jakis czas temu trener Jan Such wypowiadal sie ze najwazniejsze mecze beda z Czewa Warszawa i Olsztynem i do tych meczy przygotowywuje specjalnie zespol Z czewa pokazali ze potrafia grac i to co gral Prygiel to bylo to na co czekaja kibice w Radomiu Co do Olsztyna to szkoda tutaj pisac bo juz kilka razy o nich pisalem Tak naprawde cale zespoly sa na podobnym poziomie ale z ta roznica ze w zespole AZS-u nie ma takiego Prygla a to stanowi ogromna roznice na ktorej ja w duzej mierze opieram swoj typ
Ostatnio zmieniony przez czuczu1910 04-11-2009, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Resovia po ostatnim kiepskim meczu musi dzis odniesc przekonywujace zwyciestwo Potencjal zespolow jest rozny Czewa do mlody choc juz doswiadczony zespol majacych w swoich szeregach takich graczy jak Janeczek ,Łuka czy Murek ktorzy sa najjasniejszymi postaciami zespolu REsovia ma takich tuzow jak Wika Achrem i Oivanen (ktorego ja zwolennikiem nie jestem) i wlasnie oni beda najbardziej kasac zagrywka zespol z Jasnej Góry W zespole z Rzeszowa nie powinno zabbraknac przyjecia mimo ze Janeczek czy murek potrafia posłac asa Jedyna przewage zespol z Czestochowy ma na środku bo Grzyb i Gawryszewski to jest jakies nie porozumienie w tym zespole Wolni co za tym idzie bardoz czesto dziurawy blok jest przez nich Ataku nie potrafia skonczyc no i zagrywka Gawryszewskiego pozostawia wiele do zyczenia Reasumujac wieksza sile maja napewno Rzeszowianie ktorzy moim zdaniem nie powinni stracic seta i wygrac to dosc gladko
Ostatnio zmieniony przez czuczu1910 09-11-2009, 08:12, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 04-01-2010, 17:42
nie ma czasu bo mecz blisko
Wieluń-Bydgoszcz +1,5seta 1 2,25 4/10
Wielun nie bedzie pod az taka presja jak Delecta Pierwszy mecz 3:1 dla Siatkarza Wiadomo ze Wielun gra na swoich smieciach najlepiej wiec uwazam ze 2 sety sa w stanie wygrac Obysdwie druzyny grala wtedy w pierwszych skladach mozna powedziec Teraz mozliwe ze nie zagra Szymanski i Sopko wiec zobaczymy. Ja widze tutaj duze szanse na niespodzianke Odpadla skra dlaczego nie moze Bydgoszcz
Ostatnio zmieniony przez czuczu1910 04-01-2010, 17:43, w całości zmieniany 1 raz