Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » LM 2007/08
LM 2007/08
Autor Wiadomość
mura 

Nr Użytkownika: 36

Status: Offline

Wysłany: 24-10-2007, 11:21   LM 2007/08

a co powiecie dziś na typ na skrę? i gdzie buki oferują na naszych najwyższe kursy?

PAO to klasa wiadomo, w dodatku u siebie, ale Skra poukladana i mocna i myśle że tanio skóry nie sprzeda.

o naszych nie ma co pisać bo kazdy może ich co weekend podziwiac ;)

PAO to przede wszystkim brazylijczycy dlatego naszych czeka ciężka przeprawa

ale z tego co czytam to sszeroki skład wcale nie jest taki wyrównany i na razie grecki zespół nie gra tego co powinien.

ciacho1984

Nr Użytkownika: 65

Wysłany: 24-10-2007, 12:45   

Co do Skry to jednak bym odpuścił , wydziałem ich mecze i grają strasznie nierówno, z Olsztynem mieli dużo szczęścia , pierwszy set katastrofalny, potem naprawdę dobre równe 2 i kolejny słaby, a w TB już pokazali przewagę swoją, na Polska ligę Bełchatów ma najlepszy skład, ale o zwycięstwach decyduje z najlepszymi ich ławka gdyż mają zmienników jak na nasza ligę fantastycznych, gdyby np Olsztyn miał takich na ławce to kto wie jakby mecz się zakończył.
A teraz o meczu, wg mnie Skra ma jak na klasę zespołu bardzo słabego rozgrywającego i to niestety widać w kluczowych momentach gra na najlepszych , czołowych graczy zespołu, zero kombinacji trudniejszych, szybkie ale też bardzo przewidywalne piłki. Wlazły nie jest w formie a i ma dalej te specyficzne problemy zdrowotne. Co to reszty zawodników Gruszka coraz lepiej, Francuz gra straszliwie nierówno potrafi zagrać kapitalnie w obronie ale i zmarnować dużo na pojedynczym bloku, by zaraz na potrójnym idealnie zagrać i zdobyć pkt. Uważam też że zespół nie jest jeszcze zgrany i to może mieć kluczowe znaczenie, do tego grecka publiczność , dla mnie nie warto ruszać ten mecz, za dużo niewiadomych.
Zaryzykuje tylko Sisley TREVISO, kurs zaniżony trochę, ale co poradzić, Jastrzębie jak sie spodziewałem płaci frycowe za brak ogrania na takim poziomie, pierwszy mecz nawet nie spodziewałem się aż tak gładko dostaną 3-0.

sly

Nr Użytkownika: 46

Wysłany: 20-02-2008, 14:23   

Mnie dzis kusi 2.30 na Wegiel chociaz mialem juz siakti nie grac ale to raczej niespodzianka czyli byloby zgodnie z planem. Kazan ma duza zaliczke i nie zdziwie sie jak lache poloza na ten mecz, Jastrzebie nie sadze aby u siebie calkiemodpiscilo, na oczach swoich kibicow nie przejda znow obok meczu, samo wygranie z Kazaniem byloby pozytywne mimo ze awansu im to nie zapewni. Wszystko jest mozliwe, Czestochowa wygrala z gwiazdorska druzyna bo swietnie funkcjonowal serwis i mieli troche szczescia. Jeden set wygrany dla Kazania w zasadzie ustawia mecz bo malych punktow juz Jastrzebianie nie odrobia a wtedy licze, ze Ruskie odpuszcza juz gre w tym meczu bo dla mnie awans jest pewny a Wegiel nie sadze aby puscil mecz nawet kiedy szanse na awans beda 1%.

J.Wegiel - Kazan 2.30 1/10 <plus> <plus> <plus>
J.Wegiel +1.5 - Kazan 2/10 <plus> <plus> <plus>

Slawek_kk 

Nr Użytkownika: 11

Wysłany: 12-03-2008, 15:12   

niestety nie mam czasu zeby opisac mecz, bo wlasnie musze wyjsc ale polecam dzisiaj zagrac Cannes @1.6

pm18

Nr Użytkownika: 692

Wysłany: 22-03-2008, 13:07   

Dzisiaj o godzinie 15:00 dojdzie do pierwszego pojedynku polfinalowego w Challenge Cup pomiedzy rosyjskim Ekateringburgiem, a francuskim Poitiers. Dla mnie zdecydowanym faworytem tego spotkania jest zespol z Francji, a kurs 1.65 biore w ciemno. Bardzo dobry blok, niezla linia obronna - to glowne atuty tej druzyny. We francuskiej lidze zajmuje miejsce wicelidera, a zespol z Rosji miejsce ostatnie. Do Rzeszowa Francuzi przyjechali cala kadra, lacznie ze swietnym rozgrywajacym Hansenem i srodkowym Kieferem. Obecnosc Ekaterinburga spowodowana jest bardzo slabymi zespolami trafionymi w poczatkowych rundach tego turnieju. Francuzi zapowiadaja niesamowita walke i determinacje w tym turnieju i mysle, ze spokojnie sprostaja zespolowi z Ekaterinbura

Ekaterinburg - Poitiers 2 1.65 9/10

donzamerro 

Nr Użytkownika: 124

Wysłany: 22-03-2008, 14:04   

Podpisuję się pod wyżej zamieszczonym poście:

Lokomotiv Ekaterinburg - Stade Poitiers

Myśle, że buki przesadziły tutaj lekko z kursem. Poitiers to bardzo dobra ekipa, która we francuskiej lidze zajmuje 2 miejsce. Lokomotiv w mocnej rosyjskiej superlidze słabiutko, bo zaledwie 2 spotkania wygrane, co na pewno nie wyglada najlepiej. Stade ma w swoich szeregach wielu bardzo dobrych siatkarzy, którzy swoją grą powinni poprowadzić Francuzów do zwyciestwa. Kevin hansen, który znakomicie rozgrywa, kilku świetnych atakujących czy też libera stanowią siłe druzyny Poitiers i Rosjanom nie będzie łatwo. Po sprzedaniu kilku czołowych graczy gra im się naprawde kiepsko układa. Tak jak pisze pm18 Francuzi mocno zmotywowani przyjechali pełnym składem na to spotkanie i na pewno będą chcieli wygrać. Stawiam na ich zdecydowane zwyciestwo.

Typ: Stade Poitiers
AKO: 1.65

5/10

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » LM 2007/08