Klopoty ze zdrowiem ma Mariusz Wlazly, jesli nie zagra to 1.60 na Kazan jest do gry na pewno, Bakiewicz gra ogony, Alex prawie w ogole, 1:3 z Sosnowcem , 0:3 z Olsztynem nie jest dobrze w Belchatowe. Forma uciekla a brak Mariusza to wielka strata. Jakies problemy z ladowaniem meili Rosjanie ale chyba to nie bedzie miec wplywu na mecz.
Ta... Mariusz problem z plecami i nie wiadomo czy go zobaczymy w meczu. Dzisiaj nie trenował, a jedynie pojechał do lekarza. Ja nawet chyba bym dawał Kazań jakby grał Wlazły, a tak to tym bardziej daje na Rusków
Moim zdaniem to jest tylko taka zaslona...a na pewno Mariusz wyjdzie w podstawowym skladzie i bedzie gral...Jak ma naprawde problemy to ciezko bedzie mu wytrzymac caly mecz no ale zrobia wszystko zeby wystapil bo wkoncu to jest najwazniejszy mecz w sezonie. Ja juz mialem okazje ogladac Kazan a bylo to dokladnie w meczu finalu PP z Dynamo Moskwa gdzie Dinamo bylo zdecydowanym faworytem a przegralo 2-3 i to zdecydowanie...Ruscy sa bardzo silni i najwieksze ich atuty to zagrywka + blok. Skra dzisiaj bedzie musiala bardzo ryzykowac zagrywka a watpie w to i beda duzo popelniali bledow wlasnych. Tak naprawde nie widze zadnych atutow ktore bylyby po stronie Skry Belchatow...No jedynie wlasna hala + kibice ale to tak duzo nie pomaga co moglismy sie przekonac niedawno w Rzeszowie... Takze Kazan @1.60 9/10. W drugim pol finale widze zwyciestwo Sisley Treviso gdzie jest wiecej gwiazd...No ale nie zawsze nazwiska graja Nie dawno miedzy soba grali a dokladnie w Piacenzie gdzie Treviso wygralo 3-2 a w dwoch pierwszych setach wygrali do 17, pewnie rozluznili sie...Dzisiaj mysle ze nie popelnia tego samego bledu i pewnie zwycieza wiec Treviso @1.70 7/10
Nr Użytkownika: 692 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 83
Status: Offline
Wysłany: 29-03-2008, 14:44
Nie bylo zadnej zaslony, mial pewne problemy, ale jest juz na tyle dobrze, ze spokojnie moze wystapic w dzisiejszym meczu. Bardzo chcialbym zobaczyc Skre w finale, bo spokojnie moga dzisiaj odniesc sukces nad druzyna z Rosji. Dobrze przygotowani sa do tego turnieju, co musi zaowocowac w dzisiejszym meczu. Oczywiscie Rosjanie dysponuja swietnym serwisem i blokiem, ale maja problemy w przyjeciu i obronie. I tutaj upatruje szanse Belchatowa.
Wnerwia mnie osobiscie to, ze kazdy gra na Rosjan, bez przesady. Mam nadzieje, ze wszyscy sie przejedzecie.
FORZA SKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ta... dobrze są przygotowani do tego turnieju... ? po czym to wnioskujesz... Wlazły jak dla mnie gra dobrą siatkówke, ale nic więcej, a te problemy z plecami na pewno mu w tym nie pomogą. Kazań @1.60
No pewnie że Kazań. Ja nie widze podstaw do grania Skry i to po tak marnym kursie - jakby było ze @3,5 to można by próbować.
Wlazły jakieś problemy zdrowotne (plecy), dostanie ze 2-3 bloki i mecz dla niego sie skończy. Zespół z Kazania mocny, jak powiedział wyżej Sławek blok+zagrywka. Nie wiem jak tam forma Antigi, dawno nie oglądałem go w akcji, na koniec sezonu zasadniczego PLS tracił coś tą swoją dobrą forme, nie wchodziły mu już plasy i techniczne ataki w jego stylu - a to właśnie mogłoby być recepta na blok rosjan.
Trudno być patriota w takim meczu:P Kazań
Piazenca - Dinamo Kazan (-1.5) 2 (2.20) expekt Ja to po takim kursie biore... widziałem wczoraj obydwa mecze półfinałowe i troche nie rozumiem kursów. Mecz Rusków ze Skrą stał na bardzo wysokim poziomie, a mecz 2 włoskich ekip przypominał mi naszą polską ligę - dosłownie. Obie włoskie ekipy grały tak różnie, tak nierówno, co chwile zwroty sytuacji, nawet jak przewaga była kilku punktów to nadal nie wiadomo kto tego seta wygra. Kazań uważam to ekipa b. doświadczona, pokazali to w TB ze Skrą kiedy to grali znakomitą siatkówkę i nie popełniali błędów (no może to pod koniec, ale chyba już po prostu za szybko chcieli skończyć). Lloy Ball po meczu mówił, że zagrali bardzo słabo i muszą kilka elementów poprawić. Na pewno Rosjan najmocniejszą bronią jest serwis, gdzie tam każy serwuje bardzo dobrze i mało się myli. Wicemistrz Włoch wczoraj pokonał Treviso, mecz bardzo himeryczny, nie staram się jakoś patrzeć na to w taki sposób, bo ten mecz stał na słabym poziomie. Ball: "Naszym celem jest przecież wygranie Ligi Mistrzów, więc nie oglądamy się na przeciwników". Kazań gra dobrą siatkówkę, dobrze działa blok, serwis robi dużo roboty, jak nie utrudnia skończenia akcji to pomaga Rosjanom ustawić blok. Kazań trochę bardziej gra siłowo, a Włosi bardziej technicznie, lżej, nie wiem czy na dobre im to wyjdzie. Myślę, że serwis, skuteczny blok i mało błędów powinny zaowocować i mam nadzieję, że wygra Kazań 3-0, 3-1
Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Wysłany: 30-03-2008, 12:11
Nie ma co dodac Kawex napisal wszystko:
Kazan 1 1.75 3/10
Kazan 1 set 1 1.80 1/10
Bardoz dobra zagrywka na poczatku a potem jakies przestoje sa dlatego zagram wlasnie 1 set lekko i wygrana Dinama mocniej ale generalnie stawki nie za duze, siatka to siatka i nie warto ryzykowac.
Ostatnio zmieniony przez sly 30-03-2008, 17:52, w całości zmieniany 1 raz
tak jest...Nie mam czasu za bardzo bo wlasnie z meczu wrocilem i spiesze sie zeby szybko zagrac na Kazan...Ogladalem wczoraj obydwa polfinaly i Kazan jest o wiele lepszym zespolem Kazan @1.71 8/10
Nr Użytkownika: 692 Dołączył: 13 Sie 2007 Posty: 83
Wysłany: 30-03-2008, 13:08
Dinamo - Piacenza 2 1.90 10/10
Kursy nie sa przesadzone, bo zmierza sie dwa porownywalne zespoly. Piacenza posiada bardzo dobrych zawodnikow, ktorzy sa w stanie sprostac Rosjanom. Przy tak wyrownanym meczu Wlosi sa moim faworytem i powinni to spotkanie wygrac.