Nr Użytkownika: 46 Dołączył: 05 Kwi 2007 Posty: 1539
Status: Offline
Wysłany: 16-05-2008, 12:42 Memorial Wagnera + Eliminacje K/M
Na Polsacie Sport mem. Wagnera zachecam do ogladania pisania analiz i obstawiania, rowneiz zaczynaja sie eliminacje: Dunkierka (Francja), Rotterdam (Holandia), Warna (Bulgaria), nasi graja w Olsztynie.
Polska-Czarnogora
Wegry - Estonia
Bulgaria - Izrael
Portugalia - Chorwacja
Bialorus - Bosnia
Francja - Maceodnia
Slowenia - Lotwa
Holandia - Azerdejdzan
Rowniez laski graja w Japonii eliminacje:
Dominikana-Tajlandia
Korea PŁD.-Portoryko
Serbia-Kazachstan
Japonia-Polska
Dobra czas zaczac cos polecac troche przemyslalem moja decyzje...
Na jutro polecam dubelek Estonia + Belgia @1.81. Zarowno Estonczyny jak i Belgowie beda grali u siebie przed wlasna publicznoscia. Belgowie sa troche w lepszej sytuacji bo oni dopiero beda zaczynac Kwalifikacje natomiast Estonia juz jest po kwalach z Polski i raczej nie maja szans na awans, ale pewnie beda chcieli zajac drugie miejsce. W polsce wygrali juz 3-1 z Czarnogora i jutro beda mieli okazje pokonac drugi raz. Belgowie zagraja na rozpoczecie z Szwecja, ktora w siatkowce jest bardzo slaba. Belgowie coraz lepiej sie prezentuja wkoncu pokonali Polakow w Rosji Jezeli ktos gra za gruba kase i cos dadza te kursy to mozna smialo dodac Polske, Grecje oraz z kobiet Polske i Serbie.
Pierwsze co zobaczylem w ofercie to ten mecz mi wpadl w oko Tylko kurs byl 2.3 a kiedy chcialem zagrac to spadl na 2 ale dobre i to. Estonia to nie jest jakas potega siatkowki zeby tak mocno faworyzowac. Jak narazie w kazdym wygranym meczu tracili seta. Mysle ze dzisiaj moze byc podobnie, szczegolnie po wygranych dwoch setach przychodzi rozluznienie, przyklad Polakow ktorzy rozluznili sie w trzecim secie no ale sa zdecydowanie lepsi od Estonczykow a Estonia moze z tym sobie nie poradzic. Wegry pewnie beda chcieli sie zrehabilitowac po wczorajszej kompromitujacej porazce, szczegolnie po dwoch setach. Dolozycie Polske, Grecje i Belgie i macie @2.23
Nr Użytkownika: 440 Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 35 Skąd: Koszalin
Status: Offline
Wysłany: 30-05-2008, 14:17
nie ma takiego tematu, więc napiszę tu.
Polska - Portoryko g. 21.00
Szczerze to straciłem zaufanie do biało-czerwonych po ostatnich blamażach w Estonii. Jednakże dostrzegłem pewną prawidłowość, początek meczu w ich wykonaniu wygląda zazwyczaj dość przyzwoicie. Nie oszukujmy się, takie drużyny jak Portoryko podopieczni Lozano powinni 'łykać' jako przystawkę. Przecież my chcemy awansować do IO i coś osiągnąć w olimpijskim turnieju! W sumie przyjąłem argument tłumaczący beznadziejną postawę Polaków w meczach z Czarnogórą i Estonią, a mianowicie, że Lozano szczyt formy szykuje właśnie na turniej kwalifikacyjny do IO. Zaufam jeszcze raz naszym. Kursy @1.2-1.3 w ogóle mi nie przypadają do gust, stąd nieco inne rozwiązanie.
Polska - Portoryko Punkty w 1. Secie – Handicap -2.5 (1) @1.90 unibet
Ja takze nie wyobrazam sobie zebysmy nie awansowali...Widze tutaj wszystkie 3 mecze wygrane i to na dodatek dosyc pewnie. Dzisiaj nie powinni miec problemow z wygraniem z reprezentacja Portoryko. Dlatego kurs @1.3 mozna spokojnie dodac do jakiegos comba. Poza tym mysle ze handi -1.5 tez powinno wejsc. Chlopaki pewnie beda chcieli sie zrehabilitowac za ostatnia porazke...Wiec do boju Polacy !
Sławek jak będziesz na forum bardzo bym Cię prosił o Twoje zdanie na temat meczy Belgia-Polska i Słowenia-Portugalia w jutrzjszych barażach o ME. Nasi niby dobrze ostatnio, ale mocno osłabieni jutro. Bez Igły, Wlazłego, Zagumnego i Winiarskiego nasz zespół sporo traci na wartości a rywale grożni u siebie. Skłaniam się chyba ku postawieniu na Belgów po kursach około 2.5
Dziś rewanż kwali do ME Polska - Belgia. Pierwszy mecz wygrany przez naszych 3-2 po słaby meczu z obydwu stron. Wtedy graliśmy bez 4 ważnych ogniw (Igły, Wlazłego, Winiara i Zagumnego) dziś dodatkowo nie ma jeszcze Gierczyńskiego i Bąkiewicza. Wobec tego nie mogę przejśc obojetnie obok kursu 4 na remis 1-1 w setach po 2 setach w Unibet oraz 1.65 +2,5 seta na Belgie i over 135.5 1.42. Nie mogę tylko nigdzie znależc info czy w Belgii zagrają dziś Van Walle i Hoho. Jak ktoś ma info na temat proszę niech da znac lub rzuci linkiem z informacją.