Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna  
  Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks
livescore  Livescore    http://vendetta-picks.net/czat Czat    Szukaj  Szukaj    Użytkownicy  Użytkownicy   

Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Odpowiedz do tematu Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » Memorial Wagnera + Eliminacje K/M
Memorial Wagnera + Eliminacje K/M
Autor Wiadomość
sly

Nr Użytkownika: 46

Status: Offline

Wysłany: 16-05-2008, 12:42   Memorial Wagnera + Eliminacje K/M

Na Polsacie Sport mem. Wagnera zachecam do ogladania pisania analiz i obstawiania, rowneiz zaczynaja sie eliminacje: Dunkierka (Francja), Rotterdam (Holandia), Warna (Bulgaria), nasi graja w Olsztynie.

Polska-Czarnogora
Wegry - Estonia

Bulgaria - Izrael
Portugalia - Chorwacja

Bialorus - Bosnia
Francja - Maceodnia

Slowenia - Lotwa
Holandia - Azerdejdzan

Rowniez laski graja w Japonii eliminacje:

Dominikana-Tajlandia
Korea PŁD.-Portoryko
Serbia-Kazachstan
Japonia-Polska

LIVE ->>> http://www.cev.lu/mmp/onl...s/index_EN.html

Slawek_kk 

Nr Użytkownika: 11

Wysłany: 22-05-2008, 20:10   

Dobra czas zaczac cos polecac ;) troche przemyslalem moja decyzje...

Na jutro polecam dubelek Estonia + Belgia @1.81. Zarowno Estonczyny jak i Belgowie beda grali u siebie przed wlasna publicznoscia. Belgowie sa troche w lepszej sytuacji bo oni dopiero beda zaczynac Kwalifikacje natomiast Estonia juz jest po kwalach z Polski i raczej nie maja szans na awans, ale pewnie beda chcieli zajac drugie miejsce. W polsce wygrali juz 3-1 z Czarnogora i jutro beda mieli okazje pokonac drugi raz. Belgowie zagraja na rozpoczecie z Szwecja, ktora w siatkowce jest bardzo slaba. Belgowie coraz lepiej sie prezentuja wkoncu pokonali Polakow w Rosji ;) Jezeli ktos gra za gruba kase i cos dadza te kursy to mozna smialo dodac Polske, Grecje oraz z kobiet Polske i Serbie.

Slawek_kk 

Wysłany: 24-05-2008, 10:33   

no to jedziemy dalej :P

Estonia - Wegry +2.5 (2) @2

Pierwsze co zobaczylem w ofercie to ten mecz mi wpadl w oko :) Tylko kurs byl 2.3 a kiedy chcialem zagrac to spadl na 2 :( ale dobre i to. Estonia to nie jest jakas potega siatkowki zeby tak mocno faworyzowac. Jak narazie w kazdym wygranym meczu tracili seta. Mysle ze dzisiaj moze byc podobnie, szczegolnie po wygranych dwoch setach przychodzi rozluznienie, przyklad Polakow ktorzy rozluznili sie w trzecim secie no ale sa zdecydowanie lepsi od Estonczykow a Estonia moze z tym sobie nie poradzic. Wegry pewnie beda chcieli sie zrehabilitowac po wczorajszej kompromitujacej porazce, szczegolnie po dwoch setach. Dolozycie Polske, Grecje i Belgie i macie @2.23 :)

korver 

Nr Użytkownika: 440

Wysłany: 30-05-2008, 14:17   

nie ma takiego tematu, więc napiszę tu.

Polska - Portoryko g. 21.00

Szczerze to straciłem zaufanie do biało-czerwonych po ostatnich blamażach w Estonii. Jednakże dostrzegłem pewną prawidłowość, początek meczu w ich wykonaniu wygląda zazwyczaj dość przyzwoicie. Nie oszukujmy się, takie drużyny jak Portoryko podopieczni Lozano powinni 'łykać' jako przystawkę. Przecież my chcemy awansować do IO i coś osiągnąć w olimpijskim turnieju! W sumie przyjąłem argument tłumaczący beznadziejną postawę Polaków w meczach z Czarnogórą i Estonią, a mianowicie, że Lozano szczyt formy szykuje właśnie na turniej kwalifikacyjny do IO. Zaufam jeszcze raz naszym. Kursy @1.2-1.3 w ogóle mi nie przypadają do gust, stąd nieco inne rozwiązanie.

Polska - Portoryko Punkty w 1. Secie – Handicap -2.5 (1) @1.90 unibet

Slawek_kk 

Wysłany: 30-05-2008, 20:24   

Ja takze nie wyobrazam sobie zebysmy nie awansowali...Widze tutaj wszystkie 3 mecze wygrane i to na dodatek dosyc pewnie. Dzisiaj nie powinni miec problemow z wygraniem z reprezentacja Portoryko. Dlatego kurs @1.3 mozna spokojnie dodac do jakiegos comba. Poza tym mysle ze handi -1.5 tez powinno wejsc. Chlopaki pewnie beda chcieli sie zrehabilitowac za ostatnia porazke...Wiec do boju Polacy !

Bullet 

Nr Użytkownika: 928

Wysłany: 06-09-2008, 20:41   

Sławek jak będziesz na forum bardzo bym Cię prosił o Twoje zdanie na temat meczy Belgia-Polska i Słowenia-Portugalia w jutrzjszych barażach o ME. Nasi niby dobrze ostatnio, ale mocno osłabieni jutro. Bez Igły, Wlazłego, Zagumnego i Winiarskiego nasz zespół sporo traci na wartości a rywale grożni u siebie. Skłaniam się chyba ku postawieniu na Belgów po kursach około 2.5

Bullet 

Nr Użytkownika: 928

Wysłany: 13-09-2008, 13:03   

Dziś rewanż kwali do ME Polska - Belgia. Pierwszy mecz wygrany przez naszych 3-2 po słaby meczu z obydwu stron. Wtedy graliśmy bez 4 ważnych ogniw (Igły, Wlazłego, Winiara i Zagumnego) dziś dodatkowo nie ma jeszcze Gierczyńskiego i Bąkiewicza. Wobec tego nie mogę przejśc obojetnie obok kursu 4 na remis 1-1 w setach po 2 setach w Unibet oraz 1.65 +2,5 seta na Belgie i over 135.5 1.42. Nie mogę tylko nigdzie znależc info czy w Belgii zagrają dziś Van Walle i Hoho. Jak ktoś ma info na temat proszę niech da znac lub rzuci linkiem z informacją.

Forum bukmacherskie , Typy bukmacherskie Vendetta Picks Strona Główna » Analizy, Informacje, Sugestie » Siatkówka » Memorial Wagnera + Eliminacje K/M